- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.204
- 423
- 41
Çünkü hepimizin morali bozuldu bana temmuza kadar tedavin ertelenebilir dedi murat bey kibrisa uçuşlar durdu en kotusu ben turistrehberiyim uzun zaman ara verdigim ozledigim meslegime dönecektim maalesef bütün rezervasyonlar iptal edildi bu yüzden isede donemeyecegim
Kuzum evet canim ya maalesef olar yapacak bisey yok nasip kısmet artık yaz sezonu uzun haziran temmuz ayında türk rezervasyonları başlar ben bu sene zor artık yabancı turistlerle çalıştığım için bu sene yabancı rezervasyonu zor o yüzden nasip kısmet canim benim söylemiştin evet sen evlenecektin herseyde bir hayır vardır canimcanım merhaba
ıse donecegını bılmıyordum hem buna uzuldum hem de tedavının ertelenmesıne
ben de dugunumu erkenden yapıp tedavı ıcın yol almak ıstıyordum
ama su an evraklarını bıle kabul etmıyuorlar mayıstan once
yanı mayısta basvuru yapsan bıle eylule tarıh verılecek belkı
Kuzum evet canim ya maalesef olar yapacak bisey yok nasip kısmet artık yaz sezonu uzun haziran temmuz ayında türk rezervasyonları başlar ben bu sene zor artık yabancı turistlerle çalıştığım için bu sene yabancı rezervasyonu zor o yüzden nasip kısmet canim benim söylemiştin evet sen evlenecektin herseyde bir hayır vardır canim
Bu sene yerli rezervasyon çok olacak indirim çok olur yari fiatina iner oteller yerli turizimde çok olur 1000 tl lik gecelik otelde 350 olur gecelik turizm bitmez mayıstan sonra açılır oteller fakat ben yabancıları tura götürdüğün içim acentada rezervasyonlar iptal maalesef250 euro ındırı yaptılar bana. bır ay onceydı sanırım
sebebı ortaya cıktı zaten gelen hasta yok su an demek kı.
bu sene turızmden beklentım yok ne yerlı ne yabancı. moralını bozmus olmayım da. bızım ıhracat yaptıgımız fırmalar, evden bıle cıkamıyor su an. ve bır cogunun ulkesınde 2 ay karantına devam edecekmıs zaten
eee bızım ulkeye guvenıp nasıl gelecek bu ınsanlar
ama bızım yerlı turıst, olumlu bır haber duyarsa hemen sokaga atar kendını. dusunmeden. şlu şartlarda bıle pıknıge gıden ınsanlar olduguna gore.
7 sene ara verdim maalesef bu sene virüse denk geldi sorun deil kokartim olduğu sürece sorun yok seneye olur belki nasip kısmetBu sene yerli rezervasyon çok olacak indirim çok olur yari fiatina iner oteller yerli turizimde çok olur 1000 tl lik gecelik otelde 350 olur gecelik turizm bitmez mayıstan sonra açılır oteller fakat ben yabancıları tura götürdüğün içim acentada rezervasyonlar iptal maalesef
Bu sene yerli rezervasyon çok olacak indirim çok olur yari fiatina iner oteller yerli turizimde çok olur 1000 tl lik gecelik otelde 350 olur gecelik turizm bitmez mayıstan sonra açılır oteller fakat ben yabancıları tura götürdüğün içim acentada rezervasyonlar iptal maalesef
Kuzum canim arkadaşım sen dikkat et kendine250 euro ındırı yaptılar bana. bır ay onceydı sanırım
sebebı ortaya cıktı zaten gelen hasta yok su an demek kı.
bu sene turızmden beklentım yok ne yerlı ne yabancı. moralını bozmus olmayım da. bızım ıhracat yaptıgımız fırmalar, evden bıle cıkamıyor su an. ve bır cogunun ulkesınde 2 ay karantına devam edecekmıs zaten
eee bızım ulkeye guvenıp nasıl gelecek bu ınsanlar
ama bızım yerlı turıst, olumlu bır haber duyarsa hemen sokaga atar kendını. dusunmeden. şlu şartlarda bıle pıknıge gıden ınsanlar olduguna gore.
