Orda otobüs olayı yok mu :) varsa uzak mı? Bide Türkiye lirası mı veriyoruz araçlara? Bende günübirlik gidiş dönüş yapacağım. Havaalanında yemek yesem ihtiyacım olsa alsam euro mu?
Bildiğim kadarıyla taransferden sonra ödeme yapıyoruz. Benı transfere aldıklarında çantamı koyacak yer oluyor mu? Sorularım fazla oldu kusura bakma. Bide farklı :)

Arkadaslar facebook tup bebe gruplarına uyemısınız. Orda Kıbrıs dru var. Op. Dr. Vedat ugurel tanıyan varmı. Kıbrıs tüp bebekteymiş.

Ilk gittiğimde otobüsle gittim ama çok uzak bir noktada inip yurumek zorunda kaldım. Ben lefkosede gynolifeta yaptırdım. Hastanenin yeri otobüs güzergahına uzakta kalıyor. Kibrisin içinde taksi otobüs vs herşey türk lirası ama havaalanında euro olabilir çünkü yurtdışı uçuşlarda turkiyedede öyle oluyor.
Transferde çanta koyacak yer yada kilitli bir dolap yok onun için ben paramı transferden önce ödedim. Kalan para kimlik gibi esyslarimida küçücük bir cuzdanla yanıma aldım ama mesela telefonu odada bırakmak zorunda kaldım(yastığın altına saklamistim:) çünkü elektronik eşya sokamıyorsunuz transfer odasına. Benide en çok rahatsız eden şeyler bunlar olmustu:) ustunuzu değiştirmek istediginizdede kapıyı kilitleyemiyorsunuz ve kapıda bekleyecek eşiniz falanda olmayınca huzursuz oluyor insan biraz. Yinede 2 kişi gitmeyi gerektirecek kadar büyük sorunlar değil bence:)

Yazdıkların benım için çok faydalı oldu. Bende senin gibi yaparım :) Valla bendede hiç şans yok teli yastık altına koyarım temizlikçi gelir toplar götürür :)
Tekrar çok sağol. Kafamda sıkıntıydı bunlar. İnşallah sorunsuz hayırlısıyla mutlu biter.

Merhaba.Burayı geri dönüp 3000 _4000sayfa oku.böylece merkezlerle ilgili bilgi sahibi olursun.Emin ol aklındaki 10larca soru daha önce başka kişilerce de düşünüldü soruldu.Yani tüm sorularının cevabı da geçmiş sayfalarda mevcut. Ve sonrasında daha sıcak bulduğun merkezle anlaş.Kesinlikle doktor yönlendirmesi ile merkez seçme.Küçük bir bilgi ; Doktorlar kıbrıs hasta yolladıkça hasta başına 500euro alıyor.Oyüzden seçimini kendin yap.Merkez yollarsa pek indirim de alamazsın.Merkezler dr a verecekleri 500 euro yu indirim olarak biz giden kişilerden düşüyor.Dilerim şansın açık olsun.Zira bu ışte şans faktörü de çok önemli.Bu arada benimde sprem donasyon u ile ikizlerim oldu şuan 16 aylıklar. Tüm sayfadaki arkadaşlarımıza Rabbim nasip etsin.

Arkadaşlar merhaba. Bilginiz olsun diye yazmak istedim. 1 temmuz itibariyle kıbrısa uçuşlar THY günde 1 kez pegasus günde 1 kez olmak üzere toplam sadece 2 kez olacak. 9 temmuz itibariyle de THY 2 pegasus 2 olmak üzere toplam 4 kez olacak. Ayrıca turkiyede yapılacak pcr testi negatif olsa bile kıbrısa inince test tekrarlanacakmis. Yani daha da zorlaşıyor şartlar sanırım.

Okudugun icin mi karar degistirdin bende mi okusam cok geldi sayfalar diye okumadim
Kıbrıs biraz işi ticarete dökmüş gibi geliyor bana. Hem Bakü daha uygun fiyat olarak. Orada tedavi gören arkadaşlar la yazıştım güzel şeyler söylediler. Saçma gelebilir ama Biraz da hislerim oraya gitmemi söylüyor Eşim de sağolsun kararı bana bıraktı. Yeni irtibata geçtim Bakü deki Merkezle. İzmir de yaşıyorum bende. Burada bir Doktor ismi verdiler. Tahlillerimi burada hazır edip en kısa zamanda gitmeyi planlıyoruz inşallah.

Hangi klinik bendr arastirmadayim kibrisin fiyatlar ucmus bakude ne fiyat verdiler
3000 dolar tedavi. 5 gün konaklama için 350 dolar diye yazmışlardı Ocak ayın da. Geçen hafta tekrar irtibata geçtim ama fiyat sormadım herhalde aynıdır.

Offf yaaa
Burdakı pcr testini çözdük
Orda nerde yapıcaz?
Birde kıbrısta sgk geçmiyor ve o test ücretli olucak her halde

:)) ordaki personel çok rahat burda hicbir şey olmaz merak etmeyin diyorlar ama bilemezsin tabi önlem almak lazım. Inşallah burdaki herkesin hikayesi mutlu sonla biter

Daha karar veremedim. Okucam canım. Bu gruba bılgı edınmek için uye oldum. Bebekler ını saglıkla mutlulukla buyur canım.

3000 dolar tedavi. 5 gün konaklama için 350 dolar diye yazmışlardı Ocak ayın da. Geçen hafta tekrar irtibata geçtim ama fiyat sormadım herhalde aynıdır.
Canim sen yumurta donasyonumuydu bu fiyati verdiler bana 2500 yuro 500 dolarda dondurma ucreti dendi gecen hafta konustum benimki sprem ama

Benim anladığım 2.pCr önlem amaçlı birincisinden sonra sonuçta havaalanından gecerken temas riski var. 2. Pcr sonuçlanana kadar da sanırım otelde kalınması lazım 2 günde sonuçlanacak ama o iki gün full karantina mı?

Işimiz zor daha da zorlaşacak desene

Merhabalar, kktc deki pcr testi ücretsiz olacakmış, ancak şu an uçuşlarda ciddi sıkıntı var artı ben British ile görüştüm 15 temmuza kadar hasta kabul etmiyorlar gidişata bakacaklarmış, sizlerin diğer merkezler hk bilgisi varmı? Hepsi bu şekilde 15 temmuzumu bekleyecek

Öncelik eski bekleyen hastaların onun için ben eylül de gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…