Evet sperm donasyonu oldu. 12 yumurta olustu 9 tane toplandı 5 döllenme oldu. 5. Gune 3 embrıyom geldı onlarda dedıgım gbi 3ba ve diğer 2 tane. Ama gradelerı de etkılıyo dıye bılıyordum ben sadece genetık mı yanı etkıleyen faktor? Ailemde genetık hastalık olup olmadgnı sordu olmadgını soyledım bendeTabii ki doğru
35 yaşa kadar yumurtalarda kromozomal terslik az görünmektedir
Bildiyim kadarıyla sperm donasyonuydu sizde
Yumurta sayısı kaç toplandı?
Kaç döllendi?
Ve benım amh ım 1.16 ama doktor 1 in altında olmadgı için bir problem yok dedi sadece acele etmem gerektıgını soylediEvet sperm donasyonu oldu. 12 yumurta olustu 9 tane toplandı 5 döllenme oldu. 5. Gune 3 embrıyom geldı onlarda dedıgım gbi 3ba ve diğer 2 tane. Ama gradelerı de etkılıyo dıye bılıyordum ben sadece genetık mı yanı etkıleyen faktor? Ailemde genetık hastalık olup olmadgnı sordu olmadgını soyledım bende
Evet herkes yakalancakmış bu hastalığa ama ne kadar gec yakalanırsan o kdar iyi dıyodu uzman. Nedenıde virus zaman gectıkce insan vucuduna uyum saglamaya başlıyomuş o yuzden ne kadar gec yakalanırsak virus insan vucuduna daha alışmış olcak ve bize yarıcak bu iş. Bi de bugun dinledim tv de havanın ısınmasıyla azalıcakmış, bitmez ama azalır dıyolar. Soğuk havada 1 kişi 6 kişiye bulaştırırken sıcak havada 1 kişi 2 ya da 3 kişiye bulaştırıyomuş yani yarı yarıya incek. Eger yazın bitmezse eylül ekim gibi yenıden işler ciddiye dönebılır dıyolar. Kızlar en azından yazın biraz rahatlıcazBeyzacım sen yurtdışındamısın?
Ölenin yaşı kaç?
Benim zanımca hepimiz bu virüse yakalanıcaz
Ve bünyemiz kendisi bu virüsle mücadele ederek antikor üreticek
İnşallah her kes hafif geçirsin bu hastalığı
Tabii bu benim düşüncem
Farklı düşüncelerde görmek isterdik❤
Amin abla insallah olenimizin biri 70 yasinda biri 38 yasinda tansiyonu fln vardi 70 yasindakinin 38 yasindaki astimi varmis dayanamamis bünyesi ztnn normal insanlar atlatiyor boyle astim vs gbi seyleri ileri derece olanlar skintili onlarda bile atlatan var ve evet herkes muhakkak geciricekmis artik engec yakalanmaya calisicaz virusun havada posette bilmem nede bile kaldigi icin yakalanmamayi düşünmüyorum zaten evden cikmiyorum eve gelen hersey eldivenle balkona atılıyor havalar soguktu balkondan kullandim cogu seyi bozulabilicek seyleri sutler dahil sabunlu sularla yikayip dolaba koydum artik yakalanirsam kendi bilir ne diyimBakkalınız ve ailesi inşallah çabuk iyileşsin
Ölenlere Allahtan rahmet dileriz
Ölenlerin kronik hastalıkları varmıydı?ve yaşları kaç?
İnşallah yollar açılsın embriyoların içine tutunan evlatların olsunVe benım amh ım 1.16 ama doktor 1 in altında olmadgı için bir problem yok dedi sadece acele etmem gerektıgını soyledi
rabbim yardımcımız olsunMaalesef var bakkalimiz olmus ayni sokakta oturuyoruz karisi iki çocuğu da olmus adam hastanede 2 tanede tanidigimizi kaybettik akrabamiz degil ama tanıdıgimiz ve cevrede duymayada cok basladik rabbim yardimcimiz olsun
Beyzacım sen yurtdışındamısın?
Ölenin yaşı kaç?
Benim zanımca hepimiz bu virüse yakalanıcaz
Ve bünyemiz kendisi bu virüsle mücadele ederek antikor üreticek
İnşallah her kes hafif geçirsin bu hastalığı
Tabii bu benim düşüncem
Farklı düşüncelerde görmek isterdik❤
Aminnnnn hepımızınİnşallah yollar açılsın embriyoların içine tutunan evlatların olsun
Cewlik1212 arkadaşımızda almanyada yaşıyorevet cnm almanyadayim.Vefat eden 70 yasindaydi ama akcigerlerinden rahatsizdi zaten.Tedavi olanlardan biri cok genc 26 yasinda ve hicbir hastaligi yoktu.
bende senin gibi düsünüyorum herkese bulasicik.
Ben 3 haftadir evdeyim sadece alisverise cikiyorum fakat herkes disarda burda ya bugun markete gittim hava cok güzel burda sicacik ve herkes carsida kahve icior vs coluk cocuk aklim almoyor. Insanlar anlamiyormu umursamiyormu.haftasonuda herkes piknik paylasimi yapti. Rabbim sonumuzu hayir etsin . Milletin pskolojisi bozuldu galiba umursamiorlar artik hastalik felan
Rabbim bütün dualarınızı kabul etsin herkesinBu gece bol bol dua edelim kızlar
Cewlik1212 arkadaşımızda almanyada yaşıyor
Olabilirbı konusayım onunla belkı yakınızdır
Sen hangi şehirdesinbı konusayım onunla belkı yakınızdır
Günaydın kızlarr ben hamburgSen hangi şehirdesin
Yani kıbrıstaki klinikler hizmet vermeye başlasada oraya gıtmek tehlikeli gbi gelıyo bana hastane ortamı, havaalanı cok tehlikeli yerler.. transfer edıldıkten sonra hastalanırsak ya bebişle cok riskli bir zamana kaldık hakkımızda hayırlısıKizlar bende son bi kez daha tup bebek deneyip yine embriyolar kalitesiz cikarsa Kibrisa gidecektim, ama bu olaylardan sonra vakit kaybetmek istemiyorum.. Zaten epey bir zaman kaybedicez gorunuyor( ama asil endisem kibrisa ne zaman gidebiliyor olacagiz, psikolojimiz nasil olcak, ucakta otelde hastanede rahat olabilecekmiyiz psikolojik olarak.. Diger konu kibrista klinikler ne zaman hizmet verebilir duruma gelcek.. donor bulabilecekmiyiz bu sartlarda, artik donorlerde kabul etmeyebilirler hastaaneye gidip yumurta verme islemi yaptirmayi.... ve kafamda bir suru sorular, sorunlarrrrr (((
Aynen bende oyle, kac yadindasin canim ???Yani kıbrıstaki klinikler hizmet vermeye başlasada oraya gıtmek tehlikeli gbi gelıyo bana hastane ortamı, havaalanı cok tehlikeli yerler.. transfer edıldıkten sonra hastalanırsak ya bebişle cok riskli bir zamana kaldık hakkımızda hayırlısıBazen dıyorum bu olay 1 sene surerse yıne zaman kaybı virusun stresı yetmezmiş gibi bi de zaman kaybından dolayı stresim var
30 yasındayım 4 senelik evlıyım. Tam transferım yapılcaktı kapılar kapandıAynen bende oyle, kac yadindasin canim ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?