Amin tamaracim aminnnn❤❤❤❤❤Tüm annelerin, hamile olanların ve bizler gibi anne adaylarının anneler günü kutlu olsun. İnşallah bir sonraki anneler gününde biz anne olmayı bekleyen tüm kadınlar da bu güzel duyguyu doyasıya yaşarız. Sevgilerimle
Teşekkür ederim.yumurta kalitem iyiydi fsh 5 lerdeydi. İslem öncesi çok sıkı hazırlandım. Doğru ilaç protokolu ve Rabbim "ol " dedi.Şükürler olsunNe güzel. Çok şanslısınız 4 yumurta ve 3.gün embriyo su. Harika
Nasıl hazırladınız bahseder misiniz ayrıca kullandığınız ilaçlar nelerdi mesela. Bize de örnek olması açısındanTeşekkür ederim.yumurta kalitem iyiydi fsh 5 lerdeydi. İslem öncesi çok sıkı hazırlandım. Doğru ilaç protokolu ve Rabbim "ol " dedi.Şükürler olsun
Sprem don
Içın 3. Gün embriyosu yeterli zaten. 5.güne bekletip kaybetme riski alınmaz benim gibi az sayıda emb. Olan kişilerde.
Canım sen fsh lh progesteron e2 degerlerına baktrdın mı?Nasıl hazırladınız bahseder misiniz ayrıca kullandığınız ilaçlar nelerdi mesela. Bize de örnek olması açısından
Hayır canım normal zamanda baktırdım ama asıl adetin 2.Günü baktirmam lazımCanım sen fsh lh progesteron e2 degerlerına baktrdın mı?
Normal zmnda yaptırdıysan galıba luteal faz degerlerıne bakıcksın canım yumurtlamadan sonra ki sürecHayır canım
Hayır canım normal zamanda baktırdım ama asıl adetin 2.Günü baktirmam lazım
Yumurta çatlaması olduysa 7-8 üstü olmalıKızlar adetın 21. Gunu progesteron en yuksek kaç olmalı bılen var mı?
Canım arkadaşım seni çok özlemiştimMerhaba.Sprem donasyon ile ikizlerime kavuştum.Murat hocayı minnetle anıyorum.Benim amh ım düşüktü .0.35 39 yaşındaydım. 1 bebeğe hamile kalma olasılığım %10 dü..Rabbime şükür. Gynolife da ilk denememdi.Öncesinde 1 kerede dr firdevs uğuz da denedim hiç memnun kalmadım. Seninde hakkında hayırlısı olsun.
Benım 25 olmuş zazacığım 21. Gunu biraz fazla mı?Yumurta çatlaması olduysa 7-8 üstü olmalı
Benim de durumum aynı , 0.4 amh ama her seferinde ya 1 ya 2 toplanabildiMerhaba.Sprem donasyon ile ikizlerime kavuştum.Murat hocayı minnetle anıyorum.Benim amh ım düşüktü .0.35 39 yaşındaydım. 1 bebeğe hamile kalma olasılığım %10 dü..Rabbime şükür. Gynolife da ilk denememdi.Öncesinde 1 kerede dr firdevs uğuz da denedim hiç memnun kalmadım. Seninde hakkında hayırlısı olsun.
Havuz yaptırabılırsın aslınca canımBenim de durumum aynı , 0.4 amh ama her seferinde ya 1 ya 2 toplanabildiamh testimi yenilettim, sonuçlarını bekliyorum. Umarım daha gerilememiştir :/
Sizin adınıza çok sevindim, inşallah isteyen herkese nasip olurTeşekkür ederim.yumurta kalitem iyiydi fsh 5 lerdeydi. İslem öncesi çok sıkı hazırlandım. Doğru ilaç protokolu ve Rabbim "ol " dedi.Şükürler olsun
Sprem don
Içın 3. Gün embriyosu yeterli zaten. 5.güne bekletip kaybetme riski alınmaz benim gibi az sayıda emb. Olan kişilerde.
Evet burada İstanbul’da havuz yapıldı, 3 kez. 4 yumurta toplandı ve donduruldu. Ana elimin kontrolleri sonradan yapıldığı için büyük bir şok yaşadık. Azospermi çıktı, bayram sonrasına microtese yaptırıp son durumu netleştireceğiz bakalımHavuz yaptırabılırsın aslınca canım
Hay allahım bu nedir ya butun erkeklerde problem var tarım ilaçlarından mıdır gdo dan mıdır artık nedir anlayamıyorumEvet burada İstanbul’da havuz yapıldı, 3 kez. 4 yumurta toplandı ve donduruldu. Ana elimin kontrolleri sonradan yapıldığı için büyük bir şok yaşadık. Azospermi çıktı, bayram sonrasına microtese yaptırıp son durumu netleştireceğiz bakalımEğer bulunursa burada toplananalarla transfer denicez Hiç çıkmazsa kıbrıs donasyonu değerlendiricez bakalım
Ya evet malesefHay allahım bu nedir ya butun erkeklerde problem var tarım ilaçlarından mıdır gdo dan mıdır artık nedir anlayamıyorumİnşallah bulunur
Ayy inşallah hamilesinBenım 25 olmuş zazacığım 21. Gunu biraz fazla mı?
İnşallah hiç kıbrısa gerek kalmazEvet burada İstanbul’da havuz yapıldı, 3 kez. 4 yumurta toplandı ve donduruldu. Ana elimin kontrolleri sonradan yapıldığı için büyük bir şok yaşadık. Azospermi çıktı, bayram sonrasına microtese yaptırıp son durumu netleştireceğiz bakalımEğer bulunursa burada toplananalarla transfer denicez Hiç çıkmazsa kıbrıs donasyonu değerlendiricez bakalım
Dun adet gunumdu dun akşam akıntı seklim kahveli oldu ped koydum hala sökmedi pedde cok cok az kahve bişey varla yok arası hiç anlam veremedımAyy inşallah hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?