Çok sevindim sizin adınızaRQBBİM SİZE BAĞIŞLASIN sağlıkla büyütün MaşaAllah Teşekkürler ederşm bilgiler için

Yeni sekmede açtım 3000 değil ama yaklaşık 100 sayfadır okuyorum 200 sayfacık kaldıevet öğrendim british opmuş sizin durumunuzu da takipteyim şuan şubat sonundayım tarih olarak hamilelik haberinizin kan testi 2. Sonucunu geçtiminanın heyecanlandım sizin sonucunuzu beklerken ve ohhh dedim çok sevindim sizin adınızaaonucu henüz bilmiyorum umarım sağlıkla devam ediyordurBende 5 aylık düşünme sonucu karar verdim ve şimdi araştırma aşamasındayım Dün iki merkezle konuştum tavsiyeye deneyimlerinize ihtiyacım var çünkü bu benim ilk ve son denemem olacakmaddi manevi . Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için sevgiler

Pazartesi gunu yumurta toplama işlemi yapılacak bana bugun e2 hormonuna baktırdım degerım 66 dan 4088 e cıkmış bu durumda transferın bu ay yapılamıyacagı soylendi. Neden e2 degerım bu kadar yukseldi acaba türkiyedeki doktorun verdiği ilaç dozajları fazla mı geldi? Bu durum yumurtaların kalitesini etkiler mi?

Kadın olmak hele ki günümüz Türkiye’sinde gittikçe zorlaşıyor..gün geçmiyor ki bi şiddet taciz tecavüz olayı yaşanmasın..toplumsal baskı ekonomik şartlar bir yandan..bir de tüm bunların yanında anne olmaya çalışma derdi var..herkes sorar hiç ince düşünmeden “sizin çocuk kaç yaşında” “Aaa bebeğiniz yok mu olsun olur nasılsa” “bebeği olmayan anlamaz” bla bla bla...o kadar mücadelenin üzüntünün içinde bi de millete dert anlatırız eşimize üzülürüz haksızlık mı yapıyoruz diye... yediğimiz iğnenin ilacın haddi hesabı yok..zar zor kazanılan paralar belki bize dünya turu attıracak paralar çöpe gider biz bir ah bile demeyiz.çok zor bizim işimiz..emekçi kadınların günü kutlanacaksa en başta bizler varız.. çalışsın çalışmasın bu uğurda mücadelede olan tüm güçlü güzel arkadaşlarımın kadınlar gününü kutlarım..dilerim ki mücadeleniz benimki gibi mis kokulu bebeklerle taçlansın.. hepinize sarıldım sayın.. sevgiler

Yaa öyle duygulandım ki yazdıklarını okuyunca... bizi bizden başkası anlamaz diye boşa demiyoruz. Az önce bebek görmeden geldim, bira yanım buruk bir yanım mutlu nasıl anlatırım bilemedim şu an. Bebeğin odasını, eşyalarını gösterdiler aman çok masraflı bir süreç demiyorlar mı bir de, iyice deli oluyorum. Allahım bu bizlerin hayırlısıyla geçmiş olduğu son sınavları olsunn bir daha da hep şükredeceğimiz olaylar olsun bütün arkadaşlarımın kadınlar gününü kutlarım

Malesef düşürdüm ben bebeklerimi

Sabırlı ol
En iyisi vicudun dinlensi bir sonrakı aya transferin olur

Canim ne guzel anlatmissin duygularimiza tercuman olmussun!
kadinlar gunumuz kutlu olsun
Sevgiler

Anılarim gözüme geldi
2 sene hastanede tüp bebek ignelerimi yatırmistim. bende iğneden korktuğum için her zaman kalçadan
Yapılmasını istedim.
Baktık yumurtalar büyümüyor sonra Dr um göbekten deneyelim gonal f yazdı.
Hemşire gösterdi yerini bak burdan yapacaksin diye ölçümü falan ben dedim yapama kan tutuyor beni hemde korkuyorum diye iyi o zaman hastanede yaptır dedi.
Sonra Bi cesaret geldi yapabilirsin diye bastım iğneyi göbeğime eşim elimi tutarak o gün bugündür içimden hep yaparken evladıma kavusucam allahım ne olur yardım et diye diye devam ettim. Ahh aahh

İnşallah az kaldı
O gün yaklaştı
Evladına kavuşmanın

İnşallah az kaldı
O gün yaklaştı
Evladına kavuşmanın

2 aydır gözüme uyku girmiyor.
İnşallah allahım ne olur
Allah razı olsun çok sağolun
Sizinde inşallah Rabbım gönlünüze göre nasip edecek bütün kalbimle inanıyorum evlat hasreti ile yanan bu forumda birbirimize destek olan bütün kadınlar anne olacak inşallah

Ben nisanın 3.haftası gibi gidecektim tekrar gynolife fakat beni bu coronovirus acayip korkutuyor artık ertelemektertelemekte istemiyorum kafam çok karışık

Nisanda bende cyclo ilaca başlıyorum
1 nisanda başla dedi.
O kadar odaklandım ki virüs falan filan umrumda değil.
Hiç kafana takma
Sadece gereği önlemleri al yeter

Merhaba ben 1 kere açık miyom ameliyatı oldum 15 yıl önce, 4 yıl öncede tekrar miyom ameliyati oldum açık ameliyat, sanirim yumurta rezervimi de bu ameliyatlar etkiledi, 2. Ameliyati kapali yaptirabilirdim laparoskopiyle gerci tüpümü aldırdım o şekilde ufak bir miyom görünce onu da aldılar , yani kapalı ameliyatsa 2. Adette hmn transfer yapılıyor , gerçi benim hiç 5. Güne giden embriyon olmadı, şimdiki aklım olsa direk donasyon yaptirirdimbin şükür ki ilk deneme de hamileyim rabbim hepimize sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip eder inşallah

Tam 75 gun vuruldum igneyi ama ahridina sisligine net bi çözüm bulamadım, 3 aydan snr vajinal fitnele geçirdi dr. Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…