canım ben senin bebişin ciciannesi olmak istiyorum.. :) hadi bakalım heyecanına ortak olmak bize de tatlı bir heyecan verecek.. sabırsızlıkla bekleriz.. kolay bir doğum olsun arkadaşım..
sevgili moonrose...zaman ne kadar çabuk geçti,inanamıyorum gerçi sana o kadar çabuk geçmemiştir.hele birde bu kadar istenen bir bebeği beklemek çok ama çok zor..benim için de o kadar gün çok zor geçti etrafımdakiler;aaa ne çabuk geçti doğurdunmu deeyince bende içimden'' birde bana sorun'' diyorum:)
donasyon bebeklerinin erken alındığını ilk defa duyuyorum.bir sürü insan doktoruna bile donasyon olduğunu söylemiyor...ama çok da erken değil sanırım.2 hafta erken doğuruyorsun.benimkiler ikiz olduğu halde ben 37.hafta bitip 38 e başladığım gün doğum yaptım.hatta alınmasalar dahada kalacaklardı...
allah sana kolay bir doğum nasip etsin inşallah..çok heyecanlısındır anlıyorum.inanki nasıl geçtiğini anlamıyorsun ben rüyada gibi hissettim kendimi..sanki hiçbirşey gerçek değil gibi hissettim.dün bebeklerimin 40 günü doldu.ben işe başladım bile...zaten herkesten aynı şeyi duyuyorum;bir bakacaksın 5 yaşına gelmişler:))herkes bu güzel heyecanları yaşar inşallah...umarım oğlunda sağlıkla aranıza katılır.ikinizede bol şans diliyorum..
arkadaşlar kontrolden geldim. Endometrum kalınlığı 10 milim olmuş çok şükür. bu geceden yola çıkıyoruz, yarın yumilere uçuyorum.:) daha bir kaç gün var transfere.
eller benim için duaya kalksın lütfen. bende ordaki her aşamada forumdaki tüm arkadaşlar için dua ediyor olacağım.. Yüce Allahım gidişatımızı rast getirsin inşallah..
haa bu arada tüm fallarda gebelik yaşayacağım çıkıyor :)))
Pgt ile olan donasyon en sağlıklısı mı oluyor O zaman kıbrısa giden arkadaşların hepsi bunu yaptırıyorlar mı çünkü klinikler 3500-4500 euro arası diye araştırdım kimse bana 7500 euro demedi. Sevgili atessn o zaman Berk beyin kliniği en pahalı olan sanırım.
evet aynen öyle sağlıklı emriyoyu yitirebiliriz demişti berk bey de.Teşekkürler canım bu arada pgt yönteminin bile embriyoya zarar verip vermediği tartışılıyormuş zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?