ne güzel yazmışsın.
anne olmak dünyanın en güzel şeylerinden biri.
allah dilerim bana da bugün ki aklımla yeniden anne olmayı kısmet eder.
bunu yaşamak isteyen herkese kısmet eder inşallah.
sağlıkla büyüsünler inşallah ikizlerin... artık daha anlamlı bakmaya başlamışlardır. gün içinde ne kadar özlüyorsundur kimbilir onları.
analı babalı mutlu huzurlu sağlıklı büyüsünler inşallah

selam ciciannelerim öncelikle hepinize dualarınız için teşekkür ederim.
benim annem bu sabah erkenden uyandı, duş aldı, sabah namazını kılıp hem bana hem kendine hemde hepinize dua etti.
sonra merkezin aracı annemle babamı otelden alıp bana getirdi. yazık anneciğim çok idrara sıkıştı ama sabretti.
sonra hemşire abla annemi bi güzel hazırladı, zaten annem türküler söyleyip gülücükler dağıtıyordu etrafa.
doktor teyzem geldi annemle muhabbet etti halini hatrını sordu. elini tutup herşey çok güzel olacak moralinin yüksek olması çok iyi dedi. doktor tekrar gelip bizi inceledi, 8 hücreli olduğumuzu ve gayet iyi durumda olduğumuzu haber verdi.
ya hu benim bu annem ne rahat kadın orda bile herkesle muhabbet etti. bazşımızda iki hemşire bir erkek doktor bir emriyolog birde bizim doktor abla vardı. ayy şımardık hemen annemizle tanışmak istedik.

işlem 5 dakka sürdü doktor annemin canını hiç acıtmadan hemen bizi verdi pipetle.
Annemiz bizi ultrasonda gördü, ışıkla parlıyorduk nur gibiydik.. hee biz 4 kardeşiz annemize sıkıca sarılan.
annem 2buçuk saat dinlendi. doktor teyze annemin odasına gelip uzun uzun muhabbet etti sanki kırk yıllık ahbaplar :)
hemşireler hastabakıcılarda geldi hepsi çok iyi davrandılar..

sonuç biz annemizdeyiz ve ordan 9 ay sonra çıkmayı düşünüyoruz..

ben kalimero ve kardeşlerim hepinize kucak dolusu sevgiler ve selamlar getirdik.. dualar için kocamannn mersilerr :))

anishacım işlemin rahat geçmesine çok sevindim. dünyanın iki ucunda bir yürektik senle bugün.
transferim olduğu dakikalarda hem dualar ettim hemde seninde iyi geçmesini diledim.
forumdaki tüm arkadaşlarımın o an benim orda gayet rahat bir şekilde embriyoların verilmesini izlediğim gibi o dakikaları yaşamalarını arzu ettim.

kızlar inanki iyi dileklerinizi ve oluşturduğunuz güzel enerjiyi orda hissettim . inşallah kalimerom tutunur. ve sizlerinden bebek sahibi olduğunu okurum burdan .

iyi ki varsınız gerçekten iyi ki varsınız.. selam ve dua ile

valla anisha ve sen harikasın. naklen yayın yaptınız oralardan. telefondan yazmıyorsunuz sanırım değil mi. orada internet sorunu yaşamadınız hiç. harika dünya küçüldü gerçekten.

evet canım dünya küçüldü.. benim vın çekmiyor otelin wirelelesi ile bağlanıyorum.
naklen yayın oldu valla :)

neler söylediler donörle ilgili. donmuş değildi sanırım. donmuş olan anishanın dı sanırım. senin yumurta toplama ve sperm verme pazartesimi olmuştu?

neler söylediler donörle ilgili. donmuş değildi sanırım. donmuş olan anishanın dı sanırım. senin yumurta toplama ve sperm verme pazartesimi olmuştu?

evet canım pazartesi donerden yumurta toplanmıştı eşimdende sperm.o gün döllenmişti. donorün öğrenci olduğu, nereli olduğunu ve fiziksel özeliklerini öğrendim. daha fazlasına da ihtiyaç duymadım zaten.
hem bana hiç donorden almışım gibi gelmiyor.
sanki eşimin spermlerine bi ilaç ekledilerde o şekilde bana yükledi gibi..

