Hadi çok şükür canim çok sevindim senin adinaKızlar biyopsi sonucuna göre çölyak yok çok şükür
Bendede histeroskopi sonrası sıvı olurduMerhaba herkese, dün endometrium kalınlığı ölçülmüştü regl dönemine göre normal dedi 3 mm'di. ancak uteriusta sıvı varmış. Donasyon doktorum histeroskopi sonrası ve regl döneminde olabiliyor bu sıvı dedi. ama yine de tedbiren antibiyotik başlattı ve diğer ilaçlara da başlattı. 27 Şubatta kontrole gidin dedi, hem sıvıya bakılsın hem de kalınlık ölçülsün. Ama sıvı rahim içerisinde olmadığı sürece bir problem olmaz dedi, umarım öyle de olur
Canim dogru soyluyor, birde sen cok stres altindasin buda etkiliyor seni bence, benim ilk transferde negatif olunca dr cok sasirdi ne dicem bilmiyorum bs dedi cok umutluydum vs dedi , ben biliyorum niye tutmadi! Ben o zamanlar bu kadar emin degildim donasyon istedigime sanirim ondan, ikincide tum kalbimle istedim Rabbime teslim oldum biraktim ve cok ozenmedigim halde tuttu, yani cok da dikkat etmedim calistim hep mesela!! Ne bilim arkadas , umut halen varsa arkasindan kos gitsin umarim bu kez dogru embrio denk gelirKızlar bugün Dr Cem Akarsuya gitim dayanamadım,beni çok iyi biliyor,çok sayıda histeroskopi yapıb rahmimi toparladı,immünolojı testleri gösterdim
Bana bir şey dedi rahim doğru embriyoyu bekliyor
Önemli olan tutunman oluyor
Bana umut verdi
İnşallah öyle olur
Ben sizde pıhtılaşma problemine pek ihtimal vermiyorum sonuçta 9.haftada hâlâ kan sulandırıcı iğne kullanıyorsunuzdur. Toksoplazma cmv rubella ve hepatit a antikorlarına baktirmismiydiniz?Merhaba arkadaşlar yumurta donasyonu yaptırıp benim gibi 9.haftada bebeğinin kalbi duran var mı acaba?Çok merak ediyorum.Birde istanbulda gerçekten olabilecek olası nedenleri araştıracak benimle gerçekten ilgilenebilecek uzman bir doktor arayışı içindeyim.Tavsiyeleriniz varsa alabilirim.
Cok şükür canım, sizin güzel hbrlerinizi 4 gözle bekliyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun, çok şükür ıyim 19 haftadayız 4 hafta snr detaylı ultrasonla gidicez heyecanla ve birazda endişeyle bekliyoruz bide hepinize hergün dua ediyoruz bizde cook öptük seniÇok şükür canim benim ınsallah bu sıvıdan çekmiş biri olarak söylüyorum çok şükür atlattım ınsallah historoskopiden sonra oluşmaz tekrar benim doktorumda transfere engel olmaz dedi ınsallah bizlerde hamilelik yaşarız canim benim sen nasilsin kaç aylık oldu yeğenimiz canim öpüyorum seni kendine ve bebisinle dikkat et canim
Aslında 8.haftada bana clexan iğneyi bırakıp corasprinle devam edebileceğim söylendi ben de öyle yaptım.Normalde prosedür zaten kalp atışlarını duyduktan sonra iğneyi bırakmakmış.Bende kanama alanı olduğu için corasprini kesmiştik.İgneyi bıraktıktan sonra corasprine yeniden başladım.Ayrıca yine 8.haftada estrofemi de kesmem istendi.Acaba bu ilaçları bırakınca bir sorun oldu da düşük yaptım diye düşünmeden duramıyorum.Doktorum Hasan bey buna ihtimal vermiyor.Pıhtılaşma olsa dahi corasprn yeterli gelirdi diyor.Bu dediğiniz testleri ise transfer öncesi ya da yakın zamanda yaptırmadım.Şimdi tekrar denemeden iyice herşeyi araştırmak istiyorum.Bu nedenle iyi bir doktora ihtiyacım var.Bakalım inşallah denk gelir.Malum tüp bebek doktorları çok yoğunBen sizde pıhtılaşma problemine pek ihtimal vermiyorum sonuçta 9.haftada hâlâ kan sulandırıcı iğne kullanıyorsunuzdur. Toksoplazma cmv rubella ve hepatit a antikorlarına baktirmismiydiniz?
