Bizde doktora gidene geçmiş olsun denir. Sizde nedir ? Neyse gereken açıklamayı yaptığınıza göre veda zamanı zira hiç bir merkezin ekibi buraya üye olamaz.

Bakü medical plazanın numarasını bulmak çok zor değil. Kendi numarasını veren kişinin kendi yanlışıdır o. Nesaybu yanlış yapmış. Ancak medical plazanın hizmetinden biz çok memnun kaldık. Türkiyede tüp bebek yaptırmak isteyen aileleler için hem ekonomik hem hizmet anlamında samimi bir hastaneden bende diğer arkadaşlarımın yararlanmasını isterim. Yaşamayan bilemez. Biz gebelik yaşıyoruz şu anda. Herkes için kıbrıs uygun olmayabilir. Bakü olmasaydı biz yaptıramayabilirdik. Gücümüz yetmezdi belkide.

O yüzden bakünün yanlış algılanmasını istemiyorum. Ayrıca
Arzu hanıma biz haber verdik. Çünkü bizim durumumuzda olan aileler illaki vardır diye düşünüyorum. Belki ekonomik gücü yetmez. Belki yabancı uyruklu olacağına azeri olsun ister bilemiyorum. Yada hiç istemez kıbrısa vs gider. Herkesin kendi bileceği bir konu.

Sayın adminden bu konuyu tatlıya bağlamasını temenni ediyorum. Arzu hanım kıymetli bir insan. Bize çok yardımları dokundu. Belki bir yanlış anlaşılma olmuş olabilir.
Kendisine buradan bizde selamlar iletiyoruz.

Ben merkez hakkında kötü bir cümle kurmadım.

Neden mi?
Kendilerine insanları çekme peşindeler.
İnsanların emeğine göz dikme peşindeler..
Bi kaç tane av bulup yontma peşindeler.

Aynen canım..

Para hırsı neler yaptırıyor insana bir kez daha görüyoruz işte... her yerde dünya insan ölüyor, küçücük bir virüs bahanesi oluyor... daha neyin hırsındadır bu insanoğlu, gerçekten anlamakta zorlanıyorum. Acaba orda insanları kandırıp parasını alınca, kendilerini nasıl hissediyorlar? Kafalarını yastığa koydukları zaman vicdanları rahat ediyor mu? Bence en önemlisi de bu doruyu kendilerine sorabiliyorlar mı? Bu foruma geldiğimden beri okuyorum, kimi demiş kredi çektim, kimi demiş ailemden borç aldım insanlar nelerinden fedakarlık yapıyorlar o evlatları kucaklarına alabilmek için, hiç mi vicdanınız sızlamıyor gerçekten anlamıyorum. Bir de hayırlısı olsun dileklerimizi alıyorlar, biz de onlar gibi olalım, Allah bize de nasip etsin istiyoruz içten içe. Yazık, günah bu kadar vebalin altından kalkamazsınız. Para her türlü kazanılır da , o yüz bir arsızlaşırsa eğer toplamak çok zordur.

Evet donasyonla ikizlerim oldu. belki genc yas hastalarda ise yarar mi diye dusundum yasim 37

Kazen bey çok teşekkür ederiz ama lütfen artık sahneden iner misiniz Kaldığımız yerden devam edeceğiz. Reklamcı hanımlar sizi boğmak istediğimi de belirtmek isterim G Guest34 teşekkür ederim sen de çok tatlısın

Evet donasyonla ikizlerim oldu. belki genc yas hastalarda ise yarar mi diye dusundum yasim 37
Bir çok yumurta donasyon u yaptıran arkadaşımızda .bu yolla çocuğu olsada içinde hep kendi yumurtasıyla da evladı olabilirmiyi araştıran /düşünen kişiler oluyor.Senin hissettiğin şey çok doğal bence.Yum. don. Ile bebeğini doğurup aklına hiç gelmeyende vardır tabi.ikizlerini öpüyorum arkadaşım.

Zaza74 kapısı herkese açık ve yardımcı olma niyetinde bir kız bunu biliyorum...olanlar için cidden üzgünüm...Ben rant sağlamaya çalışanlar için konuşuyorum bu kadar beddua almak hem de madur ihtiyaç sahibi insanın değer miydi??.. zaten stres tavan sınırlar kapatıldı burdaki insanlar herkesten daha çok endişeli eminim.cidden bu gergin günlerin iyilikle ve dostlukla atlatılması gerekir çirkinlikle değil...

Günaydın kızlar benim bu vırusten moralım bozuldu korkmuyorum tabıkı ama heryerın kapanması gırıs cıkısların vs
Insanlarda bır panık marketlerın cogu bos. Bos olmayanlarda cok kalabalık tıklım tıklım ınsanlar. Madem bukadar cıddı bız neden halen calısıyoruz. Saat suanda 6:05 ve bır saat sonra yıne ıse gıdecegım eskı kalabalık yok sokaklarda helekı bu saatte tren ıstasyonlarında esrarcılar vs ınsan ıster ıstemes panık oluyor. Ya hastalık varsa bu ınsanlarda
Kıbrıstada bır kuzenım var burda sadece eczaneler marketler ve benzın ıstasyonları acık dıor kısmen sokaga cıkma yasagı varmıs.
Pekı almanya neden buladar önlemsız kafam karısık dünyanın gıdısatı ıyı degıl gıbı bu gıdısle tedavımde askıya alınır almanya sınır kapatmaya basladı türkıye kapalı kıbrıs kapalı Allah yardımcımız olsunnnn

Evet benımde sinirlerim bozuldu ne zaman ne olacagı belli degıl 2 ay belli olmaya bılırmiş

Her şerde bi hayır var diyelim önceliğimiz sağlık rabbim kucağımızı çocuksuz bırakmaz inşallah

üzülme cnm her seyde bir hayır arıyoruz artık inan benimde tedavi ertelendi ukraynada kapıları kapadı türkiyede kapadı bakalım ilaçlara devam dedi dr bizde beklıyecegiz

çok geçmiş olsun cnm hep aynı korkuyu yaşama bu sefer alacaksın allahın izni ile bebegini

Nesaybu diye bir üye vardı. Bakuyu övüp duruyordu. Cok belliydi aslında reklam yaptığı ama çok sabırlı davranıp 1 negatiften sonra sahte gebeliğini ilan ettiği için kondurmak zordu.
Sanırım bana da bakü yü o verdi tlf hatta whatsapptan yazmıştım ama ınandırıcı gelmemişti ve şuan yoğunum deyip görüşmeyi sonlandırmıştım kim olursa olsun hiç kimsenin hiç kimseyi maddi menfaati doğrultusunda üzmeye, yıpratmaya, incitmeye hakkı yok zaten çok hassas çabuk incinen alıngan insanlarız durumumuzdan dolayı arkadaşlar yapmayın, yapmayalım bunu

Evet zaza nın bana yazdıkları mesajlar bunlar zaten bu mesajlardan sonra bu olayda patlak verdi.. yani ben burada kimseyi tanımam tecrübeleri okuyarak, paylaşımlar da bulunarak en iyisine karar vermeye çalışıyorum daha önce de dediğim gibi hem maddi , hem de manevi açıdan yıpratıcı bir süreç bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…