Kızlar suan Kıbrısta sorun yok dediler bugun görustum adetimle baslayacagım hemen gynolife otel+ucak+yeme içme 850 euro dediler kendim bu masrafları hallatsem daha mı ucuza gelir zazacım sana yazmıstım ama gıdenler daha önce ilk defa gidiyorum önerisi veya tavsiye edeceğiniz biyer var mı

Kızlar bu haber dün gece çıkmış. Haberiniz var mı?
Kıbrıs hayal mi oldu simdilik

Arkadaslar aranıza yenı katıldım. Bugun hsg çektırdım. Toplerde sıkıntı yok. Rahım temız hamılelık için engel bısey yok dedı. Ben ekım de gıtmeyı dusunuyorum. İlk gidişim olacak. Benım kendı drum gonderecek. Nereye gonderecek ögrenmek istemedik. Kafa bulan adın dıye. Sıze sorum şu. Dra baslamayı dusunur sek nezaman gelelım. Donor ne kadar surede hazır olur dedık. Drtır adetın 1gunu gelin. 10yada 15gun sururyormuş. Donorle hazırmış. Benım anladıgım. Bılgı satar ortamında secım olacak. Bu donorle önceden bagıs yapıyo galıba. Donmuş mu kullanıyor bu merkezler yumurtaları. Pekı donmuş yumurta çözülünce embrıyo olucunca transfer sonrası atanlar tekrar donduruluyormu. Yanlış Bı sey yapmak istemiyorum. Allah rızası için yardımcı olurmusunuz. Ben maddı durumundan dolayı sadece 1kez gıdebılıcem.ilk ve son şansım olacak. Herkes bu şekıldemı tedavı olıyor

850€ 6700 tl ediyor
Aman tanrım. Böyle seylere yorum yapmayı sevmiyorum ama paranıza yazik. Bu paranın en az yarisina halledersiniz herhalde.Ben de Kibrisa hic gitmedim ama herseyimi kendim ayarlayacagim. Cek Cumhuriyetinde de oyle yaptım. Pegasustan ucak biletlerinizi alin,sonra taksi ile gidersiniz gideceginiz yere. Ben ona bile kiyamiyorum. Google a yazın nasil gideyim sehir merkezine diye 1000 tane yorum çıkar zaten. Zaten Kibrisda dil sorunu da yok. Hic olmadi havalimaninda otobus sorarsiniz. Kalacaginiz yeri www.airbnb.com dan veya www.booking.com dan ayarlayın.
Çek de harika tertemiz evlerde günlük 200 tl ye kaldık. Paraniza yazık. Biraz internetten arastirma yapacaksıniz o kadar. Yaw Cekyada biz 2 kisi 1 hafta maksimum 3000 bin harcamisizdor herhalde. Bir de embryolar olana kadar biz saga sola gezmeye falan gittik. Onlar dahil Bu dedigim sitelere bakin. En iyileri onlar. Biraz google arastirma yapin 🖒

Canım çok fazla ben ocak ayında gittim. Girnede yarım pansiyon olarak 7 gün kaldık 2500 TL verdik. Taksi kullanmak pahalı olacağı için merkezden sadece transfer talep ettik o da 500 tl idi. Belki oteller şuan hem pandemi hem de yaz olduğu için biraz daga pahalı olabilir ama yine de bu kadar olmaz sanmıyorum bir çok tur şirketi var araştır derim. 2500 içinde gidiş dönüş uçak biletleri de vardı.

Slm m
slm canim rahmin iyi olmasi cok iyi. Suan sezon oldugu icin bide koronadan dolayi daha pahalidir diye düsünüyorum. Normalinde dondurulmus yumurta iyi degil diye biliyorum yani donörle paralel gidiyo tedavi yumurta toolandigi gün esinin spermiyle döllendirilip 5 gün sonra transfer ediliyo. Genelde 5-6 tane embriyo 5. güne iyi bi sayi bunlar benim bildiklerin hayirlisiyla tedavin insallah olumlu olu

murakami sen cekde hangi klinige gittin? Nekadar ödedin? Kac embriyon vardi? Biraz anlatabilirmisin

Ben tedavinin basindan sonuna kadar orda kalcam . Biz bir ay diye düsündük.Hastane bize otel icin 1050€ dedi hersey dail. Sizin 850€ ucak icinde otel kacgün ?

Gercekmi ya valla pskolojim bozuldu artik

murakami sen cekde hangi klinige gittin? Nekadar ödedin? Kac embriyon vardi? Biraz anlatabilirmisin
Valla bende bazen düsünüyom kibrisla ayni fiyata gelior ucak konaklama derken hemen hemen ayni oluyor prag galiba . Acaba diyom sonra pisman olurum diye kibristan vazgecemiyom.

Valla bende bazen düsünüyom kibrisla ayni fiyata gelior ucak konaklama derken hemen hemen ayni oluyor prag galiba . Acaba diyom sonra pisman olurum diye kibristan vazgecemiyom.
Bu tarz seylerin tavsiyesi olmaz ama Çek'de başarı oranları Kibrisla aynı,hatta bazı kliniklerin daha iyi. Turkiyeye yakin diye tercih etmek istiyorum bu sefer Kibrisi ben ama korona izin vermeyecek galiba.
C Cewlik1212 senin bu soruna cevap vermemisim galiba özür dilerim.
Repromedaya gittim ben. Az embryom.oldu benim. 10 yumurta,3 embryo fakat 2 si 5.gune gitti. Sadece ve sadece 5.gun embryosu koyuyorlar. Ve tek bryo transferi yapiyorlar. 2 kere transfer oldu bana. Biri hit sayesinde hidrosalpenksli transfer.
Fiyatlar 4900 basic yumurta donasyonu
250 € 2 embryo dondurma, 400€ sonra donmus embryo transferi.
Ben Cek'i totalde fiyatlar daha ucuza geldi diye ve avrupa birliginde olduklari icin daha guvenilir buldugum için tercih ettim. Yoksa bence Çekle Kibris arasinda büyük farklar yok. Bu arada benim gittigim Repromeda klinigi Dunya ivf'in internet sayfasinda avrupadaki en iyi merkezler listesinde yer alıyor.
Z Zaza74 arastirmalarimda çekde Unicayi da cok begenmistim. Fiyat farki yüzünden elemistim onları.

Ayy yanlış bısey yapmayalım ozaman. Onca emek para bosa gıtmesın.nıye boyle yapıyo bu drlar

Ben tedavinin basindan sonuna kadar orda kalcam . Biz bir ay diye düsündük.Hastane bize otel icin 1050€ dedi hersey dail. Sizin 850€ ucak icinde otel kacgün ?
Beyzanur sen nerde tedavi görüyosun

Yurtdisi falan bos is. Tutarsa tutuyo. Praginda yaptigi cok farklida degilmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…