Görevin neydi Yesilada’cım??
Bende son bi kez tup bebek deneyip sonra donasyon için Kıbrısa gidecektim ama hepsi iptal oldu. Çok moralim bozuk, stresten kusmaya yuzum agzım uyusmaya basladı.. ya cok uzun zaman surerse, ya hem turkiye hem kıbrıs kendini toparlayamassa bir kaç yıl..ya kıbrıstaki merkezler kapanırsa...ya yaşım gecerse...bir sürü soru..((

Canım NAZIM❤ tesekkurler yeşilada❤

Canım yaş geçmez kendi yumurtanla olmasa da donasyon var keşke olmasaydı tüm bunlar ama Olanı kabul etmekten başka çaremiz yok..önlemimizi alcaz dua edicez herşey düzelecek elbet böyle kalmayacak..dilerim yaza hamile kalırsın ilk denemende..görevimi yazmayayım zaten o kadar deşifre ediyorum ki kendimi :) özelden merak edersen atarım hem mesleğimi hem bebeklerimi:)

Sevgili Kazen...yazmadan edemedim zazanız cezası dolmadı mıBi haftaydı hani:) onun geri gelmesini istiyorum çünkü çok çok tecrübeli..bu uğurda en çok acı çeken en tecrubeli olanımız ve çok kişiye faydası olacağından Eminim..aslan Kazen hadi Zazayı alalım

Evet zaza olmayinca cok sessiz

Aynen katılıyorum canim sana zazanin ınsallah geri gelir inan onun bilgilerine ihtiyaç duyuyoruz

Kızlar inanın moralim bozuluyor ama enazindan panik olmamaya çalışıyorum sanki cam fanusunun icinde sıkışıp kaldik öyle hissediyorum rabbimin bu sınavındansa geçeceğiz ınsallah eski günlerimize döneceğiz ben buna inanıyorum yeterki sağlınız yerinde olsun gerisi kolay diye düşünüyorum rabbim hepimizin ailelerini çoluk çocuklarını korusun.

Özelden alayım tabiki canın:)) moral olur belki

Bu defa da zazaya kesin virüsle ilgili sorularla giderdik:)) zaza olmadan bu forumun tadı yok cidden. Bizim tedavi her türlü iptaldi, eşimin bazı aksilikleri çıkmıştı. Önceleri ona üzülürken üzerine bu çıktı, vardır bunda da bir hayır diyorum artık.. gerçi içim çığlık çığlığa ama dışarı hep sakin hep uyumlu.. geçecek bu günler, resmen ülkece hatta dünyaca resmen bir film sahnesindeyiz gibi hissediyorum bazen. En yakınımıza gidemiyoruz, kargo almaya korkuyoruz, markete gidip geze geze alışveriş yapmanın ne büyük nimet olduğunu görüyoruz. Küçücük bir virüs hepimizin hayatını allak bullak etti, inşallah hayırlısıyla sorunsuz halledilir bu süreç..

Bende çok endişe ediyorum inşallah çok uzun sürmez, donasyon için yaş sınırı 53 demişti merkez her şerde bi hayır var diyelim ama hayallerimiz erteleniyor malesef

Bende çok endişe ediyorum inşallah çok uzun sürmez, donasyon için yaş sınırı 53 demişti merkez her şerde bi hayır var diyelim ama hayallerimiz erteleniyor malesef
Canim hiç moralini bozma geç olsun güç olmasın inan şablonlarımız daha önemli 55 yaşına kadar yaptırabilirsiniz dedi doktor bana hiç üzülme sen bu günlerde geçecek lütfen moralini yüksek tut sen

Inan sağlığımız önemli sağlığımız olduktan sonra tedavilerimize devam ederiz canim moral çok önemli bu günlerde türkiye neleri atlatmamış zamanında bunuda atlatacak

cok tesekkur ederim canım evet geçecek biliyorum ama bende miyom var muhtemelen onun için bir operasyon geçirmem gerekicek buda donasyon ile ilgili işlemleri erteleyecek zaten bi süre kaybım olacak operasyon için bir de şuan yaşadıklarımız var ayrıca bende haşimato da var o şuan kontrol altında uzun yıllardır ilaç kullanıyorum ama işte bu süreci nasıl etkileyecek bunu bilmiyorum. hayallerim erteleniyor sürekli zaten çok geç bir evlilik yaptım henüz 10,5 aylık evliyım yaşımdan dolayı bebek işini çok öne aldık hakkımızda hayırlısı olsun canım

Canım benim benimde historoskopi ertelendi geçen hafta olması gerekiyodu ertelediler dedim bundada vardır hayır bende hasimato hastasiyim evden çıkmıyorum markete giderken maske ve eldivenle gidiyorum bu bir kronik rahatsızlık ödüm kopuyor rabbim evlerden uzak tutsun coronayi azcik daha dışımızı sıkacağız canim benim benimde kaldı herşey iş hayatına geri dönecektim biranda bütün rezervasyonlar iptal oldu çalışamayacağım haklisin canim benim bu virüs inan insanın psikolojisini bozuyor ama hasimato hastasıyız bagisikligimiz zayıf oyuzden moralimizi yüksek tutmalıyız rabbim bizleri ailelerimizi korusun inan bak ilerde anne olucaz gec olsun guc olmasin lutfen üzülme olurmu bol bol dua edelim kuzum bu gunlerde gecer gececek rabbbimin izniyle vardir bundada bir hayir sabir ve tevekkulle herseyi atlaticaz.

Aynı korkuları yaşıyoruz cok moralım bozuk, önümüzü göremıyoruz en kötusu o zamanımız gidiyo nerden cıktı bu bela

Slm canım, murat hocami dedi temmuza kadar ertelebilir diye
Hiç görüşmedim murat hoca ile durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…