- Emoji Skoru
- 772
- Puanlar
- 53
Aslında çok büyütülecek birşey değil. Bulunduğunuz ilde bilmediğiniz bir ilçeye gitmek gibi. Dil problemi olmadığı için ve artık akıllı telefonlarla herşey elinizin altında olduğu için zor olmuyor.Aşırı takdir ediyorum sizi ☺
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.Merhaba kızlar sıkıntılı zorlu sürecin sonuna geldim. Hiç bitmeyecekmiş gibi gelen kocaman bir zaman dilimi. Meleklerimin kaybından sonra beni hayata bağlayan minik oğlumu Allah nasip ederse yarın kucağıma alacağım.
Bu süreçte her duamda sizlerde vardınız. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın. En kısa zamanda hepinizin işleri su gibi aksın her birinizin kucağı minik kalplerle dolsun
Aslında çok büyütülecek birşey değil. Bulunduğunuz ilde bilmediğiniz bir ilçeye gitmek gibi. Dil problemi olmadığı için ve artık akıllı telefonlarla herşey elinizin altında olduğu için zor olmuyor.
Allah razı olsun. Çok faydalı seyler yazdın banaM Mevsimyaz06 şimdi aklıma geldi. Eğer tek gidecekseniz mutlaka merkeze söyleyin. Eşinizin imzalaması gereken evrakları mail ile yolluyorlar. Onları eşinize imzalatıp yanınızda götürmeniz gerekiyor.
tam da o günlerde işyerimden bir kadının kayınvalidesi ama 70 yaşlarında kafasına koyduğunu yapan bir teyze türkiyeden almanyaya gitmiş belki 10 gün sonra corona çıkınca o ilk seferde uçakla hemen gelen yolculardan.yaş 70 olunca ..hiç beklemezdim karantinada tuttu çocukları onu, devlet daha karantinaya geçmemişti.teyze korona çıktı karantinadayken hastalığı belli oldu.uçaktan kaptı deniyor.teyze vefat etti.sizde o hengamede iyi kurtarmışsınız aslında çok da güzel anlattın oralarıTelaş olmayalim hemen. 1 kişi fazla değil. Umarım artmaz. İstanbulda aramızda pek çok kisi hasta. Hergun 1000 kadar yeni vaka çıkıyor. Demekki aramızda zaten pek cok vaka var. Nasıl korunacagimizi biliyoruz dikkat etmek lazım. Benim şahsi gorusum Kibrista vaka sayisi artmayacak. Ama kapilari tekrar kapatirlar mi bilemedim. Benim de tercihim eylul olmadan bir transfer denemek. Bu arada ben Cekyadaki 2.transferime pandemi sırasinda gittim. 12 mart. Italya sinirlari kapatilmisti. Cekya da ben gittigimde 33 vaka vardı. Bruno da benim merkez. Kalabalik bir sehir de degil. O yuzden hic sikinti çekmedim. Fakat geri dönüşte 15 mart günü avrupadaki pek cok ulke turkiyeye sinirlarini kapatmisti,orta avrupada bir tek Prag ucuslari açıktı. Havalimani avusturyadan,macaristandan panik halde taksilerle gelmis turklerle doluydu. Tıklım tıkış bir uçakla döndük. Herkes ust uste. Kiminde maske var kimin de yok. Yanimdaki kiz da arada öksuruyordu. Aklım çıkmıştı vallahi.
☹
aslında gitmeye karar ver gidilecek yolların çoğu kolay kıbrıs bizim memleket amaBunların hepsini tek başıniza yapmanız.
Ben tek başıma sadece market alışverişe gidebiliyorum
Tek yapmanız gereken şey "yapanlardan neyim eksik" diyerek kafanızda kendinize çizdiğiniz sınırları biraz genişletmekBunların hepsini tek başıniza yapmanız.
Ben tek başıma sadece market alışverişe gidebiliyorum
Yok cnm estağfurullah. Bunda birsey yok.ucaga bindik geldik işte ama virus kapmadık iyi oldutam da o günlerde işyerimden bir kadının kayınvalidesi ama 70 yaşlarında kafasına koyduğunu yapan bir teyze türkiyeden almanyaya gitmiş belki 10 gün sonra corona çıkınca o ilk seferde uçakla hemen gelen yolculardan.yaş 70 olunca ..hiç beklemezdim karantinada tuttu çocukları onu, devlet daha karantinaya geçmemişti.teyze korona çıktı karantinadayken hastalığı belli oldu.uçaktan kaptı deniyor.teyze vefat etti.sizde o hengamede iyi kurtarmışsınız aslında çok da güzel anlattın oralarıçok da güçlü bir kadınsınız tebrikler ne hengameleri atlatmışsın
Canım Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Tüm ailenizle sağlıklı mutlu huzurlu uzun bir ömür geçirin inşallah.Merhaba kızlar sıkıntılı zorlu sürecin sonuna geldim. Hiç bitmeyecekmiş gibi gelen kocaman bir zaman dilimi. Meleklerimin kaybından sonra beni hayata bağlayan minik oğlumu Allah nasip ederse yarın kucağıma alacağım.
