rabbim yardımcınız olsun inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız

çokkk ama cok haklısın kazen. basından berı seçtiğim güvendiğim bir merkez vardı. yan
kazen bey bende teşekkür ederim. yanı olması gereken bu. zaten bır merkez kk dan geldıysen sana ındırım yapıyorum derse ben o merkezden suphe ederım acıkcası. ne alaka derım sen kk yı nerden bılıyorsun demekki adamın var ıcimizde. bir merkezi öne cıkarıp diğer merkezleri öyle karaladılar kı bı arkadaş. gerçekten sonsuz guvendıgım merkezden soğudum. acaba mı oldum. ıyıkı farkettınız yoksa. teşekkür ederiz..

üzülme cnm her seyde bir hayır arıyoruz artık inan benimde tedavi ertelendi ukraynada kapıları kapadı türkiyede kapadı bakalım ilaçlara devam dedi dr bizde beklıyecegiz

aynen öyle, doktorum söylemişti olmayanda hayır var diye. bekleyeceğiz hep birlikte sabırla.

Selam kızlar yaşımdan dolayı yumurta donasyonu yapan biriyim kendim gebe kalıp hep 1.5 aylık düşüklerim oluyordu. Bir kardeşimle karar verdik böyle bir transfere hiç araştırmadan onun düşündüğü yer olan bahçeci yi arayıp tedaviye başlamıştım 2018 kasımda ve ilki yine 1.5 ayda düştü 3 ay bekledim tekrar transfer oldum allahıma şükür bebeğim oldu. Herkese Allah nasip etsin. Burada zaza ve yeşilada yı çok okudum o sıralar yeşiladadan çok önemli olan dupot denen iğneyi öğrendim kanama sırası acile gidip vurdurdum takip Dr. İlgisizdi yeşilada böyle bir durum yaşamıştı kulağıma küpe oldu okuyunca. Burada çok şey sordum öğrendim benim rahimde sorunum yoktu 6 ay içinde sonuca ulaştım çok şükür hangi merkeze gitsem belkide olurdu. Şunu demek istiyorum Allah verecekse rahimde çok sıkıntıda yoksa iyi bir takip Dr varsa nasipse oluyor. Kimse burada birbirinin gittiği yerden etkilenmesin herkes farklı vucuda sahip. İstenen tahlili yapın kafanızın içinizin istediği yere gidin bol dua edin Allaha bırakın. Burayı okuyun ben halen okuyorum anne olmak isteyen herkese burada dua ediyorum. Zazamız için üzgünüm insallah yine aktif olacak. Ondanda yeşilada danda Allah razı olsun.çok şey öğrendim. Hepinizden Allah razı olsun Allah kucağınıza sağlıklı evlatlar almayı nasip etsin.

Merhaba Ben almanyada yasiyorum. Öncelikle söylemek isterimki Maddi manevi bu yollarda bittik allah hepimize yardim etsin. Ben özeldende zazayla görüsüyorum hicbir zaman herhangi bi klinige yönlendirmedi beni sadece ve sadece yasadiklarini paylasti ve bende onunla paylastim. Burda okudugum her pozitifte cok sevinip negatiflerde cok üzüldüm cünkü derdimiz ortak ayni seyleri uzun zamandir yasiyoruzbende halil beyin hastasiydim rahim filmi olmadan muayene bile etmeyen adam filmin yüzüne bile bakmadi ultrasonla muayeneye 1 dak bile bakmadan cok kötü yok cok kötü dedi ben sok oldum kaldiki yillardir menapozdayim meme kanseri tedavisi gördügüm icin. Normal bi dr verdigi tepkiler degildi esimin yaninda beni hüngür hüngür aglatti aglamayin tasiyici annelik diye bisey var dedi ve ben o gece sabaha kadar agladim adam benim piskolojimi yerle bir etti ve kizkardesine para kazandirmak icin rahmin cok ince bahanesiyke defalarca sacma sapan bi makinayla karnima masaj yapildi ama 3 kez negatif aldim hemsiresiyle yasadigim sorunlar cabasi. Ben yasadigim yerde ultrason yaptirdim ve ona yollamistim siz bizim tedavimizi takip etmiyosunuz diye neler demedi ve düsünün klinigin hemsiresi beni cep tel engelledi. Nasil bi mantik siz düsünün ve hicbir zaman estrofeme basladiktan sonra bende endometrium ince kalmadi ama halil o eski milattan kalma ultrasonuyla bakip burda 10 mm olan kalinliga 7 mm deyip kizkardesine 3 seansi 200 euro olan masaja yolluyodu. Cookkk stresler yasattilar bana ardindanda moralinizi yüksek tutun sizi anne yapcaz dedilerhalil ibrahimden sonra benim piskolojim alt üst oldu hakkimi helal etmiyorum.detaylarina girmedim cünkü yazarken bile basima agrilar giriyo. Peki ben yasadiklarimi paylasmasam vijdan sahibi olmus oluyomuyum? Lütfen herkes yasadigini paylassin isteyen istedigi yere gitsin

