British Tüp Bebek Merkezi
Doğuş Tüp Bebek Merkezi
Dr.HiT
Dünya Tüp Bebek Merkezi
Eurocare Tüp Bebek Merkezi
Gynolife Tüp Bebek Merkezi
Ivox Tüp Bebek Merkezi
MiracleIVF Tüp Bebek Merkezi

Son düzenleme:
Son olarak @Arya_Pdr lütfen mesajımı beğenmeyin sonra komisyoncu abla benim mesajımı beğenenleri beni destekleyenleri bir merkezin adamı olarak dile getiriyor. Az önce telefonda böyle bir suçlamada bulundu.
Benim hakkımda herkes istediği düşünceye sahip olabilir. Profilime girip eski mesajlarımı da okuyabilirsiniz. Ancak bir merkeze sürekli müşteri gönderirseniz, bundan kazanç sağlarsanız, bu durum hiç etik bir davranış olmaz. Burada sessizce takip edip tekrar başlamak için para biriktirirken, iftira atanlara, kişi kendinden bilir işi, demek istiyorum. Ayrıca sadece Kıbrıs değil birçok alternatif var. Azerbaycan, Ukrayna, Gürcistan, İspanya vs. maddi açıdan, donör özellikleri vs açısından farklılıklar oluyor. Umarım bir an önce bebeklerimize kavuşuruz. Public bir sayfa ve amacına uygun, bilgi dolu içerikler var. Son derece faydalı, çaresi kalmayan infertilite sorunu olan bizler için. Kazen bey açıklamalar ve forum sayfası için teşekkür ederim.

Ben hemşire meltem bide enes bey vardı gynolife da ceren hn cansu hn vardı araç transfer de bunlarla hep irtibat kurdum başka hatırladığım isim yok
Canis bende enis beyle irtibat halindeyim ona yazıyorum whatsuptan gynolife halkla iliskiler yaziyodu kaldirmis yaziyi tekrar sorup ogrenirim cansu hanimda transfer icin irtibat kuruyodum bende

Ya bu ara hiç giremiyorum baya olaylar olmuş anlaşılan. Bunu geçen de demiştim hatta ilk aradığımda kadınlar kulübüne indirim yapıyoruz dediler, biraz saçma geldi diye. Eski yazdıklarıma bakabilirsiniz. Ama daha sonra Gynolifeşe görüştük o da gereken indirimi uyguladı, kolon hastaneleri işyerimizin anlaşmalı olduğu indirimi uygulayacağını söyledi. Hasan beyin en beğendiğim yönü( reklam sanılmasın diye merkez adı yazmayım) her telefonuma hemen dönüş sağlandı. Z Zaza74 konusunda da gerçekten çok üzüldüm, o burda hepimize yardımcı, bizden çok daha fazla biliyor oraları. Hatta ben ilk üye olduğumda, aynı buraya yeni üye olanlar gibi sürekli soruyordum nereye gideyim diye. Reklamlar en çok nereyi gösteriyorsa, hiç düşünmeden oraya gittim tabi... istanbul’da kendi gözlemlerimle gördükten sonra vazgeçtim ve bunu burdan bile yazmadım sadece zaza ya özel mesaj attım. Benim mesajımdan sonra ben seni etkilemek istemedim, git kendin gör istedim dedi. Asla yap yapma, git gitme gibi ithamlarda bulunmadı. Hatta ben doktor bana kendi numarasını verdi aslında iyi gibi deyince aynı numarayı o bana yazdı. Sonradan geçmiş sayfaları okudum ki bu numara herkeste varmış, benlik bir şey değilmiş yani Hepimiz için hayırlısı olsun az para değil ödenenler, kimse de kolay kazanmıyor. İnsanlara umut tacirliği yapan, gerçekten reklam yapan kim varsa Allah’a havale ederim onlar da benzer yoldan sınanır nasılsa.. kimse benim başıma gelmez demesin.. çocuk konusu olmaz başka bir şey olur. Allahın adaleti büyüktür. Zaza konusunda da asla öyle biri olduğunu düşünmüyorum. Çünkü ben 2 merkez arasında çok kararsız kaldım, o da asla şunu tercih et demedi diğer dediğin merkez de çok iyi sen bilirsin dedi en fazla. Umarım gerçekten reklam yapanlar çabuk çıkar da ortaya, daha da fazla kimsenin başı yanmaz.

