- Emoji Skoru
- 1.341
- Puanlar
- 113
Amin canim benim ınsallah bir aksilik olmazsa ınsallah bir sorun çıkmaz korkmuyorum desem yalan olur bu pandemi döneminde iyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun.nsallahhhhBence de karantina olmasın ama benim bildiğim tedavi için kıbrısa gidenler İkinci pcr testi sonuçlanıncaya kadar tedaviye alınmayacak. Sonuçlanana kadar serbest kalcaksa insanlar kıbrısta yada otelde o zaman ikinci test neden yapılıyo diye de sorguluyo insan ister istemez. Traidos ilk giden sensin sanırım uzun bir aradan sonra şansın bol olsun dualarım seninle. Hayırlı pozitif sonuçlarla dön
Kesinlikle size katılıyorum. Uzun zamandır ben de farkındayım bunun.Ben yine sayfada Reklamcı olduğuna inanıyorum.Arkadaşlar Çok Dikkatli olun. Zaten Yöneticiler mutlaka duruma el koyacaklardır.
iyi şuan gebeliğin keyfini süyor maşlahNesaybu isminde bir arkadaş vardı. Ondan Haberiniz var mı Hamileydi? bayadır yazmamış çok merak ettim. İnşallah iyidir.
Nesaybu nün bakü de bir merkezde çalışan olduğunu bu sitenin Yöneticileri bize söyledi.sayfada yazıldı bu.Yani nesaybu REKLAM cı. Site içi kışı aramalara nesaybu yazarsan yöneticilerin tüm yazılarına ulaşırsın. Not = Ben hala bu sayfada bariz şekilde reklam yapan kişi olduğunu söylüyorum.Yöneticiler bir kaç güne açıklama yaparlar.Nesaybu isminde bir arkadaş vardı. Ondan Haberiniz var mı Hamileydi? bayadır yazmamış çok merak ettim. İnşallah iyidir.
Emin misiniz ben ondan almıştım tüm numaraları? baya yazışmalarımız oldu. Siz nereden edindiniz bu bilgiyi?Nesaybu nün bakü de bir merkezde çalışan olduğunu bu sitenin Yöneticileri bize söyledi.sayfada yazıldı bu.Yani nesaybu REKLAM cı. Site içi kışı aramalara nesaybu yazarsan yöneticilerin tüm yazılarına ulaşırsın. Not = Ben hala bu sayfada bariz şekilde reklam yapan kişi olduğunu söylüyorum.Yöneticiler bir kaç güne açıklama yaparlar.
Kadınlar kulübü yöneticisi bu sayfaya yazdı ve o kişinin profilini engelledi.O dönem herkese bilgileri dağıtmış.güya almanyadan yazıyordu.Sayfa yöneticileri onun bakü deki bir IP adresinden girdiğini tespit etmişti.Güya başta negatif aldı sonra merkezi bayağ övmüştü güya hamile kalmıştı.Hepsi senaryoymuş.Sayfanın en tepesinde arama butonu var.Oraya onun adını yazarsan admin lerin yazdığı yazılara da ulaşırsın.Emin misiniz ben ondan almıştım tüm numaraları? baya yazışmalarımız oldu. Siz nereden edindiniz bu bilgiyi?
İnan kafam çorba oldu zaten çok zor karar vermiştim. Tekrar araştırmaya koyulmam gerekecek.Kadınlar kulübü yöneticisi bu sayfaya yazdı ve o kişinin profilini engelledi.O dönem herkese bilgileri dağıtmış.güya almanyadan yazıyordu.Sayfa yöneticileri onun bakü deki bir IP adresinden girdiğini tespit etmişti.Güya başta negatif aldı sonra merkezi bayağ övmüştü güya hamile kalmıştı.Hepsi senaryoymuş.Sayfanın en tepesinde arama butonu var.Oraya onun adını yazarsan admin lerin yazdığı yazılara da ulaşırsın.
Bir kac gündür bende prag arastiriyorum. benim adam sen kafayi yedin iyice dior gece gündüz int de yorum okuyorumÖyle bir bakayim dedim almanlarin pragdaki tedavilerini sonuclarini okudum pragdaki kliniklere gayet olumlu yazanlarda var . Ücret hemen hemen ayni hatta paket programlarida var. almanyadan genelde oraya gidiyorlar. .bekleme yokmus ve resim ile secim yapabiliyormusuz. Cok altarnetif secenekler sunuyorlar.
