Yuhlama canım,bu kararı vermek çokta kolay olmamıştı.sadece ben bu olayı uzun uzun yazmak istemiyorum,sonuçta arkadaşım bana sirrini emanet etmiş,kendisi uygun görürse yazar.
Birde hepimizin evliliğinde bir kopma derecesine gelen kavgalar olup,olmasada,insan çiğ süt emip.Bunu unutmamak lazım

Ellerine sağlık canım kardeşim,çok güzel yazdın
Ben kıbrısta iki merkezde denedim
İlk merkez benden,eşimden hiç bir imza istememiştir,bir kaç defa denesem bile.ama ikinci merkez her defasında transfer öncesi embriyoloji daldan evraklarla bizdem imza istiyorlar.
İmza olmadan transferde olmaz.
İşte merkez dissiplini çok önemli.
Bu benim düşüncem

Boşanma durumunda cocugun velayeti ile ilgili sıkıntı olmaz merak etmeyin :) çünkü Türk Medeni hukukunda kadının ana oluşunun tek kanıtı vardır doğum. Çocuğu doğuran kadın çocuğun anasıdır. Aksi ispat edilemez. "Mutlak karinedir." Babalık karinesine gelince ; "adi karinedir" aksi ispat edilebilir. Soy baginin reddi, Babalık davası gibi vs. Yani bu konuda sıkıntı yaşamazsınız.
Medeni hukuk dersi aliyorum. Bilgiler doğru, çünkü kendiminde böyle bir sıkıntısı oldugu icin can kulağıyla dinledim hocamı..

Rabbim tez bir zaman sizi sıkıntıdan kurtarsın
Çok çok teşekkür ederiz bilgiler için
Bunları bilmek çok değerlidir

Canım sen anne oldunmu donasyondan?

Bencede oyle insan annesıne babasına guvenemıyo donasyon konusunda. Bu konuda insanın herşey gelıyo aklına bnm aklımdan neler gectı neler bi kavga edersın aldatılırsın insan çiğ süt emmiş.. bi mal konusu oluyo kardes kardese dusuyo

Mesela burdan bi arkadasımız bana ilk basta cok yardımı oldu Allah razı olsun ama ben don
ben sperm donasyonu yaptırdım peki yerın öbur gun eşim cocukları nufusuna alıp sonra rededebılır mı? Soyadını gerı alabılır mı?

Zazacıgım bizede imzalattılar bişeyler yumurta toplamadan önce ne oldgunu tam sormadım ama opudan once bayıltcagımız için dedıler diye hatırlıyorum. Zatrn almadık orda kaldı.Bu dedıgın kagıtlar bizlerde mi kalıyo? Bunu transfer gunu mu imzalatıyorlar?

Ben tesekkur ederim zazacım ... paylaşımların sayesinde aklımızda daha çok fikir oluşuyo

Ablacım şaşırma tepkimi ifade ettim.
Kimseyi kişisel Yuhlamadim.
Herkesin kendi sorunları kimsenin özel hayatında ne oluyor bilemeyiz.
Sadece evliliğin bitiş sebebinde bunların acicaga çıkıp dile dökülmesi bir bayan için üzücü

O başka kuzum narkox ve işlem yapılan her kese imza atırıyorlar
Transferden önce embriyolojı daldan gelip bilgi veriyorlar ve kalan embriyolara ve transfer sayısına imza atırıyorlar
Bir nüshesini sana vericekler

Allah hiç birimize yaşatmasın
Rabbim o ayrılan arkadaşımızada sabır versin

Kızlar heberleri izliyorum herkes dısarda 2. Dalga gelebılır boyle giderse diyolar bizim tedavıler kalıcak mı yıne yoksa

Kızlar heberleri izliyorum herkes dısarda 2. Dalga gelebılır boyle giderse diyolar bizim tedavıler kalıcak mı yıne yoksa
Bu ihtimal hep var hep olcak...ama içini şöyle rahatlat ülkemiz iyi üstesinden geldi çoğu ileri ülkeye göre... ayrıca kıbrıs da çok küçük ve lokal bir yer olmanın avantajını yaşadı... salgınla yaşamayı öğrendik resmen... az bişey değildi şu yaşananlar... eskiden bana söylendiğinde bi uyuz olurdum ama var bir haklılık payı ; iyi düşün iyi olsun

Bana havuz ücretı vermişlerdi daha önce 1000 euro demişlerdi hiç indirim konuşulmadı zaten bu virus gırınce hiç havuzu bıle konuşamadm ucagın başlamasını beklıyorum konuşmak için
Merhaba :)
Ben de sperm donasyonu düşğnmek zorunda olanlardanım malesef
Kıbrısta ücretler ne durumda acaba :/ yani böyle birşeye maddi imkanlarımız elverecek mi kontrol etmek istiyorum

3.500euro oradaki işlem bedeli yani sadece.
öncesinde burada hazırlık yapılıyor, ilaçlar falan. ilaveten yol - konaklama vs.
peki benim yumurtalarım burada donduruldu,burdan oraya öyle rahat götürülebiliyor mu ki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…