- 16 Ocak 2020
- 238
- 534
- 33
- 46
Görevin neydi Yesilada’cım??Çok zor günler yaşıyoruz..aklıma hep geliyorsunuz..eller kollar bağlandı yollar tıkandı ama düzelecek elbet..bu kabus gibi gümleri kendinize iyi bakarak geçirin..tedaviden önce vücudu temizldıeceğiniz bi dönem olarak görün mesela..bol vitamin bol protein... dilerim bir an önce herşey yoluna girer..dilerim herkes kaldığı yerden devam eder tedavilerine.. bana gelince güzel bebeklerim altı aylık oldu.. ben bu süreçte çalışmak zorundayım...herkes gibi korkuyorum üç evladıma eşime yaşlı anneme hastalık taşımaktan ama emzirme iznim olmasına rağmen görevim gereği çalışıyorum..allah hepimizin yardımcısı olsun..duamdasınız..
Canım NAZIM❤ tesekkurler yeşilada❤Hastalar
Kardeşlerim
İyileşeceksiniz.
Ağrılar, sızılar dinecek
Yumuşak, ılık.
Bir yaz akşamı gibi inecek
Ağır, yeşil dalların ardından rahatlık.
Hastalar, kardeşlerim,
Biraz daha sabır, biraz daha inat.
Kapının arkasında bekleyen ölüm değil, hayat.
Kapının arkasında dünya, dünya cıvıl cıvıl
Kalkacaksınız yatağınızdan,gideceksiniz.
Tuzun, ekmeğin, güneşin tadını
yeni baştan keşfedeceksiniz.
Sararmak limon gibi, mum gibi erimek,
devrilmek kof bir çınar gibi ansızdan,
kardeşler, hastalar,
biz ne limonuz, ne mum, ne çınar.
Biz insanız çok şükür
çok şükür biliriz,
ilacımıza
umudu katmasını
yaşamak gerek diyerek
ayak direyip
dayatmasını
Hastalar,
kardeşlerim
iyileşeceksiniz
Ağrılar, sızılar dinecek,
Yumuşak, ılık bir yaz akşamı inecek,
ağır yeşil dalların ardından rahatlık.
Nazım Hikmet
Canım yaş geçmez kendi yumurtanla olmasa da donasyon var keşke olmasaydı tüm bunlar ama Olanı kabul etmekten başka çaremiz yok..önlemimizi alcaz dua edicez herşey düzelecek elbet böyle kalmayacak..dilerim yaza hamile kalırsın ilk denemende..görevimi yazmayayım zaten o kadar deşifre ediyorum ki kendimi :) özelden merak edersen atarım hem mesleğimi hem bebeklerimi:)Görevin neydi Yesilada’cım??
Bende son bi kez tup bebek deneyip sonra donasyon için Kıbrısa gidecektim ama hepsi iptal oldu. Çok moralim bozuk, stresten kusmaya yuzum agzım uyusmaya basladı.. ya cok uzun zaman surerse, ya hem turkiye hem kıbrıs kendini toparlayamassa bir kaç yıl..ya kıbrıstaki merkezler kapanırsa...ya yaşım gecerse...bir sürü soru..((
Evet zaza olmayinca cok sessizSevgili Kazen...yazmadan edemedim zazanız cezası dolmadı mıBi haftaydı hani:) onun geri gelmesini istiyorum çünkü çok çok tecrübeli..bu uğurda en çok acı çeken en tecrubeli olanımız ve çok kişiye faydası olacağından Eminim..aslan Kazen hadi Zazayı alalım
Aynen katılıyorum canim sana zazanin ınsallah geri gelir inan onun bilgilerine ihtiyaç duyuyoruzSevgili Kazen...yazmadan edemedim zazanız cezası dolmadı mıBi haftaydı hani:) onun geri gelmesini istiyorum çünkü çok çok tecrübeli..bu uğurda en çok acı çeken en tecrubeli olanımız ve çok kişiye faydası olacağından Eminim..aslan Kazen hadi Zazayı alalım❤
Bir-çok konuda yardımcı oluyordu sizlerde yardımcı oluyorsunuz oda yardımcı oluyordu ınsallah geri gelir.Aynen katılıyorum canim sana zazanin ınsallah geri gelir inan onun bilgilerine ihtiyaç duyuyoruz
Özelden alayım tabiki canın:)) moral olur belkiCanım yaş geçmez kendi yumurtanla olmasa da donasyon var keşke olmasaydı tüm bunlar ama Olanı kabul etmekten başka çaremiz yok..önlemimizi alcaz dua edicez herşey düzelecek elbet böyle kalmayacak..dilerim yaza hamile kalırsın ilk denemende..görevimi yazmayayım zaten o kadar deşifre ediyorum ki kendimi :) özelden merak edersen atarım hem mesleğimi hem bebeklerimi:)
Aynen ya sanada katılıyorum bu zor günlerde ve herzaman ona ihtiyacımız oluyor.❤❤❤❤❤Forma girer girmez zaza ablayi arattim hala pasif yaziyordu bencede geri gelsinn artık özledik onu bizi bi sirkeler
Kendimize getirirdi güçlü olmamiz için ❤
Bende çok endişe ediyorum inşallah çok uzun sürmez, donasyon için yaş sınırı 53 demişti merkezGörevin neydi Yesilada’cım??
