rabbim yardımcınız olsun inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız15 gündür griple cebelleşiyordum canım çok şükür şimdi daha iyiyim. Bebişimde iyi ama benim korkulu haftalarım malesef23. Haftadayım, biliyorsun ikizlerimi 24 de kaybetmiştim. 30. Haftayı görene kadar içim rahat etmeyecek
Zaza konusuna gelince o kadar yardımcı olmaya çalışırken kimin üstüne gelinse üslupta sertleşir, cevapları ters olabilir. Onu bilen biliyor
Allahım sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin bebeklerinizi, darısı tüm isteyenlere rabbim yardımcımız olsunEvet donasyonla ikizlerim oldu. belki genc yas hastalarda ise yarar mi diye dusundum yasim 37
çokkk ama cok haklısın kazen. basından berı seçtiğim güvendiğim bir merkez vardı. yanYazdıklarımdan bunu anladıysanız ciddi anlama sorununuz var. Ben içinizde ki umut tacirlerinden bahsediyorum !
Bahsi geçen şuraya gidin mesajından alıntı yaptıysanız yorumunuz silinmiştir.
Benim yazdıklarımda sıkıntı mı var ? Ben yaşadığınız olumsuzlukları yazmayın diye bir cümle mi kurdum ?
Yoksa yaşadığınız süreci anlatın mı dedim ?
Dönüp 2 kez okudum yazdıklarımı mesajım çok net ;
- Hiç bir merkez bizim ismimizi kullanarak indirim yapamaz.
- Hiç bir merkez burada X üyenin adı verilmesi ile bir indirim yapmaz.
Eğer bizim adımızı verip indirim alıyorsanız bundan biz komisyon alıyoruz demektir. X üyenin adı verilip indirim alınıyorsa o kişinin mutlaka menfaati vardır.
Hiç bir mesajımda olumsuz yorum yazmayın demedim sizleri yönlendirenlere söyleyin sizi salak yerine koymuş olabilir ama bizi koyamaz. Bu kadar hırs yapılması acaba çıkarlarına ters düşmemiz mi ?
Yazdıklarımı iyi okuyun ;
- BURADA TECRÜBELERİNİZİ İYİSİ KÖTÜSÜ İLE PAYLAŞIN
- BU PAYLAŞIMLARINIZ DA KURUMLARA KİŞİLERE HAKARET EDEMEZSİNİZ
- BU KURUM VE KİŞİLERE PARAGÖZ'de DİYEMEZSİNİZ DİĞER MERKEZ BU İŞİ BEDAVAYA YAPMIYOR. ORADA NEGATİF SONUÇ ALIRSANIZ ORASI DA PARAGÖZ MÜ OLACAK.
Tekrar tekrar yazıyor ; YAŞADIĞINIZ SÜRECİ YAZIN ! OLUMLU YA DA OLUMSUZ
kazen bey bende teşekkür ederim. yanı olması gereken bu. zaten bır merkez kk dan geldıysen sana ındırım yapıyorum derse ben o merkezden suphe ederım acıkcası. ne alaka derım sen kk yı nerden bılıyorsun demekki adamın var ıcimizde. bir merkezi öne cıkarıp diğer merkezleri öyle karaladılar kı bı arkadaş. gerçekten sonsuz guvendıgım merkezden soğudum. acaba mı oldum. ıyıkı farkettınız yoksa. teşekkür ederiz..Benim hakkımda herkes istediği düşünceye sahip olabilir. Profilime girip eski mesajlarımı da okuyabilirsiniz. Ancak bir merkeze sürekli müşteri gönderirseniz, bundan kazanç sağlarsanız, bu durum hiç etik bir davranış olmaz. Burada sessizce takip edip tekrar başlamak için para biriktirirken, iftira atanlara, kişi kendinden bilir işi, demek istiyorum. Ayrıca sadece Kıbrıs değil birçok alternatif var. Azerbaycan, Ukrayna, Gürcistan, İspanya vs. maddi açıdan, donör özellikleri vs açısından farklılıklar oluyor. Umarım bir an önce bebeklerimize kavuşuruz. Public bir sayfa ve amacına uygun, bilgi dolu içerikler var. Son derece faydalı, çaresi kalmayan infertilite sorunu olan bizler için. Kazen bey açıklamalar ve forum sayfası için teşekkür ederim.
e bende şimdi internette reklamını gördüm ??
