Hanfendi biz.o dediginiz ilaçlarla hamile kaldık anne oldukPeki masum hanim burda endometriumu ölctürdügüm icin beni azarlayipta cep tel beni engellemesine ne dersiniz? Varmi bunun mantigi?neymis efendim biz size ölctürmeyin dedik bizim protokolümüzü takip etmiyosunu. Bicok kadinada ayni protokol 1 hafta gpnde 1 estrofem 2. hafta 2 estrofem 3. hafta 3 estrofem ve bu protokol hic degismedi bi taraftan moralinizi yüksek tutun biz sizi anne edicez ama bi dövmedikleri kalmisti. Siz anne oldunuz diye biz yasadiklarimizi söylemicekmixiz allahtan korkun herkes kendine müslüman olmasin birilerinin bedduasini almak korkunctur elbet
Kalsin kalsin iyi günlerEvet aynen öyle takip ediyodum ve yeni üye oldum sorun nerde????siz haksizlik gördügünüzde elinizdeki herseyi verdiginizde ve saygida kusur etmediginiz halde karsiliginda haksizlik ve adaletsizlik görürseniz övermisiniz??? Ben kimseye iftira etmiyorum eksik bile yazdim fazladida bende kalsin
Hep aynı şeylerle geliyosunuz herkese .oranin.avukatimiBen baska bisey yaziyorum siz baska alakasiz biseyler söylüyosunuz... neden beni itam ediyosunuz yeni üyeyim diye onu anlamadim? Oranin avukatimisiniz yada baska menfatinizmi vardi?
Sen kimsin ya tabiki cevap vericem burası.platform haddini.bil artık cevap yazma banaSiz neden rahatsiz oldunuz? Hakkiniz olmadan bana itamda bulunup sonrada iyi günlermi diliyosinuz? Yasadiklarimi anlatmak icin sizden izinmi isticektim masum hanim? Siz hangi sifatla yazdiklarima cevap veriyosunuzda avukatlik yapiyosunuz? Anne oldunuz oturun ozaman oturdugunuz yere
Sen kimsin ya tabiki cevap vericem burası.platform haddini.bil artık cevap yazma bana
[/QUOTEicinizde merhamet olsun anne oldunuz oturun oturduğunuz yerde ne demek.ya ben size inşallah anne olursunuz diyorum yaklaşıma bak Allahiiiim
daha fazla saçmalamayın bence. merkezden memnun kalmayabılırsınız. tabııkı deneyımlerınızı paylasıcaksınız burda yenı gıdecek gızlıden takıp eden anne adaylarına fıkır olması acısından ıyı oluyor. fakat ya sımdı transfer yaptırıp sonuc bekleyen annelerımız varsa yada transfer için bin bir umutla zorbela parasını bırıktırmıs transfer gununu iple çeken, bekleyen anneler? onlar bunları duyupta uzulmeyecek mı panıklemeyecek mi? bıraz daha düşünceli olalım lütfen. hassas bir konu çünkü. özelden sana soran ınsanlara bu sekılde ccevap verebılırsın ama bu yazılarınızı herkes okuyor.Evet avukatlik yapiyosaniz hemsirenin hangi hakla beni engellediginide aciklamak zorundasiniz. Isinize geldigi gibi iki kelimeyi ortaya atmayin sirf iyi görünmek icin
Terbiyesiz ben sana.ohhhh.annemi oldum.dedim sen yazdın bana.ben.sana.insalah.anne.olursun.dedim seni.sikayet edicemSen haddini bil ordan firtlayip beni karalamakla suclicana insani düsününüz ben anne oldum ohhh deyip sirf klinige iyi görünmek icin bos konusma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?