- Emoji Skoru
- 7
- Puanlar
- 1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaan aydosmuAnkara da ki dr un adı nedir? Hani meşhur bir üroloji dr u vardı herkesin gittiği adını unuttum.bilen söyleyebilir mi?
Ben varım ama benım kafa daha beter karışık daha karar bile veremedim neresi olsun diyeMerhaba kızlar yumurta donasyonu yaptıracağım bugün görüştüm siz nereye yaptırdınız yakında yaptırmayı düşünen varmı kafam karmakarışık.
Ben izmirdeyim doktorum girne tup bebek merkezini onerdi ama bilmiyorum gidenler bize yardim eder misinizBen varım ama benım kafa daha beter karışık daha karar bile veremedim neresi olsun diye
Bı sayfaların hepsini oku. Arkadaşlar çok faydalı seyler paylaşmışlar az çok kafanda bir şeyler oluşuyor. Kıbrısa gidecek olanlar bu sayfaları okumalı kesinlikleBen izmirdeyim doktorum girne tup bebek merkezini onerdi ama bilmiyorum gidenler bize yardim eder misiniz
Bende anlamadım salı günü oldum hala kanamam var otururken kalkarken cok canm yanıyo gecer bıan once bende echomarda cektırecegım ınsallahBurada birçok kadın HSG çektirdi ben de dahil. daha önce hiç duymadım ve yaşamadım kanama durumunu. ayrıca cidden çok pahalıymış 2000 tl ne demek ya. ben 650 tl'ye ecomar'da yaptırmıştım. öyle çok ağrı sancı falan da olmadı.
Her kesin gittiyşnin adı Kaan AydostAnkara da ki dr un adı nedir? Hani meşhur bir üroloji dr u vardı herkesin gittiği adını unuttum.bilen söyleyebilir mi?
Kıbrısta hiç bir merkez ilaç dağıtmıyor6250 euro hersey ıcındemı ılac dondurma vs?
Allah yolunu açık etsin. Biraz kendinden bahseder misin? Yumurta donasyonu mu? Yolculuk hangi merkez?Ben de donasyon yolcusuyum hem maalesef hem inşaAllah hüzün ve umut bir aradabu arada bu topiği açan efsune naptı acaba sırf onun için tekrar en başı okumaya başlıycam :)
CanımsınKızlaaarr Selam :) nihayet son 2000 sayfayı okudum bitirdim de yazıyorumbaştan bin sayfa filan okudum ama baktım yetiştiremiycem atlayıp son 2 bin sayfayı okudum :) sizlerle üzüldüm sizlerle sevindim zaza ablanın mucadelesi yesiladanın arada güneş gibi doğan msjlari hepsini okudum.
dilerim Allah hepimizin kalbindekini gercek kılar seviliyorsunuz.❤
Bende kıbrıs yolcusuyum cnm bende karar veremedim araştırıyorum karar verince bana da yazar mısınAllah yolunu açık etsin. Biraz kendinden bahseder misin? Yumurta donasyonu mu? Yolculuk hangi merkez?
Tabiki yazarım. Zaten gynolife, hit ve british var aklımda.Bende kıbrıs yolcusuyum cnm bende karar veremedim araştırıyorum karar verince bana da yazar mısın