.Bben o yüzden temmuzda gidicem ertelesek diye düşünmüştüm fakat vazgeçtim ya ikinci dalga gelirde oralarda kalırsak diye .benimde aynı artık psikoloji darmadağın oldu rabbim hepimizi korusun sağ salim tedavilerimizi olalim. kafa karmakarışık benim iyimimi ettim kötümü ettim ertelemekle vallahi bilemiyorum .
hım ondan fiyat farkı var spreme göre yumurta daha çok işlem gerektiriyor demek ondan bu kadar yüksek hakkımızda hayırlsıBenim Yumurta Donasyonu olacak Canım.
canım sayfa sayılırının arasında olan 3 noktaya tıkla rakamı yaz biz önce kıbrıs deyip onlarca yerle görüştüm sonra gürcistanla irtibata geçtim en son bakü medikal pilazada karar kıldım allah nasip ederse ilk denemede olumlu sonuçlanır inşalla.3000lerden nasıl okucam. Sayfalar tek tek acılmıyor.3000yazınca acılabılıyormu. Bİr yerı varmı. Yenı yım bulamıyorum
Doğru bilgi paylaşımı yapmalıyız."Bakü de tedavi olan var ama şikayet eden yok _ ticarete dökmemişler " yazmışsınız.Biu kesinlikle doğru değil.Öncelikle ister kıbrıs ister bakü ister ukranya olsun hepsi işi tamamen ticarete dökmüş.Tum merkezler için ekmek kapısı olarak görünüyoruz.Bakü çok acımasızca bu platforma defalarca sahte kimlikli reklamcı kişileri soktu.Bu sayfadan kişileri kandırıp baküde müşteri topluyolardı. Süper embriyo diyen mi istersin, kendi kendiyle yazışan mı istersin , yoksa buraya bayağ mesai harcayıp negatif olduğunu söyledi üzüldük sonra hamile kaldığını söyledi mutlu olduk meğer hepsii sadece senaryoymuş kadın sadece bizleri kandırıyormuş. Sahte kimlikle bu sayfaya reklamcılar çok geldi.Herkese karşı dikkatli olun.Bence hiç bir merkezi pek savunmayalım.canım bakü medicakl plazaya yaz konuş fiyatlar baya düşük 3000 dolar demişler bir arkadşla özelden konuştum. celalettin örenk ben sprem donasyonu ama yumurtada oluyor doktorda. bu platforda baküde gebe kalan yumruta donsayonu yaptıran var. şikayet eden yok. işi ticarete dökmemeişler. ben virüz var die seneye erteledim. zaza oralı mesela oda yumurta donasyonu yaptırdı defalarca rabbim nasip etmedi inaşllah bu deneyeceği sonuncu olur ve minnoşlarını kucağına alır. onla irtibata geç çok şey kazanırsın benden demesi canım.
Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizim aramızda bir iki gün vardı. Bana da yarın gün verecek doktorHerkese merhaba, beni hatirlayan arkadaslar çıkar mutlaka, zorlu bir süreçten snr dogum vaktim geldi 1 temmuz , hepinizden dualarını bekliyorum cok uğraştık bekledik, gecen sene bu zmnlar okdr cok agliyordum ki evlat diye ve donasyon diye biseuden hbrim bile yoktu, şimdi kavusma günü geldi, rabbim saglikla kucagima almayida nasip eder insallah, hepiniz de benim dualarimdasiniz cok yazmasam da hep girip okuyorum, rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin insallah saglikla
Cok tesekkur ederim cnm bilgiler icin evet baku daha mantikli gelmeye basladicanım bakü medicakl plazaya yaz konuş fiyatlar baya düşük 3000 dolar demişler bir arkadşla özelden konuştum. celalettin örenk ben sprem donasyonu ama yumurtada oluyor doktorda. bu platforda baküde gebe kalan yumruta donsayonu yaptıran var. şikayet eden yok. işi ticarete dökmemeişler. ben virüz var die seneye erteledim. zaza oralı mesela oda yumurta donasyonu yaptırdı defalarca rabbim nasip etmedi inaşllah bu deneyeceği sonuncu olur ve minnoşlarını kucağına alır. onla irtibata geç çok şey kazanırsın benden demesi canım.
Bende 2019 Mayıs ayında yaptırdım. Tek yumurta vardı ama malesef gelişmedi ve devam edemedik. Etkisinin birkaç ay devam edeceği söylendi ama o süre içerisşndede bir gelişme olmadı. Az da olsa iyi sonuç alanlar var galiba melesef bende bir işe yaramadıkizlar selam
az once nette karsima cikti, PRP yontemiyle yumurta rezrv az olanlarda epey basari oluyormus.
yasi genc olan ama rezrv az olanlar deneyin. bilseydim bu yontemin cikacagini bekleyip denemek isterdim donasyon yaptirmak yerine. siz boyle dusunmeyin sonra diye yazmak istedim.
