Çok sevindim sizin adınızaCanım benim transfer geçen yıl martta oldu bir oğlum var 3.5 aylık allahıma şükürler olsun rabbim isteyen herkese buradaki çaba gösteren tüm kardeşlerime nasip etsin. Eylem hanım döneminde bahçeci idi şimdiki ismi british olmuş eylem hoca ayrılmış oradan hasan bey varmış. Buradan yazayım ben gebelik boyunca Tsh ya her ay baktırdım ve duruma göre Dr ilacı bir kıstı bir artırdı yani 6 ay 1 in üzerine tsh çıkarmadı sonra 2 oldu doğuma yakın aylarda tsh çok önemli ne olur kızlar her ay kontrol ettirin aynı gününde ben 2 ile başladım gebeliğin 2.ayı içinde 5 i geçivermiş hemen dozu yükselttiler 1 e indi.
Yeni sekmede açtım 3000 değil ama yaklaşık 100 sayfadır okuyorum 200 sayfacık kaldıNolursuuuun 3000 sayfadan başlayıp okusanız her şey aydın olur
Kıbrıs Lefkoşada British merkezi var
Iranın ortaklarından biri istambul bahçeciydi
Yaz ayından bahçeci hissesini devr eti
Ortaklar ingilisler ve baş hekim Hasan Bankeroğlu kaldı
Merkez çok kaliteli ve son teknolojıyle kurulmuş
Dr Murat bey bahçeciden gönderilmiş doktordu
Bahçeci devr edince adam yolunu çizdi memleketi Mersine giti
Şimdi o merkezde türk hastalarıyla baş hekim Hasan Bankeroğlu ilgileniyor
Merkezin embriyolojı ekibi aynı
Ve merkez eskisindende(yani bahçeci ortaklık zamanındanda) daha kaliteli ve disiplinli
Aynen zazacim haklisinKızlaaaaar pozitif olun
Hiç bir şey bizi anne olmaktan yayındırmazz
Hedefimize ileriiii
Yaa öyle duygulandım ki yazdıklarını okuyunca... bizi bizden başkası anlamaz diye boşa demiyoruz. Az önce bebek görmeden geldim, bira yanım buruk bir yanım mutlu nasıl anlatırım bilemedim şu an. Bebeğin odasını, eşyalarını gösterdiler aman çok masraflı bir süreç demiyorlar mı bir de, iyice deli oluyorum. Allahım bu bizlerin hayırlısıyla geçmiş olduğu son sınavları olsunn bir daha da hep şükredeceğimiz olaylar olsunKadın olmak hele ki günümüz Türkiye’sinde gittikçe zorlaşıyor..gün geçmiyor ki bi şiddet taciz tecavüz olayı yaşanmasın..toplumsal baskı ekonomik şartlar bir yandan..bir de tüm bunların yanında anne olmaya çalışma derdi var..herkes sorar hiç ince düşünmeden “sizin çocuk kaç yaşında” “Aaa bebeğiniz yok mu olsun olur nasılsa” “bebeği olmayan anlamaz” bla bla bla...o kadar mücadelenin üzüntünün içinde bi de millete dert anlatırız eşimize üzülürüz haksızlık mı yapıyoruz diye... yediğimiz iğnenin ilacın haddi hesabı yok..zar zor kazanılan paralar belki bize dünya turu attıracak paralar çöpe gider biz bir ah bile demeyiz.çok zor bizim işimiz..emekçi kadınların günü kutlanacaksa en başta bizler varız.. çalışsın çalışmasın bu uğurda mücadelede olan tüm güçlü güzel arkadaşlarımın kadınlar gününü kutlarım..dilerim ki mücadeleniz benimki gibi mis kokulu bebeklerle taçlansın.. hepinize sarıldım sayın.. sevgiler
Malesef düşürdüm ben bebeklerimiYeni sekmede açtım 3000 değil ama yaklaşık 100 sayfadır okuyorum 200 sayfacık kaldıevet öğrendim british opmuş sizin durumunuzu da takipteyim şuan şubat sonundayım tarih olarak hamilelik haberinizin kan testi 2. Sonucunu geçtim inanın heyecanlandım sizin sonucunuzu beklerken ve ohhh dedim çok sevindim sizin adınıza aonucu henüz bilmiyorum umarım sağlıkla devam ediyordur Bende 5 aylık düşünme sonucu karar verdim ve şimdi araştırma aşamasındayım Dün iki merkezle konuştum tavsiyeye deneyimlerinize ihtiyacım var çünkü bu benim ilk ve son denemem olacak maddi manevi . Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için sevgiler
Sabırlı olPazartesi gunu yumurta toplama işlemi yapılacak bana bugun e2 hormonuna baktırdım degerım 66 dan 4088 e cıkmış bu durumda transferın bu ay yapılamıyacagı soylendi. Neden e2 degerım bu kadar yukseldi acaba türkiyedeki doktorun verdiği ilaç dozajları fazla mı geldi? Bu durum yumurtaların kalitesini etkiler mi?