Bende son bi kez tup bebek deneyip sonra donasyon için Kıbrısa gidecektim ama hepsi iptal oldu. Çok moralim bozuk, stresten kusmaya yuzum agzım uyusmaya basladı.. ya cok uzun zaman surerse, ya hem turkiye hem kıbrıs kendini toparlayamassa bir kaç yıl..ya kıbrıstaki merkezler kapanırsa...ya yaşım gecerse...bir sürü soru..((
Canim hiç moralini bozma geç olsun güç olmasın inan şablonlarımız daha önemli 55 yaşına kadar yaptırabilirsiniz dedi doktor bana hiç üzülme sen bu günlerde geçecek lütfen moralini yüksek tut senBende çok endişe ediyorum inşallah çok uzun sürmez, donasyon için yaş sınırı 53 demişti merkezher şerde bi hayır var diyelim ama hayallerimiz erteleniyor malesef
Inan sağlığımız önemli sağlığımız olduktan sonra tedavilerimize devam ederiz canim moral çok önemli bu günlerde türkiye neleri atlatmamış zamanında bunuda atlatacakBende çok endişe ediyorum inşallah çok uzun sürmez, donasyon için yaş sınırı 53 demişti merkezher şerde bi hayır var diyelim ama hayallerimiz erteleniyor malesef
cok tesekkur ederim canım evet geçecek biliyorum ama bende miyom var muhtemelen onun için bir operasyon geçirmem gerekicek buda donasyon ile ilgili işlemleri erteleyecek zaten bi süre kaybım olacak operasyon için bir de şuan yaşadıklarımız varCanim hiç moralini bozma geç olsun güç olmasın inan şablonlarımız daha önemli 55 yaşına kadar yaptırabilirsiniz dedi doktor bana hiç üzülme sen bu günlerde geçecek lütfen moralini yüksek tut sen
Canım benim benimde historoskopi ertelendi geçen hafta olması gerekiyodu ertelediler dedim bundada vardır hayır bende hasimato hastasiyim evden çıkmıyorum markete giderken maske ve eldivenle gidiyorum bu bir kronik rahatsızlık ödüm kopuyor rabbim evlerden uzak tutsun coronayi azcik daha dışımızı sıkacağız canim benim benimde kaldı herşey iş hayatına geri dönecektim biranda bütün rezervasyonlar iptal oldu çalışamayacağım haklisin canim benim bu virüs inan insanın psikolojisini bozuyor ama hasimato hastasıyız bagisikligimiz zayıf oyuzden moralimizi yüksek tutmalıyız rabbim bizleri ailelerimizi korusun inan bak ilerde anne olucaz gec olsun guc olmasin lutfen üzülme olurmu bol bol dua edelim kuzum bu gunlerde gecer gececek rabbbimin izniyle vardir bundada bir hayir sabir ve tevekkulle herseyi atlaticaz.cok tesekkur ederim canım evet geçecek biliyorum ama bende miyom var muhtemelen onun için bir operasyon geçirmem gerekicek buda donasyon ile ilgili işlemleri erteleyecek zaten bi süre kaybım olacak operasyon için bir de şuan yaşadıklarımız varayrıca bende haşimato da var o şuan kontrol altında uzun yıllardır ilaç kullanıyorum ama işte bu süreci nasıl etkileyecek bunu bilmiyorum. hayallerim erteleniyor sürekli zaten çok geç bir evlilik yaptım henüz 10,5 aylık evliyım yaşımdan dolayı bebek işini çok öne aldık hakkımızda hayırlısı olsun canım
Aynı korkuları yaşıyoruz cok moralım bozuk, önümüzü göremıyoruz en kötusu o zamanımız gidiyoGörevin neydi Yesilada’cım??
Çünkü hepimizin morali bozuldu bana temmuza kadar tedavin ertelenebilir dedi murat bey kibrisa uçuşlar durdu en kotusu ben turistrehberiyim uzun zaman ara verdigim ozledigim meslegime dönecektim maalesef bütün rezervasyonlar iptal edildi bu yüzden isede donemeyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?