Cok eskilere henuz bakamadim ama 2017 de sanirim burdan bir arkadas hamile kalmis.
Anladigim kadariyla dediginiz gibi Almanyadan oraya tercih ediliyormus.
Aslinda basari oranlari ve fiyat olarak fark yoksa cek denenebilir.
Kızlar selam,Banada prof dr bülent tırasın bana verdiği ilaçlar için yorum yaptı bunlar sana yaramaz at cöpe dedı. Kos koca prof tan daha iyi biliyor ki bülent hoca cok iyi bir hekim. Bencede kendini begenme var sadece
Geçmişi okurken o kadar üzülmüştüm ki senin yaşadıklarına çok şükür bugünlere Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve bizlere de nasip etsin inşaAllah :) ❤Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizim aramızda bir iki gün vardı. Bana da yarın gün verecek doktor
herzaman olduğu gibi sonana kadar hepiniz dualarımdasınız. Rabbim en kısa zamanda hepinize bu duyguyu yaşatsın
Canim ben iki kere Cekya da Repromeda da yaptirdim. Benimkiler olmadi ama iyi bir merkez. Dunyadaki en iyi merkezler arasinda 4. siradalar. Bu sefer kibris deneyecegiz biz gerci. Ama Cekya da en iyi merkez orasiydi. Kibristan daha uygun.Bir kac gündür bende prag arastiriyorum. benim adam sen kafayi yedin iyice dior gece gündüz int de yorum okuyorumÖyle bir bakayim dedim almanlarin pragdaki tedavilerini sonuclarini okudum pragdaki kliniklere gayet olumlu yazanlarda var . Ücret hemen hemen ayni hatta paket programlarida var. almanyadan genelde oraya gidiyorlar. .bekleme yokmus ve resim ile secim yapabiliyormusuz. Cok altarnetif secenekler sunuyorlar.
Cidden bazıları doktor olmayı başarıyor ama insan olmayı başaramıyor Allah iyi ve incelikli doktorlarla karsilastirsin inşaAllahKızlar selam,
Uzuunnn süredir foruma girmiyordum,kacirdigim yorumlari okuyorum şimdi. Halil Bey ile ilgili yazdığınızı görünce dayanamadım. Bende de kötü bir intibasi var kendisinin. Gerci 1,5 sene önce bu tecrubemi paylasmıştım buradan. Hsg raporumda "dev hidrosalpenks" yazmasına rağmen kendisi bende hidrosalpenks olmadığını iddia etti. Raporu yazan doktora gecirdi bir güzel. Zaten o hep öyle yazıyor dedi. Bunu nasil hidrosalpenksle karistirirlar dedi. Gel sana yumurta transferi yapip hemen gebe yapalim dedi. (Tabi oyle kolay oluyor bu is) Benim hidrosalpenks oldugu soylenen bolgede baska ameliyatim oldugu için hidrosalpenks cikartilmasi da problemli olacakti. Bu yüzden Halil Bey'in soyledigine inanmayi tercih ettik. Gerci Halil Bey'in ukala tavirlari, ben ona kendimle ilgili birsey anlatırken onundeki bilgisayarda oyun oynaması ve beni muayene ederken gosterdigi özensizlik yüzünden onu secmedik. Genital muayenede muayene ederken kullandigi aletin ucuna biliyirsunuz normalde prezervatif takıyorlar. Yani hijyenik birsey takılıyor. Ben o heyecanla farketmemisim muayene bitince farkettim aletin ucuna plastik muayene eldiveni takmışlar onunla beni muayene etmis. Hastaya ne büyük bir saygısızlık ve terbiyesizlik. Adamin umuru degil hijyen. Neyse ben kendisi saolsun devvv hidrosalpenksim le bir deneme yaptım. Gitti güzelim embriyo çöpe Sonra tekrar hsg cektirmek istedim hsg yi ceken raporu yazan ayni doktor vardı. Beni yattığım film masasindan kaldirdı "boşuna radyasyon veremem ben size, bu hsg'nin sonucu ayni çıkacak,size aynı raporu yazacağım. Lutfen paranızı iade etsinler." dedi. Halil'in