İnşallah canımGec olsun güc olmasin. Cok yipratici bi durum herseyimizi ortaya koyuyoruz üstelik ben meme kanseri tedavisi oldum. Bu hormon ilaclarini aliyorum tekrar bisey olurmu korkusu cok zor allah karsimiza dürüst doktorlar cikarsin umarim bizde anne olurutda yasadigimiz herseyi unuturuz
Evet ben Nift dna testi yaptırdım.Anneden alınan kanla bebekde olabilecek bazı spesifik hastalıklara bakılıyor.Kızlar aranızda hamileyken down sendromu için kan veren oldu mu.
Çok faydalı bilgiler. Allah razı olsun sizden.Ben de hep okuyorum kavgalar, reklamlar..açık konuşayım bir şey sormaya, yazmaya çekindim aylardır.Çok sağolun tekrar. sevgiler ve iyi şanslar.Merhaba ben o merkezde tek deneme yapmıştım, düşük yaptım ama şimdiki aklım olsa garantili paket alırdım. Düşkten sonra Gürcistan Batumiyi düşündüm çünkü hem uygun fiyat hem de arkadaşlarım orada anne oldu, hem de donör resimleri gösteriyorlardı. Eşim istemedi, merkezi beğendiğini söyledi, 800 kadar donör resimleri videoları var, kendinize benzeyeni seçiyorsunuz. Şimdi de birikim yapıyorum 5li paket için. Aslında eski mesajlarımda detaylı anlatmıştım ama üzerinden geçeyim. 5li paket 10 bin Euro. Gebelik 12 haftaya kadar sonlanırsa garanti bozulmuyor, 5 ayrı fresh donör hakkın var. Eğer negatif olursa hepsi paranı iade ediyorlar. Ama 12. haftadan sonra gebelik sonlanırsa tüm hakkın ölüyor, bu en kötü tarafı. Dünya üzerinde 5li paket başarı oranı %90 yazıyor eggdonationfriends.com da. Umarım şanslı kısımda oluruz. 2li pakette avantajlı 7 bin Euro 2 fresh donörü kapsıyor. Buraya yazma amacım yanlış anlaşılmasın. İlk gideceğim zaman burada hiçbir bilgi bulamamıştım Ukrayna Kiev ile ilgili. Ama sadece biotex değil birçok merkez var. Kıbrıs’tan avantajı, donörleri görüyorsun, otel ve ilaçlar ücretsiz, Ukrayna içindeki ulaşımı da merkez karşılıyor. Tedavisi ertelenenlere de geçmiş olsun diyorum bizler için en zor şeylerden biri de beklemek sanırım
Fiyat olarak nasıldı nift dna testiEvet ben Nift dna testi yaptırdım.Anneden alınan kanla bebekde olabilecek bazı spesifik hastalıklara bakılıyor.
İkili tarama ikizlerde etkili değilmiş.benim de karar vermem gerekir hangi testleri yaptıracağımaFiyat olarak nasıldı nift dna testi
2500 tl ydi yanlış hatırlamıyorsam.Hemşire eve gelip kan aldı.2 hafta sonra sonuç çıkmıştı.Fiyat olarak nasıldı nift dna testi
Bende panorama yaptirdim 2.450 tl tuttu bruni labarutavara yaptirdimİkili tarama ikizlerde etkili değilmiş.benim de karar vermem gerekir hangi testleri yaptıracağıma
Canım nasılsın ikizler nasıl kaç aylık oldunİkili tarama ikizlerde etkili değilmiş.benim de karar vermem gerekir hangi testleri yaptıracağıma
Donasyonda anne yaşı önemli değil mi? Bizlerin yaşının bir önemi yok diye biliyorum.Ben de kararsızım ne yaptıracağımı bilmiyorum açıkçası2500 tl ydi yanlış hatırlamıyorsam.Hemşire eve gelip kan aldı.2 hafta sonra sonuç çıkmıştı.
Benim ultrasonda her hangi down sen. Belirtisi çıkmamıştı.Sadece gittiğim prof. Her 35 yaş üstü kadının risk altında olduğu için bakılması gerektiğini söylemişti.
Evet benimde ikiz olduğu için ikili taramalar yapılmadı.
Bu tamamen kişinin kendine kalmış bir konu.Ben sprem don. YaptırdımDonasyonda anne yaşı önemli değil mi? Bizlerin yaşının bir önemi yok diye biliyorum.Ben de kararsızım ne yaptıracağımı bilmiyorum açıkçası
Evet ben de günlük bakıyorum ama artık hiç kimse yazmıyor. Gerçi kıbrısa gidişler de durmuştur muhtemelen, yazılsa da faydası yok. Zor günlerden geçiyoruz inşallah zararsız ziyansız atlatırız bu günleri de..Zor günlerden geçiyoruz birde burasıda iyice sessizleşti zaza ablanın açılmıyor mu hesabi iyice yalnız hissediyorum kendimi bir burası vardi dertlerimizin ortak olduğu birbirimizi anladigimiz ve kalpten gerçekten duygularını hissettiğimiz oda artık yok mu yanii
Amin kardeşlerim amin maalesef zor günlerden geçiyoruz doğru birşeyler yarim kaldı nisanda tedavim vardı ertelendi inan insan kafese sıkışmış hissediyorum sokağa çıkmıyoruz korkudanEvet ben de günlük bakıyorum ama artık hiç kimse yazmıyor. Gerçi kıbrısa gidişler de durmuştur muhtemelen, yazılsa da faydası yok. Zor günlerden geçiyoruz inşallah zararsız ziyansız atlatırız bu günleri de..
Çünkü hepimizin morali bozuldu bana temmuza kadar tedavin ertelenebilir dedi murat bey kibrisa uçuşlar durdu en kotusu ben turistrehberiyim uzun zaman ara verdigim ozledigim meslegime dönecektim maalesef bütün rezervasyonlar iptal edildi bu yüzden isede donemeyecegimHerkes sessızlestı katılıyorum size. İşede gıtmıorum artık malum durumdan dolayı işyerıde kapandı evde nolcak bu halımız sokaklar boş markete gıdıoruz sadece
Bugun bıletımde kıbrısa ıptal oldu acılsada yollar karantına olabılırmıs artık beklıcezz Rabbım yardımcımız olsun gercekten zor bır zamaninsanların pskolojısı bozuldu artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?