Hanfendi biz.o dediginiz ilaçlarla hamile kaldık anne olduk

Evet aynen öyle takip ediyodum ve yeni üye oldum sorun nerde????siz haksizlik gördügünüzde elinizdeki herseyi verdiginizde ve saygida kusur etmediginiz halde karsiliginda haksizlik ve adaletsizlik görürseniz övermisiniz??? Ben kimseye iftira etmiyorum eksik bile yazdim fazladida bende kalsin

Kalsin kalsin iyi günler

Ben baska bisey yaziyorum siz baska alakasiz biseyler söylüyosunuz... neden beni itam ediyosunuz yeni üyeyim diye onu anlamadim? Oranin avukatimisiniz yada baska menfatinizmi vardi?

Siz neden rahatsiz oldunuz? Hakkiniz olmadan bana itamda bulunup sonrada iyi günlermi diliyosinuz? Yasadiklarimi anlatmak icin sizden izinmi isticektim masum hanim? Siz hangi sifatla yazdiklarima cevap veriyosunuzda avukatlik yapiyosunuz? Anne oldunuz oturun ozaman oturdugunuz yere

Sen kimsin ya tabiki cevap vericem burası.platform haddini.bil artık cevap yazma bana

Evet avukatlik yapiyosaniz hemsirenin hangi hakla beni engellediginide aciklamak zorundasiniz. Isinize geldigi gibi iki kelimeyi ortaya atmayin sirf iyi görünmek icin

Sen haddini bil ordan firtlayip beni karalamakla suclicana insani düsününüz ben anne oldum ohhh deyip sirf klinige iyi görünmek icin bos konusma

Sicramicaksiniz ozaman kimse almasin mazlumun ahini

Evet avukatlik yapiyosaniz hemsirenin hangi hakla beni engellediginide aciklamak zorundasiniz. Isinize geldigi gibi iki kelimeyi ortaya atmayin sirf iyi görünmek icin
daha fazla saçmalamayın bence. merkezden memnun kalmayabılırsınız. tabııkı deneyımlerınızı paylasıcaksınız burda yenı gıdecek gızlıden takıp eden anne adaylarına fıkır olması acısından ıyı oluyor. fakat ya sımdı transfer yaptırıp sonuc bekleyen annelerımız varsa yada transfer için bin bir umutla zorbela parasını bırıktırmıs transfer gununu iple çeken, bekleyen anneler? onlar bunları duyupta uzulmeyecek mı panıklemeyecek mi? bıraz daha düşünceli olalım lütfen. hassas bir konu çünkü. özelden sana soran ınsanlara bu sekılde ccevap verebılırsın ama bu yazılarınızı herkes okuyor.

Sen haddini bil ordan firtlayip beni karalamakla suclicana insani düsününüz ben anne oldum ohhh deyip sirf klinige iyi görünmek icin bos konusma
Terbiyesiz ben sana.ohhhh.annemi oldum.dedim sen yazdın bana.ben.sana.insalah.anne.olursun.dedim seni.sikayet edicem

Siz bana sacmalamayin artik diyemezsiniz. Bende gitmeden negatif seyler duydum ama benim tercihim deyip gitmistim

Terbiyesizde sensin tavrin tarzin herseyi gösteriyo aslinda

Allahtan dilegim haksizliklar yanlisliklar sorulsun kimsenin hakkini kimseye yedirmesin merhamet vijdan. Yarinin o adaletsizlik yapanlara ne getirecegi belli olmaz

Deneyimlerinizi paylasin diyosunuzda bende yasadiklarimi paylastim. Zoryol

arkadaşlar bu forumda üslup yok olmaya başladı. Daha öncede münakaşa eden arkadaşlar oldu ama gitgide tarz kızgın ve hadsiz bir hal almaya başladı. Kliniklerle ilgili görüşlerinizi belirtmeniz en doğal hakkınız ama onlar para kazanırken sizin bu derece savunucuları veya karalayıcıları olmanız doğru değil. Bence formun genel havasını bozan şey bu. Hiçbir klinik kutsal değil, olmamalı ama eleştirirken de üslupsuzluk da yapılmamalı. Yemin ederim ağzım açık okuyorum kaç gündür yazılanları ve gerim gerim gerildim. Kimsenin insanları bu denli germeye Hakkı yok. Burası derdine çare arayan insanların platformu ne sizin mahalle kavgası yapacağınız ne de klinikleri kutsallaştırdığınız bir yer olamaz. Şu son üslupsuz yazışma gözlerimi kanattı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…