Bılıorum cnm bende merak ettim tüm hersey ıcındemı o fıyat dıye. Ben ılacların ücretını hıc sormadım benım düsüncem tahmınen benımde 6 bını bulurKıbrısta hiç bir merkez ilaç dağıtmıyor
Yumurta donasyonunda ilaçlara çok para gitmiyor
İlaçlarBılıorum cnm bende merak ettim tüm hersey ıcındemı o fıyat dıye. Ben ılacların ücretını hıc sormadım benım düsüncem tahmınen benımde 6 bını bulur
Bencede çok pahalıSadece tedavıyse cok pahalı diye düsünüyorum
İlaçlar
Estrofem
Progestan iğne veya fitil
Prednol
Antibiotik
Vitamin
Aspirin
Maksimum tutsun 1000 tl
Eğer tabii progesteron iğne pahalısını seçersen(prolutex) fiyat artar
Amiiinn güzel kalplim hep beraber kavuşalım en kisa surede inşaAllah ❤Canımsın
İnşallah en kolay yolla evladına kavuşursun❤
Buraya ilk girdiğimde kesinlikle hit diyodumAllah yolunu açık etsin. Biraz kendinden bahseder misin? Yumurta donasyonu mu? Yolculuk hangi merkez?
Yanı ucak bileti ve otel var yeme içmemi yok böylemi 5bın euroSordum uçak bileti otel yeme içme hepsi içinde dedi sadece ilaçlar yokmus içinde hit 5000 dedi. Otel içinde yeme içme yok.ucak bileti falan sizden dedi
Otel 1 gecemi dondurulmuşlara para istedimiOtel var sadece uçak yok yeme-içme yok
Senin mesajı ılk okuduğumda ne kadar pahalı Kıbrısa zammı geldı yoksa demiştim. Ama degilmiş.Valla bende otelde yok ucakta yok . Benim ozaman cok pahali yaaa benim kafam karisti valla
Bende Kıbrıs Hit diye girdim. Bakü diye Karar değiştirdim. Hepimiz için hayırlısıBuraya ilk girdiğimde kesinlikle hit diyodumama sonra okuya okuya bi baktım aaa ben kararsızım çünkü memnun olmayanlar var ordan (burda geriye dönük okumanın ne kadar önemli olduğunu anladım o yüzden herkese eski msjlari okumalarını tavsiye ediyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?