Ayyy canımsım
Beni düşündüyün için çok teşekkür ederim
yollar açılınca bende dondurulmuş embriyolarımı alıcam
İnşallah bir tanesi bile benim evladım olur
benım hissetiklerime tercuman olmuşsun aynı durumdayım kafam dusunmekten kazan oldu hayattan zevk alamıyorum o kadar zor bır durumdayım ki anlatamamİnşallah en yakın zamanda düzelir yoksa aklımı kaçırmaktan korkuyorum. Düşünmekten deliricek gibiyim bazen. Bişeyler yapamadan öylece beklemek ne kadar zor. Herkese bu dönemde sabır diliyorum çünkü çok ihtiyacımiz var
%30 doğuran anneden alıyor mu? Hiç duymamıştım super haber aslında buBide şöyle bi durum var zaten dönorün sadece gen olarak %20alıyor %30 onu doğuran anneden alıyor
Yanı insan korkuyo soylemeye bencede ve yarın öbür gun problem yaşanırsa cok acı olur. Benım korkum o olurdu akraba ile aynı işte bıle olunca akrabalık bağları zayıflıyo, yarın önur gun cocuk için anlaşmazlık olmasınBen sadece kari koca arasinda kalmasindan yanayim cünkü yarinin ne getirecegini kimse bilemez. Ben ablama bile söylemedim söylemde. Ayrica ben kendim baskasinin yumurtasiyla gebe kalmaya calisan biri olarak kimseyi kinamam ama kardes yumurtasi cok baska bi durum Bence etik degil buda benim görüsüm. Neden hemen infaz ediyosunuz inanin insanin buraya hicbirsey yazasi gelmiyo
O patikleri giyecek miniklerin..sadece işte be vazgeçme canım..ben de Kızım olsun diye hayal edip tütü etek aldım Beyaz renk..işyerinde hergün çıkarıp bakardım..bazen umut Verirdi bana o etek bazen de ağlardım..şimdi kuzuma giydirip bakıyorum arada..binlerce şükürler olsun..bi de üstüne oğlan da verdi allahım bana..lütfen vazgeçme o patiklerin içi dolunca beni hatırlarsın :)İnşallah bu sefer olacak gönülden inanıyorum evladına kavuşacaksın arkadaşım
Şuan herkes eminim aynı psikolojidedir.
Hele ben 3 gün önce şok markete gittim alışveriş yapmaya rafta pembiş ve açık mavi rengi örme yünden bebek patigi gördüm içime birden Bi heyecan geldi.
Dedim kendi kendime al kızım sen bunlardan Bi mavi Bi pembe ikiz istiyorum allahım dedim ne olur uğurum olsun bunlar dedim Rabbımeeve geldim eşime gösterdim dur dedi ağlama şimdi gözlerim doldu boğazıma takildi nefesim dedim kızımız ile oğlumuzun ilk patikleri kaldırdım ilk 3 sene önce ilk tüp bebekte aldığım tulumun yanına patikleri başucumda ufak sandıkta duruyorlar Bi umut
Ayyyyy boyle seyler duyunca insan daha bi mutlu oluyorrrrKızlar merhaba..aklım sizde ama bu ara çok giremedim..biliyorum şu anki duygularınızı..tüm kalbimle hissediyorum.euro yükseldikçe sinirim bozuluyor..biz gittiğimizde de en yüksek zamanıydı..bizim tedavi bitti dine düştü Euro..öyle olur ya hep..neyse çok şükür en azından güzel çocuklarıma kavuştum..bu günler geçecek elbet..hastalanmadan psikolojimiz bozulmadan geçer umarım..yaptığım iş nedeniyle ne zaman normale dönerizin cevabını tartışıyoruz sürekli..Haziran ortası gibi deniliyor..umarım hepiniz Temmuz’da gitmeye başlarsınız..lütfen kendinizi bırakmayın umut etmeye İstemeye devam edin hepsi düzelecek..para bi şekilde bulunuyor Yeter ki kafanızdan bebek fikrini atmayın uzaklaşmayın..indirim işteyim görştüoünz merkezlerden ben yalvarıp yakarıp almıştım az da olsa indirim..bu arada bebelerim 7 aylık oldu..çok çok tatlılar ve yaramazlar..canımıza okuyorlar..oğlanın dişleri çıktı kız da aşırı fırlama şimdiden oğlanın elinden oyuncaklarını alıyor..benim ağrımayan yerim yok aşırı yorgun ve şişkoyum ama onların varlığına şükretmediğim tek bir an bile yok..:) sizin de olacak ne farkımız var ben çok istedim oldu:) hepinizi sevgiyle kucaklıyorum isteyene moral için fotomuzu atarım özelden..ha bi de iyice babalarına döndüler sanki başka gen yok adam tek başına bebek yapmış gibi:)) sevgiler