Ayarlamıştım benim sorun olmayacaktı zaten iyide gelecekti bana bu zor günler bir geçsin diye bekliyorum canimeee sen hem tedavı hem de ıse donmeyı nasıl planlamıstın
zor ve tehlıkelı olmayacak mıydı ?
inşallah güzelim amin inşallah bunu da atlatıcaz... vallahi ben işe gidiyorum mecburen arabayla şirkette önlemler alındı eşimde mecbur çalışıyor önlemlerimizi aldık elbet gerisi Allaha kaldı. Ama işte herşey erteleniyor malesef ben hiç bir işlemi yapamadım daha ne film ne tahlil inşallah onlar da bir problem çıkmaz eşim yumurta donasyonu kabul ediyor ama sperm donasyonu asla asla kabul etmıyor inşallah onun sperm tahlilleri güzel çıkar yoksa benim anne olma şansım malesef yokCanım benim benimde historoskopi ertelendi geçen hafta olması gerekiyodu ertelediler dedim bundada vardır hayır bende hasimato hastasiyim evden çıkmıyorum markete giderken maske ve eldivenle gidiyorum bu bir kronik rahatsızlık ödüm kopuyor rabbim evlerden uzak tutsun coronayi azcik daha dışımızı sıkacağız canim benim benimde kaldı herşey iş hayatına geri dönecektim biranda bütün rezervasyonlar iptal oldu çalışamayacağım haklisin canim benim bu virüs inan insanın psikolojisini bozuyor ama hasimato hastasıyız bagisikligimiz zayıf oyuzden moralimizi yüksek tutmalıyız rabbim bizleri ailelerimizi korusun inan bak ilerde anne olucaz gec olsun guc olmasin lutfen üzülme olurmu bol bol dua edelim kuzum bu gunlerde gecer gececek rabbbimin izniyle vardir bundada bir hayir sabir ve tevekkulle herseyi atlaticaz.
rabbim gönlümüze göre verir inşallahcanım merhaba
ıse donecegını bılmıyordum hem buna uzuldum hem de tedavının ertelenmesıne
ben de dugunumu erkenden yapıp tedavı ıcın yol almak ıstıyordum
ama su an evraklarını bıle kabul etmıyuorlar mayıstan once
yanı mayısta basvuru yapsan bıle eylule tarıh verılecek belkı
Slm canım, murat hocami dedi temmuza kadar ertelebilir diye
Hiç görüşmedim murat hoca ile durumu.
Merhaba aynı durum bizde de vardı. Eşim sperm donasyonuna kesinlikle karşı olduğunu hep söylüyordu. Bizdeki infertilitenin de kimden kaynaklı olduğu belli değil. Doktorlar hep tandemdi sanırım, adını yanlış yazmadıysam, onu önerdiler. Eşimin spermi başka yumurtaya ve benim yumurtama enjekte edilecekti eğer bunda da tutmazsa bu defa benim yumurtama başka sperm enjekte edilecekti. Çünkğ doktorum çok iyi görünen yumurtaların var sperm de gayet iyi bunları değerlendirmemiz lazım dedi hep. Ama bu dediği işlemler bizi yine çok oyalayacaktı. Hadi diyelim biri tutmadı tekrar Kıbrısa git gel, yine aynı parayı ver bir sürü iş.. biz de ortak karar aldık madem o başka spermi istemedi, ben de başka yumurtayı istemem dedim. Şimdi eşit olmak için embriyo donasyonuna karar verdik.. öbür türlüsü ikimizin de çok içine sinmemişti, Şartları eşitledik yani:) hayırlısı olsun hakkımızda hepimizininşallah güzelim amin inşallah bunu da atlatıcaz... vallahi ben işe gidiyorum mecburen arabayla şirkette önlemler alındı eşimde mecbur çalışıyor önlemlerimizi aldık elbet gerisi Allaha kaldı. Ama işte herşey erteleniyor malesef ben hiç bir işlemi yapamadım daha ne film ne tahlil inşallah onlar da bir problem çıkmaz eşim yumurta donasyonu kabul ediyor ama sperm donasyonu asla asla kabul etmıyor inşallah onun sperm tahlilleri güzel çıkar yoksa benim anne olma şansım malesef yokişte bundan çok korkuyorum hayırlısıyla şu pandemi bitsin bir an önce işlere başlayacağım rabbim hepimizin yardımcısı olsun
