neler söylediler donörle ilgili. donmuş değildi sanırım. donmuş olan anishanın dı sanırım. senin yumurta toplama ve sperm verme pazartesimi olmuştu?
canım ben 38 yaşındayım.ikinci donasyonda bebeklerim oldu.ilkinde tuttu ama 8 haftalık düşük yaptım.dünya tüp bebekte yaptırdım.3 embriyo transfer edildi ikiz bebeklerim var.bebeklerim 45 günlükler allah hepinize nasip etsin...ama inanınki benim durumumda ümitsiz bir vakaydı.o kadar çok sorunum vardıki hepsi bir arada ona rağmen olduysa sizinde mutlaka olur...bende kromozom bozukluğu,rahim inceliği,eşimin sperm sayısı düşüklüğü( % 1 normal morfoloji),pıhtılaşma bozukluğu,rahim yapısal bozukluğu(bunun için histereskopi oldum ve düzeltildi bülent urmana gittim ve rahime daha iyi tutunması için çizikler attı, çünkü bir sürü düşük yaptım)vvsvs ....
ayrıca daha öncedefalarca yazdım..donasyon olduğu aklımın köşesinden bile geçmiyor.hem geçse ne olacakki..sen doğuruyorsun inan bana öyle çok seviyorsunki...zaten bence bütün bebekler çok güzeller ve çok seviliyorlar.ben evlatlık sırasına bile girmiştim.yani başkasının doğurduğunu bile sevebiliyorken senin doğurduğun,eşinin bir parçası için ölüyorsun inan bana..benim bebeklerim belki çok güzel bebekler değiller bilemiyorum çünkü insan objektif olarak bakamıyor, kendi bebeği dünyanın en güzel bebeğiymiş gibi geliyor.gerçektende annelik böyle bir şeymiş,ilerde sizde doğurunca ne kadar haklı olduğumu göreceksiniz...öyle bir kokuları varki,duyduğun anda aşık oluyorsun vazgeçilmez oluyorlar...o yüzden sakın vazgeçmeyin,bizim kaderimiz buymuş deyip pes etmeyin imkanınız ve sağlığınız elverdiği sürece deneyin ayrıca lütfen geç kalmayın..armudun sapı üzümün çöpü diyede pimpiriklenmeyin.kısmetinizde ne varsa o oluyor.yok sarışın yok esmer,güzel çirkin ,bana benzemez diye düşünmeyin.benzemezse benzemesin..kaçımız annemize babamıza benziyoruz ki.??
ben ilkinde donörün özelliklerini çok merak ediyordum ama ikincisinde inanın bana hiçbir şey sormadım.ne iş yaptığını dahi bilmiyorum...sadece yaşını söylediler bana benzediğini söylediler.yani onların söyledikleriyle yetindim.zaten bilsem ne değicekki..yani söylediklerinin doğru olduğunu bilemeyiz sadece güvendim ve çok rahattım.belkide bu rahatlığın sonucu olarak hamile kaldım.
ayrıca ben ne embriyo fotoğrafı gördüm nede yazılı birşey aldım.yani tamamen doktoruma ve kliniğe güvendim.eşim doktor bende eczacıyım yani görsek anlayacaktık ama böyle bir şeye gerek de duymadık
selam ciciannelerim öncelikle hepinize dualarınız için teşekkür ederim.
benim annem bu sabah erkenden uyandı, duş aldı, sabah namazını kılıp hem bana hem kendine hemde hepinize dua etti.
sonra merkezin aracı annemle babamı otelden alıp bana getirdi. yazık anneciğim çok idrara sıkıştı ama sabretti.
sonra hemşire abla annemi bi güzel hazırladı, zaten annem türküler söyleyip gülücükler dağıtıyordu etrafa.
doktor teyzem geldi annemle muhabbet etti halini hatrını sordu. elini tutup herşey çok güzel olacak moralinin yüksek olması çok iyi dedi. doktor tekrar gelip bizi inceledi, 8 hücreli olduğumuzu ve gayet iyi durumda olduğumuzu haber verdi.
ya hu benim bu annem ne rahat kadın orda bile herkesle muhabbet etti. bazşımızda iki hemşire bir erkek doktor bir emriyolog birde bizim doktor abla vardı. ayy şımardık hemen annemizle tanışmak istedik.
işlem 5 dakka sürdü doktor annemin canını hiç acıtmadan hemen bizi verdi pipetle.
