Sizi tebrik ederim adeta Sherlock Holmes gibi araştıra yapmışsınızlanet olsun hep haklı çıkıyorum.... nefret ediyorum kendimden .......
Bu üye ne yapıyor size anlatayım, 40 + başlığı ve buraya takıp bu süreçte olduğunu bir güzel anlatmış. Dile kolay 2000 mesaj ve 3 yıllık üye ! Bizimde gözümüzden kaçmış, Bakü'de yer alan merkezden bir asistanı diye özelden kendi numarasını vermiş insanlara. Bu konu ile tanışmam da zaten bu mesajdan oldu. Üyenin biri yahu bu kadın bana bir baküden asistan numarası verdi ama çelişkiler var diyince bu hesabı formalite icabı sanki zaza ile kavga ediyormuş gibi kapadık. Amacımız bize sms atması ve o attığı SMS'in hangi numaradan geldiğini yakalamaktı.
Eğer asistanın numarası ile üyelik aktivasyon numarası aynı telefon ise bingo !
Ve az önce üyeliğim neden kapatıldı diye bize sms attı bilin bakalım asistanın telefonu ile aynı mı değil mi ?
tabii ki aynı ! BİNGO
Sizi tebrik ederim adeta Sherlock Holmes gibi araştıra yapmışsınızNesaybu nun böyle olabileceğini tahmin etmezdim. Burada yardımcı olanlara çok teşekkürler ama çıkar amacı gütmeden yapanlara... Kimse topiğin sahibi değil, hepimiz bir şeyler öğrenmek ve paylaşmak için buradayız. Sadece nick lerimizi biliyoruz. Zazanın 6 7 kez British deneme ve negatifine rağmen 1 olumsuz yorum yapmayıp aksine orayı eleştirenlere, ağzının payını verip, Hitte birkaç başarısız deneme sonrası yerin dibine batırması kafamı karıştırmıştı. Ayrıca hit ile alakam yok, reklam sanmayın, orada denemeyi düşünmüyorum da. Ne diyelim reklam yapanlara lanet olsun!!!! Bu benim düşüncem isteyen istediği üyeyi kutsayabilir veya eleştirebilir, sağlıkla kalın.
Sizin bir merkezle ilginizin olmasını düşünmesi bile komik ve anlamsız :) sonuç olarak kadınlar kulübünün bir merkez ile anlaşması yok. Her merkez eleştirilebilir “British” de dahil. Çoğu merkezin başarı oranları neredeyse aynı. Merdiven altı diye tabir edilen merkezler de dahi başarı elde edilebilir. Umarım herkes gönlünün yattığı merkezde başarıyı yakalar. Reklam yapan büyük vebal alır.evet Zaza'da ki sorun o iyiye iyi ama kötü tecrübe yaşadıysa ondan kötüsü yok. Beni bile telefonda X merkezin kuklası olmakla suçladı.
Telefonda da izah ettim, kimsenin avukatı değilim ama hiç bir hekim başarı oranını düşürmek için aaa bu denemede olmasında ikincide veya üçüncüde tutsun demez.
Çoğunuz bu düşünceye sahip. Bilerek 2,3 deneme yaptırıyor amaçları para diyorsunuz ama başarı oranı düşüyor ve hiç biri bunu istemez.
Ya da ben çok iyimserim ama yeniliyorum kafası çalışan hiç bir doktor bu operasyon olumsuz sonuçlansın diye işlem YAPMAZ
Canım benim yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum.Çok çok üzüldüm..nesaybu bunu nasıl yapar..okuyorsa şu an bunu soruyorum ona gece nasıl uyuyorsun????burda en son çare olarak donsayona yönelen bu uğurda maddi manevi her türlü fedakarlığı yapan güzel yürekli Kadınlarla dalga mı geçiyorsunuz..dünyanın çivisi çıktı..iyilik doğruluk güzellik nerde??? Ben iki bebeğime kavuşmama rağmen bir kez bile benim merkeze gidin demedim okuyun binlerce mesajımı bir kez demedim demem..ben 3.de kavuştum belki başka merkez olsa ilkinde olurdu bilemem...nasıl tavsiye edilir zaten vebal alınır mı??her zaman söyledim doğru olan okuyup kendi içine sineni seçmek .Kazen size dikkatinize Özeniniz için çok teşekkür ederim bu sayfa inanılmaz önemli..donasypnla ilgili Türkiye’deki tek veri bankası..dolayısıyla çok çok önemli..takip etmeniz aradaki virüsleri yok etmeniz sayfayı daha güvenilir klıyor..ama Zaza konusu.. yüz yüze göremesem de özel hayatımızda da görüşüyoruz indirim almaya çalışması sizin bakış açınızla baktığımda yanlış ama İnan’ın asla çıkar ya da art niyet yok..hepimize çok çok desteği olan zaman en çile çeken aramızdaki..gerçi siz de üyeliğe geri almışsınız ama kendi adıma oma güvendiğimi ve sevdiğimi belirtme ihtiyacı duydum..son olarak da bu sayfada eğer merkezlerden biri varsa asistan doktor her kimse Allah’a havale ediyorum...biz burda içimizi döküyoruz ben bir sürü insana bebeklerimin fotolarını attım Umut olsun diye...hwr geçen gün insanlıpa olm inancımı yitiriyorum..
