canım merhaba

ıse donecegını bılmıyordum hem buna uzuldum hem de tedavının ertelenmesıne

ben de dugunumu erkenden yapıp tedavı ıcın yol almak ıstıyordum

ama su an evraklarını bıle kabul etmıyuorlar mayıstan once

yanı mayısta basvuru yapsan bıle eylule tarıh verılecek belkı

Kuzum evet canim ya maalesef olar yapacak bisey yok nasip kısmet artık yaz sezonu uzun haziran temmuz ayında türk rezervasyonları başlar ben bu sene zor artık yabancı turistlerle çalıştığım için bu sene yabancı rezervasyonu zor o yüzden nasip kısmet canim benim söylemiştin evet sen evlenecektin herseyde bir hayır vardır canim

250 euro ındırı yaptılar bana. bır ay onceydı sanırım

sebebı ortaya cıktı zaten gelen hasta yok su an demek kı.

bu sene turızmden beklentım yok ne yerlı ne yabancı. moralını bozmus olmayım da. bızım ıhracat yaptıgımız fırmalar, evden bıle cıkamıyor su an. ve bır cogunun ulkesınde 2 ay karantına devam edecekmıs zaten

eee bızım ulkeye guvenıp nasıl gelecek bu ınsanlar

ama bızım yerlı turıst, olumlu bır haber duyarsa hemen sokaga atar kendını. dusunmeden. şlu şartlarda bıle pıknıge gıden ınsanlar olduguna gore.

Bu sene yerli rezervasyon çok olacak indirim çok olur yari fiatina iner oteller yerli turizimde çok olur 1000 tl lik gecelik otelde 350 olur gecelik turizm bitmez mayıstan sonra açılır oteller fakat ben yabancıları tura götürdüğün içim acentada rezervasyonlar iptal maalesef

7 sene ara verdim maalesef bu sene virüse denk geldi sorun deil kokartim olduğu sürece sorun yok seneye olur belki nasip kısmet

eee sen hem tedavı hem de ıse donmeyı nasıl planlamıstın

zor ve tehlıkelı olmayacak mıydı ?

Kuzum canim arkadaşım sen dikkat et kendine

inşallah güzelim amin inşallah bunu da atlatıcaz... vallahi ben işe gidiyorum mecburen arabayla şirkette önlemler alındı eşimde mecbur çalışıyor önlemlerimizi aldık elbet gerisi Allaha kaldı. Ama işte herşey erteleniyor malesef ben hiç bir işlemi yapamadım daha ne film ne tahlil inşallah onlar da bir problem çıkmaz eşim yumurta donasyonu kabul ediyor ama sperm donasyonu asla asla kabul etmıyor inşallah onun sperm tahlilleri güzel çıkar yoksa benim anne olma şansım malesef yok işte bundan çok korkuyorum hayırlısıyla şu pandemi bitsin bir an önce işlere başlayacağım rabbim hepimizin yardımcısı olsun

rabbim gönlümüze göre verir inşallah

Slm canım, murat hocami dedi temmuza kadar ertelebilir diye
Hiç görüşmedim murat hoca ile durumu.

Tradiaos canım
Ben Enes bey ile bugün WhatsApptan konuştuk.
Mayıs ayı düşünüyorlar tedavilere başlamayı.

Merhaba aynı durum bizde de vardı. Eşim sperm donasyonuna kesinlikle karşı olduğunu hep söylüyordu. Bizdeki infertilitenin de kimden kaynaklı olduğu belli değil. Doktorlar hep tandemdi sanırım, adını yanlış yazmadıysam, onu önerdiler. Eşimin spermi başka yumurtaya ve benim yumurtama enjekte edilecekti eğer bunda da tutmazsa bu defa benim yumurtama başka sperm enjekte edilecekti. Çünkğ doktorum çok iyi görünen yumurtaların var sperm de gayet iyi bunları değerlendirmemiz lazım dedi hep. Ama bu dediği işlemler bizi yine çok oyalayacaktı. Hadi diyelim biri tutmadı tekrar Kıbrısa git gel, yine aynı parayı ver bir sürü iş.. biz de ortak karar aldık madem o başka spermi istemedi, ben de başka yumurtayı istemem dedim. Şimdi eşit olmak için embriyo donasyonuna karar verdik.. öbür türlüsü ikimizin de çok içine sinmemişti, Şartları eşitledik yani:) hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin

Hayırlısı olur inş. eşim o konuda biraz hassas şuan için sperm olayını kabul edemem diyor hayırlısı diyorum tabi dediğim gibi ikimiz adına hiç bir tahlil yapılmadı inşallah eşim de bir problem olmaz

Mrhb öncelikle inşallah emekleriniz boşa gitmez anneliği tadarsınız,bende Halil beyin hastasıydım ve Almanya’dayım kontrollerim tahlillerim hep almanyada oldu öylede olması gerekti,Selda hanıma iletiyordum sizinki gibi bi sıkıntı yaşamadım,evet Halil bey biraz soğuk biri ama işini iyi yapıyor,şansınızı başka yerde deneyin inşallah emeğiniz boşa gitmez..

Sevgili Zaza galiba cezalıymış,foruma sık giremiyorum ,umarım herkes iyidir!Bizde iyiyiz Şükrü oğlum 13 aylık oldu,Allahım isteyen herkese bu güzelliği tattırsın
Maşşallah canim allah bağışlasın yavrunu rabbim ayağınıza taş değdirmesin ınsallah amin rabbim isteyen herkesebizlere nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…