Memnunum canim şimdilik bir sorun yok başta bir kaç sıkıntı oldu atlattık çözdük çok şükür şimdilik iyi murat bey ınsallah ben merkezime ve murat beye güveniyorum çokta ilgili sağolsun.Teşekkür ederim inşallah hepimiz için hayırlısı olur. Murat beyden memnunsunuz sanırım
Yumurta donasyonu mu sizin. Ayrıca yaş kaç sakıncası yoksaMemnunum canim şimdilik bir sorun yok başta bir kaç sıkıntı oldu atlattık çözdük çok şükür şimdilik iyi murat bey ınsallah ben merkezime ve murat beye güveniyorum çokta ilgili sağolsun.
Evet canim yumurta donasyonu yaşım 40 canimYumurta donasyonu mu sizin. Ayrıca yaş kaç sakıncası yoksa
Ee ora gitsek bile burda durum böyleyken dönünce karantine alsalar kalp krizinden giderizBende konuştum canim merkezimle burda okadar kötü deil dediler bana biliyorum dedim mayısta isterseniz tedavinize devam edebiliriz dediler ama ben bu riske giremem dedim biraz bekliycem dedim ben de
Aynen öle canimEe ora gitsek bile burda durum böyleyken dönünce karantine alsalar kalp krizinden gideriz
Artık evde karantınaya alıyolar galıba bi uygulama yukletıyolarmış tele ordan kontrol edıyolarmışEe ora gitsek bile burda durum böyleyken dönünce karantine alsalar kalp krizinden gideriz
Hangi klinik bu ??
Guzel şeyler kıbrısta bitmesi ama bizi etkilemiyo ki orda ki merkezın acılması. Bızım gıtmemiz için burda da herseyın yoluna gırmesı lazım cunku ucuşlar acılmıyo. Burda yazıyolardı mayıs başı ucuslar başlıyo falan diye ben o zmnda dedım o ertelenır kesınlıkle mayıs başı kimse gidemez su an ucaklar mayıs sonu acılıyo tabı o da ertelenebılır hiç bişey belli degıl. Hazıranda acılabılır dıye dusunuyorum su anlık temmuza kesin gbi bakıyorum havaların ısınmasıyla bulaştırma dusucekmış en azından hayat bırazda olsa normal akışında seyreder... klinik ucuslar ne zaman acılır dıyo?
Canım çok güzel haber
Hangi klinikle konuştun?
Ben korkumdan aramıyorum bile
Bende istanbuldayım. Soyle bişey var daha öncede yazmıştım hava ısınınca bıtmıcek zaten sadece vaka sayısı azalacak sıcak ülkelerde oldugunu bılıyorum ama bakarsanız vaka sayısı ve ölüm sayısı oranına bizden cok dusuk. Cunku virusun yayılma hızı kısın 6 kişiyken yazın 2 kişiye dusuyomuş ve öldürme oranıda yaz ve kış arasında cok fark var yazın d vitamını fazla oldgu için vucudumuzda bu cok etkılıyormuş. Eger kışa kalırsak ben anca 1 sene sonra gidilebilecegını dusunuyorum yazın kendi adıma ucuslar acılırsa gidicem cunku bitmesıne 1 sene dıyolar.. kıbrısta olmaması o acıdan dogru gittğimz yerde en azından guvende oluruzSen istanbulda misin bilmiyorum ama havanın ısınması ile geçecek bişey değil bu en sıcak ülkede bile covid var
Yani soğuk, sıcak fark etmiyor.
Ben mayıs, haziran, temmuz diye kendimi şartlandirmiyorum.
En zaman bitecekse herkes o zaman gidecek.
Aksine kıbrısta yayılmamasina seviniyorum çünkü yumurta donasyonu orada yapılıyor yani donasyona en azından bulaşmamiş olur. Bunlarıda Bi taraftan düşünmemiz lazım.
