Okadar mantıklı düşünüyorsunki doğruKizlar bende son bi kez daha tup bebek deneyip yine embriyolar kalitesiz cikarsa Kibrisa gidecektim, ama bu olaylardan sonra vakit kaybetmek istemiyorum.. Zaten epey bir zaman kaybedicez gorunuyor( ama asil endisem kibrisa ne zaman gidebiliyor olacagiz, psikolojimiz nasil olcak, ucakta otelde hastanede rahat olabilecekmiyiz psikolojik olarak.. Diger konu kibrista klinikler ne zaman hizmet verebilir duruma gelcek.. donor bulabilecekmiyiz bu sartlarda, artik donorlerde kabul etmeyebilirler hastaaneye gidip yumurta verme islemi yaptirmayi.... ve kafamda bir suru sorular, sorunlarrrrr (((
Canım benim merkezim mayıs 1 gibi başlıycam dedi bana hatta gelebilirsiniz dedi mayısta ben riske girmek istemiyorum dedim biraz burda herşey düzelince yazın gelicem dedim ben kabul ettiler ortalık biraz daha rahatlasın sagliklarimiz önemli olan rabbim yar ve yardımcımız olsun.Yani kıbrıstaki klinikler hizmet vermeye başlasada oraya gıtmek tehlikeli gbi gelıyo bana hastane ortamı, havaalanı cok tehlikeli yerler.. transfer edıldıkten sonra hastalanırsak ya bebişle cok riskli bir zamana kaldık hakkımızda hayırlısıBazen dıyorum bu olay 1 sene surerse yıne zaman kaybı virusun stresı yetmezmiş gibi bi de zaman kaybından dolayı stresim var
Nasıl boyle birşey diyebılıyorlar ki canım benım su an hiç bişey net degıl nisan sonuna kadar dedıler ama pat diye kapatırlarsa nasıl olcak, herşey durmuş durumda devlet bile mayısta acılcak hersey dıyemıyo. Daha peak bile yapmadı salgın Türkiyede ne bılım bana sacma gelıyoCanım benim merkezim mayıs 1 gibi başlıycam dedi bana hatta gelebilirsiniz dedi mayısta ben riske girmek istemiyorum dedim biraz burda herşey düzelince yazın gelicem dedim ben kabul ettiler ortalık biraz daha rahatlasın sagliklarimiz önemli olan rabbim yar ve yardımcımız olsun.
Vallahi hayatım ben hiçbişey anlamadim geçen hafta olmuştu bu olay herkes kendi açısından düşünüyordur ben zaten o riske girmem giremem anlattimda durumuNasıl boyle birşey diyebılıyorlar ki canım benım su an hiç bişey net degıl nisan sonuna kadar dedıler ama pat diye kapatırlarsa nasıl olcak, herşey durmuş durumda devlet bile mayısta acılcak hersey dıyemıyo. Daha peak bile yapmadı salgın Türkiyede ne bılım bana sacma gelıyo
Anladım canım ama devletin ucusları acıcagını zaten hiç sanmıyorum. Bi de ilk başta 5 hasta vardı daha sonra 20 30 a cıktı kktc daha o zaman kapattı kapılarını bu kadar vaka ile nasıl acıcak hiç anlamadımVallahi hayatım ben hiçbişey anlamadim geçen hafta olmuştu bu olay herkes kendi açısından düşünüyordur ben zaten o riske girmem giremem anlattimda durumu
Eczanelerde deli gibi vitamin satılıyor
İnşallah evde kalan kardeşlerim
Çalışan kardeşlerim,virüs bitsin
Her kestende güzel haberler alalım
Zazacim ben bu ay 41 yasina girdim, yumurta sayimda ve amh da sorun yok, 4 basarisiz ivf gecirdim son ikisindeki Ngs den saglikli embriyo cikmadi ama her opu da 20 ve 30 arasi yumurta cikiyor.. ama biktim agir depresyon hastasi oldum 2 yildir, psikiyatrik ilac da kullanamiyorum biktim herseyden... en son cem ficicioglu ile gorusmeye baslamistik ilaclara baslicaktik, o ngs ye gerek yok demisti .. onu deneyip olmassa kibrisa gidecektim bu hazirqn gbi giderim kibrisa diyordum ama mumkun degil suan ki surecte.. daha onceki tedavilerim. Bahceci ve Bulent Tiras’daydi...Okadar mantıklı düşünüyorsunki doğru
Ama umarım bir an önce bu bela başımızdan gider
Kaç yaşındasın
Amh kaç?
İnşallah kendiliğinden gebe kal hiç gerek kalmasın kıbrısa
Haklisin canim evet biraz daha dişimizi sıkacağız insallahh bu günler geçecek ve tedavilerimize devam edeceğizAnladım canım ama devletin ucusları acıcagını zaten hiç sanmıyorum. Bi de ilk başta 5 hasta vardı daha sonra 20 30 a cıktı kktc daha o zaman kapattı kapılarını bu kadar vaka ile nasıl acıcak hiç anlamadım
Zazacim ben bu ay 41 yasina girdim, yumurta sayimda ve amh da sorun yok, 4 basarisiz ivf gecirdim son ikisindeki Ngs den saglikli embriyo cikmadi ama her opu da 20 ve 30 arasi yumurta cikiyor.. ama biktim agir depresyon hastasi oldum 2 yildir, psikiyatrik ilac da kullanamiyorum biktim herseyden... en son cem ficicioglu ile gorusmeye baslamistik ilaclara baslicaktik, o ngs ye gerek yok demisti .. onu deneyip olmassa kibrisa gidecektim bu hazirqn gbi giderim kibrisa diyordum ama mumkun degil suan ki surecte.. daha onceki tedavilerim. Bahceci ve Bulent Tiras’daydi...