senin daha önce transferin olmuştu sanırım

Arkadaslarim Ben embriyoların neden gosterilmedigini merak ettigimi paylasmistim arkadaslara bu sorularim gereksiz evham gibi gelmis olbilir burada aklimiza takilan sorulari deneyimlerimizi paylasmak adina ayni yollardan geciyoruzz hic birimizin bir seyleri cok bilmek gibi bir iddasi yok sadece bu surecte neler yapmanin dogru olacaginı bulmaya calisiyoruz dusunce ayriklarimiz olabilir elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyoruz geriside tedbir bizden takdiir Allahtan oluyor zaten

Aysevi, cook tesekkür ederim canim............cok duygunlandirdin beni burda :) demek insan asik oluyor..onlara..kokularina...ne güzelde tarif etmissin.............biz nisan ayinda yaptircaktik, sanirim dana önce olmasi icin gayret etcem...bazen öyle sabirsizlaniyorumki, keske bu sene sonu gitsek de alsak diyorum...........ama iste yurtdisindan biraz daha zor oluyor..su izin meleseleri is yerinde maalesef basimi cok agritiyor...ama insallah en kisa zamanda bende istiyorum..rabbim insallah bizlere de kismet eder...ara sira bizlere yaz burdan ne olur............senin gibilerinden cok destege ihtiyacimiz var..........

canım ben doğuştaydım. doktorum verdaydı. şu ana kadar oldukça memnun kaldım. bir olumsuz taraflarını görmedim. hep ilgili ve sıcaktılar.. türkiyedeki doktorlar malum pek ilgilenmezler ama bunların hepsi sıcak davrandı .. ee tabi o kadar para veriyoz :)

benim kalimerolarım sıkı sıkı tutunacaktır bana .. ben onlara güveniyorum .. yayamazlık yapmazlar :)

moon rose arkandan geliyorum canım senin bebeğinin erken geleceği nereden içime doğduysa hep diyordum bunun erken olur bişey olmasında iki hafta erken olsun kendine dikkat et dr aralık 20 dedi bana belki daha erken olabilir bilmiyorum yani kasılmalar başladı ufak ufakta olsa oturamıyorum bebekler ters duruyor doğum pozisyonu almışlar 32. haftaya girdim bu demek değil dedi dr hemen doğuracaksın korkma dedi bakalım herşeyin hayırlısı.......

fb li arkadaşım bugünlerde bel ağrısı falan yaşıyorum oturamama falan onun için yazamıyorum yoksa takipteyim her zaman okuyup çıkı yorum ......

anisha ve bilginisa transferleriniz umut olsun herkese bol şans diliyorum....rabbim yardımcınız olsun....

efsune seni unutamam takipteyim hadi bakalım herşey gönlünce olsun....

merhaba rowina bebeklerine tam vaktiyle sağlıcakla kavuşmanı diliyorum arkadaşım bir avazda olur inşallah..
ve bizlerde umuyorum sizin gibi doğum aşamaları burdan yazıyor oluruz..

allahım herkesin gönlüne göre versin.. dua ile..

..
Bilginisacim enerjine hayran oldum. Asamalari anlatman zaten superrr. Hemen gidip benimde yaptirasim. Geldi yani herseyin guzel gecmesine cok sevindim geriye 12 gun sooonra mutlu haberi almak kaldi. Ayni enerji ve moralle gunlerin guzel guzel gecsin .... Bizlerede umut ol insallah. Canimm.....

Arkadaşım ne de güzel anlatmışsın senin yanındaymış gibi hissettim kendimi ve inan sabah sabah gözlerimi doldurdun. Bu pozitif bakış açın ve kalbin umarım bebişlerin sevgiyle sana tutunmasını sağlar. :))

Aysevi yazından anladığım kadarıyla rahme tutunması için çizikler atıldığını söylemişsin. Embriyoya çizik atan Bülent Urman mı? Yani kıbrısta mı burada mı kafam karıştı?

Saat 10 itibariyle fasülyelerimle yurda döndüm,bu seyahatte onlarda bende epeyce yorulduk . Bugün karnımda iğne batması gibi bişeyler oluyor galiba benim fasülyeler beni ısırıyor :) şimdi 12 gün kadar dinlenme vakti ...

