Ben uçuşların mayıs ortası yavaş yavaş başlıyacak duydumSanırım uçuşlar Haziran ortasına kadar durduruldu ama tüm hatlar için mi kontrol etmek lazım tabii
THY dün açıklamış 28 Mayısa ertelendi uçuşlar diyeBen uçuşların mayıs ortası yavaş yavaş başlıyacak duydum
Turizm bakanlığından
Bunu nerden öğrendiniz acaba? Doğruluk payı nedir?Canım bahceci 4 mayıs acılıyomuş sanırım
Ben kendi durumumu sormak için bahceciden bir doktorla gorusmuştum dun akşam bana yazmışlar 4 mayıstan itibaren merkezimiz faaliyete gecıcektir bilginize diyeBunu nerden öğrendiniz acaba? Doğruluk payı nedir?
merhaba çok duygusal bir hamilelik olmuş sizin ki.8. donasyon da yani ciddi bir savaşçının bebeği geliyor tebrik ederim yanaklarınızdan öpüyorum.çünkü aynı yaştayız . korkularım var demişsiniz.bebek doğunca sütünüz gelince vücut gençleşiyor (44 yaşının başlarında anne oldum-benim adetim çok azdı düzeldi doğumdan sonra .. hayır bu saatten sonra adet olmasada olurdu :)) fakat sütünüz gelince eminim vücutta bazı hormonlar gençlik halinize dönüyor)Merhabalar kizlar ben 12 haftalik hamileyim bu benim 8zinci donasyonum rabbim insallah burda anne olmak icin mucadele eden anne adaylarimiz var insallah tez vakitte kucaklari dolar hamile olanlarda rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip eder benim bir sorum olcakti ikili testimiz var pazartesi nasip olursa korkularim var yasim 46 nasil olcak bilmiyorum transfer doktorum yasini 28 yazdir dedi bana vericinin yasi 28 mis olurmu boyle seyler burda donasyonla anne olanlar var lutfen bana bilgi verirmisinz braz endiseliyim teslerden bir sey cikar diye
daha 3 ay önce teyzemin kızının kızı :))) 31 yaşında ve ankarada bir hastanede doğum yaptı sezaryan dikiş yeri iltihap olmuş iki hafta mı desem hastanede kaldı... fakat iyileşmeyince bir daha bu nedenle hastaneye gitmiş ve 1 hafta daha hastanede yattı.bu süreçte bebek annenin yanında ne olduysa bilmiyorum bebek emmekten vazgeçti.baya sıkıntılı geçtiii temizlik kötüymüş vsmerhaba çok duygusal bir hamilelik olmuş sizin ki.8. donasyon da yani ciddi bir savaşçının bebeği geliyor tebrik ederim yanaklarınızdan öpüyorum.çünkü aynı yaştayız . korkularım var demişsiniz.bebek doğunca sütünüz gelince vücut gençleşiyor (44 yaşının başlarında anne oldum-benim adetim çok azdı düzeldi doğumdan sonra .. hayır bu saatten sonra adet olmasada olurdu :)) fakat sütünüz gelince eminim vücutta bazı hormonlar gençlik halinize dönüyor)
sadece göbeğinizi doğumdan sonra bağlamayı unutmayın bu yaşta göbek kaldı hep.
bebeğiniz sağlıkla doğacak inşallah buna inanın.doktorunuz ikili testte ultrasonla bebeğe bakıp ikili testin kanla bakılanını istemiyor..benim doktorum öyle yaptı.ikili testi ultrasonla bakıp bitirdi.benim kendi yumurtam bu arada donasyon sanılıyor haklı olarak buradan mesaj attığımda.ama bende kaderdaşınızım.
ayrıca buradaki herkesin dikkat etmesi gerek özel bir hastanede iyi bilinen fazla isim abartmadan bütçenize uygun özel hastanede doğum yapmanız.hamilelik takiplerinizi bu doktorla sürdürmeniz.ben tamamlayıcı hamilelik sağlık sigortası yaptım.medicalparkta doğum spinal sezeryanla oldu.muayeneler rahat doğum rahat herşey mükemmeldi.
ama bu konu çok önemli.40 yaş üzeri bebekleri çok değerli gereken özen gösterip takdiri Allaha bırakmalı.bence emeklerimiz boşa gitmeyecektir.
Son olarak E ennurelif biliyorsundur sizin nift test yaptırmanız yeterli ikili teste gerek yok sizlere de Allah bebeğinizi en kısa sürede versin
Tesekkur ediyorum canim benim cevabiniz icin insallah herkez icin hayirli olur rabbim kimseyi bos dondurmesin bende ozel hastaneye gidiyorum dokrorum prof benimde bakalim pazartesi ne diycek hayirlisi insallah
merhaba çok duygusal bir hamilelik olmuş sizin ki.8. donasyon da yani ciddi bir savaşçının bebeği geliyor tebrik ederim yanaklarınızdan öpüyorum.çünkü aynı yaştayız . korkularım var demişsiniz.bebek doğunca sütünüz gelince vücut gençleşiyor (44 yaşının başlarında anne oldum-benim adetim çok azdı düzeldi doğumdan sonra .. hayır bu saatten sonra adet olmasada olurdu :)) fakat sütünüz gelince eminim vücutta bazı hormonlar gençlik halinize dönüyor)
sadece göbeğinizi doğumdan sonra bağlamayı unutmayın bu yaşta göbek kaldı hep.
