Zaman elinizden uçup gidiyor tarzı bir his oluştu bende de. Micro tese için ortalığın toparlanmasını bekliyorduk, ama belki de Mayıs ayında durum iyileşecek ve biraz daha cesaretli hissedeceğiz operasyon için

Embrıyo donasyonu yani ama öyle dusunme canım gen mi onemli olan mesela benım kendı yumurtamdan olmasın yumurtada alıcam benımde eşimde sperm yok. Gene hiç takılmıyorum anne o kadar cok olmak istıyorum ki emzirim uyutim büyütim bana anne dıyen biri olsun. Donasyonu tutmayan insanlar var kaç defa denıyorlar rahimim iyi olsunda embrıyom tutsun diye dua et canım

Zaman elinizden uçup gidiyor tarzı bir his oluştu bende de. Micro tese için ortalığın toparlanmasını bekliyorduk, ama belki de Mayıs ayında durum iyileşecek ve biraz daha cesaretli hissedeceğiz operasyon için
Mayısın 4 unde cogu merkez acılıyo diye duydum hatta bir merkezden bni aradılar

Evet canım haklısın
Bu ihtimali hiç düşünmemiştim, fikre alışmam lazım galiba
Zaten bir bebişin sıcaklığını düşününce fikrim değişiverdi bile Artık kısmet diyeceğiz. Embriyo donasyonu 6.000€ imiş

Aynen o fikre alışma donemi oluyo sonra hersey oturuyo zaten kabullenıyo insan bi geciş dönemi dıyelım Mesela ben bi bebek goruyorum ayyyy içim gidiyo onu sormadım oyledir ben sperm aldgm için daha uygun olur diye dusunuyrum

Haftaya sorım dedım bende canım ama buyuk ihtimal acılıyodur kıbrısta yenı vaka gorulmuyodu en son bi haberde gormuştum. İnşallah
Insallah canim artık bu günler bitsin istiyorum bitsin de artık tedavilerimize devam edelim çok sıkıcı yorucu artık bunalıyor insan otur otur artık olmuyor rabbim hepimizi anne yapsın ınsallah tez zamanda

Ben uçuşların mayıs ortası yavaş yavaş başlıyacak duydum
Turizm bakanlığından
20 mayıs itibariyle canim normalde 3 mayısta açık görünüyor uçaklar iptal edildi 20 mayısa kadar sonra yavaş yavaş açacaklar sadece iç hatlar ve kibris acilacak. Normalde kibris ucuslari mayista acik görülüyordu bilet almak istedigin zaman sistem hata veriyor buda ucuslarin acik olmadigini gosteriyor.dış hatlar henüz açılmayacak.yurt dışından geleceklere ağustos sonuna kadar kapalı.turkiyeden yurtdışına gitmek isteyenlere temmuz sonu diye biliyorum belli olmaz bunun tarihi ucu açık.

Insallah sorunsuz geçer görüşmen herşey güzel olur inşallah

Hayır operasyon ve kürtaj gecırmedım zazacıgım gecen sene subat ayınca cekılmişti 1 seneyı 3 ay falan gecmiş bir daha cektirim mi sence?
Adet kanamalarında azalma yoksa
Bence yaptırla
Genelde sorun olsa azda ola ultrasonda gözüküyor

Kızlar yazin tatile gitmeyi planlayanlar varsa haziran başı oteller açılıyor mayıs başı rezervasyonlar başlıyor eğer kısin acentaya rezervasyon yaptiran arkadaslar varsa iptal ettirmeyin canlarım erteleyin rezarvasyonunuz yanmaz.

Sperm donasyonu 3.500€ dediler canım

İnşallah iyi olucaz canım
Bendim yazistigin tatlım, tamam yazarsan paylaşırsın bizimle çok öpüyorum

Bişey sorcam cumartesi sokağa çıkma yasağı yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…