Ne güzel. Çok şanslısınız 4 yumurta ve 3.gün embriyo su. Harika
Teşekkür ederim.yumurta kalitem iyiydi fsh 5 lerdeydi. İslem öncesi çok sıkı hazırlandım. Doğru ilaç protokolu ve Rabbim "ol " dedi.Şükürler olsun
Sprem don
Içın 3. Gün embriyosu yeterli zaten. 5.güne bekletip kaybetme riski alınmaz benim gibi az sayıda emb. Olan kişilerde.

Nasıl hazırladınız bahseder misiniz ayrıca kullandığınız ilaçlar nelerdi mesela. Bize de örnek olması açısından

Canım arkadaşım seni çok özlemiştim
Umarım her şey yolunda

Benim de durumum aynı , 0.4 amh ama her seferinde ya 1 ya 2 toplanabildi amh testimi yenilettim, sonuçlarını bekliyorum. Umarım daha gerilememiştir :/

Sizin adınıza çok sevindim, inşallah isteyen herkese nasip olur
İşlem öncesi nasıl bir hazırlık yapmıştınız?

Havuz yaptırabılırsın aslınca canım
Evet burada İstanbul’da havuz yapıldı, 3 kez. 4 yumurta toplandı ve donduruldu. Ana elimin kontrolleri sonradan yapıldığı için büyük bir şok yaşadık. Azospermi çıktı, bayram sonrasına microtese yaptırıp son durumu netleştireceğiz bakalım Eğer bulunursa burada toplananalarla transfer denicez Hiç çıkmazsa kıbrıs donasyonu değerlendiricez bakalım

Hay allahım bu nedir ya butun erkeklerde problem var tarım ilaçlarından mıdır gdo dan mıdır artık nedir anlayamıyorum İnşallah bulunur

Hay allahım bu nedir ya butun erkeklerde problem var tarım ilaçlarından mıdır gdo dan mıdır artık nedir anlayamıyorum İnşallah bulunur
Ya evet malesef ben hep yumurta rezervim düşük diye sorun olacak diye düşünüyordum ama malesef böyle bir sürpriz çıktı sınavımız devam ediyor... ben de artık biran önce netleşsin istiyorum

İnşallah hiç kıbrısa gerek kalmaz
İnşallah teseyle çözülür bu iş

sperm donasyonu yaptıran arkadaşlar eşlerinizdeki sıkıntılar neydi

Ayy inşallah hamilesin
Dun adet gunumdu dun akşam akıntı seklim kahveli oldu ped koydum hala sökmedi pedde cok cok az kahve bişey varla yok arası hiç anlam veremedım keşke öyle olsa zazacıgım ama benım umudum kalmadı nedense gelir bugun yarın tamamen Allahtan umut kesilmez tabı ama ne bılım cok umutlandgm zaman oldu ama olmadı.. hayıt otu aslan pencesı cayı içtim ona baglıyorum bu durumu hormonlarımla oynadı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…