Bende istanbuldayım. Soyle bişey var daha öncede yazmıştım hava ısınınca bıtmıcek zaten sadece vaka sayısı azalacak sıcak ülkelerde oldugunu bılıyorum ama bakarsanız vaka sayısı ve ölüm sayısı oranına bizden cok dusuk. Cunku virusun yayılma hızı kısın 6 kişiyken yazın 2 kişiye dusuyomuş ve öldürme oranıda yaz ve kış arasında cok fark var yazın d vitamını fazla oldgu için vucudumuzda bu cok etkılıyormuş. Eger kışa kalırsak ben anca 1 sene sonra gidilebilecegını dusunuyorum yazın kendi adıma ucuslar acılırsa gidicem cunku bitmesıne 1 sene dıyolar.. kıbrısta olmaması o acıdan dogru gittğimz yerde en azından guvende oluruz
amin canim ya ınsallah biter dedem vefat etti gece yatalak hasta idi ya cenazesine annemi bile götürmediler belediyeden bir kaç kişi aldı götürdü akrabalarin8z bile gelemedi corona yüzünden acimizi bile yasayamiyoruz ya bu gömülürken bile eskiden akrabalar ile gömülüyordu şimdi bu corona yüzünden insanlar yan yana gelmesin diye alıp tek görevliyle gömüyorlar dedeminki normal ölüm normal olum boyle gomuluyorsa coronadan olenleri nasil gomuyorlardir rabbim bizi bu corono belasindan tez zamanda kurtarsin insallah.Kısmet kader arkadaşım..
Bakicaz duruma göre şuan ne desek boş.
Tek demennimiz biran önce aşısının bulunması yoksa durum gün geçtikçe daha kötü olmasından korkuyoruz.
2.000 ölüyü gidiyor. Vaka sayılarıda artıyor. Ölümler daha çok artacak gibi.
Allah yardimcimiz olsun
Başınız sagolsunA
amin canim ya ınsallah biter dedem vefat etti gece yatalak hasta idi ya cenazesine annemi bile götürmediler belediyeden bir kaç kişi aldı götürdü akrabalarin8z bile gelemedi corona yüzünden acimizi bile yasayamiyoruz ya bu gömülürken bile eskiden akrabalar ile gömülüyordu şimdi bu corona yüzünden insanlar yan yana gelmesin diye alıp tek görevliyle gömüyorlar dedeminki normal ölüm normal olum boyle gomuluyorsa coronadan olenleri nasil gomuyorlardir rabbim bizi bu corono belasindan tez zamanda kurtarsin insallah.
Canım benim çok saol allah razı olsun geçicek ınsallah haberlerde haziran başı dediler ınsallah doğrudur.Başınız sagolsunAllah mekanını cennet etsın bu gunlerde gecıcek inşallah
Başın sağolsun kuzumA
amin canim ya ınsallah biter dedem vefat etti gece yatalak hasta idi ya cenazesine annemi bile götürmediler belediyeden bir kaç kişi aldı götürdü akrabalarin8z bile gelemedi corona yüzünden acimizi bile yasayamiyoruz ya bu gömülürken bile eskiden akrabalar ile gömülüyordu şimdi bu corona yüzünden insanlar yan yana gelmesin diye alıp tek görevliyle gömüyorlar dedeminki normal ölüm normal olum boyle gomuluyorsa coronadan olenleri nasil gomuyorlardir rabbim bizi bu corono belasindan tez zamanda kurtarsin insallah.
A
BaşınIz sağolsun...Allah rahmet eylesin.. mekanı cennet olsunA
Aman zaza çok dikkat et kendine, sizler hep birebir muhattapsınız Allah korusun. Yalnız memelerin gölgesi kısmına çok güldümKızlar kaç gündür sırt ağrısından şikayetim vardı
Biliyorsunuz eczane hastaneden beter olmuş,son dönem çok insan geliyor,hele ki bu maske olayından sonra akın var
Bugün bile korona tedavisi görüp hastaneden çıkan 2 hastamıza hizmet verdim.
Bugün akşam eşim hastaneye götürdü beni kan testi ve röntgen yaptılar.kan temiz röntgende leke gördüler ak citerde.acil mr çektiler.neler yaşadığımı anlatamam.kesin korona virüse yakalandım dedim
Çok şükür mr sonucum temiz çıktı
Doktora röntgende gördüyün leke neymiş sordum,memelerin gölgesi düşmüş dedi
Çok mutluyum temiz çıktım diye
Ama yarın başımıza ne gelecegini bilemiyoruz
Rabbim bu beladan kurtarsın bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?