Canim ne guzel anlatmissin duygularimiza tercuman olmussun!Kadın olmak hele ki günümüz Türkiye’sinde gittikçe zorlaşıyor..gün geçmiyor ki bi şiddet taciz tecavüz olayı yaşanmasın..toplumsal baskı ekonomik şartlar bir yandan..bir de tüm bunların yanında anne olmaya çalışma derdi var..herkes sorar hiç ince düşünmeden “sizin çocuk kaç yaşında” “Aaa bebeğiniz yok mu olsun olur nasılsa” “bebeği olmayan anlamaz” bla bla bla...o kadar mücadelenin üzüntünün içinde bi de millete dert anlatırız eşimize üzülürüz haksızlık mı yapıyoruz diye... yediğimiz iğnenin ilacın haddi hesabı yok..zar zor kazanılan paralar belki bize dünya turu attıracak paralar çöpe gider biz bir ah bile demeyiz.çok zor bizim işimiz..emekçi kadınların günü kutlanacaksa en başta bizler varız.. çalışsın çalışmasın bu uğurda mücadelede olan tüm güçlü güzel arkadaşlarımın kadınlar gününü kutlarım..dilerim ki mücadeleniz benimki gibi mis kokulu bebeklerle taçlansın.. hepinize sarıldım sayın.. sevgiler
Korkma güçlü ol biz güçlü kadınlarız
Senelerdir o ağrılı iğneleri yiyorum ve hala kucağım boş.inşallah seninki öyle olmaz
Ve inanki içinde bir mucize varlık taşırken hiç bir ağrı sızı kalmıyor
Azda olsa gebeliklerimde bunları hiss etim
Insallah tedavin hayırlısı olsun rabbim yyardımcın olsun insallah
Süpersin güçlü kadınnnKızlaaaaar pozitif olun
Hiç bir şey bizi anne olmaktan yayındırmazz
Hedefimize ileriiii
İnşallah az kaldıAnılarim gözüme geldi
2 sene hastanede tüp bebek ignelerimi yatırmistim. bende iğneden korktuğum için her zaman kalçadan
Yapılmasını istedim.
Baktık yumurtalar büyümüyor sonra Dr um göbekten deneyelim gonal f yazdı.
Hemşire gösterdi yerini bak burdan yapacaksin diye ölçümü falan ben dedim yapama kan tutuyor beni hemde korkuyorum diye iyi o zaman hastanede yaptır dedi.
