Amin birtanem amin senin iyi olduğunu duydum mutlu oldum canimCanım benim sağ ol var ol ❤❤❤ Takipteyim her gün okuyorum yazdıklarınızı.Kalbim ve dualarım sizlerleKandil günü en büyük duam hepimiz yavrularımıza kavuşalım
Nasil anlamdim aciklayici olurmusunuz ltfnReklama uymayın
Donor için önemli birşey değil. Eğer sende negatifse ve gebelik sırasında bu virüsü alırsan çok tehlikeli ama zaten tr'deki insanların büyük çoğunluğu cmv pozitif oluyor. Önceden aldıysan virüsü problem yok gebelik sırasında alırsan önemli. Transfere girmeden once bence baktır bu değerlerine. Cmv, hepatit a, toksoplazma bunları iste kadın dogumcundan.Cmv pozitif yazıyor donör de ne demek oldugunu bılen var mı?
Amiiiin kuzum inşallah anne olursun ilk denemendenGünaydın kızlarZaza cok dogru dıorsun. Ben bu konuda pek bılgılı degılım hep tüp bebek denedım türkıyede ve almanyada fakat sonuc negatıv cıktı. Ben cok zor bır vakayım kendıme göre yanı. Dr lar tekrar tüp bebek dıor fakat ben kendım donosyon istıyorum 16 senelık evlı olcam bu sene onca yıl tedavılerımde bos cıkan yumurtamla nasıl tüp bebek denerımkı yumurta donosyonunu 2 senedır arastırıyorum 5 kez Icsı denedık. 3 kez kapalı 2 kez acık cikolata kıstı amelıyatım var. Ben klinik arastırmaktan yoruldum kararsızlık yıyor benı. Ha iste bu dıorum sonra negatıv sonuc alanları görüp karar degıstıeıyorum napcagımı bılemıom. Eşim nısanda gıdelım ıyce arastır dedı tamam dedı ama malesef her klinik ayrı bısey söylüyor. Bu senede öyle gecsın istemıorum 34 e yol aldım.biri 5000 dio biri 4 bin diyo cok digeri baska diyor. Nasil böyle aralarda fark olur anlamiyorum. Amacimiz belli evlat sahibi olmak fakat isinin ehli gercekten tedavi yapan yeri nasil bulcaz bilmiyorum.Herkesin sorunu ayri tabiki herkesin yapisida. Herkesin bunyesi farkli sonuc verir tedaviye bunun farkindayim fakat güvenemiom hic biryere .Gercekten isini ehliyle yapan klinik varmidir bızım bu derdımıze care bulcak umudumuza umut olacak Rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın bu mübarek günde Rabbım derdımıze derman olsun inşallahhh
Insallah canim icine sinen bir yer bulursun !Günaydın kızlar☺ Zaza cok dogru dıorsun. Ben bu konuda pek bılgılı degılım hep tüp bebek denedım türkıyede ve almanyada fakat sonuc negatıv cıktı. Ben cok zor bır vakayım kendıme göre yanı. Dr lar tekrar tüp bebek dıor fakat ben kendım donosyon istıyorum 16 senelık evlı olcam bu sene onca yıl tedavılerımde bos cıkan yumurtamla nasıl tüp bebek denerımkıyumurta donosyonunu 2 senedır arastırıyorum 5 kez Icsı denedık. 3 kez kapalı 2 kez acık cikolata kıstı amelıyatım var. Ben klinik arastırmaktan yoruldum kararsızlık yıyor benı. Ha iste bu dıorum sonra negatıv sonuc alanları görüp karar degıstıeıyorum napcagımı bılemıom. Eşim nısanda gıdelım ıyce arastır dedı tamam dedı ama malesef her klinik ayrı bısey söylüyor. Bu senede öyle gecsın istemıorum 34 e yol aldım.biri 5000 dio biri 4 bin diyo cok digeri baska diyor. Nasil böyle aralarda fark olur anlamiyorum. Amacimiz belli evlat sahibi olmak fakat isinin ehli gercekten tedavi yapan yeri nasil bulcaz bilmiyorum.Herkesin sorunu ayri tabiki herkesin yapisida. Herkesin bunyesi farkli sonuc verir tedaviye bunun farkindayim fakat güvenemiom hic biryere .Gercekten isini ehliyle yapan klinik varmidir bızım bu derdımıze care bulcak umudumuza umut olacak Rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın bu mübarek günde Rabbım derdımıze derman olsun inşallahhh
Canim sen nasilsin napiuosun? Cinsiyet bellimi?Insallah canim icine sinen bir yer bulursun !
