Insallah birtanem herşey gönlünce olsun bebislerini en yakın zamanda haberini alırız insallahbi korona virüsümüz eksikti. Bende ki gelişmeleri paylaşmak istiyorum kızlar , sonunda 5. güne giden 6 embriyo oluşturuldu. Estrofeme başladım bir yumurta arada çatlamış transfer iptal edildi. Yeniden denicem ,Acaip hırs yaptım ben bebelerimi alıcam sonunda Allahın izniyle. Tv de beşiz kız doğuran bir çift vardı. O kadar hasretim ki beşiz, onuz hepsine razıyım yeter ki sağlıkla sıhhatle, gelsinler.
Geç olsun ama güç olmasın. Bundada vardır bi hayir. Allah yardımcımız olsunMaalesef doğru canim önlem amaclı kibrista alman turist grubunda birinde çıkmış bu kişi kibrista çarşıda dolaşmış alışveriş yapmış şimdi önlem amaclı karantinaya almışlar kaldığı oteli ve grubu maalesef alman turistin geldiği gruptan üç kişide daha çıkmış önlem amaclı sağlık bakanı bugün açıklama yatı gerekli olmadıkça yurtdışına hiçbirşeye gitmeyin dedi bende nisanda gidecektim daha kibeistaki bakan türkiye dahil bütün giriş çıkışları kapatmışlar rum kesimize aynı uygulamayı yapmış okulları kibrista tarama sonuçları alınıncaya kadar kapatmışlar maalesef.ınsallah bu kabus yakın zamanda biter.
Amin sagolun. Tedavinizi yaz yada bahara denk getirmeye çalışın korkunuz daha az olur. Malum kötü havalarda uçak biraz sallanıyor.Maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBenim biraz uçak fobim var da
Aaaa simdi gördüm napcaz ya bizde nisan 25 icin bilet ayirdik iptalmi etcezkii.Maalesef doğru canim önlem amaclı kibrista alman turist grubunda birinde çıkmış bu kişi kibrista çarşıda dolaşmış alışveriş yapmış şimdi önlem amaclı karantinaya almışlar kaldığı oteli ve grubu maalesef alman turistin geldiği gruptan üç kişide daha çıkmış önlem amaclı sağlık bakanı bugün açıklama yatı gerekli olmadıkça yurtdışına hiçbirşeye gitmeyin dedi bende nisanda gidecektim daha kibeistaki bakan türkiye dahil bütün giriş çıkışları kapatmışlar rum kesimize aynı uygulamayı yapmış okulları kibrista tarama sonuçları alınıncaya kadar kapatmışlar maalesef.ınsallah bu kabus yakın zamanda biter.
Kuzum iptal etmene gerek yok benimde nisanda bu tedbir amaclı nisana kadar tedbir geçer kibristaAaaa simdi gördüm napcaz ya bizde nisan 25 icin bilet ayirdik iptalmi etcezkii.
İnşallah kuzumbi korona virüsümüz eksikti. Bende ki gelişmeleri paylaşmak istiyorum kızlar , sonunda 5. güne giden 6 embriyo oluşturuldu. Estrofeme başladım bir yumurta arada çatlamış transfer iptal edildi. Yeniden denicem ,Acaip hırs yaptım ben bebelerimi alıcam sonunda Allahın izniyle. Tv de beşiz kız doğuran bir çift vardı. O kadar hasretim ki beşiz, onuz hepsine razıyım yeter ki sağlıkla sıhhatle, gelsinler.
Insallah cnm Rabbim yardimcimiz olsunKuzum iptal etmene gerek yok benimde nisanda bu tedbir amaclı nisana kadar tedbir geçer kibrista
Zazam bu sadece geçici bir sureligine diye biliyorum umarım ınsallah en kısa zamanda herşey düzelir.Kıbrısa giden ve kıbrıstan dönen kızlar hava limanı ne durumda?
Giriş çıkışta dorun oldumu?
Nolursun bir şey yazın
Canımsıncanım zazam, yumurta donasyonu benim, . Hep 4.günde kalıyorduk hiç gelişmiyordu embriyo. Biliyor musunuz kızlar; hiç aklıma gelmezdi böyle bir sınav vereceğimi. Hep zannettim ki ne zaman istersem çocucuğum olur diye. Öylesine tuhaf bir devirdeyiz ki hamilelikte , doğurmakta gösteriş olmuş artık. Geçtiğimiz günler de hamile birinin ''karnı burnunda partisi'' fotolarını gördüm. Kınamıyorum ama ne biletim garipte gelmiyor değil. Zaza nolur bebişin olsun, kendimden çok senın ıcın ıstıyorum. Hiç tanımıyorum seni, ama ne önemi var ki, yaşadıklarını biliyorum. Dualarımdasın.
Maske dezenfekte herşey aldım zaten insanlardan kactım hatta biri öksürüyo o tarafa kaçıyorum biri hapşırıyo ben diğer taraftainşallah korona olmamışımdır şimdide ondan korkuyorum acıkcası☺ İyi gecti herşey guzeldi bakalım bugun ararlar kaç tanesının döllendiğini soylerler asıl önemli olan gun bugun☺
Kuzum iptal etmene gerek yok benimde nisanda bu tedbir amaclı nisana kadar tedbir geçer kibrista
Giriş cıkışta bir sorun olmadı ben pazartesigiriş yaptım turkiyeye. Kameralarla bakıyolardı o kadar ama cok dikkatli ol Türkiyeyede gelmiş bu aralar biraz sıkıntı. Ne zaman gitceksin?Kıbrısa giden ve kıbrıstan dönen kızlar hava limanı ne durumda?
Giriş çıkışta dorun oldumu?
Nolursun bir şey yazın
Ama yaza kadar bitcek diyolar nisan gibi falan virusun erkisi azalcakmış havalar ısınıncaGiriş cıkışta bir sorun olmadı ben pazartesigiriş yaptım turkiyeye. Kameralarla bakıyolardı o kadar ama cok dikkatli ol Türkiyeyede gelmiş bu aralar biraz sıkıntı. Ne zaman gitceksin?
Bende çok korkuyorum canim ınsallah sorunsuz hepimiz atlatırız bu günlerde geçerUmarim inşallah bende Nisan sonu gibi orda olmayı planlıyorduk. Ne olacak şimdi hiç bilmiyorum ıstanbula gelmiş virüs
Evet ınsallah mayısa kalmaz geçer.hersey düzelecek turkiyede bütün turlar filan iptal oldu yaza kadar turist gecişi yasak zaten ınsallah ülkemiz sorunsuz mayısa kadar her şeyi atlatacak içler acısı inan ben çalıştığım dönemlerde mart ayında binlerce turist gelirdi biz acentada mart nisan döneminde yoğun olurduk arkadaşım aradı beni eskiden birlikte rehberlik yapıyoduk busene çalıştığı acenta yurt dışından turları iptal etmiş önlem amaclı rehber ve acenta çalışanları işden çıkarmışlar allahtan ben uzun zamandır ara verdim çalışmaya bu yaz rehberliğe devam edecektim şans iste sağlık acentayla anlaşmamı iptal ettim çok şükür sağlığımız daha önemli canim ınsallah bu günlerde geçecek rabbim hepimizi korusun.Ama yaza kadar bitcek diyolar nisan gibi falan virusun erkisi azalcakmış havalar ısınınca
Dünya sağlık örgütü açıklama yaptı virüsün nasıl davrandığını bilmiyoruz yazın geçecek diye birşey söyleyemeyiz dediler.Ama yaza kadar bitcek diyolar nisan gibi falan virusun erkisi azalcakmış havalar ısınınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?