Ozman bi değişiklikler olmuş muhakkak ekip ve isim olarakCanis bende enis beyle irtibat halindeyim ona yazıyorum whatsuptan gynolife halkla iliskiler yaziyodu kaldirmis yaziyi tekrar sorup ogrenirim cansu hanimda transfer icin irtibat kuruyodum bende
Kim bu komisyoncu hâlâ anlayamadım ?Son olarak @Arya_Pdr lütfen mesajımı beğenmeyin sonra komisyoncu abla benim mesajımı beğenenleri beni destekleyenleri bir merkezin adamı olarak dile getiriyor. Az önce telefonda böyle bir suçlamada bulundu.
Nesaybu diye bir üye vardı. Bakuyu övüp duruyordu. Cok belliydi aslında reklam yaptığı ama çok sabırlı davranıp 1 negatiften sonra sahte gebeliğini ilan ettiği için kondurmak zordu.Kim bu komisyoncu hâlâ anlayamadım ?
Erkekmisin,kadınmısınBenim zaza74 adli kullaniciylâ bir takim konusmalarim oldu ve cogu katilimcilarda ondan tana olarak bana uyari falan gb yazilar yazdi iyi ki bunlari fark edip yazdiniz gercekten tesekkur ederimmm kendi adima size
Evet gerçekten belliydi benim adımı ver diyende oydu yazık bu vebale nasıl girer insan heleki bu hassas konuda umut tacirciliginden baska bişey değil .Nesaybu diye bir üye vardı. Bakuyu övüp duruyordu. Cok belliydi aslında reklam yaptığı ama çok sabırlı davranıp 1 negatiften sonra sahte gebeliğini ilan ettiği için kondurmak zordu.
Ayra seni yakından tanımıyorum,ama çok ilgimi çekiyor senin bana olan negativ bakışınKazen daha açık nasıl yazabilir? Kimse bir merkeze gidip kadınlar kulübünden geldim, indirim yapacakmışsınız dememesi lazım diyor. Bunun cezası var diyor. Bir merkeze gidip ......... üye aracılığıyla size başvuru yapıyorum demeyin diye uyarıyor. Uyarı çok açık ve net. Elbette deneyimlerimizi olumlu, olumsuz paylaşacağız bunda bir beis yok. Herkes araştırıp uygun olan merkezi seçecektir. Bir de anket kısmı yalnızca Kıbrıs merkezleri var. Gürcistan, Ukrayna, Azerbaycan, İspanya vs merkezleri de var. Nereye başvurmalıyız düzeltmek için.
SüpersinKibrisa gideek olan arkadasalarimin dikkatine
14/03/2020 saat 02:00 itibarıyla 01/04/2020 tarihine kadar, kara, deniz ve hava sınır kapılarından Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne sadece KKTC vatandaşları ve ülkemizde yasal izinli bulunan kişiler girebilecektir. Bunun dışında kalan kişilerin KKTC’ye girişleri 01/04/2020 tarihine kadar yasaklanmıştır.
Hangi ülkeden geldiğine bakılmaksızın, kara, deniz ve hava kapılarından ülkemize giren vatandaşlarımız ve yasal izinli kimseler 14 gün süre ile evlerinde izlem ve kontrol altında kalacaklardır.
Bir hafta önce ordan benide aradılar neden gelmediniz diyeukrayna var nadıya klinik şu an benim tedavi görecegim merkez
Hâlâ olanları ağzım açık izliyorum şoktayim hala inanamiyorum boyle bise olduğunaNesaybu diye bir üye vardı. Bakuyu övüp duruyordu. Cok belliydi aslında reklam yaptığı ama çok sabırlı davranıp 1 negatiften sonra sahte gebeliğini ilan ettiği için kondurmak zordu.
Burada hastanenin pazarlamacılar varmış derken kendinden bahsetmiş.
Emin olmasam böyle bir cümle kurmam, bu üyeye aldanıp Azerbaycan'a gidenlere geçmiş olsun. Bu konuda bize yardımcı olup bu üyeyi yakalatan arkadaşa teşekkür ederiz.
Selamlar. Azerbaycana a gidenler için geçmiş olsun derken ne demek istiyorsunuz. Biz gittik. Olumlu sonuçta aldık.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?