Iyiyim canim sagol arada tansiyonum cikiyor diyet yapiyorum , ekmek seker tuz yemiyorum, cinsiyet henuz belli degil, 2 hafta sonra ozele gidicem, sen nasilsin hersey yolunda insallahCanim sen nasilsin napiuosun? Cinsiyet bellimi?
Evet canim suan hersey yolunda umarim boyle decam ederIyiyim canim sagol arada tansiyonum cikiyor diyet yapiyorum , ekmek seker tuz yemiyorum, cinsiyet henuz belli degil, 2 hafta sonra ozele gidicem, sen nasilsin hersey yolunda insallah
Cok sevindim canim ya ! Dikkat et kendine, karnin buyudumu?Evet canim suan hersey yolunda umarim boyle decam eder
CitomegalovirusCmv pozitif yazıyor donör de ne demek oldugunu bılen var mı?
Peki bende negatifse bebek cmv pozitif olarak mı doguyo? Ya da bana bi zararı var mı embriyodan bana geciyo mu? Hepatit a yok bende cmv yi bılmıyorum toksoplazma olabılır hayatım boyunca hep kedilerle aşır neşir oldum hala kedim var. Bu da hamilelikte alınırsa problem galiba di mi?Donor için önemli birşey değil. Eğer sende negatifse ve gebelik sırasında bu virüsü alırsan çok tehlikeli ama zaten tr'deki insanların büyük çoğunluğu cmv pozitif oluyor. Önceden aldıysan virüsü problem yok gebelik sırasında alırsan önemli. Transfere girmeden once bence baktır bu değerlerine. Cmv, hepatit a, toksoplazma bunları iste kadın dogumcundan.
Ne oluyor zazacım bu virus? Bana ya da bebeğe bi zararı var mı? Taşıyıcı olarak mı doguyo bebiş?Citomegalovirus
Evet ya bi kac kislik seyler almistm bol ve uzun giuodum bugun eski elbisemi giydim karnkm baya belirgin is arkadaslariM cok fazla bol giyosun karnin o kadar da buyuk digilmis diyolar masallahlari var her kontrolde haftalarina gore 1 ve ya 2 hafta buyuk geliyo olculeri en son 14,15 arasi gibi gitmistim simdi 20 haftada detayli ultrason icin farkli bi doktora gidicemCok sevindim canim ya ! Dikkat et kendine, karnin buyudumu?
Masallah canim masallah , rabbim tamamina erdirsin insallah saglikla al kucaginaEvet ya bi kac kislik seyler almistm bol ve uzun giuodum bugun eski elbisemi giydim karnkm baya belirgin is arkadaslariM cok fazla bol giyosun karnin o kadar da buyuk digilmis diyolar masallahlari var her kontrolde haftalarina gore 1 ve ya 2 hafta buyuk geliyo olculeri en son 14,15 arasi gibi gitmistim simdi 20 haftada detayli ultrason icin farkli bi doktora gidicem
İkili testi yaptırdın mı bazıları gerek yok falan diyorEvet ya bi kac kislik seyler almistm bol ve uzun giuodum bugun eski elbisemi giydim karnkm baya belirgin is arkadaslariM cok fazla bol giyosun karnin o kadar da buyuk digilmis diyolar masallahlari var her kontrolde haftalarina gore 1 ve ya 2 hafta buyuk geliyo olculeri en son 14,15 arasi gibi gitmistim simdi 20 haftada detayli ultrason icin farkli bi doktora gidicem
Ben yaptirdim canim donasyon oldugunu soyledim donorun yasini yazdilarİkili testi yaptırdın mı bazıları gerek yok falan diyor
Ikiz oldugu icin yaptirmadim, 12 haftasinda ense kalinligi ve burnu gibi olculer yapildi, cok sukur riskli bisiy gorulmediİkili testi yaptırdın mı bazıları gerek yok falan diyor
Canim donor yasi kacti? Ben sormadim bile 29 kucuk olduklari i biliyorum benim kendi yasimda 26.Ben yaptirdim canim donasyon oldugunu soyledim donorun yasini yazdilar
Canim benimki 23 yasinda,Canim donor yasi kacti? Ben sormadim bile 29 kucuk olduklari i biliyorum benim kendi yasimda 26.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?