çokkk ama cok haklısın kazen. basından berı seçtiğim güvendiğim bir merkez vardı. yan
kazen bey bende teşekkür ederim. yanı olması gereken bu. zaten bır merkez kk dan geldıysen sana ındırım yapıyorum derse ben o merkezden suphe ederım acıkcası. ne alaka derım sen kk yı nerden bılıyorsun demekki adamın var ıcimizde. bir merkezi öne cıkarıp diğer merkezleri öyle karaladılar kı bı arkadaş. gerçekten sonsuz guvendıgım merkezden soğudum. acaba mı oldum. ıyıkı farkettınız yoksa. teşekkür ederiz..
Her şerde bi hayır var diyelim önceliğimiz sağlık rabbim kucağımızı çocuksuz bırakmaz inşallah
üzülme cnm her seyde bir hayır arıyoruz artık inan benimde tedavi ertelendi ukraynada kapıları kapadı türkiyede kapadı bakalım ilaçlara devam dedi dr bizde beklıyecegiz
Selam kızlar yaşımdan dolayı yumurta donasyonu yapan biriyim kendim gebe kalıp hep 1.5 aylık düşüklerim oluyordu. Bir kardeşimle karar verdik böyle bir transfere hiç araştırmadan onun düşündüğü yer olan bahçeci yi arayıp tedaviye başlamıştım 2018 kasımda ve ilki yine 1.5 ayda düştü 3 ay bekledim tekrar transfer oldum allahıma şükür bebeğim oldu. Herkese Allah nasip etsin. Burada zaza ve yeşilada yı çok okudum o sıralar yeşiladadan çok önemli olan dupot denen iğneyi öğrendim kanama sırası acile gidip vurdurdum takip Dr. İlgisizdi yeşilada böyle bir durum yaşamıştı kulağıma küpe oldu okuyunca. Burada çok şey sordum öğrendim benim rahimde sorunum yoktu 6 ay içinde sonuca ulaştım çok şükür hangi merkeze gitsem belkide olurdu. Şunu demek istiyorum Allah verecekse rahimde çok sıkıntıda yoksa iyi bir takip Dr varsa nasipse oluyor. Kimse burada birbirinin gittiği yerden etkilenmesin herkes farklı vucuda sahip. İstenen tahlili yapın kafanızın içinizin istediği yere gidin bol dua edin Allaha bırakın. Burayı okuyun ben halen okuyorum anne olmak isteyen herkese burada dua ediyorum. Zazamız için üzgünüm insallah yine aktif olacak. Ondanda yeşilada danda Allah razı olsun.çok şey öğrendim. Hepinizden Allah razı olsun Allah kucağınıza sağlıklı evlatlar almayı nasip etsin.