Haklısınız insan burada çok şey öğreniyor. Birbirimize kırılmadan, üzülmeden yola devam etmeliyiz. Yardımlarımızı, bildiklerimizi, yeni öğrendiklerimizi paylaşmaya devam etmeliyiz. Hepimiz zor bir yoldan geçiyoruz. Kullandığımız ilaçlar, yaşadığımız olumsuzluklar bizi zaman zaman hırçınlaştırabiliyor. Ama biliyorum ki hepimizin yüreğinde bir yerlerde yaptıklarımız için pişmanlık duyuyoruz. Anlık öfkemizi doğru yanlış demeden karşımızdakine püskürtüyoruz. Lütfen zaten zor olan bu süreçte sakin kalmaya çalışalım. Hepimizin bedeni ve ruhu farklı. Hangi kurumla elektriğiniz uyuşuyorsa orası ile devam edin. Zaten kimse kimseyi etkileyemez. Sadece fikir verebilir, aklınızda bir liste oluşturmanıza sebep olabilirler.
Ben size sormaya devam edeceğim umuyorum ki yine şahane bilgiler alacağım :) Örneğin bu iğneyi öğrendiğim iyi oldu umarım hiç ihtiyacımız olmaz ama bir yere yazayım

Ben Halil ibrahimde yasadigim negatifleri ve piskolojimi nasil bozduklarini kizkardesine para kazandirmak icin endometriumun ince deyip yolladigini habire kisacasi bana kendisinin ve hemsiresinin yasattigi stres dolu dönemi yazmistin fakat beceremedim galiba cünkü yazdiklarimin yarisini yollayabilmisim. Ben uzun zamandir burayi takip ediyorum ama bugün yazmak istedim ama pek beceremedim galiba

Proluton depot iğne ismi bende kanama alanı oluşmuştu ilk olanda takip Dr ilgilenmedi düşük oldu yeşilada dan okuyunca 2.de aklımda tuttum aynı haftamda ondada oldu hemen acile gittik sonrasında doktor değişip 7 adet yeni takip Dr vurdurdu ve çok şükür o kanama geçti yatıp 20 gün kalkmadım ve coarspirin kesip oksapar iğneye devam ettim progesteron kapsülü vajinal kullandım bunları Dr eylem hanım düzenledi takip Dr takibini yaptı Rabbim kimseye kanama yaşatmasın inşallah kullanmanıza gerek kalmaz sağlıklı gebelik ve evlatlarınız olur.

Benim hicbir zaman endometriumun kalinlasmama gibi bi problemim olmamisti burda 10 mm ölctürüp gittigimde halil bey 7 mm diyip masaja yolluyodu kizkardesine. Esimin yaninda beni hüngür hüngür aglatmisti tasiyici anne denen bisey var diye azarlar gibi konusmalari ve ben o gece sabaha kadar aglamistim oysa benim rahminde hicbir problemde yokmus. O klinige parami helal etmiyorum klinik ortami bi hastane gibi degildi bütün hemsirelerde full makyaj havalarindanda gecilmiyodu orda yasadigim okadar üzücü bi dönemdiki detaylarina girmuyorum

Orda durudansın yeter bu kadar karalamanız bir merkezi bizler ve bir çok arkadaşım orda anne oldu ikizlerle dolu etrafım arkadaşım bi.bak bakalım klinik ortamı dediğin yere kocaman hastane herkes istediği yerde yapar istediginyere gider ben 4. Seferde anne oldum ayını merkeze gittim pes ermedim.ordan.oraya gitmedim istikrarlı oldum ben bide adenemiyoz hastasiyim ve bu şekilde ikizlerim oldu ya.gunlerdir nedır bu merkez.kotuleme birakinnkim nereye isterse oraya gitsin Allah herkesi anne yapsın

Siz istediginiz tarafa cekin ben yasadiklarimi asla unutmicam ve özelden görüstüklerimede detaylariyla anlatiyorum benim piskolojimi o klinik bozdu ve kac kisiden ögrendim bana yapilanlar onlarada yapilmis karalamami? Onlar naptigini varini yogunu ortaya koymus olanlara nasil muamele yaptiklarini cok iyi bilirler vijdanlari varsa sizlar bigün allahta onlari sinar umarim bisekilde yine söylüyorum hakkimi helal olmasin

Almanyada ölctürdügüm rahim kalinligi icin hemsire demedigini birakmadi Neymis efendim böyle bi ölcüm dünyanin hicbir yerinde yokmus millattan kalma ultrason makinasiyla ölcüp bitek onlar dediler endometriumun ince. Para para para onca aldiklari paraya bi kimyasal gebelik bile olmadi neden hep kadinda eksik aradilar onlar üstüne düseni yapmislarmi? Siz anne oldunuz diye ben yasadiklarimi paylasmicammi????

Burda son model ultrasonla ölcülen rahim onlarin 10 mm onlarin millattan kalmis ultrasonunda 7 mm ve bi ögreniyorum bicok kadina böyle yapilmis

Ilginç yeni üyelik almışsınız bu kadar madur durumdaydinizda şimdimi yazmak içnizen.geldi arkadaşım bir çok.kisi.anne oldu.o.merkezde kimse yokken Halil bey vardı her.merkez dört dörtlük.degil tabiki.onlarinda eksiklikleri var

Paylaş en doğal hakkin ama.karalamadan paylaş seviyeli bir şekilde bu kin.nefret nedir ya bende 4 yıldır mücadele ediyodum geçen yıl.anne oldum

Peki masum hanim burda endometriumu ölctürdügüm icin beni azarlayipta cep tel beni engellemesine ne dersiniz? Varmi bunun mantigi?neymis efendim biz size ölctürmeyin dedik bizim protokolümüzü takip etmiyosunu. Bicok kadinada ayni protokol 1 hafta gpnde 1 estrofem 2. hafta 2 estrofem 3. hafta 3 estrofem ve bu protokol hic degismedi bi taraftan moralinizi yüksek tutun biz sizi anne edicez ama bi dövmedikleri kalmisti. Siz anne oldunuz diye biz yasadiklarimizi söylemicekmixiz allahtan korkun herkes kendine müslüman olmasin birilerinin bedduasini almak korkunctur elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…