Canımsın okadar özlemiştim ki seniKızlar merhaba..aklım sizde ama bu ara çok giremedim..biliyorum şu anki duygularınızı..tüm kalbimle hissediyorum.euro yükseldikçe sinirim bozuluyor..biz gittiğimizde de en yüksek zamanıydı..bizim tedavi bitti dine düştü Euro..öyle olur ya hep..neyse çok şükür en azından güzel çocuklarıma kavuştum..bu günler geçecek elbet..hastalanmadan psikolojimiz bozulmadan geçer umarım..yaptığım iş nedeniyle ne zaman normale dönerizin cevabını tartışıyoruz sürekli..Haziran ortası gibi deniliyor..umarım hepiniz Temmuz’da gitmeye başlarsınız..lütfen kendinizi bırakmayın umut etmeye İstemeye devam edin hepsi düzelecek..para bi şekilde bulunuyor Yeter ki kafanızdan bebek fikrini atmayın uzaklaşmayın..indirim işteyim görştüoünz merkezlerden ben yalvarıp yakarıp almıştım az da olsa indirim..bu arada bebelerim 7 aylık oldu..çok çok tatlılar ve yaramazlar..canımıza okuyorlar..oğlanın dişleri çıktı kız da aşırı fırlama şimdiden oğlanın elinden oyuncaklarını alıyor..benim ağrımayan yerim yok aşırı yorgun ve şişkoyum ama onların varlığına şükretmediğim tek bir an bile yok..:) sizin de olacak ne farkımız var ben çok istedim oldu:) hepinizi sevgiyle kucaklıyorum isteyene moral için fotomuzu atarım özelden..ha bi de iyice babalarına döndüler sanki başka gen yok adam tek başına bebek yapmış gibi:)) sevgiler
2 haftaya baya bi azalıcak gbi duruyo vaka sayısıKızlar çok şükür bugünkü vaka sayısı düştü ve iyileşen sayısı çoğaldı
Rabbim bizi aff etsin
Bu belayı başımızdan savsın
❤
Baharcım her şey düzelicek nolursun bukadar zayıf olmaİnsallah Zaza insallah hergun aglamaktan helak oldum, 3 haftadır dilim yara oldu stresten(
CansınBaharcım her şey düzelicek nolursun bukadar zayıf olma
Propolis damla al iç her gün 30-40 damla
Bactoblis tabletide her akşam ağzında erit
Lütfen sağlığını koru
Sen anne olucaksın
O patikleri giyecek miniklerin..sadece işte be vazgeçme canım..ben de Kızım olsun diye hayal edip tütü etek aldım Beyaz renk..işyerinde hergün çıkarıp bakardım..bazen umut Verirdi bana o etek bazen de ağlardım..şimdi kuzuma giydirip bakıyorum arada..binlerce şükürler olsun..bi de üstüne oğlan da verdi allahım bana..lütfen vazgeçme o patiklerin içi dolunca beni hatırlarsın :)
Caaan bee up propolis damla 30% onuda ekleCansın
Evet doktor bactoblis verdi kullanıyorum 1.5 haftadır ana yıne banamısın demedi(
Şu beladan kurtulalım tedavılere baslıyalım duzelir sanırım.. Netflix de Private Life- özel hayat diye bir film izledim bugun, tup bebek deneyen 40’lı yaslarda bir çiftin hikayesi, her sahnesi o kadar tanıdık ki...
Canımmmm ben de özledim artık olsun da ben de seninkileri öpeyim seveyim :)Canımsın okadar özlemiştim ki seni
İyi ki yazdın
Ben teyzesi kurban meleklerine
Kokla öp onları benimçin
Allaha emanet olun
Canım benim özlettin kendini o mis kokulu yavrularınla seni rabbim korusun op bizim için minikleri kocaman sevgiler.Kızlar merhaba..aklım sizde ama bu ara çok giremedim..biliyorum şu anki duygularınızı..tüm kalbimle hissediyorum.euro yükseldikçe sinirim bozuluyor..biz gittiğimizde de en yüksek zamanıydı..bizim tedavi bitti dine düştü Euro..öyle olur ya hep..neyse çok şükür en azından güzel çocuklarıma kavuştum..bu günler geçecek elbet..hastalanmadan psikolojimiz bozulmadan geçer umarım..yaptığım iş nedeniyle ne zaman normale dönerizin cevabını tartışıyoruz sürekli..Haziran ortası gibi deniliyor..umarım hepiniz Temmuz’da gitmeye başlarsınız..lütfen kendinizi bırakmayın umut etmeye İstemeye devam edin hepsi düzelecek..para bi şekilde bulunuyor Yeter ki kafanızdan bebek fikrini atmayın uzaklaşmayın..indirim işteyim görştüoünz merkezlerden ben yalvarıp yakarıp almıştım az da olsa indirim..bu arada bebelerim 7 aylık oldu..çok çok tatlılar ve yaramazlar..canımıza okuyorlar..oğlanın dişleri çıktı kız da aşırı fırlama şimdiden oğlanın elinden oyuncaklarını alıyor..benim ağrımayan yerim yok aşırı yorgun ve şişkoyum ama onların varlığına şükretmediğim tek bir an bile yok..:) sizin de olacak ne farkımız var ben çok istedim oldu:) hepinizi sevgiyle kucaklıyorum isteyene moral için fotomuzu atarım özelden..ha bi de iyice babalarına döndüler sanki başka gen yok adam tek başına bebek yapmış gibi:)) sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?