Okadar mantıklı düşünüyorsunki doğru
Ama umarım bir an önce bu bela başımızdan gider
Kaç yaşındasın
Amh kaç?
İnşallah kendiliğinden gebe kal hiç gerek kalmasın kıbrısa

Canım benim merkezim mayıs 1 gibi başlıycam dedi bana hatta gelebilirsiniz dedi mayısta ben riske girmek istemiyorum dedim biraz burda herşey düzelince yazın gelicem dedim ben kabul ettiler ortalık biraz daha rahatlasın sagliklarimiz önemli olan rabbim yar ve yardımcımız olsun.

Nasıl boyle birşey diyebılıyorlar ki canım benım su an hiç bişey net degıl nisan sonuna kadar dedıler ama pat diye kapatırlarsa nasıl olcak, herşey durmuş durumda devlet bile mayısta acılcak hersey dıyemıyo. Daha peak bile yapmadı salgın Türkiyede ne bılım bana sacma gelıyo

Vallahi hayatım ben hiçbişey anlamadim geçen hafta olmuştu bu olay herkes kendi açısından düşünüyordur ben zaten o riske girmem giremem anlattimda durumu

Vallahi hayatım ben hiçbişey anlamadim geçen hafta olmuştu bu olay herkes kendi açısından düşünüyordur ben zaten o riske girmem giremem anlattimda durumu
Anladım canım ama devletin ucusları acıcagını zaten hiç sanmıyorum. Bi de ilk başta 5 hasta vardı daha sonra 20 30 a cıktı kktc daha o zaman kapattı kapılarını bu kadar vaka ile nasıl acıcak hiç anlamadım

Eczanelerde deli gibi vitamin satılıyor

İnşallah evde kalan kardeşlerim
Çalışan kardeşlerim,virüs bitsin
Her kestende güzel haberler alalım

Zazaaaaaaaa seni yeniden dostlar arasında görmekten çoooook mutlu oldum. İyi ki varsın seni seviyorum ve çoook seviliyorsun canım, bunu unutma

Okadar mantıklı düşünüyorsunki doğru
Ama umarım bir an önce bu bela başımızdan gider
Kaç yaşındasın
Amh kaç?
İnşallah kendiliğinden gebe kal hiç gerek kalmasın kıbrısa
Zazacim ben bu ay 41 yasina girdim, yumurta sayimda ve amh da sorun yok, 4 basarisiz ivf gecirdim son ikisindeki Ngs den saglikli embriyo cikmadi ama her opu da 20 ve 30 arasi yumurta cikiyor.. ama biktim agir depresyon hastasi oldum 2 yildir, psikiyatrik ilac da kullanamiyorum biktim herseyden... en son cem ficicioglu ile gorusmeye baslamistik ilaclara baslicaktik, o ngs ye gerek yok demisti .. onu deneyip olmassa kibrisa gidecektim bu hazirqn gbi giderim kibrisa diyordum ama mumkun degil suan ki surecte.. daha onceki tedavilerim. Bahceci ve Bulent Tiras’daydi...

Haklisin canim evet biraz daha dişimizi sıkacağız insallahh bu günler geçecek ve tedavilerimize devam edeceğiz

yaşınıza gore yumurta sayınız biraz fazla degıl mı? Cok fazla yumurta cıkıncada kalitesinde sorun oluyo diye duymuştum... haziranda gidebilme ihtimalimiz var aslında vaka sayıları havaların ısınmasıyla azalacak bence temmuzda buyuk bi ihtimal herkes kıbrısa gidebılecek gbi gelıyo bana

Evet haklisin canim, yaşlanınca bende evladımın benim üstüme titremesini görebilecekmiyim... ??

Çok iyi yerlerde tedavi görmüşün
Ama Allahtan umut bitmez
Yumurta sayın çok maşallah
Doğal yola hiçmi gebe kalmadın
Kaç senedir evlisin

Evet haklisin canim, yaşlanınca bende evladımın benim üstüme titremesini görebilecekmiyim... ??
Yaşlanmayı bırak canım ablam 2 ay sonra acılsın kapılar hemen evlatlarımza kavusucaz hepımızın endişesi bu bana artık bı kadının hamile kalması bıle cok enteresan geliyo sanki imkansız bı olay hiç rastlanmayan bir olay gbi, aslında cok doğal cok normal bişey.. o kadar etkılenmişim ki işte Hersey guzel olcak şu kapılar acılsın en azından oluyo mu olmuyo mu onu da gorcez boyle endişeli bir hayat cok kötu herşey guzel olacak, Allah tan umut kesilmez

Kızlar bu geceden 24.00 sokağa çıkma yasağı çıktı
İki günlük 31 ilde
Lütfen ekmeği suyu olmayan açil bir şeyler alın
Aç kalmayın bu iki günü
Allah yar ve yardımcımız olsun
Dünyamız bu beladan kurtarsın

Ben yarın alışverişe çıkacaktım vallahi marketlerde kapalıymış allahtan 2 gün idare edicez artik

Çok iyi yerlerde tedavi görmüşün
Ama Allahtan umut bitmez
Yumurta sayın çok maşallah
Doğal yola hiçmi gebe kalmadın
Kaç senedir evlisin
Hayır hiç hamile kalmadım hayatım boyunca Zazacım, 6 yıldırda evliyiz... bahcecids ngs’den 2 saglıklı embriyo cıkmıstı ama tutmadı hiç.. hiç pozitif test gormedim hayatımda..bu 2 haftadır da stresten agızda engeksıyon olustu agzım dilim hep acı.. Stres neler yapıyooorr insana

Baharcım bukadar iyi yumurta sayısıyla hamile kalmaman acaba rahimdemi var sorun
Tüplerin açıkmı
Ağzım acı diyorsun reflü oldun her halde
Proton pompası iç sabah aç ve atiasit ilaçlardan günde üç defa
Nolursun stres yapma
Streste çok büyük etken bu işte
Rahim histeroskopide iyiyse,era testi yaptır
Bir onada baktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…