Merhaba . Bu gün bende gynolife ile görüştüm . Fiyat politikanizda bi değişiklik olucak mı dedim. Yönetim bu konuyla ilgili indirim düşünur mü dedim ısrarla. Görüştüğüm bayan hayır fiyatta bi değişiklik yapmıycaz dedi. Allah sonumuzu hayır etsin

Memelerde bu senelerdir kullandığım hormonlar sayesinde pamelanın memelerine dönmüş ya
İnşallah hepiniz iyisiniz
Bir zaman eskilerde 3 sene önce böyle hızla artınca dolar euro,o zamanlarda indirim istenildi yapmadılar
Ama gynolife bazı hastalara indirim yaptığını ben biliyorum

Evet canim yapıyor ısrarla 4 defa tekrarlayınca 5500 den 4500 yaptirmistim ben.

Gelmiş geçmiş olsun canim dikkat et kendine rabbim tez zamanda huzura kavuştursun ınsallah hepimizi

Indirim vermiyor mu ben yaptirmistim ilk gidisimde 5500 euro dediler veremem dedim azcik indirin dedim ısrarla ısrarla söyledim 4500 euro yaptılar donmuslarimla 500 euro ödedik buda olmazsa dedim 3 üncü sefer gelirsem dedim kapıcam diye sordum ben tekrar 4500 euro veremem dedim allah göstermesin zaten 2.sünde son olurda eğer 3. olursa eğer yarı fiat olur dediler bana 4500 yarısı ödersiniz demişlerdi

Bi kaç merkeze daha sordum hepsi anlaşmış gibi sperm donasyonu için 4000 euro diyor. İndirim istiyorum fiyatımız bu diyorlar. Hastaya doymuslar galiba

Evet canım yaa hep öyleyiz. bitsin gitsin artık bu iş başımızdan da dünyadan da. hayattan soğudum artık. kilo konusuna hiiiiç girmiyorum bile yemek yemiyim diyorum bu sefer abur cubur ne varsa silip süpürüyorum yemicem diyorum ama bir gün sonra yine aynı. böyle bir kısır döngünün içindeyim bende
senin işin hepimizden zor ama. Allah yardımcın olsun canım hep dualarımdasın.

Başınız sağolsun canım. inşallah geçecek bu günler en kısa zamanda.

Okurken eyvah dedim ama neyse sonuç temiz çıkmış çok şükür. gölgeye bak sen yaaa

Sende benim dualarımdasın canım arkadaşım
Ben ankaradayım
Dün ve bugün bir güzel hava var,insana güzel vadler veriyor,içimden çocuk gibi sevinmek geliyor
Rabbimden gelen mesajdır
Az kaldı güzel günlere inşallah

bahar gelince insanın içi kıpır kıpır oluyor ama baharın tadını bile çıkaramıyoruz eve kapandik

Az kaldı inşallah dun acıklanan vaka sayısında azalma var
Hergün azalıyor çok şükür bu böyle giderse ınsallah umut ediyorum ki herşey yavaş yavaş haziranda normale döner bizler evde kalmaya devam ettikçe ınsallah düzelecek canim herşey geçecek rabbimden tek dileğim bu .eskisi gibi rahat olamayacağız ama yine yavaş yavaş herşey normale dönecek tedavilerinize olacağız ınsallah.

Aynen bencede oyle olcak hazıran gbi tedavıler başlar inşallah tabi rahat olamıcaz ama buna da şükür En azından guzel şeylerde oluyor

Canım kaç gündür girememiştim.Başınız sağ olsun.Mekanı cennet olsun inşallah

Başın sağ olsun arkadaşım.
Allah sabır versin geride kalanlara.
Amin canım inşallah biter tek umutumuz bitmesi.
Elimiz kolumuz bağlı önlem almaktan başka bişey yapamıyoruz.
Çok ölümler vardır bunların hepsi gizli tutuluyor ben artık hiç bişeye inanmiyorum açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…