Benm eşimden sperm cıkışı var ama sayı az 5 milyon cıkıyo canlı sayısı az 20 30 adet tüp bebegımız tutmadı. Kaan hoca kendılığınden olur dedı ama olmadıda hiç hamıle kalmadımsperm donasyonu yaptıran arkadaşlar eşlerinizdeki sıkıntılar neydi
Ve fsh ı da yuksek cıkıyoBenm eşimden sperm cıkışı var ama sayı az 5 milyon cıkıyo canlı sayısı az 20 30 adet tüp bebegımız tutmadı. Kaan hoca kendılığınden olur dedı ama olmadıda hiç hamıle kalmadım
bizde kaan hocaya gittik canım sperm dna hasarına baktı orta derece de sperm dna hasarı var şimdi impryl teatrio kullanıyor ben çok denedim tüp bebek embriyolar üçüncü çok kaliteli herşey iyi ama tutmuyor bir tuttu yedi haftalık kalbi durdu bir de dış gebelik geçirdim hakkımızda hayırlısı kaan hoca bize de aynı şeyleri söyledi fakat bilmiyorum ikinci testimizi verecektik şu an virüsten dolayı ankaraya gidemiyoruz Allah sonumuzu hayr etsin virüs olayı herşeyi bıçak gibi kesti Allahım beterinden saklasınBenm eşimden sperm cıkışı var ama sayı az 5 milyon cıkıyo canlı sayısı az 20 30 adet tüp bebegımız tutmadı. Kaan hoca kendılığınden olur dedı ama olmadıda hiç hamıle kalmadım
Biz umudu kestık ya belirsiZlikle ugrasmak yordu bizi cok tutacak mı olacak mı dna hasarından korktuk tutucak düşük olcak kürtajla ugrasmak sonra allah korusun bi anomali olcak falan gidelim temiz sperm alalım dedık. Cunku doktorlar hep olcak diyo acık bırakıyo ucunu onu denersek belki 10. Tutcak belkide hiç tutmcak ugrascak halımız kalmadı bzmbizde kaan hocaya gittik canım sperm dna hasarına baktı orta derece de sperm dna hasarı var şimdi impryl teatrio kullanıyor ben çok denedim tüp bebek embriyolar üçüncü çok kaliteli herşey iyi ama tutmuyor bir tuttu yedi haftalık kalbi durdu bir de dış gebelik geçirdim hakkımızda hayırlısı kaan hoca bize de aynı şeyleri söyledi fakat bilmiyorum ikinci testimizi verecektik şu an virüsten dolayı ankaraya gidemiyoruz Allah sonumuzu hayr etsin virüs olayı herşeyi bıçak gibi kesti Allahım beterinden saklasın
Biz umudu kestık ya belirsiZlikle ugrasmak yordu bizi cok tutacak mı olacak mı dna hasarından korktuk tutucak düşük olcak kürtajla ugrasmak sonra allah korusun bi anomali olcak falan gidelim temiz sperm alalım dedık. Cunku doktorlar hep olcak diyo acık bırakıyo ucunu onu denersek belki 10. Tutcak belkide hiç tutmcak ugrascak halımız kalmadı bzm
[/QUO
Allah yardımcın olsun hepimiz aynı dert var yoruldum Artık
Bir test yapsanaDun adet gunumdu dun akşam akıntı seklim kahveli oldu ped koydum hala sökmedi pedde cok cok az kahve bişey varla yok arası hiç anlam veremedımkeşke öyle olsa zazacıgım ama benım umudum kalmadı nedense gelir bugun yarın tamamen Allahtan umut kesilmez tabı ama ne bılım cok umutlandgm zaman oldu ama olmadı.. hayıt otu aslan pencesı cayı içtim ona baglıyorum bu durumu hormonlarımla oynadı sanırım
bana da yollar mısın canım ya listeyi zahmet olmazsa
Banada gonderirmisim canım, özelde mesajlasalım??Canim, tlfdan giriyorum ek açılmıyor istersen tlf vereyim ordan yollayayım.
Burdan yollamayı bilen arkm varmış onlarda yollayabilir sana canım
Banada gonderirmisim canım, özelde mesajlasalım??
Yok zazacıgım bn o kadar umutsuzum ki olmuyo cunku bılıyorumBir test yapsana
Banada gonderirmisim canım, özelde mesajlasalım??
Ne özelliklerde bi donasyon arıyorsun formu. Fiziki özellikler, uyruk vsNe yolluyorsunuz arkadaslar kacirdim sanirim baktim ama bulamadim
Himm anladim teşekkürler cvp içinNe özelliklerde bi donasyon arıyorsun formu. Fiziki özellikler, uyruk vs
Kışlar burası çok sessiz kalmışBir test yapsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?