Ben dogustayim cnm . Nasipse 8.ayin sonuna dogru gitmeyi istiyoruzBeyzanur sen nerde tedavi görüyosun
Aynen cnm nasip herseyYurtdisi falan bos is. Tutarsa tutuyo. Praginda yaptigi cok farklida degilmis
kesinlikle cok haklisin canim. Bende bi fark glremiyorum.Bu tarz seylerin tavsiyesi olmaz ama Çek'de başarı oranları Kibrisla aynı,hatta bazı kliniklerin daha iyi. Turkiyeye yakin diye tercih etmek istiyorum bu sefer Kibrisi ben ama korona izin vermeyecek galiba.
C Cewlik1212 senin bu soruna cevap vermemisim galiba özür dilerim.
Repromedaya gittim ben. Az embryom.oldu benim. 10 yumurta,3 embryo fakat 2 si 5.gune gitti. Sadece ve sadece 5.gun embryosu koyuyorlar. Ve tek bryo transferi yapiyorlar. 2 kere transfer oldu bana. Biri hit sayesinde hidrosalpenksli transfer.
Fiyatlar 4900 basic yumurta donasyonu
250 € 2 embryo dondurma, 400€ sonra donmus embryo transferi.
Ben Cek'i totalde fiyatlar daha ucuza geldi diye ve avrupa birliginde olduklari icin daha guvenilir buldugum için tercih ettim. Yoksa bence Çekle Kibris arasinda büyük farklar yok. Bu arada benim gittigim Repromeda klinigi Dunya ivf'in internet sayfasinda avrupadaki en iyi merkezler listesinde yer alıyo
@Zaza74 arastirmalarimda çekde Unicayi da cok begenmistim. Fiyat farki yüzünden elemistim onları.
Beyzacim ben anlamadim canim esinle kibrista kalcaksin 1 ay tedavinin basindan sonuna kadar demi? Otel 1050 euro yeme icmede dahilmi bu fiyata?Hmm bende ucak yok sadece 1 ay otel 1050€
Buarada hayirlisi canim insallah bebisinle dönersinBen dogustayim cnm . Nasipse 8.ayin sonuna dogru gitmeyi istiyoruz
Evet cnm herseye orda baslicaz esimle beraber. Otel hersey dail evetBeyzacim ben anlamadim canim esinle kibrista kalcaksin 1 ay tedavinin basindan sonuna kadar demi? Otel 1050 euro yeme icmede dahilmi bu fiyata?
insallah hepimizBuarada hayirlisi canim insallah bebisinle dönersin
Slm m
slm canim rahmin iyi olmasi cok iyi. Suan sezon oldugu icin bide koronadan dolayi daha pahalidir diye düsünüyorum. Normalinde dondurulmus yumurta iyi degil diye biliyorum yani donörle paralel gidiyo tedavi yumurta toolandigi gün esinin spermiyle döllendirilip 5 gün sonra transfer ediliyo. Genelde 5-6 tane embriyo 5. güne iyi
Canim sana biz ilk tedavimizde uçak transfer konaklama 2 gün 700 euro ödedik fiat artmış yinede böylesi iyi oluyor kibrista oteller yurtdışı statüsüne girdiği için tur sirketiyle gitmezsenuz eger cok pahali1 hafta icin cnm ucak dahil
Cok iyi ya. Sen kendinmi bulup ayarladin yoksa bu fiyati klinik araciligiylami oldu?Hmm bende ucak yok sadece 1 ay otel 1050€
Gittiğiniz merkezi mi tavsiye etmiyorsunuz yoksa Gürcistanda ki diğer merkezleri demi ?sevgili arkadaşlarım özelden yazan çok olmuş fakat eskısı gibi giremiyorum bana gürcistani soranlar atlas ivf de yaptırdım tam 3 kez hepside negatif ben gürcistanda geride 6 emriyom kalmasına ragmen orayı bıraktım şimdi ise ukrayna nadıya ivf klinika tedavi oluyordum en son subat ayının 13 cü geri dönmüştük şimdide pandemi oldugu için klinik erteledi bende beklemedeyim netten atlas ivf yazarsanız bulursunuz ben kendi adıma şahsen gürcistandan memnun kalmadım ama başkaları istiyorsa deneyebilir ne diyeyim hepiniz sevgiyle kalın
Klinik söyledi cnm hatta yazilida yazdilar bizde sasirdik. Yazismamiz duruyor sonra yok felan demesinler diye. Arkadas ocakta gitti o 800 € ödedi bir aylik esiyle beraber onda yemek yoktuCok iyi ya. Sen kendinmi bulup ayarladin yoksa bu fiyati klinik araciligiylami oldu?
