• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sperm donasyonu yaptıran arkadaşlar yumurta kalitesi ve sayısını arttırmak için prowomen ve promotil women adlı iki tane takviye varmış. Kullanan var mı? Ya da yararlı olduğu hakkında bilgisi olan var mı? Ben kısmet olursa Eylül ya da ekim gibi tekrar tedaviye başlayacağım da nasıl yumurtalarımı sağlıklı bir şekilde geliştirebilirim onun araştırması içindeyim. Son tedavide dondurulmuşları kullanmıştım ve transferden önce Arı sütü kullanmıştım. Faydası oldu da mı tuttu yoksa kısmet miydi bilemiyorum tabi. Benimki çaresizce bir çırpınış galiba :KK43:
Arı sütü çok güzel
Ve promotil women içinde komple her şey var
İlave biosteron ve melatonin kullan

Selam kizlar
Bende prag klinikten bilgi almak icin yazmistim bugun email gelmis.
Prague Fertility Centre 7500€ istiyor ve 1 embriyo yazmislar cok pahali ya yolladiklari paketprogramindan bisey anlamadim aramam gerekiyor. 1200€ da tese icin istiolar. Bu klinik cok pahali 😒
Beyzanurcum coook pahaliymis. Burada daha once yazmıştım. Ben Repromeda'da tedavi gördüm. Yumurta donasyonu 4900 € 2 iyi kalite 5.gun embryo garantisi. Embryo dondurma 1 sene icin 2 embryoya 250 € Dondurulmus embryo transferi de 400€ Kibristan ucuz. Ozellikle embryo dondurma ve embryo transferi kısmı cok cok uygun. Bu arada neredeyse tum Cekde bu embryo dondurna ve transferin fiyatlari boyle uygun. Kibrisda senin dondurulmus embryonu 1500€ veya en uygun 1000€ ya transfer ediyorlar.
Bu arada Repromeda avrupadaki en iyi dördüncü ivf merkezi secilmis. Ucuzluğu yanlış intiba birakmasın. Asagidaki link de var.
Kendi tedavi gordugum yeri ister istemez ovmus oluyorum tecrubem orada olduğu icin. Fakat ben 1,5 sene önce Cek'deki butun merkezleri araştırmıştım. Gitmek isteyenlere faydasi olsun bir kac merkezin fiyatini yazacagim asagiya. 1.5 sene onceki fiyatlar ama onlarda enflasyon olmadigi icin fiyatlarin degistigini sanmiyorum. Bu klinikler disinda www.eggdonationfriends.com dan arastirma yapmıştım. Oradakilerle yazisabilirsin.
Reprofit --> www.reprofit.ca 4700 €
Gynem --> 5300€
Unica --> 5200€
Ferticare --> 5900€
Ivf cube --> 5900€

Eklentiler

• 20200707_101302.webp
    20200707_101302.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 97
Arkadaşlar ben yavaştan testler yaptırmaya başladım doktor bana Anti cmv ıgg yapmış referans degeri 0-0,9 imis benım ki 14,7 çıkmış. Bu ne demek nette baktım ama anlamadım. Bilen varsa yazabilir mi?

Anti cmv igg sitomegalovirüs adı verilen bir virüs nedeniyle enfekte olan bireylerin belirlenmesinde kullanılan bir testtir. Herpes grubundan olan bu virüsün tespit edilmesi çok büyük bir önem taşıyor. Çünkü virüs bulaştığında vücutta çok uzun süre kalabiliyor ve dolayısıyla gebelik döneminde de virüs anne karnındaki bebeği etkileyebiliyor. Kısaca CMV olarak adlandırılan bu virüs vücutta uzun süre kaldıktan sonra gözyaşı, idrar gibi çeşitli sıvılar aracılığı ile hiçbir belirti göstermeden vücuttan atılıyor.

CMV virüsünün anne karnındaki bebeklerde kalıcı hasarlara yol açabildiğini belirtmek gerekir. Kimi zaman ataklara neden olan ve kimi zaman da vücutta sessizce hiçbir belirti göstermeden aktif bir şekilde kalmaya devam eden virüsün dünya genelinde oldukça yaygın görüldüğünü belirtebiliriz. Sitomegalovirüs vücuda bulaştıktan sonra vücudun savunma sistemi çeşitli antikorlar üretmeye başlar ve bu antikorlar da virüsü etkisiz hale getirmeye çalışır. Virüse karşı vücudun ilk 1 yıl içerisinde ürettiği antikorlar İGM tipi olurken 1 yıl sonrasında da iGG tipi antikorlar üretilmeye başlanır.

yazıyor nette anlamadım ama google amcaya sorsan iki öksürükte ölcen der :)I

Anti cmv igg sitomegalovirüs adı verilen bir virüs nedeniyle enfekte olan bireylerin belirlenmesinde kullanılan bir testtir. Herpes grubundan olan bu virüsün tespit edilmesi çok büyük bir önem taşıyor. Çünkü virüs bulaştığında vücutta çok uzun süre kalabiliyor ve dolayısıyla gebelik döneminde de virüs anne karnındaki bebeği etkileyebiliyor. Kısaca CMV olarak adlandırılan bu virüs vücutta uzun süre kaldıktan sonra gözyaşı, idrar gibi çeşitli sıvılar aracılığı ile hiçbir belirti göstermeden vücuttan atılıyor.

