Ağlama krizlerine bende girdim
Ne olacak böyle insanın elinden beklemekten başka hiç bişey gelmiyor.
1 hafta evdeydim kendimi evi boyatirken buldum Bi anda her yeri kaldırdım düşünmemek için çabalıyorum sadece

Turkiyede yardım gönderecekmiş diye biliyorum rum kesimi salgının önünü kesti çok yayılması rum arkadaşlarım var orda onlardan biliyorum.tam geçti demiyorlar ama.
Pegasus 1-15 mayıs arasında kıbrısa ucus saglıyordu fakat bugun bu tarıh aralığını ucusa kapattı. 15 inden sonra gidişler başlıyo tabı her an 15 inden sonrayıda kapatabılırler vaka sayısına baglı

Tabı soyle bişeyde var ucus acılsa bıle vaka sayısı Turkıyede fazlaysa nasıl gitcez havaalanları cok tehlıkelı yerler

Bekleyelım de ne kadar beklıcez kışın tekrardan başlıcak diyenler var eger eylule kalırsa tekrardan bu olaylar olcak butun kış derken bzm tedavı 1 sene gecıcek benım tek umudum havanın ısınmasıyla vakanın düşmesı, düştüğü anda kaçmamız lazım gibi duruyo su an... butun yaz tam bıtıcegını düsünmuyrm artık ama dedgm gbi vaka sayısı azalınca hemen gtmemız gerekıyo gtmezsek bu iş cok uzar sankı benımde aklımdan cıkmıyo devamlı kendımı dusunurken buluyorum tam yoluna gırcek hersey diyodum boyle oldu.. başka bi sorun oluşacak dıye korkuyorum ya embrıyo durmazsa falan herkesın tutunacak diye bişey yok ki donasyon yapıp tutmayanda var aklımda deli sorular butun gun dusunuyorum

Canım benim bende çok üzülüyorum herşey yarıda kaldı karnında sandım var doktor bakmıyor burda kendi kendime evde acısını ağrı kesicilerle atlatmaya çalışıyorum kadın doğum doktorum sakın hastaneye gelme dedi belirsizlik insanı mahvediyor ınsallah herşey düzelir diye bekliyorum rabbim hepimizi korusun bu kötü günlerin vardır bir güzel günleri ınsallah tedavilerimize devam edicez insallah canim benim hic sen canini sikma guzel günler gelecek insallah anne olacaksin

Canlarım biraz daha dişimizi sıkacağız az kaldı ınsallah haziran ayında rahatlarız meğer ne kıymetliymis maskesiz nefes almak.bizde yakında tedavilerimizi anlatacağız seçimlerimizi üzüntümüzü paylaşacağız yine olacak yakında olacak güzel günler görmemiz dileğiyle hepinizi kocaman öpüyorum.

Günaydın kızlar. Bu ucuslar benı delırttı artık bı satıs var bir yok valla ne yapcagımızı sasırdık artık . Ye ıc yat kılo aldımm ya alışık degılım ben evde durmaya işimide özledım
Kızlar benım duydugum ucuslar acılsa bıle 14 gün karantına devam edecekmıs her tarafta.
dün arkadasımla konustum ocak ayında kıbrısa gıtmıstı. Aslında beraber gıtcektık ama ben izin alamamıstım iş yerınden .cok ıyi cok şükür söylemıstım ikizlere hamıle dıye. keske bende ocakta gıdebılseydımm . Ne zaman gecer ne zaman baslarız hıcbırsey düsünemıorum artık. Ama burda herkesın söylemesı sene sonuna kadar sürebılırmıs. Ve ası bulunana kadar da bu yasaklar devam edecekmıs. Düsünsenıze ben bır aydır evdeyım calısmıyorum ve 3 ay izin verıldı herkese . Bırde benım işim otel sektörü yanı düsününn. demekmı uzun sürcekkk Allah yardımcımız olsunn .

Aynen sene sonuna kadar surucek diyolar herkes havaların ısınmasını beklıyo bakalım nasıl olcak ya. Bende keşke ocak ayında gıtseydım cok pişmanım

Gecmiş olsun canım benım bu zamanda zaten ayrıca hastaneye gırılmez cok fena her yer Allah yardımcın olsun

Canım benim çok saol aynen doktorumda o yüzden söylüyor sanırım amin cümlemizin canim benim geçicek bu günler
Merhaba. Tedaviniz nerde oluyordu acaba. Bende donasyon için gidicem fakat merkez arayisindayim. Ayrıca pozitif sonuçlanan arkadaşlar merkezlerini bildirebilir mi lütfen

Aynen sene sonuna kadar surucek diyolar herkes havaların ısınmasını beklıyo bakalım nasıl olcak ya. Bende keşke ocak ayında gıtseydım cok pişmanım

Bende pişmanlık duyuyorum keşke daha önce gitseydim hiç bu kadar tüp bebek tedavisiyle ugrasmasaydim hem zamanım boşa gitti hemde maddiyat bide fazlasıyla üzülmekle kaldı hersey.
Dün klinik yazdı bana WhatsApptan kıbrısta hersey yoluna gidiyormuş kızlar
Toplamda 4 kişi vefat etmiş.
34 tedavi gören varmış.
100 vaka çıkmış.
Yavaştan klinik açılmaya başlıcakmiş
Bana denilen bu arkadaşlar.
Çok teselli verdiler çok memnun kaldım.
Kendinizi koruyun hersey düzelecek dediler.

Hangi klinik bu ??

Guzel şeyler kıbrısta bitmesi ama bizi etkilemiyo ki orda ki merkezın acılması. Bızım gıtmemiz için burda da herseyın yoluna gırmesı lazım cunku ucuşlar acılmıyo. Burda yazıyolardı mayıs başı ucuslar başlıyo falan diye ben o zmnda dedım o ertelenır kesınlıkle mayıs başı kimse gidemez su an ucaklar mayıs sonu acılıyo tabı o da ertelenebılır hiç bişey belli degıl. Hazıranda acılabılır dıye dusunuyorum su anlık temmuza kesin gbi bakıyorum havaların ısınmasıyla bulaştırma dusucekmış en azından hayat bırazda olsa normal akışında seyreder... klinik ucuslar ne zaman acılır dıyo?

Canım çok güzel haber
Hangi klinikle konuştun?
Ben korkumdan aramıyorum bile

Merhaba. Tedaviniz nerde oluyordu acaba. Bende donasyon için gidicem fakat merkez arayisindayim. Ayrıca pozitif sonuçlanan arkadaşlar merkezlerini bildirebilir mi lütfen
Merhaba canim ben tedavimi gynolifte görüyordum 2.ci tedavim olacaktı benimde ınsallah şu kötü günler bir bitsin tekrar devam edicem canim merkezleri araştır tek tek canim rabbim ınsallah gönlüne göre versin

Canım çok güzel haber
Hangi klinikle konuştun?
Ben korkumdan aramıyorum bile
Bende konuştum canim merkezimle burda okadar kötü deil dediler bana biliyorum dedim mayısta isterseniz tedavinize devam edebiliriz dediler ama ben bu riske giremem dedim biraz bekliycem dedim ben de

Merhaba canim ben tedavimi gynolifte görüyordum 2.ci tedavim olacaktı benimde ınsallah şu kötü günler bir bitsin tekrar devam edicem canim merkezleri araştır tek tek canim rabbim ınsallah gönlüne göre versin
Teşekkür ederim inşallah hepimiz için hayırlısı olur. Murat beyden memnunsunuz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…