Blue canım elinde o liste varsa bana yollayabilirmisin

Canım banada yollayabilirmisin listeyi

Ben diğer ark. Tlf numarasıyla WhatsApptan yolladım. Listeyi burdan ek olarak beceremedim yollamayı.
Bilginiz olsun diye yazdım.

Ben diğer ark. Tlf numarasıyla WhatsApptan yolladım. Listeyi burdan ek olarak beceremedim yollamayı.
Bilginiz olsun diye yazdım.

Tamam gerek kalmadı , sağolsun mevsimyaz arkadaş yollamış.

arkadaşlar gürcistana gidecek olan var mı sınır kapısı ile ilgili bilgisi olan

Kızlar adetın 21. Gunu progesteron en yuksek kaç olmalı bılen var mı?

Merhaba. Sperm donasyonu yaptırmış siniz. Bizde de aynı sorun var ve gynolife seceneklerim arasında. Sizin amh kaçtı ve ilk deneme de mi hamile kaldınız
Merhaba.Sprem donasyon ile ikizlerime kavuştum.Murat hocayı minnetle anıyorum.Benim amh ım düşüktü .0.35 39 yaşındaydım. 1 bebeğe hamile kalma olasılığım %10 dü..Rabbime şükür. Gynolife da ilk denememdi.Öncesinde 1 kerede dr firdevs uğuz da denedim hiç memnun kalmadım. Seninde hakkında hayırlısı olsun.

Amin inşallah teşekkür ederim. Sağlıkla büyütün bebeklerinizi. Siz havuz mu yaptırdınız yoksa bir kez yumurta toplatip mı denediniz

Amin canım teşekkür ederim çok geçmiş olsun ve en kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah
Amin kardeşim amin inşallah 2 tane donmus var benimde ınsallah 2 sinden vazgeçtim ınsallah biri tutar ınsallah darısı hepimizin başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…