Sanıyorum aizin başarıyla sonuçlanmış donasyon transferiniz hayırlı olsunBu eylem hanım dediğiniz dr hangi merkez acaba??

Murat hoca neresi, british mi?
merhaba murat hoca gyno lıfe
hatta şimdi halkla ilişkilerden enis bey ile görüştüm çok detaylı bilgi verdi 26 dk konuşmuşuz. ben firdevs uğu, ibrahim hit arasında kalırken şimdi murat hoca biraz agır bastı hakkımızda hayırlısı kısmet kaderimizde varsa anne olmak ki inşallah rabbim o duyguyu tattırır

bahçeci merkezi yapılan bir hata yüzünden sanırım british oldu diye biliyorum. ya el değiştirdi yada isim değiştirdiler

Canim bende transfer sonrasi jel kullandim sabah aksam
Ve gun ortasi fitil vardi
İşte sabah akşam birde fitil kullanmışsın.benimki sadece sabah 1*1 ondan tereddüt ettim.hem iğne canımı yakıyor diyorum hem de daha güvenilir sanki diyorum.işte bebeleri korumak için her şeye katlanırız.Allah sağlık versin herkesin kuzusuna

Sanıyorum aizin başarıyla sonuçlanmış donasyon transferiniz hayırlı olsunBu eylem hanım dediğiniz dr hangi merkez acaba??
Canım benim transfer geçen yıl martta oldu bir oğlum var 3.5 aylık allahıma şükürler olsun rabbim isteyen herkese buradaki çaba gösteren tüm kardeşlerime nasip etsin. Eylem hanım döneminde bahçeci idi şimdiki ismi british olmuş eylem hoca ayrılmış oradan hasan bey varmış. Buradan yazayım ben gebelik boyunca Tsh ya her ay baktırdım ve duruma göre Dr ilacı bir kıstı bir artırdı yani 6 ay 1 in üzerine tsh çıkarmadı sonra 2 oldu doğuma yakın aylarda tsh çok önemli ne olur kızlar her ay kontrol ettirin aynı gününde ben 2 ile başladım gebeliğin 2.ayı içinde 5 i geçivermiş hemen dozu yükselttiler 1 e indi.

Amin çok teşekkür ederim Rabbim sanada inşallah tez zamanda nasip etsin.
Doktor önermek çok zor ben anca kendi dr um murat önal dan memnun kaldım bana çok vicdanlı davrandı hakkını ödeyemem.Ama yine burada bi arkadaşıma sen şuraya buraya git diyemem ki bu vebal almak olur. Tavsiye ettiğimiz yerde pozitif sonuç alınırsa mutlu olurum ama negatif olursa keşke karışmasaydım derim. Oyuzden merkezleri tek tek ara hangi dr .içine sinerse ona git.

Nolursuuuun 3000 sayfadan başlayıp okusanız her şey aydın olur
Kıbrıs Lefkoşada British merkezi var
Iranın ortaklarından biri istambul bahçeciydi
Yaz ayından bahçeci hissesini devr eti
Ortaklar ingilisler ve baş hekim Hasan Bankeroğlu kaldı
Merkez çok kaliteli ve son teknolojıyle kurulmuş
Dr Murat bey bahçeciden gönderilmiş doktordu
Bahçeci devr edince adam yolunu çizdi memleketi Mersine giti
Şimdi o merkezde türk hastalarıyla baş hekim Hasan Bankeroğlu ilgileniyor
Merkezin embriyolojı ekibi aynı
Ve merkez eskisindende(yani bahçeci ortaklık zamanındanda) daha kaliteli ve disiplinli

Eylem hanımda britishin doktoruydu
Onuda çıkartılar klinikten
Ama inan önemli olan embriyologlar
Bu britishteki tüm gebe kalanların başarısı Baş embriyolog Önder bey sayesinde
Adam hala orda embriyolojı ekibin başında

Fikir değiştirmene sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…