Merhaba yasım 43. Ben çocugum olurken eşim istemedıgı için çocuk yapmadık. Çocuk istedıgımızfede yasım 41 olmuş. Fsh 21 Dı. Bİr kez tup bevek denedım. Embrıyo 2.gubden 3.gune gecemedı. Tupten sonra kendım hamıle kaldım. Gecen yıl kurtaj oldum. Fsh 105e çıktı ilaçsız adet olamıyorum. Tek şansım donasyon mış. Benı kurtaj yapan drtor. Kıbrısa gondereyım dedı. Ekım gıbı gıdıcez. 5000euro otel uçak bıze aitmiş. Nereye gıdecegımızı soylemedı.haftaya hsg çekecek. Erken mı bılmıyorum. Benım durumumda olup olumlu sonuç alan varmı aranızda.

Allah yardımcın olsun canım inş. ilk denemede kucağına alırsın bebeğini. Ah bu erkekler onları beklerken hep bu yola düştük neyse hayırlısı olsun artık..

Kızlar ben de bisey sorucam hsg çekildiği ay mı donasyon yapılsa iyi yoksa aradan zaman geçmeli mi merak ettim aranızda bilgisi olan var mı

İnşl. Eşim ben böyle olacagını tahmın edemedim dıyo. Hep olur dıye bekledım dıyo. Evlat edınmede de sıradayım ıkı yıldır. Tek umudum çocugumun oluyor olması. İnşl. Hersey yolunda gıder. Hersey nasip kısmet. Şans. Aranıza yenı katıldım. Kıbrısa kendımız gıtmemızmı daga İyİ yoksa orayla anlaşmalı drun gonderme dımı daga İyİ olur

Kızlar ben de bisey sorucam hsg çekildiği ay mı donasyon yapılsa iyi yoksa aradan zaman geçmeli mi merak ettim aranızda bilgisi olan var mı
Onu bende merak edıyorum. Bana haftaya yapılacak. Drum gerek yok dedı ama 5yıldır çekılmedı. Gecen yıl kurtajım var. Onca para verıcem neden aklımda soru işareti olsun. Ekımde gıtmek istıyorum. Oteller bıraz ucuzlasın.sıcakta maske otel yapış yapış ordan oraya vırus Bı yandan oteller pahalı gerek yok. 6ay gecerlı dıye tahmın edıyorum hsgnın

Arkadaslar sızlerın sorunu ney acaba. Hiç hamıle kaldınız mı. Rahımde vs de sorunmu var. Tesekkurler

Ben de senin gibi yeniyim beraber öğrenelim bari ben de merak ediyorum evet bunu benim kocamın normal yolla olmuyo çocuğu anca tüp bebek işte parayı arabalarla oynarken harcadığı zamanında tüp bebek yapmadığınızdan biz de kıbrıs yolcusuyuz:)

HSG den hemen sonra yapılabilir sıkıntı yoksa histereskopiden sonra genelde 1 ay bekleniyor diye biliyorum en azından ben de öyle olmuştu.

sana doktorun Kıbrısta bir merjez önerdi mi? Bana gittiğim hiç bir dojtor önermedi mesela hatta böyle bir şey var isterseniz diye bilgi veren bile olmadı sizin çocuğunuz olnaz diyerek kestirip attılar hatta. ben internetten araştırarak buldum.

Ozaman ben 3ay once yaptırmışımı olucam hsgyi. Bı sorun olurmu acaba

Selam cnm anladigim kadariyla yumurta donosyonu yapacaksiniz. Esine tesemi yapilcak ?

Gecenyıl hamıle kaldım kurtaj oldum. Drtor senn çocugun oluyo olur dedı. Temmuza kadar ugrastı.fsh 21den 105e cıkınca tuple işin bıttı senn için yapılacak bısey yok dedı. Senı Kıbrısa gondereyım dedı. Araya vırus gırdı. Drtor hazırlayıp gonderecek. Yoksa bız kendımız arastırıp gıdemezdık.

A. Selam canım yok sperm var ama ileri hareket yok sperm testini Murat beye attım tüp bebek olur korkmayın dedi çok şükür
Bizimde sadece tüp bebekle oluyor ama 2006 dan beri deniyoz hep negativ cikiyor . Ben endometriose hastasiyim ve kistimden dolayi az yumurta oluyor bazende bos cikiyor ve tedavi iptal oluyor. Artik tüp bebek ile ugrasmicam maddi manevi yipraniyor insan 40 bin euro para gitti kucak yine bos. Yumurta donosyonu bende yaptircam

Valla cnm bende de ilk deneme olcak
Belli basli zaten arastirmama göre iyi olan kibrista 3-4 klinik var. Hepsiyle görüstüm ben her klinik ayni seyi söylüyor ilgi olarak bence hepsi ayni tabi yani telefon görüsmesinden bahsediyom hepsi bana ayni ilgiyi gösterdi. Gitmedim görmedim bilmiyorum. Ama burada okadar cok yasanmislar varki okuyunca sende bilgi sahibi olursun. Benim gitcegim yer nekadar dogru bilmiyom vallaha ama ben sirf arkadaslarim hamile kaldi diye orayi önerdiler . Memnunlar.hersey nasip onlarda oldu diye bendede olcak diye bisey yok. Ama hergün beraberim onlarla konusuyoz onlarin mutlulugunu göruyorum belki ondan bir umut dedim klinige basvurdum. Herkesin hakkinda hayirlisi olsun hepimizin dilegi ayni rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin hepimize cifter cifter versin insallah

Kuzum işte aynı şu an biz gibisin.. aslında spermler sağlıklı olsa belki yumurtanın kusurunu saklayıp embriyo ilerleyebilir ama ikisinde de problem olunca ilerlemiyo maalesef bence yani.. o yüzden artık boşa para dökmekten umutlanmaktan yoruldum buna karar verdim.

Hangı klınık acaba. Enım aklımda hıc Kıbrıs yoktu 2yıl önce birkaç drtor Kıbrısa gıt senden bısey olmaz dedı. Evlat edındım. Bu drtor karsımıza cıktı. Gözümüzü kapatıp gıdıcez nasıp te varsa en kotu yerdede olur. Allah kımseye aratmasın. Pahalı tedavı bunlar. Ben de zaten bır kez gıdebılım. Tek maasla cok zor. Aklımda kalmaz en azından. Nasıpse olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…