Oh çok şükür canim sen dikkat et kendine rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canim ınsallah bizlerde o duyguyu yaşarız rabbimin izniyleCok şükür canım, sizin güzel hbrlerinizi 4 gözle bekliyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun, çok şükür ıyim 19 haftadayız 4 hafta snr detaylı ultrasonla gidicez heyecanla ve birazda endişeyle bekliyoruz bide hepinize hergün dua ediyoruz bizde cook öptük seni❤
Estrofemi bende 8. Haftada kestim. Kan sulandırıcıyi 13.haftamda olmama rağmen hâlâ cesaret edip kesemedim ama benim elimde pıhtılaşma paneli testim var. Aslında kesebilirim testimde problem gözükmüyor ama yinede korkuyorum pıhtı olayından. Siz o testi yaptirmadinizmi?Aslında 8.haftada bana clexan iğneyi bırakıp corasprinle devam edebileceğim söylendi ben de öyle yaptım.Normalde prosedür zaten kalp atışlarını duyduktan sonra iğneyi bırakmakmış.Bende kanama alanı olduğu için corasprini kesmiştik.İgneyi bıraktıktan sonra corasprine yeniden başladım.Ayrıca yine 8.haftada estrofemi de kesmem istendi.Acaba bu ilaçları bırakınca bir sorun oldu da düşük yaptım diye düşünmeden duramıyorum.Doktorum Hasan bey buna ihtimal vermiyor.Pıhtılaşma olsa dahi corasprn yeterli gelirdi diyor.Bu dediğiniz testleri ise transfer öncesi ya da yakın zamanda yaptırmadım.Şimdi tekrar denemeden iyice herşeyi araştırmak istiyorum.Bu nedenle iyi bir doktora ihtiyacım var.Bakalım inşallah denk gelir.Malum tüp bebek doktorları çok yoğun
Birde pıhtılaşma öyle birseyki eğer varsa doğuma kadar iğne kullanmak gerekiyor. Yani aslında tüp bebekciler sırf tutunmayı sağlamak için riske girmemek adına başlangıçta her ilacı kullandiriyorlar ama anlatsalar bu gebelik boyunca çok büyük bir risk diye herkes o testi yaptırır aslında. Yani kendilerini kurtarıp bizi ortalığa salıyorlar birazAslında 8.haftada bana clexan iğneyi bırakıp corasprinle devam edebileceğim söylendi ben de öyle yaptım.Normalde prosedür zaten kalp atışlarını duyduktan sonra iğneyi bırakmakmış.Bende kanama alanı olduğu için corasprini kesmiştik.İgneyi bıraktıktan sonra corasprine yeniden başladım.Ayrıca yine 8.haftada estrofemi de kesmem istendi.Acaba bu ilaçları bırakınca bir sorun oldu da düşük yaptım diye düşünmeden duramıyorum.Doktorum Hasan bey buna ihtimal vermiyor.Pıhtılaşma olsa dahi corasprn yeterli gelirdi diyor.Bu dediğiniz testleri ise transfer öncesi ya da yakın zamanda yaptırmadım.Şimdi tekrar denemeden iyice herşeyi araştırmak istiyorum.Bu nedenle iyi bir doktora ihtiyacım var.Bakalım inşallah denk gelir.Malum tüp bebek doktorları çok yoğun
Bana coraspin ve clexan için şimdiki dr.um doğuma kdr kullan dedi ama hiç tahlil fln yapmadı yada bi evrak görmedi ona sadece tüp bebek dr.um 12 haftaya kdr kullan sonrasına doğum dr.un karar verir diye söylediğini ilettimAslında 8.haftada bana clexan iğneyi bırakıp corasprinle devam edebileceğim söylendi ben de öyle yaptım.Normalde prosedür zaten kalp atışlarını duyduktan sonra iğneyi bırakmakmış.Bende kanama alanı olduğu için corasprini kesmiştik.İgneyi bıraktıktan sonra corasprine yeniden başladım.Ayrıca yine 8.haftada estrofemi de kesmem istendi.Acaba bu ilaçları bırakınca bir sorun oldu da düşük yaptım diye düşünmeden duramıyorum.Doktorum Hasan bey buna ihtimal vermiyor.Pıhtılaşma olsa dahi corasprn yeterli gelirdi diyor.Bu dediğiniz testleri ise transfer öncesi ya da yakın zamanda yaptırmadım.Şimdi tekrar denemeden iyice herşeyi araştırmak istiyorum.Bu nedenle iyi bir doktora ihtiyacım var.Bakalım inşallah denk gelir.Malum tüp bebek doktorları çok yoğun