Sonra Bi cesaret geldi yapabilirsin diye bastım iğneyi göbeğime eşim elimi tutarak o gün bugündür içimden hep yaparken evladıma kavusucam allahım ne olur yardım et diye diye devam ettim. Ahh aahh
İnşallah az kaldı
O gün yaklaştı
Evladına kavuşmanın
Insallah tedavin hayırlısı olsun rabbim yyardımcın olsun insallah
Ben nisanın 3.haftası gibi gidecektim tekrar gynolife fakat beni bu coronovirus acayip korkutuyor artık ertelemektertelemekte istemiyorum kafam çok karışık
Merhaba ben 1 kere açık miyom ameliyatı oldum 15 yıl önce, 4 yıl öncede tekrar miyom ameliyati oldum açık ameliyat, sanirim yumurta rezervimi de bu ameliyatlar etkiledi, 2. Ameliyati kapali yaptirabilirdim laparoskopiyle gerci tüpümü aldırdım o şekilde ufak bir miyom görünce onu da aldılar , yani kapalı ameliyatsa 2. Adette hmn transfer yapılıyor , gerçi benim hiç 5. Güne giden embriyon olmadı, şimdiki aklım olsa direk donasyon yaptirirdimbin şükür ki ilk deneme de hamileyim rabbim hepimize sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip eder inşallahMerhaba kader arkadaşlarım...
Öncelikle tüp bebek, sperm yada yumurta donasyonu ile anne olan herkesi kutluyorum bebeklerini güle güle büyütsünler sağlıkla, mutlulukla.. Benim gibi bebek için çabalayan herkese de bol şans diliyorum Allahım kucağımızı boş bırakmasın... Hepimiz annelik kadar güzel bir duyguyu yaşayalım ve cennet kokulu evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
çok uzun zamandır yumurta donasyon olayını araştırıyorum bütün yazıları okudum. Yaşım 47 10 ay önce evlendim çok geç yapılmış bir evlilik ve ilk evliliğim kader diyorum çok şükür allahım bozmasın çok sevdiğim ve çok sevildiğim bir eşim var. Yaşımdan dolayı yumurtam olsa bile kalitesiz olduğunu düşünüyorum ve bu yüzden de tüp bebek olayına hiç girmeden direk yumurta donasyonu düşünüyorum. Malesef miyom var daha önce de mıyom amelıyatı olmuştum bu hafat sonu daha detay için dr a gidicem. miyom amelıyatı olup yumurta donasyonu yaptıran var mı ve pozitif sonuc alanlar var mı ? iyileşme süreci nedir ? Kıbrıs ta tavsiye edeceğiniz merkez var mı ) Ben ibrahim hit ve firdevs uğuz arasında gidip geliyorum ancak burada ibrahim bey hakkında biraz sert ve fix tedavi olduğu çok ilgilenmediği yazılmış. Sizlerden yardım bekliyorum
Ben kalp atisini duydugum da biraktirdi murat bey haftayi hatırlamıyorumSizinde gynolifeta olmuş benimde öyle oldu. Murat beyin protokolü böyle demekki. Iciniz rahat değilse bırakmayın. 12ye 13e kadar kullananlar var.
Tam 75 gun vuruldum igneyi ama ahridina sisligine net bi çözüm bulamadım, 3 aydan snr vajinal fitnele geçirdi dr. Allah yardımcın olsunProgestan iğneden dolayı hemoroit sorunu yaşıyorum.3 haftadır bir türlü düzelemedim.kabızlık düzelse bile hemoroit yüzünden tuvaletimi yapamıyorum ve artık hem iğne yerlerinden hem de bu durumdan popumun üstüne oturamaz oldum.biraz açık açık yazıyorum kusura bakmayın ama eminim bir çoğunuz benim gibi olmuştur.nasıl geçiyor bir türlü çözüm bulamadım.hindistan cevizi,zeytin yağı kantaron,lip stick,vazelin falan filan hepsini sürdüm.hatta her gün şiringayla zeytinyağı koyuyorum.hemopropin demiştiniz onu çok zor buldum internetten getirttim bugün iki kez onu da kullandım.Kabızlık için de bütün her şeyi yaptım.iğneler çok zorluyor beni.iğneyi bırakıp fitil kullanan var mı? O nasıl progestan ı jel ya da fitil olarak kullanınca aynı etki oluyor mu? Genel cerraha da gidicem artık ama o da korkutuyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?