supermis 1 ay 1050 euro cok ucuzz 20 yıllık turist rehberiyim ben acentada bu kadar ucuz otel görmedim süperrrEvet cnm herseye orda baslicaz esimle beraber. Otel hersey dail evet
Büyük anadolu otel
Altinkaya otel
Bella view otel
Bu oteller ile anlasmalilar . Fiyat sabit dedi ne zamana gelirseniz dedi. Ücünden birini secebilirsiniz dedi
Bella wiev harika bir otel ben seviyorum orayı birçok kişi memnun kalmıştıKlinik söyledi cnm hatta yazilida yazdilar bizde sasirdik. Yazismamiz duruyor sonra yok felan demesinler diye. Arkadas ocakta gitti o 800 € ödedi bir aylik esiyle beraber onda yemek yoktu
Bende kackez sordum eminmisiniz diye güldülersupermis 1 ay 1050 euro cok ucuzz 20 yıllık turist rehberiyim ben acentada bu kadar ucuz otel görmedim süperrr
Klinikten yazistigim kizda aynisini söyledi en cok hastalarimiz tarafindan tercih edilen bella dediBe
Bella wiev harika bir otel ben seviyorum orayı birçok kişi memnun kalmıştı
Kiz sus niye soruyosun eminmisiniz diyeBende kackez sordum eminmisiniz diye güldüleryazisma ilede onayladim . Ama bunlarin int sayfalarinda 1 hafta otel ucak bileti bizden 500€ yaziordu galiba.
Bana bu fiyati vermeleri benide sasirtti bakalim birdahaki aya rezervasyon yaptiriken ne dicekler
Iyi araştır canim sürekli ara sor gerekirse otelin rezervasyon servisiyle konuş konuşmalarını kayda al çünkü bazen nadirde olsa karşılaşılan sorunlardan biri bu sana fiatı bunu söylerler sonra otelin doluluk oranını bahane edip değişim söylerler çok dikkatli ol akıl vermek gibi algılama sakın yıllardır karşılaşılan sorun bunlarBende kackez sordum eminmisiniz diye güldüleryazisma ilede onayladim . Ama bunlarin int sayfalarinda 1 hafta otel ucak bileti bizden 500€ yaziordu galiba.
Bana bu fiyati vermeleri benide sasirtti bakalim birdahaki aya rezervasyon yaptiriken ne dicekler
Bella acenta müşterileri tarafından tercih edilen bir oteldir personelinden yönetimine kadar ilgi alaka iyidirKlinikten yazistigim kizda aynisini söyledi en cok hastalarimiz tarafindan tercih edilen bella dedi
Rezervasyonunu yaptıkları an defalarca teyit ettir ve çıktısını iste rezervasyon bilgilerinin.Iyi araştır canim sürekli ara sor gerekirse otelin rezervasyon servisiyle konuş konuşmalarını kayda al çünkü bazen nadirde olsa karşılaşılan sorunlardan biri bu sana fiatı bunu söylerler sonra otelin doluluk oranını bahane edip değişim söylerler çok dikkatli ol akıl vermek gibi algılama sakın yıllardır karşılaşılan sorun bunlar
Simdi int baktim. Ben bu otelde kaldim cok cok memnun kalmistim dag evi gibi cok sirin. Butik hotel. Atmosferi cok güzeldiBende kackez sordum eminmisiniz diye güldüleryazisma ilede onayladim . Ama bunlarin int sayfalarinda 1 hafta otel ucak bileti bizden 500€ yaziordu galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?