Burada hastanenin pazarlamacılar varmış derken kendinden bahsetmiş.

Emin olmasam böyle bir cümle kurmam, bu üyeye aldanıp Azerbaycan'a gidenlere geçmiş olsun. Bu konuda bize yardımcı olup bu üyeyi yakalatan arkadaşa teşekkür ederiz.

lanet olsun hep haklı çıkıyorum.... nefret ediyorum kendimden .......

Bu üye ne yapıyor size anlatayım, 40 + başlığı ve buraya takıp bu süreçte olduğunu bir güzel anlatmış. Dile kolay 2000 mesaj ve 3 yıllık üye ! Bizimde gözümüzden kaçmış, Bakü'de yer alan merkezden bir asistanı diye özelden kendi numarasını vermiş insanlara. Bu konu ile tanışmam da zaten bu mesajdan oldu. Üyenin biri yahu bu kadın bana bir baküden asistan numarası verdi ama çelişkiler var diyince bu hesabı formalite icabı sanki zaza ile kavga ediyormuş gibi kapadık. Amacımız bize sms atması ve o attığı SMS'in hangi numaradan geldiğini yakalamaktı.

Eğer asistanın numarası ile üyelik aktivasyon numarası aynı telefon ise bingo !

Ve az önce üyeliğim neden kapatıldı diye bize sms attı bilin bakalım asistanın telefonu ile aynı mı değil mi ?

tabii ki aynı ! BİNGO

Teşekkür ederiz yardımlarınız için. Daha önce tüp bebek sürecinde buna benzer bir olay olmuştu bir tüp bebek merkezi ile ilgili, o zaman da bu platformdan yazmıştım yorumlarımı ama herkes bana karşı gelmişti, hatta benim onlara iftira attığımı söylemişlerdi. Sonra siz girdiniz devreye ve reklam amaçlı açılan hesaplar kapandı hatta daha da ötesi o merkez kapandı tabi ben bilmediğimden işlem yaptırmış oldum ama yaşanacak varmış, ne denir ki... benim yanlış anlamayın ama anlamadığım şu, siz zazayı uzun süredir tanıyorsunuz, burda fake hesapları yakalamak için birlikte plan yapmanızdan da anlıyorum bunu. Geçmiş sayfalara bakınca birkaç kere daha reklam amaçlı diye suçlamalara maruz kalmış ama hep sonrasında dönüş olmuş yani biraz haksızlık yapılmış sanki kendisine... şimdi de aynı durum var insanların kafasını karıştırıp, sonra biz yanlış anlamışız denilmesi de bizler üzerinde çok olumsuz bir etki bırakıyor ister istemez. Zazanın reklam amaçlı olduğunu düşünmeyenlerdenim , umarım da yanılmam.

Ablacım zaten Zaza benim için yemdi, onu da banlamıştım kendisini aradım durumu izah ettim ve yasağını kaldırdım. Bu üye Azerbaycan'a hasta yönlendiriyor denince ilk aklıma zaza geldi ama o da oraya hiç kimseye önermemiş. Biraz onun durumunu kullandım. Kendisi bana WA'dan ağır yazdı bir merkezin sözleri ile hareket ettiğimi vs ama unuttuğu şuydu ben satılık değilim.

Ben bir şeyler yazıyorsam biraz sakince izlemek lazım, biz yoksak bu site hiç demek biraz ayıp oldu !

Zaza'da hatalı ! Hiç bir merkez Kadınlar Kulübü üyelerine indirim yapamaz.

Kadınlar Kulübü üyelerine indirim yapılıyor cümlesini Sağlık Bakanlığı görse neler olur hayal bile edemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…