Hayırlı olsun
Allah'ım anne olduğunu da okumayı nasip etsin inşallah

Allah razı olsun, çok çok sağolun inşallah
Çok duygulandım
İnşallah bütün forumdaki herkesin yüzü gülsün inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın allahım lütfen

Bu iğneler gebeligin kacinci haftasina kdar kullaniliyor tedaviye başlamadan korkar oldum okuduklarimdan allah yardimcimiz olsun insallah
Korkma güçlü ol biz güçlü kadınlarız
Senelerdir o ağrılı iğneleri yiyorum ve hala kucağım boş.inşallah seninki öyle olmaz
Ve inanki içinde bir mucize varlık taşırken hiç bir ağrı sızı kalmıyor
Azda olsa gebeliklerimde bunları hiss etim

Korkma kuzum vicudunu sağlam tut ve Allaha tevekkül et.sıcak yerde corona virüs kalmıyor
Ben nisanın 3.haftası gibi gidecektim tekrar gynolife fakat beni bu coronovirus acayip korkutuyor artık ertelemektertelemekte istemiyorum kafam çok karışık

Korkma kuzum vicudunu sağlam tut ve Allaha tevekkül et.sıcak yerde corona virüs kalmıyor
zazacim
meslek sebebi ile de biliyorsun hergun hastalarla iciceyim bu yuzden surekli redoxon iciyorum. Bagisikligim
kuvvetlensin diye ama diger yandan bu da bebeklerin tutuasi icin iyi bir sey degil di mi bagisikligin kuvvetli olmasi? Ne yapacagim bennb

Ben eczanede hastaların ağzının içindeyim
Vede şehir hastanesinin yakınında
Bir onu biliyorum sıcaklar geldi ve korona biticek
Bugün ankara çok güzel
Tam baharı hiss ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…