İnşallah canım çok geçmiş olsun bu arada

aynen öyle canim objektif olmak gerek vijdan ve insanlik bunu gerektirir. Bicok insan baska insanlara yapilan haksizliklar icin hic tanimadiklari insanlar icin savasiyo. Allah bebeklerinizi size bagislasin darisida bu yolda canla basla ugrasanlara

Çok faydalı bilgiler. Allah razı olsun sizden.Ben de hep okuyorum kavgalar, reklamlar..açık konuşayım bir şey sormaya, yazmaya çekindim aylardır.Çok sağolun tekrar. sevgiler ve iyi şanslar.

Fiyat olarak nasıldı nift dna testi
2500 tl ydi yanlış hatırlamıyorsam.Hemşire eve gelip kan aldı.2 hafta sonra sonuç çıkmıştı.
Benim ultrasonda her hangi down sen. Belirtisi çıkmamıştı.Sadece gittiğim prof. Her 35 yaş üstü kadının risk altında olduğu için bakılması gerektiğini söylemişti.
Evet benimde ikiz olduğu için ikili taramalar yapılmadı.

Donasyonda anne yaşı önemli değil mi? Bizlerin yaşının bir önemi yok diye biliyorum.Ben de kararsızım ne yaptıracağımı bilmiyorum açıkçası

Donasyonda anne yaşı önemli değil mi? Bizlerin yaşının bir önemi yok diye biliyorum.Ben de kararsızım ne yaptıracağımı bilmiyorum açıkçası
Bu tamamen kişinin kendine kalmış bir konu.Ben sprem don. Yaptırdım
.Yaşım ileri olmasaydı da spermden gelicek genetik bir hastalık olup olmadığını öğrenmek için yinede yaptırırım.ikizlerde 3 temel hastalığa bakılıyor.Senin embriyo donasyon hem Yum. Hem sprem in genetiği için baktırmak da fayda var. Ama Allah korusun dersen ki genetik hastalıklı bile olsa doğuracağım. O zaman teste gerek yok baktırma.Ben aldırırdım.oyüzden benim için test elzemdi.

Zor günlerden geçiyoruz birde burasıda iyice sessizleşti zaza ablanın açılmıyor mu hesabi iyice yalnız hissediyorum kendimi bir burası vardi dertlerimizin ortak olduğu birbirimizi anladigimiz ve kalpten gerçekten duygularını hissettiğimiz oda artık yok mu yanii

Evet ben de günlük bakıyorum ama artık hiç kimse yazmıyor. Gerçi kıbrısa gidişler de durmuştur muhtemelen, yazılsa da faydası yok. Zor günlerden geçiyoruz inşallah zararsız ziyansız atlatırız bu günleri de..

Amin kardeşlerim amin maalesef zor günlerden geçiyoruz doğru birşeyler yarim kaldı nisanda tedavim vardı ertelendi inan insan kafese sıkışmış hissediyorum sokağa çıkmıyoruz korkudan

Herkes sessızlestı katılıyorum size. İşede gıtmıorum artık malum durumdan dolayı işyerıde kapandı evde nolcak bu halımız sokaklar boş markete gıdıoruz sadece
Bugun bıletımde kıbrısa ıptal oldu acılsada yollar karantına olabılırmıs artık beklıcezz Rabbım yardımcımız olsun gercekten zor bır zaman insanların pskolojısı bozuldu artık

Çünkü hepimizin morali bozuldu bana temmuza kadar tedavin ertelenebilir dedi murat bey kibrisa uçuşlar durdu en kotusu ben turistrehberiyim uzun zaman ara verdigim ozledigim meslegime dönecektim maalesef bütün rezervasyonlar iptal edildi bu yüzden isede donemeyecegim

Hastalar
Kardeşlerim
İyileşeceksiniz.
Ağrılar, sızılar dinecek
Yumuşak, ılık.

Bir yaz akşamı gibi inecek
Ağır, yeşil dalların ardından rahatlık.
Hastalar, kardeşlerim,
Biraz daha sabır, biraz daha inat.
Kapının arkasında bekleyen ölüm değil, hayat.
Kapının arkasında dünya, dünya cıvıl cıvıl
Kalkacaksınız yatağınızdan,gideceksiniz.

Tuzun, ekmeğin, güneşin tadını
yeni baştan keşfedeceksiniz.
Sararmak limon gibi, mum gibi erimek,
devrilmek kof bir çınar gibi ansızdan,
kardeşler, hastalar,
biz ne limonuz, ne mum, ne çınar.
Biz insanız çok şükür
çok şükür biliriz,
ilacımıza
umudu katmasını
yaşamak gerek diyerek
ayak direyip
dayatmasını

Hastalar,
kardeşlerim
iyileşeceksiniz
Ağrılar, sızılar dinecek,
Yumuşak, ılık bir yaz akşamı inecek,
ağır yeşil dalların ardından rahatlık.
Nazım Hikmet

Çok zor günler yaşıyoruz..aklıma hep geliyorsunuz..eller kollar bağlandı yollar tıkandı ama düzelecek elbet..bu kabus gibi gümleri kendinize iyi bakarak geçirin..tedaviden önce vücudu temizldıeceğiniz bi dönem olarak görün mesela..bol vitamin bol protein... dilerim bir an önce herşey yoluna girer..dilerim herkes kaldığı yerden devam eder tedavilerine.. bana gelince güzel bebeklerim altı aylık oldu.. ben bu süreçte çalışmak zorundayım...herkes gibi korkuyorum üç evladıma eşime yaşlı anneme hastalık taşımaktan ama emzirme iznim olmasına rağmen görevim gereği çalışıyorum..allah hepimizin yardımcısı olsun..duamdasınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…