Pıhtılaşma panelinizi görmediği haldemi doğuma kadar kullanın dedi? Bende çok korkuyorum bu işten ama kadın doğumcum aspirin kullansan yeter dedi. Daha cesaret edip bırakamadım iğneyi. Ne yapacağımı bilmiyorumBana coraspin ve clexan için şimdiki dr.um doğuma kdr kullan dedi ama hiç tahlil fln yapmadı yada bi evrak görmedi ona sadece tüp bebek dr.um 12 haftaya kdr kullan sonrasına doğum dr.un karar verir diye söylediğini ilettim
Evet görmedi acaba zararı olur mu bilmiyorum ki ayy hamile kalana kdr bi dert kalınca bi stres allahım sonumuzu hayırlı etsinPıhtılaşma panelinizi görmediği haldemi doğuma kadar kullanın dedi? Bende çok korkuyorum bu işten ama kadın doğumcum aspirin kullansan yeter dedi. Daha cesaret edip bırakamadım iğneyi. Ne yapacağımı bilmiyorum
Kesinlikle katılıyorum.Ben o testi yaptırmadım hiç bi doktor da istemedi.Düşük olduktan sonra 3 ayrı doktora sordum.Pıhtılaşma olsaydı corasprin tek başına yeterli olurmuydu diye hepsi olurdu dedi.Bilmiyorum artık nasip değilmiş desem de içim içimi yiyiyor.Embriyoyu genetiğe gönderdim.Sonuç gelince kendimle alakalı da geniş çaplı araştırmaya gireceğim.Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı tüm isteyenlerin başınaBirde pıhtılaşma öyle birseyki eğer varsa doğuma kadar iğne kullanmak gerekiyor. Yani aslında tüp bebekciler sırf tutunmayı sağlamak için riske girmemek adına başlangıçta her ilacı kullandiriyorlar ama anlatsalar bu gebelik boyunca çok büyük bir risk diye herkes o testi yaptırır aslında. Yani kendilerini kurtarıp bizi ortalığa salıyorlar biraz
Çok geçmiş olsun canımKesinlikle katılıyorum.Ben o testi yaptırmadım hiç bi doktor da istemedi.Düşük olduktan sonra 3 ayrı doktora sordum.Pıhtılaşma olsaydı corasprin tek başına yeterli olurmuydu diye hepsi olurdu dedi.Bilmiyorum artık nasip değilmiş desem de içim içimi yiyiyor.Embriyoyu genetiğe gönderdim.Sonuç gelince kendimle alakalı da geniş çaplı araştırmaya gireceğim.Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı tüm isteyenlerin başına
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Siz yinede bence beklemeden testi yaptırın çünkü onunda sonucunun çıkması 1 ayı buluyor. Araştırma hastanelerinin tıbbi genetik bölümünde ücretsiz yapıyorlar bilginiz olsunKesinlikle katılıyorum.Ben o testi yaptırmadım hiç bi doktor da istemedi.Düşük olduktan sonra 3 ayrı doktora sordum.Pıhtılaşma olsaydı corasprin tek başına yeterli olurmuydu diye hepsi olurdu dedi.Bilmiyorum artık nasip değilmiş desem de içim içimi yiyiyor.Embriyoyu genetiğe gönderdim.Sonuç gelince kendimle alakalı da geniş çaplı araştırmaya gireceğim.Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı tüm isteyenlerin başına
Bende 8de kestim Zazacım estrofemi bir sikinti olmadi.Muhtemelen gynolife in protokolü öyle ama tabi erken bırakmak kişiden kişiye farklı etki gosterirmi bilmiyorum.Çok geçmiş olsun canım
Geçen gynolifede yaptıran arkadaş bana yazmış gebeliğin 8 haftasında Murat bey estrofemi kesmiş,doğum takipci doktoruda sakın burakma estrofemi başla demiş 12 haftaya kadar
Kızlar lütfen unutmayın gebeliği yakaladıktan sonra kıbrıs merkezdeki doktorları bıktırmayın
Artık takip eden doktor bulun ve tedavinizi o kontrol etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?