Sanıyorum aizin başarıyla sonuçlanmış donasyon transferiniz hayırlı olsunDoğru diyorsun zazam. Şu da var kendimden bahsedeyim 5 embriyo oluştu ilk 2 kondu 1.5 ayda sonlandı sonra 2 embriyo kondu çok şükür devam ediyor. Transferi eylem hanım yaptı tutmasada suçlayamam. Düşsede suçlayamam sadece ilgili ve işini iyi yapan bir Dr. Olarak görürüm. Çok iyi kalite denen embriyo bile olmadımı olmuyor benim hastane beklentim hijyenik ilgili soruları cevaplayan kadro. transfer sonrası da uzaktan yine bilgi desteği alacağım hastane ve doktordu beklentilerimi karşıladılar bu bana yetti. Sabahın 6 sında eylem hanım sorduğum sorunun cevabını verdi bu ilgi bana zaten yetti. Şu var hangi merkez olursa olsun 10 yada 1 embriyo olsun Allah ol dediyse oluyor ne yüksek kalite ne düşük kalite bu bile sorun olmuyor. Gidecek kardeşlerim hiç bir şeye kafa takmasın araştırıp içine sinen yere gitsin gerisi Allaha kalmış yiyecek ekmeği olan bu dünyaya bir şekilde gelecek. Ben böyle düşünüyorum güvenin sakin olun inanın dikkatli olun ve dua edin. Kendi yaşadıklarımdan bunu çıkardım. Hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin Allah.
merhaba murat hoca gyno lıfeMurat hoca neresi, british mi?
hayırlısı olsun bende şimdi gyno lıfe ile görüştüm çok detaylı bilgiler verdi enis beyKontrolden çıktım kızlar.
Yumurta görülmedi.
Gynolife başlıcam.
Bide Kredi için başvurdum
Hayırlısı olsun inşallahhhh
bahçeci merkezi yapılan bir hata yüzünden sanırım british oldu diye biliyorum. ya el değiştirdi yada isim değiştirdilerBende araştırdım ama KIBRIS TA BAHÇECİ YOK HATTA BAHÇECİ İSTANBUL U ARADIM KIBRIS TA ŞUBELERİ OLMADIĞINI SÖYLEDİLER..AMA YUMURTA DONASYONU YAPTIRANLARDN BAHÇECİNİN ÖETHİNİ ÇOK DUYDUM??MURAT BEY DİYE BİR DOKTORU ÇOK ÖVÜYORLAR!!BAHÇECİ DENİŞEN HANGİ MERKEZ ADINI YADA DOKTORUN SOYADINI PAYLAŞIRLARSA ÇOK SEVİNİRİM
Jele geç dedi sabah 1*1...ne yapayım geçeyim mi sence ? Jel de aynı iğne gibi etkili mi?Canı bu sıkıntına doktor ne diyor
Bence doktoruna anlat
Canim bende transfer sonrasi jel kullandim sabah aksamJele geç dedi sabah 1*1...ne yapayım geçeyim mi sence ? Jel de aynı iğne gibi etkili mi?
Jel günde 1 tane çok az bence 2 yazılır genelde. Aslında artık plasentadan progesteron salgılanmaya başladı ama yeterli olmayabiliyor.Jele geç dedi sabah 1*1...ne yapayım geçeyim mi sence ? Jel de aynı iğne gibi etkili mi?
İşte sabah akşam birde fitil kullanmışsın.benimki sadece sabah 1*1Canim bende transfer sonrasi jel kullandim sabah aksam
Ve gun ortasi fitil vardi
Canım benim transfer geçen yıl martta oldu bir oğlum var 3.5 aylık allahıma şükürler olsun rabbim isteyen herkese buradaki çaba gösteren tüm kardeşlerime nasip etsin. Eylem hanım döneminde bahçeci idi şimdiki ismi british olmuş eylem hoca ayrılmış oradan hasan bey varmış. Buradan yazayım ben gebelik boyunca Tsh ya her ay baktırdım ve duruma göre Dr ilacı bir kıstı bir artırdı yani 6 ay 1 in üzerine tsh çıkarmadı sonra 2 oldu doğuma yakın aylarda tsh çok önemli ne olur kızlar her ay kontrol ettirin aynı gününde ben 2 ile başladım gebeliğin 2.ayı içinde 5 i geçivermiş hemen dozu yükselttiler 1 e indi.Sanıyorum aizin başarıyla sonuçlanmış donasyon transferiniz hayırlı olsunBu eylem hanım dediğiniz dr hangi merkez acaba??
Hayırlı olsunKontrolden çıktım kızlar.
Yumurta görülmedi.
Gynolife başlıcam.
Bide Kredi için başvurdum
Hayırlısı olsun inşallahhhh
Euro ivf diye bir merkezdeNerde yaptırdınız?
Amin çok teşekkür ederim Rabbim sanada inşallah tez zamanda nasip etsin.ne güzel sağlıkla büyüt bebeklerini kafam karıştı şimdi dr önerebilir misin her şey ticari olmuş insanın duygularıyla nasıl oynarlar böyle herkes yaşattığını yaşasın rabbimden dileğim..
Bende syni merkezde yaptirdim 2 yasinda kizim var donmuslariniz varmiydiEuro ivf diye bir merkezde
2 tane donmus vardi 6 aylik sure icin dondurmustuk. Ama gerek kalmadi cok sukur. Ikizleri buyutuyoruz. Allah tum isteyenlere de nasip etsin.Bende syni merkezde yaptirdim 2 yasinda kizim var donmuslariniz varmiydi
Ben şimdi denediğim merkezden memnunumteşekkür ederim evet onu çektirmem lazım mutlaka, peki sizin önerebileceğiniz dr merkez var mı malum ciddi rakamlar
Nolursuuuun 3000 sayfadan başlayıp okusanız her şey aydın olurBende araştırdım ama KIBRIS TA BAHÇECİ YOK HATTA BAHÇECİ İSTANBUL U ARADIM KIBRIS TA ŞUBELERİ OLMADIĞINI SÖYLEDİLER..AMA YUMURTA DONASYONU YAPTIRANLARDN BAHÇECİNİN ÖETHİNİ ÇOK DUYDUM??MURAT BEY DİYE BİR DOKTORU ÇOK ÖVÜYORLAR!!BAHÇECİ DENİŞEN HANGİ MERKEZ ADINI YADA DOKTORUN SOYADINI PAYLAŞIRLARSA ÇOK SEVİNİRİM
Eylem hanımda britishin doktoruyduSanıyorum aizin başarıyla sonuçlanmış donasyon transferiniz hayırlı olsunBu eylem hanım dediğiniz dr hangi merkez acaba??
Fikir değiştirmene sevindimmerhaba murat hoca gyno lıfe
hatta şimdi halkla ilişkilerden enis bey ile görüştüm çok detaylı bilgi verdi 26 dk konuşmuşuz. ben firdevs uğu, ibrahim hit arasında kalırken şimdi murat hoca biraz agır bastı hakkımızda hayırlısı kısmet kaderimizde varsa anne olmak ki inşallah rabbim o duyguyu tattırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?