Annemiz bizi ultrasonda gördü, ışıkla parlıyorduk nur gibiydik.. hee biz 4 kardeşiz annemize sıkıca sarılan.
annem 2buçuk saat dinlendi. doktor teyze annemin odasına gelip uzun uzun muhabbet etti sanki kırk yıllık ahbaplar :)
hemşireler hastabakıcılarda geldi hepsi çok iyi davrandılar..
sonuç biz annemizdeyiz ve ordan 9 ay sonra çıkmayı düşünüyoruz..
ben kalimero ve kardeşlerim hepinize kucak dolusu sevgiler ve selamlar getirdik.. dualar için kocamannn mersilerr :))[/QUOTE
Demin yazdim kayboldu nedense...
Kalimero ve 3 kardesler :)) ne güzel de anlatmissiniz.........simdi eminim annenizin rahminde güzelce tutunuyorsunuzdur........sizin icin en emniyetli, en sicak yer orasi :))) hay Allahim ne güzel bir duygudur................
4 kardes birden hangi merkez sizi böyle bir araya getirdi? :) bende isterim cünkü en az 3 tane..............
moon rose arkandan geliyorum canım senin bebeğinin erken geleceği nereden içime doğduysa hep diyordum bunun erken olur bişey olmasında iki hafta erken olsun kendine dikkat et dr aralık 20 dedi bana belki daha erken olabilir bilmiyorum yani kasılmalar başladı ufak ufakta olsa oturamıyorum bebekler ters duruyor doğum pozisyonu almışlar 32. haftaya girdim bu demek değil dedi dr hemen doğuracaksın korkma dedi bakalım herşeyin hayırlısı.......
fb li arkadaşım bugünlerde bel ağrısı falan yaşıyorum oturamama falan onun için yazamıyorum yoksa takipteyim her zaman okuyup çıkı yorum ......
anisha ve bilginisa transferleriniz umut olsun herkese bol şans diliyorum....rabbim yardımcınız olsun....
efsune seni unutamam takipteyim hadi bakalım herşey gönlünce olsun....
selam ciciannelerim öncelikle hepinize dualarınız için teşekkür ederim.
benim annem bu sabah erkenden uyandı, duş aldı, sabah namazını kılıp hem bana hem kendine hemde hepinize dua etti.
sonra merkezin aracı annemle babamı otelden alıp bana getirdi. yazık anneciğim çok idrara sıkıştı ama sabretti.
sonra hemşire abla annemi bi güzel hazırladı, zaten annem türküler söyleyip gülücükler dağıtıyordu etrafa.
doktor teyzem geldi annemle muhabbet etti halini hatrını sordu. elini tutup herşey çok güzel olacak moralinin yüksek olması çok iyi dedi. doktor tekrar gelip bizi inceledi, 8 hücreli olduğumuzu ve gayet iyi durumda olduğumuzu haber verdi.
ya hu benim bu annem ne rahat kadın orda bile herkesle muhabbet etti. bazşımızda iki hemşire bir erkek doktor bir emriyolog birde bizim doktor abla vardı. ayy şımardık hemen annemizle tanışmak istedik.
işlem 5 dakka sürdü doktor annemin canını hiç acıtmadan hemen bizi verdi pipetle.
Annemiz bizi ultrasonda gördü, ışıkla parlıyorduk nur gibiydik.. hee biz 4 kardeşiz annemize sıkıca sarılan.
annem 2buçuk saat dinlendi. doktor teyze annemin odasına gelip uzun uzun muhabbet etti sanki kırk yıllık ahbaplar :)
hemşireler hastabakıcılarda geldi hepsi çok iyi davrandılar..
sonuç biz annemizdeyiz ve ordan 9 ay sonra çıkmayı düşünüyoruz..
ben kalimero ve kardeşlerim hepinize kucak dolusu sevgiler ve selamlar getirdik.. dualar için kocamannn mersilerr :))
dr aralık 20 dedi bana belki daha erken olabilir bilmiyorum yani kasılmalar başladı ufak ufakta olsa oturamıyorum bebekler ters duruyor doğum pozisyonu almışlar 32. haftaya girdim bu demek değil dedi dr hemen doğuracaksın korkma dedi bakalım herşeyin hayırlısı.......
fb li arkadaşım bugünlerde bel ağrısı falan yaşıyorum oturamama falan onun için yazamıyorum yoksa takipteyim her zaman okuyup çıkı yorum ......
Canım ne güzel doğuma az kalmış, inşallah sağlıklı ve problemsiz bir doğumla bebeklerine kavuşursun... Kendine ve bebeklerine iyi bak...
Aysevi yazından anladığım kadarıyla rahme tutunması için çizikler atıldığını söylemişsin. Embriyoya çizik atan Bülent Urman mı? Yani kıbrısta mı burada mı kafam karıştı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?