CMV virüsünün anne karnındaki bebeklerde kalıcı hasarlara yol açabildiğini belirtmek gerekir. Kimi zaman ataklara neden olan ve kimi zaman da vücutta sessizce hiçbir belirti göstermeden aktif bir şekilde kalmaya devam eden virüsün dünya genelinde oldukça yaygın görüldüğünü belirtebiliriz. Sitomegalovirüs vücuda bulaştıktan sonra vücudun savunma sistemi çeşitli antikorlar üretmeye başlar ve bu antikorlar da virüsü etkisiz hale getirmeye çalışır. Virüse karşı vücudun ilk 1 yıl içerisinde ürettiği antikorlar İGM tipi olurken 1 yıl sonrasında da iGG tipi antikorlar üretilmeye başlanır.

Sordum kafam karıştı :)

Teşekkür ederim canım. Bu aralar
Öncelikle tedavinde başarılar dilerim. Ama başıma gelen bir olayı size aktarmak istedim. Yumurta kalitesini ve sayısını arttıran bir ilaç yok, kullanılan takviyeler sadece ve sadece mevcut yumurtaları olduğu haliyle koruyor. ben yumurta kalitem yükselecek diye muhtemelen 10 bin liralık takviye ilaç kullandım ama hiç bir faydasını görmedim. PRP yaptırdım hepsi boş şeyler geç anladım. bu arada oldukça da zaman kaybettim boş yere. naçizane önerim daha fazla vakit kaybetmeden tedaviye başlamanız tabi verilen ilaçları da kullanın ama dediğim gibi sadece koruyucu oluyorlar. bir de çaresizce çırpınış diyerek kendinizi negatif enerjiyle yüklemeyin. elbet bu çabanın güzel dönüşleri olacaktır.
Sevgilerimle, :KK200:
[/QUOTE
Arı sütü çok güzel
Ve promotil women içinde komple her şey var
İlave biosteron ve melatonin kullan
Teşekkürler zazam

Beyzanurcum coook pahaliymis. Burada daha once yazmıştım. Ben Repromeda'da tedavi gördüm. Yumurta donasyonu 4900 € 2 iyi kalite 5.gun embryo garantisi. Embryo dondurma 1 sene icin 2 embryoya 250 € Dondurulmus embryo transferi de 400€ Kibristan ucuz. Ozellikle embryo dondurma ve embryo transferi kısmı cok cok uygun. Bu arada neredeyse tum Cekde bu embryo dondurna ve transferin fiyatlari boyle uygun. Kibrisda senin dondurulmus embryonu 1500€ veya en uygun 1000€ ya transfer ediyorlar.
Bu arada Repromeda avrupadaki en iyi dördüncü ivf merkezi secilmis. Ucuzluğu yanlış intiba birakmasın. Asagidaki link de var.
Kendi tedavi gordugum yeri ister istemez ovmus oluyorum tecrubem orada olduğu icin. Fakat ben 1,5 sene önce Cek'deki butun merkezleri araştırmıştım. Gitmek isteyenlere faydasi olsun bir kac merkezin fiyatini yazacagim asagiya. 1.5 sene onceki fiyatlar ama onlarda enflasyon olmadigi icin fiyatlarin degistigini sanmiyorum. Bu klinikler disinda www.eggdonationfriends.com dan arastirma yapmıştım. Oradakilerle yazisabilirsin.
Reprofit --> www.reprofit.ca 4700 €
Gynem --> 5300€
Unica --> 5200€
Ferticare --> 5900€
Ivf cube --> 5900€
Murakami selam biz kışın unicauyı araştırmıştık eşimin ingilizcesi daha iyi unicanın yorumlarının çok iyi olduğunu söylemişti. Sen hiç görüştün mü unicayla. Biz unicanın memnuniyet oranları ispanyadakilerden daha iyi olduğunu gördük ve şaşırdık. Bu reklam vermekle de ilgili olabilir tabi ki ama çekte işlem yaptırdığın için merak ettim unicayla görüştün mü hiç ?