7 sene ara verdim maalesef bu sene virüse denk geldi sorun deil kokartim olduğu sürece sorun yok seneye olur belki nasip kısmet
Hayırlısı olur inş. eşim o konuda biraz hassas şuan için sperm olayını kabul edemem diyorMerhaba aynı durum bizde de vardı. Eşim sperm donasyonuna kesinlikle karşı olduğunu hep söylüyordu. Bizdeki infertilitenin de kimden kaynaklı olduğu belli değil. Doktorlar hep tandemdi sanırım, adını yanlış yazmadıysam, onu önerdiler. Eşimin spermi başka yumurtaya ve benim yumurtama enjekte edilecekti eğer bunda da tutmazsa bu defa benim yumurtama başka sperm enjekte edilecekti. Çünkğ doktorum çok iyi görünen yumurtaların var sperm de gayet iyi bunları değerlendirmemiz lazım dedi hep. Ama bu dediği işlemler bizi yine çok oyalayacaktı. Hadi diyelim biri tutmadı tekrar Kıbrısa git gel, yine aynı parayı ver bir sürü iş.. biz de ortak karar aldık madem o başka spermi istemedi, ben de başka yumurtayı istemem dedim. Şimdi eşit olmak için embriyo donasyonuna karar verdik.. öbür türlüsü ikimizin de çok içine sinmemişti, Şartları eşitledik yani:) hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin
Inşallah Canım benim herzaman destek olurum sanahayırlısı olsun canım
ınsaallah bırlıkte gıderız , destek oluruz bırbırımıze
Inşallah Canım benim herzaman destek olurum sana
Bunu biliyorum canim benim ınsallah herşey düzelecekben de tabı her zamaqn sanaq destek olurum canım
Mrhb öncelikle inşallah emekleriniz boşa gitmez anneliği tadarsınız,bende Halil beyin hastasıydım ve Almanya’dayım kontrollerim tahlillerim hep almanyada oldu öylede olması gerekti,Selda hanıma iletiyordum sizinki gibi bi sıkıntı yaşamadım,evet Halil bey biraz soğuk biri ama işini iyi yapıyor,şansınızı başka yerde deneyin inşallah emeğiniz boşa gitmez..Almanyada ölctürdügüm rahim kalinligi icin hemsire demedigini birakmadi Neymis efendim böyle bi ölcüm dünyanin hicbir yerinde yokmusmillattan kalma ultrason makinasiyla ölcüp bitek onlar dediler endometriumun ince. Para para para onca aldiklari paraya bi kimyasal gebelik bile olmadi neden hep kadinda eksik aradilar onlar üstüne düseni yapmislarmi? Siz anne oldunuz diye ben yasadiklarimi paylasmicammi????
Maşşallah canim allah bağışlasın yavrunu rabbim ayağınıza taş değdirmesin ınsallah amin rabbim isteyen herkesebizlere nasip etsin inşallah.Sevgili Zaza galiba cezalıymış,foruma sık giremiyorum ,umarım herkes iyidir!Bizde iyiyiz Şükrü oğlum 13 aylık oldu,Allahım isteyen herkese bu güzelliği tattırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?