Proluton depot iğne ismi bende kanama alanı oluşmuştu ilk olanda takip Dr ilgilenmedi düşük oldu yeşilada dan okuyunca 2.de aklımda tuttum aynı haftamda ondada oldu hemen acile gittik sonrasında doktor değişip 7 adet yeni takip Dr vurdurdu ve çok şükür o kanama geçti yatıp 20 gün kalkmadım ve coarspirin kesip oksapar iğneye devam ettim progesteron kapsülü vajinal kullandım bunları Dr eylem hanım düzenledi takip Dr takibini yaptı Rabbim kimseye kanama yaşatmasın inşallah kullanmanıza gerek kalmaz sağlıklı gebelik ve evlatlarınız olur.Haklısınız insan burada çok şey öğreniyor. Birbirimize kırılmadan, üzülmeden yola devam etmeliyiz. Yardımlarımızı, bildiklerimizi, yeni öğrendiklerimizi paylaşmaya devam etmeliyiz. Hepimiz zor bir yoldan geçiyoruz. Kullandığımız ilaçlar, yaşadığımız olumsuzluklar bizi zaman zaman hırçınlaştırabiliyor. Ama biliyorum ki hepimizin yüreğinde bir yerlerde yaptıklarımız için pişmanlık duyuyoruz. Anlık öfkemizi doğru yanlış demeden karşımızdakine püskürtüyoruz. Lütfen zaten zor olan bu süreçte sakin kalmaya çalışalım. Hepimizin bedeni ve ruhu farklı. Hangi kurumla elektriğiniz uyuşuyorsa orası ile devam edin. Zaten kimse kimseyi etkileyemez. Sadece fikir verebilir, aklınızda bir liste oluşturmanıza sebep olabilirler.
Ben size sormaya devam edeceğim umuyorum ki yine şahane bilgiler alacağım :) Örneğin bu iğneyi öğrendiğim iyi oldu umarım hiç ihtiyacımız olmaz ama bir yere yazayım
Orda durudansın yeter bu kadar karalamanız bir merkezi bizler ve bir çok arkadaşım orda anne oldu ikizlerle dolu etrafım arkadaşım bi.bak bakalım klinik ortamı dediğin yere kocaman hastane herkes istediği yerde yapar istediginyere gider ben 4. Seferde anne oldum ayını merkeze gittim pes ermedim.ordan.oraya gitmedim istikrarlı oldum ben bide adenemiyoz hastasiyim ve bu şekilde ikizlerim oldu ya.gunlerdir nedır bu merkez.kotuleme birakinnkim nereye isterse oraya gitsin Allah herkesi anne yapsınBenim hicbir zaman endometriumun kalinlasmama gibi bi problemim olmamisti burda 10 mm ölctürüp gittigimde halil bey 7 mm diyip masaja yolluyodu kizkardesine. Esimin yaninda beni hüngür hüngür aglatmisti tasiyici anne denen bisey var diye azarlar gibi konusmalari ve ben o gece sabaha kadar aglamistim oysa benim rahminde hicbir problemde yokmus. O klinige parami helal etmiyorum klinik ortami bi hastane gibi degildi bütün hemsirelerde full makyaj havalarindanda gecilmiyodu orda yasadigim okadar üzücü bi dönemdiki detaylarina girmuyorum
Ilginç yeni üyelik almışsınız bu kadar madur durumdaydinizda şimdimi yazmak içnizen.geldi arkadaşım bir çok.kisi.anne oldu.o.merkezde kimse yokken Halil bey vardı her.merkez dört dörtlük.degil tabiki.onlarinda eksiklikleri varSiz istediginiz tarafa cekin ben yasadiklarimi asla unutmicam ve özelden görüstüklerimede detaylariyla anlatiyorum benim piskolojimi o klinik bozdu ve kac kisiden ögrendim bana yapilanlar onlarada yapilmis karalamami? Onlar naptigini varini yogunu ortaya koymus olanlara nasil muamele yaptiklarini cok iyi bilirler vijdanlari varsa sizlar bigün allahta onlari sinar umarim bisekilde yine söylüyorum hakkimi helal olmasin
Paylaş en doğal hakkin ama.karalamadan paylaş seviyeli bir şekilde bu kin.nefret nedir ya bende 4 yıldır mücadele ediyodum geçen yıl.anne oldumAlmanyada ölctürdügüm rahim kalinligi icin hemsire demedigini birakmadi Neymis efendim böyle bi ölcüm dünyanin hicbir yerinde yokmusmillattan kalma ultrason makinasiyla ölcüp bitek onlar dediler endometriumun ince. Para para para onca aldiklari paraya bi kimyasal gebelik bile olmadi neden hep kadinda eksik aradilar onlar üstüne düseni yapmislarmi? Siz anne oldunuz diye ben yasadiklarimi paylasmicammi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?