bebeğiniz sağlıkla doğacak inşallah buna inanın.doktorunuz ikili testte ultrasonla bebeğe bakıp ikili testin kanla bakılanını istemiyor..benim doktorum öyle yaptı.ikili testi ultrasonla bakıp bitirdi.benim kendi yumurtam bu arada donasyon sanılıyor haklı olarak buradan mesaj attığımda.ama bende kaderdaşınızım.
ayrıca buradaki herkesin dikkat etmesi gerek özel bir hastanede iyi bilinen fazla isim abartmadan bütçenize uygun özel hastanede doğum yapmanız.hamilelik takiplerinizi bu doktorla sürdürmeniz.ben tamamlayıcı hamilelik sağlık sigortası yaptım.medicalparkta doğum spinal sezeryanla oldu.muayeneler rahat doğum rahat herşey mükemmeldi.
ama bu konu çok önemli.40 yaş üzeri bebekleri çok değerli gereken özen gösterip takdiri Allaha bırakmalı.bence emeklerimiz boşa gitmeyecektir.
Son olarak E ennurelif biliyorsundur sizin nift test yaptırmanız yeterli ikili teste gerek yok sizlere de Allah bebeğinizi en kısa sürede versin
Çok teşekkür ederim cevabınız için :)Ben kendi durumumu sormak için bahceciden bir doktorla gorusmuştum dun akşam bana yazmışlar 4 mayıstan itibaren merkezimiz faaliyete gecıcektir bilginize diye ☺
Çok mutlu oldum tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin iyilikle ve güzellikle büyütün bebeğinizi. Bu zor günlerde güzel haberiniz eminim burdaki birçok insanı da mutlu ettiMerhabalar kizlar ben 12 haftalik hamileyim bu benim 8zinci donasyonum rabbim insallah burda anne olmak icin mucadele eden anne adaylarimiz var insallah tez vakitte kucaklari dolar hamile olanlarda rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip eder benim bir sorum olcakti ikili testimiz var pazartesi nasip olursa korkularim var yasim 46 nasil olcak bilmiyorum transfer doktorum yasini 28 yazdir dedi bana vericinin yasi 28 mis olurmu boyle seyler burda donasyonla anne olanlar var lutfen bana bilgi verirmisinz braz endiseliyim teslerden bir sey cikar diye
Eğer nir ameliyat veya kürtaj olmadıysa 1 sene geçerliKızlar rahım filminin gecerliliği ne kadar ? Bilgınız var mı
Ennurcum maşallah 12 hafta oldunuzMerhabalar kizlar ben 12 haftalik hamileyim bu benim 8zinci donasyonum rabbim insallah burda anne olmak icin mucadele eden anne adaylarimiz var insallah tez vakitte kucaklari dolar hamile olanlarda rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip eder benim bir sorum olcakti ikili testimiz var pazartesi nasip olursa korkularim var yasim 46 nasil olcak bilmiyorum transfer doktorum yasini 28 yazdir dedi bana vericinin yasi 28 mis olurmu boyle seyler burda donasyonla anne olanlar var lutfen bana bilgi verirmisinz braz endiseliyim teslerden bir sey cikar diye
Benım 4000 euro idi sperm donasyonu yani işlem bedeli... su an euro cok arttı ben yaptrdgmda 6.30 idi... hayır bıldgm kadarıyla burdan oraya göturemıyosunuz galıba bi arayıp sorun merkezlere. Benım degerlerım normal gorunuyor su anlık eger benım tutarsa daha iyi bir örnek olcam smdi öneremıyorum ne oldgnu gormedım cunku.. sizin amh fsh e2 degerlerınız ve yasınız Kaç?
Hayır operasyon ve kürtaj gecırmedım zazacıgım gecen sene subat ayınca cekılmişti 1 seneyı 3 ay falan gecmiş bir daha cektirim mi sence?Eğer nir ameliyat veya kürtaj olmadıysa 1 sene geçerli
Bende göturulmuyo diye bılıyorum hatta kıbrısa gitceksenız burda tedavi eden doktor bile tedavı etmek istemıyo yasakmış sanırımAnlaşılan o ki burada dondurulan yumurtalarımı götürme şansım yok, sağlık bakanlığının izni olması lazım, ama hiç izinle götürebilen olmamış.
sperm donasyonu yada sağlıklı bir tüp bebek için 10-15 yumurta isteniyor:/Malesef her toplamada 1-2 çıkıyor sadece
Sanırım bazı şeyler için gerçekten çok geç kalmışım
Evet evet kıbrıstaki doktorun asistanıyla görüştüm canımBende göturulmuyo diye bılıyorum hatta kıbrısa gitceksenız burda tedavi eden doktor bile tedavı etmek istemıyo yasakmış sanırımbence sacma olan yumurtaya izin cıkması lazım insanların hayatlarıyla oynuyorlar.. size kim dedi bu 10 15 yumurta olayını ben hiç duymadım hatta burda amh ı düşük olup sperm donasyonu yapan bir bayan vardı ve ikizleri olmuş ama kaç yumurta cıktgnı bılmıyrm amh düşükse yumurtasıda cok yoktur diye dusundum.. merkezlerle mi konuştunuz?
Mayıs ayında mı yaptırcaksın canım? Allah yolunu acık etsın inşallah bu hayırlı guzel ayda yolun acık olur kendi yumurtanda bebişine kavusursunBende cumartesi gunune randevu aldım istanbuldaki bi tup bebek doktorundan son bikez denemek için..
Vakit kaybetmek istemedim, bilmiyorum bu corona gunlerinde kotrollere git, yumurta toplama işlemi falan..bi cesaret geldi bana, ne dersiniz ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?