Bu süreçte her duamda sizlerde vardınız. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın. En kısa zamanda hepinizin işleri su gibi aksın her birinizin kucağı minik kalplerle dolsun
bence adam kıbrıs tamamdır karantina yapılmıycak ve gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz diyip kesin bir tarih verene kadar bi plan yapmayın derim yine hayl kırıklığına uğramamak için bende normalde mart sonu yada nisan gibi gidecektim transfer için ama kısmet olmadı vardır her işte bir hayır o yüzden acele etmemek gerek nasıl olsa gideceğiz Allahın izniylemerhabalar, herkes gibi benimde kafam çok karışık. kıbrısta hazır donmuş embriyolarım var, tam transafere gidicektim pandemi çıktı. açılır açılmaz gitmek istiyordum ama iptal olan uçuşları duydum.thy sürekli uçuşlarını iptal ediyormuş, başına gelen oldumu bilmiyorum? bu konuda yorum bulamadım..merkeze sorduğumda öğrendim iptal olan uçuşları. ne yapmalıyım diye merkeze sorduğumda hastalarının genelinin ağustos adeti ile başlayacağını söyledi merkez. ne olur akıl verin bana? ne yapayım gdeyim mi? yapayım mı transfer hazırlığı? bundan önce üç kere transfer hazırlığı yaptım ama birtürlü transfer olamadım değişik sebeplerden.
Acaba bu arkadasniz yavrularini saglikla kucagina aldimiAramıza hoş geldi
Mehmet beyde arkadaşım ilk denemede ikizleeine kavuştu
Darısı sana
sevgili arkadaşlarım özelden yazan çok olmuş fakat eskısı gibi giremiyorum bana gürcistani soranlar atlas ivf de yaptırdım tam 3 kez hepside negatif ben gürcistanda geride 6 emriyom kalmasına ragmen orayı bıraktım şimdi ise ukrayna nadıya ivf klinika tedavi oluyordum en son subat ayının 13 cü geri dönmüştük şimdide pandemi oldugu için klinik erteledi bende beklemedeyim netten atlas ivf yazarsanız bulursunuz ben kendi adıma şahsen gürcistandan memnun kalmadım ama başkaları istiyorsa deneyebilir ne diyeyim hepiniz sevgiyle kalınCanım Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Tüm ailenizle sağlıklı mutlu huzurlu uzun bir ömür geçirin inşallah.
Canım bana dondurulmuslarimi transfer edecekler ben sıfırdan tedavi görmek istedim aynı fiatı çıkardılar bir kaç sıkıntı yaşadım merkezle ben bu son bu tutmazsa ben başka merkeze geçicem bunuda çok iyi biliyorlar dondurulmuslarla ilgili bilgi istedim herseferinde gecistirdiler allah sonumuzu hayretsinCanım sana bu defa yeni donörlemi yoksa o dondurulmuş üç günlüklerimi transfer edicekler?
Nezamandi senin transfer canim bende senin gibiyim kafam karman corman 12 temmuzda gidicem bende insallah birkac sikinti var onlari halledersemmerhabalar, herkes gibi benimde kafam çok karışık. kıbrısta hazır donmuş embriyolarım var, tam transafere gidicektim pandemi çıktı. açılır açılmaz gitmek istiyordum ama iptal olan uçuşları duydum.thy sürekli uçuşlarını iptal ediyormuş, başına gelen oldumu bilmiyorum? bu konuda yorum bulamadım..merkeze sorduğumda öğrendim iptal olan uçuşları. ne yapmalıyım diye merkeze sorduğumda hastalarının genelinin ağustos adeti ile başlayacağını söyledi merkez. ne olur akıl verin bana? ne yapayım gdeyim mi? yapayım mı transfer hazırlığı? bundan önce üç kere transfer hazırlığı yaptım ama birtürlü transfer olamadım değişik sebeplerden.
Bana ucuslar iptal demediler bilet bulmak çok sıkıntı halbuki uçaklar dolu deilNezamandi senin transfer canim bende senin gibiyim kafam karman corman 12 temmuzda gidicem bende insallah birkac sikinti var onlari halledersem
Zazacim aslında kafam karışık içimden bir ses erken gitme diyor aslında iptal etme şansımda var edebilirsinizde dediler bize haber verin dediler butun testleri yaptirdim ben demistim ya indirim yapacaklar diye eger ikinci tutmazsa üçüncüsü ne diye bu seferde yapamayiz dediler ikinciye sansim biraz az 6 ay donmuslarin bekleme suresi dediler simdi 1 sene dediler anlamadim inan kafamda soru isaretleri olustu birsürüCanım sana bu defa yeni donörlemi yoksa o dondurulmuş üç günlüklerimi transfer edicekler?
Rabbim anali babali buyutsun ınsallahMerhaba kızlar sıkıntılı zorlu sürecin sonuna geldim. Hiç bitmeyecekmiş gibi gelen kocaman bir zaman dilimi. Meleklerimin kaybından sonra beni hayata bağlayan minik oğlumu Allah nasip ederse yarın kucağıma alacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?