yaşınıza gore yumurta sayınız biraz fazla degıl mı? Cok fazla yumurta cıkıncada kalitesinde sorun oluyo diye duymuştum... haziranda gidebilme ihtimalimiz var aslında vaka sayıları havaların ısınmasıyla azalacak bence temmuzda buyuk bi ihtimal herkes kıbrısa gidebılecek gbi gelıyo banaZazacim ben bu ay 41 yasina girdim, yumurta sayimda ve amh da sorun yok, 4 basarisiz ivf gecirdim son ikisindeki Ngs den saglikli embriyo cikmadi ama her opu da 20 ve 30 arasi yumurta cikiyor.. ama biktim agir depresyon hastasi oldum 2 yildir, psikiyatrik ilac da kullanamiyorum biktim herseyden... en son cem ficicioglu ile gorusmeye baslamistik ilaclara baslicaktik, o ngs ye gerek yok demisti .. onu deneyip olmassa kibrisa gidecektim bu hazirqn gbi giderim kibrisa diyordum ama mumkun degil suan ki surecte.. daha onceki tedavilerim. Bahceci ve Bulent Tiras’daydi...
Evet haklisin canim, yaşlanınca bende evladımın benim üstüme titremesini görebilecekmiyim... ??yaşınıza gore yumurta sayınız biraz fazla degıl mı? Cok fazla yumurta cıkıncada kalitesinde sorun oluyo diye duymuştum... haziranda gidebilme ihtimalimiz var aslında vaka sayıları havaların ısınmasıyla azalacak bence temmuzda buyuk bi ihtimal herkes kıbrısa gidebılecek gbi gelıyo bana
CanımsınZazaaaaaaaa seni yeniden dostlar arasında görmekten çoooook mutlu oldum. İyi ki varsın seni seviyorum ve çoook seviliyorsun canım, bunu unutma
Inşallah rabbim o günleri hepinize yaşatır en güzel yıllarını göstersin rabbim herkeseEvet haklisin canim, yaşlanınca bende evladımın benim üstüme titremesini görebilecekmiyim... ??
Çok iyi yerlerde tedavi görmüşünZazacim ben bu ay 41 yasina girdim, yumurta sayimda ve amh da sorun yok, 4 basarisiz ivf gecirdim son ikisindeki Ngs den saglikli embriyo cikmadi ama her opu da 20 ve 30 arasi yumurta cikiyor.. ama biktim agir depresyon hastasi oldum 2 yildir, psikiyatrik ilac da kullanamiyorum biktim herseyden... en son cem ficicioglu ile gorusmeye baslamistik ilaclara baslicaktik, o ngs ye gerek yok demisti .. onu deneyip olmassa kibrisa gidecektim bu hazirqn gbi giderim kibrisa diyordum ama mumkun degil suan ki surecte.. daha onceki tedavilerim. Bahceci ve Bulent Tiras’daydi...
Yaşlanmayı bırak canım ablam 2 ay sonra acılsın kapılar hemen evlatlarımza kavusucazEvet haklisin canim, yaşlanınca bende evladımın benim üstüme titremesini görebilecekmiyim... ??
Aminnnnnnnnn ahhh bi emın olsak zaten temmuz gbı olcagından içimizde umutlar yeşerıcekAh şu günleri bir atlatalım kızlar temmuz ağustos ne zaman gidebilirsek ınsallah hepimiz anne olalim yeterki şu kötü günler bir bitsin yarabbim
Ben yarın alışverişe çıkacaktım vallahi marketlerde kapalıymış allahtan 2 gün idare edicez artikKızlar bu geceden 24.00 sokağa çıkma yasağı çıktı
İki günlük 31 ilde
Lütfen ekmeği suyu olmayan açil bir şeyler alın
Aç kalmayın bu iki günü
Allah yar ve yardımcımız olsun
Dünyamız bu beladan kurtarsın
Hayır hiç hamile kalmadım hayatım boyunca Zazacım, 6 yıldırda evliyiz... bahcecids ngs’den 2 saglıklı embriyo cıkmıstı ama tutmadı hiç.. hiç pozitif test gormedim hayatımda..bu 2 haftadır da stresten agızda engeksıyon olustu agzım dilim hep acı.. Stres neler yapıyooorr insanaÇok iyi yerlerde tedavi görmüşün
Ama Allahtan umut bitmez
Yumurta sayın çok maşallah
Doğal yola hiçmi gebe kalmadın
Kaç senedir evlisin
Baharcım bukadar iyi yumurta sayısıyla hamile kalmaman acaba rahimdemi var sorunHayır hiç hamile kalmadım hayatım boyunca Zazacım, 6 yıldırda evliyiz... bahcecids ngs’den 2 saglıklı embriyo cıkmıstı ama tutmadı hiç.. hiç pozitif test gormedim hayatımda..bu 2 haftadır da stresten agızda engeksıyon olustu agzım dilim hep acı.. Stres neler yapıyooorr insana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?