Tabii ki kuzumJele geç dedi sabah 1*1...ne yapayım geçeyim mi sence ? Jel de aynı iğne gibi etkili mi?
Murat hoca neresi, british mi?
Sağ ol canım benim.Tabii ki kuzum
Doktor dediğini yap
Maşallah sapasağlam gebeliğin var korkma
ben histeroskopi yaptırdım canım. Polip alındı. Herhangi bir agri falan olmadı sadece ara ara kanama oldu.
hayırlısı olsun bende şimdi gyno lıfe ile görüştüm çok detaylı bilgiler verdi enis bey
Hayırlı olsun
Allah'ım anne olduğunu da okumayı nasip etsin inşallah
Korkma güçlü ol biz güçlü kadınlarızBu iğneler gebeligin kacinci haftasina kdar kullaniliyor tedaviye başlamadan korkar oldum okuduklarimdan allah yardimcimiz olsun insallah
Korkma kuzum vicudunu sağlam tut ve Allaha tevekkül et.sıcak yerde corona virüs kalmıyorya kibrisa nasil gidecegiz bu coronovirus bas beladi varken????
Haklisiniz. Gerçekten koruyucu olan maskelerin fiyatlarıda maşallah uçak bileti gibi oldu.ya kibrisa nasil gidecegiz bu coronovirus bas beladi varken????
Insallah tedavin hayırlısı olsun rabbim yyardımcın olsun insallahHayırlısı olsun inşallah
Murat hoca yurtdisindaymis p. Tesi günü görüşme için arayacak beni inşallah
Ben nisanın 3.haftası gibi gidecektim tekrar gynolife fakat beni bu coronovirus acayip korkutuyor artık ertelemektertelemekte istemiyorum kafam çok karışıkKorkma kuzum vicudunu sağlam tut ve Allaha tevekkül et.sıcak yerde corona virüs kalmıyor
aynen benim de ya ucaga binmek istemiyorummm . Maskem filan var ama aman yaaBen nisanın 3.haftası gibi gidecektim tekrar gynolife fakat beni bu coronovirus acayip korkutuyor artık ertelemektertelemekte istemiyorum kafam çok karışık
zazacimKorkma kuzum vicudunu sağlam tut ve Allaha tevekkül et.sıcak yerde corona virüs kalmıyor
Düşünüp duruyorum bende canim ya neyapacigim diye rabbim hepimizin yardımcısı olsun insallahaynen benim de ya ucaga binmek istemiyorummm . Maskem filan var ama aman yaa
Ben eczanede hastaların ağzının içindeyimzazacim
meslek sebebi ile de biliyorsun hergun hastalarla iciceyim bu yuzden surekli redoxon iciyorum. Bagisikligim
kuvvetlensin diye ama diger yandan bu da bebeklerin tutuasi icin iyi bir sey degil di mi bagisikligin kuvvetli olmasi? Ne yapacagim bennb
Korkma kuzumDüşünüp duruyorum bende canim ya neyapacigim diye rabbim hepimizin yardımcısı olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?