Cook saol canim allah senin de yardimcin olsun sag salim kucagimiza alalim kuzularimizi ❤ burda ve dunyada ne kdr evlat hasreti çeken varsa rabbim onlarin da yardimci olsun en kisa zmn da evlatlarina kavussunlar insallahCanım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizim aramızda bir iki gün vardı. Bana da yarın gün verecek doktor
herzaman olduğu gibi sonana kadar hepiniz dualarımdasınız. Rabbim en kısa zamanda hepinize bu duyguyu yaşatsın
valla bacım savunma analamında değil herkez praanın derdinde ama kıbrısta doğuş tüp bebek olsu nn, kıbrıs tüp bebek merkeazi olsun. ıvf tüp bebek merkezi olsun, lefkoşa olsun kaç kişiyle konuştuysam bana 4 5 bin yurodan aşağı fiyat vermediler. uçak yol yemek yatacak yer yok. artı yurmurta toplama işlemine akadar gelmeyin diyorlar. ona harcicağın parayıda karşılamıyorlar. e baküde bunların hepsini kapsıyor birde 125 gün yanımızda olun ki ilaçlarınızı innelerini biz yaplım diyorlar. arama yerine bakü yazarsan pek çoık kişi kalmış bende onlara istinaden artı arzu hanımla ve bir başka hanımla konuştuğum için diyorum. mesela hiç bir klinik konuşma esnasında kimseye bu konudan bahsetmeyin. eşiniz ve sizin aranızda olsun yarın birgün ufak bir kırğınlıkta çocuğunuza hiç yakışık kalmicak bir kelime kulanır zornuza gider derki. en azından arzu hanım azerice konuşuyor onla değil diğer hanımı bakü tur dişe kaydettim kimse bilmesin die adını unuttum. o hanım türkçe çok rahat konuşuyor. onunla irtibattayım. öneri yaparken yazıları okuyun geçmişi tarayın gidenlere sorun yazıyorum ben her defasında sadewce 100%5 şansım varsa her şekilşde neden 20 değilde 45 harcim ki mantığındayım. umarım kişmseyi yanlış yönlendirmemişimdir...Doğru bilgi paylaşımı yapmalıyız."Bakü de tedavi olan var ama şikayet eden yok _ ticarete dökmemişler " yazmışsınız.Biu kesinlikle doğru değil.Öncelikle ister kıbrıs ister bakü ister ukranya olsun hepsi işi tamamen ticarete dökmüş.Tum merkezler için ekmek kapısı olarak görünüyoruz.Bakü çok acımasızca bu platforma defalarca sahte kimlikli reklamcı kişileri soktu.Bu sayfadan kişileri kandırıp baküde müşteri topluyolardı. Süper embriyo diyen mi istersin, kendi kendiyle yazışan mı istersin , yoksa buraya bayağ mesai harcayıp negatif olduğunu söyledi üzüldük sonra hamile kaldığını söyledi mutlu olduk meğer hepsii sadece senaryoymuş kadın sadece bizleri kandırıyormuş. Sahte kimlikle bu sayfaya reklamcılar çok geldi.Herkese karşı dikkatli olun.Bence hiç bir merkezi pek savunmayalım.
ara sor soruştur bacım geçmişe dönük bakarsan en azından bilgi birikimin artar. ben burdan okadar kişiyle görütüm ki hepsinden ayrı ayrı şeyler öğrendim. mesela rahim filkmini çektirmeden gitme dedi biri gerçekten de hakılı kırk sene düşünsem aklıma gelmezdi. artı yumurta rezervine baktır dedi biri daha önce tüp bebek bile yapmadığımdan çoğu şeyi kulakdan dolma hareket etmektense burda sormak sana yardımcı olur.Cok tesekkur ederim cnm bilgiler icin evet baku daha mantikli gelmeye basladi
canım ne yaptın sen gittin mi hayırlı sonuç aldın mıOcakta gitmeyi planlıyorum. Canım zaten ben de en uygun harcamalara bakıyorum öyle otel filan değil günlük evler odalar filan.Hakkımızda hayırlısı inşallah ne diyeyim Allah hepimizin yardımcısı olsun emeklerimiz boşa çıkmasın
Şaşkınlıkla okudum yazdıklarınızı. Gerçekten varsa sayfada böyle birileri Allah bildiği gibi yapsın onları. İnanın kafamı karıştırdınız. Kararımı birdaha gözden geçirme hissi uyandı bende. Nerden anlıycaz peki yazanların sahte olup olmadıklarını?Doğru bilgi paylaşımı yapmalıyız."Bakü de tedavi olan var ama şikayet eden yok _ ticarete dökmemişler " yazmışsınız.Biu kesinlikle doğru değil.Öncelikle ister kıbrıs ister bakü ister ukranya olsun hepsi işi tamamen ticarete dökmüş.Tum merkezler için ekmek kapısı olarak görünüyoruz.Bakü çok acımasızca bu platforma defalarca sahte kimlikli reklamcı kişileri soktu.Bu sayfadan kişileri kandırıp baküde müşteri topluyolardı. Süper embriyo diyen mi istersin, kendi kendiyle yazışan mı istersin , yoksa buraya bayağ mesai harcayıp negatif olduğunu söyledi üzüldük sonra hamile kaldığını söyledi mutlu olduk meğer hepsii sadece senaryoymuş kadın sadece bizleri kandırıyormuş. Sahte kimlikle bu sayfaya reklamcılar çok geldi.Herkese karşı dikkatli olun.Bence hiç bir merkezi pek savunmayalım.
