Nədən gaçmış olsun soyluyorsunuz, sizin bizden ne incinmeyiniz var? Biri bakıya gelib kötülüklerle karşıladıysa kendisi yazsın!
Biri merak ediyorsa, bende sorularma cevab veren numara veririm.
Burda olanlarda bir hastamiz haber verdi. Haqsızlıq olmasın diye qerekeni söylədim.
Bakü medical plazanın numarasını bulmak çok zor değil. Kendi numarasını veren kişinin kendi yanlışıdır o. Nesaybu yanlış yapmış. Ancak medical plazanın hizmetinden biz çok memnun kaldık. Türkiyede tüp bebek yaptırmak isteyen aileleler için hem ekonomik hem hizmet anlamında samimi bir hastaneden bende diğer arkadaşlarımın yararlanmasını isterim. Yaşamayan bilemez. Biz gebelik yaşıyoruz şu anda. Herkes için kıbrıs uygun olmayabilir. Bakü olmasaydı biz yaptıramayabilirdik. Gücümüz yetmezdi belkide.
Zaten belliydi canim ya sadece doktorların fotolarını koymuşlar bide embiriyologlarin gerisi kendi personeli herhalde ya aklım almıyor neden yaparlar böyle biseyi yaaaaa enis bey doğru söylemiş sonuna kadar haklarını arşınlar bende yazdim biranönce panik olmayın dedi bana herşey yolunda dedi içim rahatladı
Evet donasyonla ikizlerim oldu. belki genc yas hastalarda ise yarar mi diye dusundum yasim 37orkideciğim hiç üzülme ben de onu araştırmıştım ama zaten deneme aşamasında hala olumlu sonuç alanlar çok çok az doktorlarda bunu söyluyor zaten içini ferah tut sen bence...kusura bakmayın hatırlayamamış olabilirim sizin çocugunuz var mı ne bilim donasyon ile mi detay vermeniz mumkun mu
Bir çok yumurta donasyon u yaptıran arkadaşımızda .bu yolla çocuğu olsada içinde hep kendi yumurtasıyla da evladı olabilirmiyi araştıran /düşünen kişiler oluyor.Senin hissettiğin şey çok doğal bence.Yum. don. Ile bebeğini doğurup aklına hiç gelmeyende vardır tabi.ikizlerini öpüyorum arkadaşım.Evet donasyonla ikizlerim oldu. belki genc yas hastalarda ise yarar mi diye dusundum yasim 37
e bende şimdi internette reklamını gördüm ??Ben bugün konuştum bahsetmediler?
Siz nerden öğrendiniz?
Evet benımde sinirlerim bozuldu ne zaman ne olacagı belli degıl 2 ay belli olmaya bılırmişGünaydın kızlar benim bu vırusten moralım bozuldu korkmuyorum tabıkı ama heryerın kapanması gırıs cıkısların vs
Insanlarda bır panık marketlerın cogu bos. Bos olmayanlarda cok kalabalık tıklım tıklım ınsanlar. Madem bukadar cıddı bız neden halen calısıyoruz. Saat suanda 6:05 ve bır saat sonra yıne ıse gıdecegım eskı kalabalık yok sokaklarda helekı bu saatte tren ıstasyonlarında esrarcılar vs ınsan ıster ıstemes panık oluyor. Ya hastalık varsa bu ınsanlarda
Kıbrıstada bır kuzenım var burda sadece eczaneler marketler ve benzın ıstasyonları acık dıor kısmen sokaga cıkma yasagı varmıs.
Pekı almanya neden buladar önlemsız kafam karısık dünyanın gıdısatı ıyı degıl gıbıbu gıdısle tedavımde askıya alınır almanya sınır kapatmaya basladı türkıye kapalı kıbrıs kapalı Allah yardımcımız olsunnnn
Her şerde bi hayır var diyelim önceliğimiz sağlık rabbim kucağımızı çocuksuz bırakmaz inşallahCumartesi günü doktorum mesaj yazdı uçışlar iptal olmuş bir sürü hazırlık yapmıştım oysa ki. yine iptal oldu bu oldu ikiher işte bir hayır vardır diyip kaderime razı geleceğim. ama çok üzgünüm ((
üzülme cnm her seyde bir hayır arıyoruz artık inan benimde tedavi ertelendi ukraynada kapıları kapadı türkiyede kapadı bakalım ilaçlara devam dedi dr bizde beklıyecegizCumartesi günü doktorum mesaj yazdı uçışlar iptal olmuş bir sürü hazırlık yapmıştım oysa ki. yine iptal oldu bu oldu ikiher işte bir hayır vardır diyip kaderime razı geleceğim. ama çok üzgünüm ((
çok geçmiş olsun cnm hep aynı korkuyu yaşama bu sefer alacaksın allahın izni ile bebegini15 gündür griple cebelleşiyordum canım çok şükür şimdi daha iyiyim. Bebişimde iyi ama benim korkulu haftalarım malesef23. Haftadayım, biliyorsun ikizlerimi 24 de kaybetmiştim. 30. Haftayı görene kadar içim rahat etmeyecek
Zaza konusuna gelince o kadar yardımcı olmaya çalışırken kimin üstüne gelinse üslupta sertleşir, cevapları ters olabilir. Onu bilen biliyor
Sanırım bana da bakü yü o verdi tlf hatta whatsapptan yazmıştım ama ınandırıcı gelmemişti ve şuan yoğunum deyip görüşmeyi sonlandırmıştımNesaybu diye bir üye vardı. Bakuyu övüp duruyordu. Cok belliydi aslında reklam yaptığı ama çok sabırlı davranıp 1 negatiften sonra sahte gebeliğini ilan ettiği için kondurmak zordu.
hayırlısı olsun inşallah her şey yoluna girer hepimiz içinüzülme cnm her seyde bir hayır arıyoruz artık inan benimde tedavi ertelendi ukraynada kapıları kapadı türkiyede kapadı bakalım ilaçlara devam dedi dr bizde beklıyecegiz
Evet zaza nın bana yazdıkları mesajlar bunlar zaten bu mesajlardan sonra bu olayda patlak verdi.. yani ben burada kimseyi tanımamhiç dikkatli okumamışsınız ! Daha geçen haftadan size hemen hem git hemde gitme dediği mesajı koyarım önünüze... 3-5 sayfa geri giderseniz silinmiş 4 sayfa görürsünüz...
Şuraya git mesajına ait
Bu da şuralara gitme mesajı
demek ki bu başlığı dikkatli takip etmemişsiniz.
Zaza kimdir ki şunu iptal et bunu iptal et şuna git diyor ? Siz koyun musunuz ? Bu kadar iradesiz misinizde yönlendirilmeye ihtiyacınız var.
neymiş sessizce takip ediyormuş ta, gözlemlerini aktaracakmış ta, admin sadece 1-2 sayfa geriye gidip ona göre aksiyon alıyormuş
geç bunları anam babam, bana masalda anlatma ben küçükken de masal dinlemedim şimdide. ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?