Sinir bozucu bir yazi olmuş ☹ K kliniferter 'in amaci o degil biliyorum. Zaten google dan aldigınizi soylemişsiniz. Bence cmv ye hic takilmayın. Toplumda o kadar yaygin bir virüs ki cmv. Pek cok kisi yillarca kendinde olduğunu bilmeden yaşıyor. Bende de cmv var. Hiç bir doktor bebekte sorun olabilir demedi. Bulent Tiras'ın bir yazisi vardi konu ile ilgili. Ona da bakin. Cmv ancak aktifse o zaman bebegi etkileme ihtimali var. Cmv niz aktif olsaydi mutlaka bilirdiniz bence. Sizde sadece virusun kendisi var demek ki. Bence jinekologunuza sorun. Internetten arastirmayin. Sevgiler 😊

Murakami selam biz kışın unicauyı araştırmıştık eşimin ingilizcesi daha iyi unicanın yorumlarının çok iyi olduğunu söylemişti. Sen hiç görüştün mü unicayla. Biz unicanın memnuniyet oranları ispanyadakilerden daha iyi olduğunu gördük ve şaşırdık. Bu reklam vermekle de ilgili olabilir tabi ki ama çekte işlem yaptırdığın için merak ettim unicayla görüştün mü hiç ?
Unicayla görüşmüştüm. Repromeda ile arasinda kalmıştım. Evet yorumları cok iyi. Disiplinli de calisiyorlar. Kordinatorler cok ilgiliydi. Açıkçası belli bir yerden sonra nereye isındiginla alakalı. Repromedadaki kordinator kız acayip ilgili ve tatli dilliydi. Açıkçası iki merkez arasinda kalinca Klara sayesinde Repromedayi sectim. Hatta kiza whatsappdan aynen bu sekilde tazmistim 😊 Bence icinize sindiyse Unicayi dusunebilirsiniz 🖒

Praga medica bunu yollamıs .
Allah allah 1 embryo olayi çok değişikmis. 1 embryo garanri ediyor 2 embryo olursa ne oluyor pardon. O da sizin degil mi? Bu paketler degisik geldi bana 🤔 Repeomeda da bizim yaptigimiz anlasmada en az 2 embryo iyi kalite diye yazıyordu. 3 embryo olursada ayni oarayi aliyor 4 embryo da. Bir de o %50 li kisimda ne yaziyor. 400€ yu anladim. 2 adete kadar embryo dondurma. Onun altindaki ne?

Simdi bana da Ukrayna Intersono'dan email geldi. Onlarda da 1 embryolu ve 2 embryolu paket var. Ayy bilemedim:(

Arkadaşlar ben yavaştan testler yaptırmaya başladım doktor bana Anti cmv ıgg yapmış referans degeri 0-0,9 imis benım ki 14,7 çıkmış. Bu ne demek nette baktım ama anlamadım. Bilen varsa yazabilir mi?
Kafaya takılacak birşey değil. Doktorunuza tekrar gidin avidite diye bir test yapıyorlar. O testte hastalığı oncedenmi geçirdiniz yoksa suanmi geçiriyorsunuz ortaya çıkıyor. Şuan geçiriyorsaniz belki 1 ay tedavinizi erteleyebilirler. Önceden geçirdiyseniz zaten hiç önemi yok. Bu virüsle ilk karşılaşmanız gebelik esnasında olsaydı ozaman tehlikeliydi. Yani her koşulda şanslısınız. Virüsü almışsınız ve muhtemelende eski çıkacaktır.

Kafaya takılacak birşey değil. Doktorunuza tekrar gidin avidite diye bir test yapıyorlar. O testte hastalığı oncedenmi geçirdiniz yoksa suanmi geçiriyorsunuz ortaya çıkıyor. Şuan geçiriyorsaniz belki 1 ay tedavinizi erteleyebilirler. Önceden geçirdiyseniz zaten hiç önemi yok. Bu virüsle ilk karşılaşmanız gebelik esnasında olsaydı ozaman tehlikeliydi. Yani her koşulda şanslısınız. Virüsü almışsınız ve muhtemelende eski çıkacaktır.
Mesela yanında antı cmv İGM normal çıkmış
İSKİ birlikte degerlendiriliyor galıba. Çok sagol. Gittigimde soracağım. Bende devlette öylesine yaptırmıştım.

Allah allah 1 embryo olayi çok değişikmis. 1 embryo garanri ediyor 2 embryo olursa ne oluyor pardon. O da sizin degil mi? Bu paketler degisik geldi bana 🤔 Repeomeda da bizim yaptigimiz anlasmada en az 2 embryo iyi kalite diye yazıyordu. 3 embryo olursada ayni oarayi aliyor 4 embryo da. Bir de o %50 li kisimda ne yaziyor. 400€ yu anladim. 2 adete kadar embryo dondurma. Onun altindaki ne?
Buralar bana cok pahalı geldı valla eşimi beklıorum bı baksın ne dıo emaıllerde

Back
X