Canım benim sağ ol var ol ❤❤❤ Takipteyim her gün okuyorum yazdıklarınızı.Kalbim ve dualarım sizlerle Kandil günü en büyük duam hepimiz yavrularımıza kavuşalım
Amin birtanem amin senin iyi olduğunu duydum mutlu oldum canim

Cmv pozitif yazıyor donör de ne demek oldugunu bılen var mı?
Donor için önemli birşey değil. Eğer sende negatifse ve gebelik sırasında bu virüsü alırsan çok tehlikeli ama zaten tr'deki insanların büyük çoğunluğu cmv pozitif oluyor. Önceden aldıysan virüsü problem yok gebelik sırasında alırsan önemli. Transfere girmeden once bence baktır bu değerlerine. Cmv, hepatit a, toksoplazma bunları iste kadın dogumcundan.

Amiiiin kuzum inşallah anne olursun ilk denemenden
Sana tavsiyem iyice araştır ve en başta kliniğin embriyolojı dalını
Dondurulmuş yumurta kullanmamalarını
Vede kıbrıs doktorunuda dinle ve ek tahliller yaptır
Başta histeroskopi(rahim içinden emin ol)
Eşinin spermiyogramı
Bazı kan değerlerine baktır
Yaşadığın yerde iyi bir tüp bebek doktorun tedavini takip etsin

Insallah canim icine sinen bir yer bulursun !

Canim sen nasilsin napiuosun? Cinsiyet bellimi?
Iyiyim canim sagol arada tansiyonum cikiyor diyet yapiyorum , ekmek seker tuz yemiyorum, cinsiyet henuz belli degil, 2 hafta sonra ozele gidicem, sen nasilsin hersey yolunda insallah

Iyiyim canim sagol arada tansiyonum cikiyor diyet yapiyorum , ekmek seker tuz yemiyorum, cinsiyet henuz belli degil, 2 hafta sonra ozele gidicem, sen nasilsin hersey yolunda insallah
Evet canim suan hersey yolunda umarim boyle decam eder

Arkadaşlr merhaba bu topikte baya faydalı şeyler ögrendim bende size durumumu kısaca bahsedeyim...İlk tüp bebek denemem dün 11 tane yumurtam toplandı bugün aradılar 5 tanesi döllenmiş Cumartesi günü transfer edecegiz dediler yani üçüncü gün embriyosu ve sayı bana sz geldi bu Cumartesiye kadar azalır mı sizce üçüncü gün olmasıda bi moralimi bozdu 5. Günü beklemelerini isterdim ama belli böylesi hayırldır var mı benim ki gi olan bizim sorunumuz sperm hareketliliği bende bir sıkıntı yok çok şükür

Peki bende negatifse bebek cmv pozitif olarak mı doguyo? Ya da bana bi zararı var mı embriyodan bana geciyo mu? Hepatit a yok bende cmv yi bılmıyorum toksoplazma olabılır hayatım boyunca hep kedilerle aşır neşir oldum hala kedim var. Bu da hamilelikte alınırsa problem galiba di mi?

Cok sevindim canim ya ! Dikkat et kendine, karnin buyudumu?
Evet ya bi kac kislik seyler almistm bol ve uzun giuodum bugun eski elbisemi giydim karnkm baya belirgin is arkadaslariM cok fazla bol giyosun karnin o kadar da buyuk digilmis diyolar masallahlari var her kontrolde haftalarina gore 1 ve ya 2 hafta buyuk geliyo olculeri en son 14,15 arasi gibi gitmistim simdi 20 haftada detayli ultrason icin farkli bi doktora gidicem

Masallah canim masallah , rabbim tamamina erdirsin insallah saglikla al kucagina

İkili testi yaptırdın mı bazıları gerek yok falan diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…