Moralim yerine geldi kardeşim zazam sen tekrar geldin ya çok şükür ınsallah güzel günler göreceğiz en kısa zamanda bu kötü günlerden çıkacağız hep birlikte ❤❤❤

Hos geldin zaza iyi ki geldin hatta bize cok iyi geldin

Zaza abla hosgeldinn cok ozledim seniiii

Hepinizi çok özlemiştim,hele ki bu günlerde biz bir birimize lamızız.kızlar lütfen maske takmadan veya yüzünüzü bir şeyle kapatmadan dışarı çıkmayın
Gözlükte takın dışarıda
Artık elleri söylemiyorum bunu biliyorsunuz
Virüs partikülleri havada bir kaç saat asıldığını söylemeye başladılar
Az kaldı bu işkenceye
Rabbim büyük
Ben inanıyorum mübarek Ramazan ayında bu dert biticek
Temuz ayında inşallah güzel sonuçlarımızı paylaşıcaz
Dualarımızı bol bol yapalım

B Itecekmi sence zazam hayat durdu sanki bütün hayallerimiz yarim kaldı sanki hayat bittik hissediyorum bazen

Ne zaman bitcek bu kabus ve biz bebişletimze kavusucaz bütün herşey yatım kaldı olacak mı diye endişeliyken tutunacak mı acaba derken tedavilerimiz bile yarım kaldı, ne zaman gitcegımız ne zaman ne olacagı hiç bişey belli degil ve bu hayatta en kotu sey belirsizlik

Temuzun başında her şey yoluna biricem inşallah

Yazın virüsün çoğalması durur diyor uzmanlar avustralyada şuan sicak ve vaka sayısı yükselemiyor canlarım ölüm satışında yok denecek az bu corona başladığından beri avustralyada vaka sayısı sadece 20 nin üstünden çıkmamış yukarı iyilerinde çok demekki bu vuruş yazın sıcaklarda artmiycak demektir nisan ve mayıs birazcık sıkılicaz ama yazın ınsallah herşey normale döner artmaz ınsallah. Çoğalmaz diye düşünüyorum

Yarim kalan hayallerimiz kavuşmanıza az kaldı kızlar son 1 ay daha sonra vuruş havaş yavaş etkisini sıcak havayla birlikte azaltacak ınsallah bizlerde eski günlerimize döneceğiz ınsallah yine.guzel günler gelecek yakında mutlu sağlık günler dilerim herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…