Yok canım nerdeee korona vurdu hepimiziiiicanım ne yaptın sen gittin mi hayırlı sonuç aldın mı
3.yılım bu tipilere.Cok kişi gördük.Bir kişinin geçmiş yazılarını mesajlarını kontrol edin.Mutlaka bir açık veriyor.Merkezi sürekli öven bir olduğunda ona dikkat edin.örneğin bir kaç farklı sayfada mesajlarına bakınca ampül gibi REKLAM diyor.Şuana kadar reklamcı olduğundan şüphelenip şikayet ettiğim kimse de yanılmadım.Yoneticilere şikayet edince onlar detaylıca inceliyor o kışiyı. Bu insanlar çoğu merkez çalışanı.prim kazaniyor.Bazisı da gerçekten donasyon yaptıracak hasta ama merkez diyor 3 _5 kişi yönlendir senin tedavi bedava olsun diye . Dikkatli olunŞaşkınlıkla okudum yazdıklarınızı. Gerçekten varsa sayfada böyle birileri Allah bildiği gibi yapsın onları. İnanın kafamı karıştırdınız. Kararımı birdaha gözden geçirme hissi uyandı bende. Nerden anlıycaz peki yazanların sahte olup olmadıklarını?
bur da yararlı olamaya çalışanlardan biride benim. benim üzerimden prim yapmaya çalışmazsan sevirim. eğer geçmiş msjlarıma bakarsan ilk bu siteye girdiğimde sadece kıbrıs hakında bilgi topluyordum. daha sonra burada geçmişte zaza kimler gebe doktorlarla yazın yerini yazın die bir yazı yazmıştı. orada celettin örnek bakü medikal plaza yazıyordu bu dedğim 2018 son aylarıydı. çünkü biz teseyi 2019 martta yaptırdık. sonuç negetif çıkınca bu yola baş koyduk. geriye dönük okudum bende ozamanlar. her bir satırı ezberimde nerdeyse. ilaç tedevisi olmadan direk ameliyat yapan türkiyenin en blindik acı badem hastanesinde oldu eşim amliyatı. hiç bir hormon tedavisi olmadan hiç bir kan testine bakılmadan. ameliyat öncsi kan şekeri falan filan die bakıldı sadece. ben bu yola daha başlarken her şeyin para için olduğunu öğrendim. buradan her seferinde millete aynı şeyleri yazıp duryoum çünkü her seferinde aynı sorular oluyor. ne kadar nerde düşünüyorsunuz. bu yol okadar kötü bir yolki kendi ismini kulanarak bile konuşamıyorsun karşındakiyle. kim ne derse desin bu çeken bilir sadece. ben çok para harcamadım. teseyle beraber sadece 9 binim gitti. burada çoğu kişiyle irtibattayım 75 100 binler havada uçuşuyor. tek düşüncem daha uygunu varsa neden söylemim. senin çevrende bu işten para kazanalar çok çevirmiştir. çünkü umut için sadece umut için para kazanalar var. allah yukarda 2 senedir buradayım bir çok kişiyle telefonda ağladım. bir çok kişiyle özelden konuştum. hiç kimsede bana diyemez şöyle böyle açıklama yapmak zorunda bıraktığın için alaha havale ediyorum canım seni.3.yılım bu tipilere.Cok kişi gördük.Bir kişinin geçmiş yazılarını mesajlarını kontrol edin.Mutlaka bir açık veriyor.Merkezi sürekli öven bir olduğunda ona dikkat edin.örneğin bir kaç farklı sayfada mesajlarına bakınca ampül gibi REKLAM diyor.Şuana kadar reklamcı olduğundan şüphelenip şikayet ettiğim kimse de yanılmadım.Yoneticilere şikayet edince onlar detaylıca inceliyor o kışiyı. Bu insanlar çoğu merkez çalışanı.prim kazaniyor.Bazisı da gerçekten donasyon yaptıracak hasta ama merkez diyor 3 _5 kişi yönlendir senin tedavi bedava olsun diye . Dikkatli olun
3.yılım bu tipilere.Cok kişi gördük.Bir kişinin geçmiş yazılarını mesajlarını kontrol edin.Mutlaka bir açık veriyor.Merkezi sürekli öven bir olduğunda ona dikkat edin.örneğin bir kaç farklı sayfada mesajlarına bakınca ampül gibi REKLAM diyor.Şuana kadar reklamcı olduğundan şüphelenip şikayet ettiğim kimse de yanılmadım.Yoneticilere şikayet edince onlar detaylıca inceliyor o kışiyı. Bu insanlar çoğu merkez çalışanı.prim kazaniyor.Bazisı da gerçekten donasyon yaptıracak hasta ama merkez diyor 3 _5 kişi yönlendir senin tedavi bedava olsun diye . Dikkatli olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?