Aysevi yazından anladığım kadarıyla rahme tutunması için çizikler atıldığını söylemişsin. Embriyoya çizik atan Bülent Urman mı? Yani kıbrısta mı burada mı kafam karıştı?

canım benim çok düşüğüm oldu.hep yumurtaya bağladılar,kalitesiz dediler ama ilk donasyonumda da düşük olunca (hitte yaptırmıştım)doktor istememesine rağmen bülent urmanda histereskopi yaptırdım.hatta bunu hite söyleyince bana çok kızmıştı.rahime yapılan her müdahale rahim inceliğini daha da artırır demişti.bundan sonra senin rahmin hiç kalınlaşmaz dedi.ikinci defa donasyonada hite gitmeye karar verdim.tedaviye başladık kıbrısa gitme günü geldi ve gittik.ancak hit muayene etti ve rahmin çok ince 6 mm , bir hafta fizyoterapi yapacağız sonra transfer olacaksın,ama zaten çok fazla kalınlaşmayacak senin rahmin artık bu kadar kalınlaşır asla daha fazla kalınlaşmaz dedi( bu arada fizyoterapiyi hitin kızkardeşi yapıyor her seansı 100 tl ve benim 10 seans yaptırmamı istedi,ilkinde 3 seans yaptırmıştım zaten...sırf kardeşi kazansın diye herkese aynı şeyi söylediğini düşünüyorum).benim iyice moralim bozuldu,türkiyedeki doktorumu aradım ve bu kalınlıkla transfer yaptırıp yaptırmamaya karar veremediğimi söyledim.o da şansın çok düşük olduğunu o kadar para vereceksin yazık yaptırma dedi.ben transferden vazgeçip ,hıçkırıklara boğularak oradan ayrılırken arkamızdan hemşireler koşturup bizden donasyon parasını istediler.tabi bizde şok olduk ve olmayan bir şeyin parasını neden verelim diye tartıştık.bize donör parası vsvsv için en azından 1000 euro vermemizi söylediler.halbuki yumurtaları zaten başka birisiyle paylaştırıyorlardı.biz asla bir kuruş bile vermeyeceğimizi söyleyerek bayağı kavga ederek oradan ayrıldık ve böylece hitle aramızdaki tüm köprüleri attık.onlar olmayacağını bile bile sırf paralarını almak için benim o halimle transfer yapacaklardı.düşünün birde biz meslektaşız...bundan dolayı hit ve hemşirelerinden nefret ediyorum.onlara güvenimde yok.zaten ilkindede çok tatsız olaylar yaşamıştım ama daha önce anlattığım için şimdi tekrar yazamayacağım...

bu olaydan sonra madem kıbrıstayız birkaç gün kalıp gezelim dedik ve daha sonra hep aklımda olan berk beye gitmeye karar verdik aradım ve hemen gelin dedi.aynı gün benim rahmimi birde o gördü ve hiç yorum yapmadı.anladığım kadarıyla rahmim o kadarda ince dedğildi ama berk bey asla onları kötüleyen bir tek kelime bile etmedi.yorumsuz kaldı ,hatta onlarında iyi bir klinik olduğunu söyledi.bana farklı bir tedavi uygulayacağını söyledi ayrıca rahmin bir daha kalınlaşmaz diye bir şey olmadığınıda ekledi.moralimi çok düzeltti.sağolsun zaten çok tatlı bir insan hit gibi biri değil...daha önce anlattığım gibi estrofemi bırakma madem içiyorsun 10 gün daha iç dedi.sonrasında lucrin iğnesi vurdurdu.lucrin biliyorsunuz bütün hormonları baskılıyor ve geçici menapoza giriyorsunuz.böylece rahim kaalınlaşmazsa transfere kadar biraz daha vaktiniz oluyor.daha önce bana bu tedavi uygulanmadı.sonrasında adet olmak için farlutal kullandım.adet oluncada tekrar estrofem başladım bu arada 2 donöre ilaç başlattılar hangisine yetişirsen ondan alırız dediler ve ben ilk donörün günü geldiğinde rahmim henüz yeterince kalışlaşmadığı için ikinci donöre yetiştim.adetimin 22.günü transferim yapıldı veee sonucu biliyorsunuz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…