kotuledigi doktor da bu kadat iyi bir doktor çıktı. Sonra Bulent Tiras yapti hidrosalpenks ameliyatimi. Basarili bir ameliyattı ama onlar da bir başka alemdi. Acibademde ameliay günü neler neler geldi başıma,o da ekibini iyi yonetemiyor diye anladım. Ekip dedigin sadece doktor ve asistandan olusmuyor çünkü. Hemsireler ve diger doktorlar da ekibin icinde olmalı. Orada da bir sürü problem yaşadım ama Bulent iyi bir doktor. Yalniz o da şöyle bir terbiyesizlik yaptı. Başindan beri yumurta donasyonu için Çekya ya gidecegimi biliyordu. Aslında bizim burada donasyon hastası yasak dedi,ilgilenmeyecek misiniz benimle dedim. Yok olur mu ilgilenecegim dedi. Ameliyatı oldum ameliyat sonrası ameliyatla ilgili kontrole gittigimde kendisi beni görmedi asistanı Yigit Bey gördü. Asistanından sonra Bülent Beyi gormek istedim 1 saat kadar bekletip hemsiresi geldi ve artık Bulent Beyin beni gormeyecegini soyledi. Çünkü ben dis merkezde donasyona hazirlaniyormusum. Bu da bir baska etik dışı davranıştır. İnsan hastasının yüzüne bunu lisanı münasip ile anlatır. Hemsiresiyle haber yollatmaz. Ayrica daha yeni beni ameliyat etmisdin. Hala senin sorumlulugundayim. Ameliyat ettigi hastasini insan bir kontrol eder. Ben böyle terbiyesizce bir hareket beklemedigim için o gün Bulent Beyi gormek için ısrar ettim. Kendisi ile goruseyim, ne söyleyecekse kendisi söylesin,sanirim yanlis anlasmalar oluyor dedim. Uzgunuz bundan sonra Bulent Beyi goremeyeceksiniz dediler. Bulent Bey iyi bir doktor olabilir ama kusura bakmasın insan olma konusunda gitmesi gereken cok yol var.
Nee! Cidden böyle bisey varsa Allahtan bulurlar inş. böyle biseyi yapan birinde ne vicdan olur ne merhamet insan bile denmez.. Ne umutlarla gidiyo insanlar oraya intiharı bile düşünen oluyo tutmadıkça hangi vicdana sığar..Rabbim doktorlarında vicdanlısına denk getırsın inşallah. ya okadar emek verıyoruz . Bızlerıde düsünsünler artık para otomatı olarak degılde gercekten evlat sahıbı olmak ıstedıgımızın farkına varsınlarkurban oldugum rabbim bizlerede hayırlısıyla evlat nasip eder inşallah 2006 dan beridir nefes alamıyorum sankiii her tedavi sonucu hayallerım suya düsüyor. Yılmadan yıkılmadan bıdaha bıdaha dıoz hep negatıf
Kızlar benım bır arkadasım var . Birgün bana bırsey dedi hıc unutmuyorum. 13 senedir gittigi kadın dr buna demıskı . Tüp bebek merkezlerınde şöyle bırsey var . Her ay genel bır toplantı yapılıor ve aylık yapılan tedavılerde gebelık sayısı belırlenıyor .o sayıyı gecılmıor demıs. Yani mesela bu ay 30 hasta var sadece 10 tanesı gebe bırakılcak.Ben duydugumda şok olmustummm. Inananamadım . Gercek olabılırmıkı gercekten . Hep aklımda yıllardır her olumsuz tedavımden sonra aklıma gelır benım
Cok haklısınn vallahı ben duydugumda cok sasırmıstım Allah bılır dogruluk payı varmı yokmu . Yemın ederım arkadasıma dedımkı böyle bısey nasıl olabılır. Dedıkı buda bır tıcaret gıbı düşünüorlar bu ay 10 kişiyse dıgerlerı yıne gelcek gıbısınden . Hakketten böyle birşey varsa yazıklar olsunNee! Cidden böyle bisey varsa Allahtan bulurlar inş. böyle biseyi yapan birinde ne vicdan olur ne merhamet insan bile denmez.. Ne umutlarla gidiyo insanlar oraya intiharı bile düşünen oluyo tutmadıkça hangi vicdana sığar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?