Murtaza tabı bılmeyız donmuş mu degılmı ama direkte donmus dedıklerınde insanın kafası karısıor. Mecbur güvencez. Valla ne koyuyorlar napıolar Allah bılıor.

Almanyada 1 kutu clexsan icinde 10 tane var 60 euro. Benim kadin dr son tedavide yanimda 1 kutu var dedi parasiz verdi. Kadin dr sor varsa elinde verirler cok pahali burda ilaclar mümkünse türkiyeden bütün ilaclardan fazla fazla almak gerek

Durum şöyle. Yumurta dondurulup çözülürken bozulma riski çok yüksek. Embriyo dondurulup çözülürken düşük ihtimal bozulması ama tabiki kadın evli değildir ve yaşı geçiyordur ona kendi yumurtalarını dondurt derler. Çünkü ortada sperm olmadığı için mecburen yumurta dondurulur.

Kızlar benim burdaki doktorum kıbrıslı ameliyat için konuşmaya gitmiştim tedaviyi erteledigimide biliyor bana bisey dedi bana 2.tedaviye gittiğinde uyanık ol dedi bu kadar söylüyorum sana dedi biz kanka gibi olduk bayan doktorumla 5 yıldan beri. donmuslarini 5.güne transfer etsinler dedi lütfen onlara söyle dedi sen söyle dedim rica ettim beni karıştırma dedi.

İşte ben sana bunu çok dedim
Embriyolarını çıkarsınlar 5 güne giderlerse transfer ettir,gitmese iptal

Ama inşallah beş güne geldi deyip boş transfer etmezler

Ama inşallah beş güne geldi deyip boş transfer etmezler
Bu sefer ameliyatima kadar olupta gidicem donmuslarlada olmazsa bakalım bu sefer bende ne küsur bulacaklar merak ediyorum donmuslarimla sansim varmı ondan bile emin deilim artık rabbim bilir herşey nasip kısmet

Sizinki hangi klinik. Yaparlar. Allah içlerine vicdan versın. Allah korkusu olan yapmaz. Durunuz keske arasa. Referans olunca daha iyi bakıyolarmış aslı varsa. Of of. Biz anne baba olmak için gidiyoruz. Onlar ticaret yapıyo.

Bunu sormak istedım bende vallahi güvenım hebden gıttı benım nefesim daralıor düşündükcee off
Canim benim bütün doktorlar diyemem ama bazı doktorlar para düşkünü olmus hastasını düşünen yok biz hamile kalmışız kalmamışız umurlarında deil neden olmadı diye düşünmüyorlar araştırmıyorlar boş olmus bozuk embiriyo olmus umurlarında bile dehliz gelsin paralar diye düşünüyorlar vardır muhakkak paradan önemli hastam diyen doktorlar ben hiç rast gelmedim hep ben parası yatmadan ameliyata girmeyen doktor gördüm görünce gözlerime inanamamıştım biz euro yüz doktorların gözünde maalesef

Sizinki hangi klinik. Yaparlar. Allah içlerine vicdan versın. Allah korkusu olan yapmaz. Durunuz keske arasa. Referans olunca daha iyi bakıyolarmış aslı varsa. Of of. Biz anne baba olmak için gidiyoruz. Onlar ticaret yapıyo.
Rabbim iyi doktorlarla karşılaştırdık hepimizi para olarak görmeyen olmayınca neden olmadı nerde hata yaptık diyen doktorlarla karşılaştırsin inşallah ben bunu teyzeme sormuştum kendiside doktor çünkü teyzem herkes bir değildir maalesef devir değişti dedi rabbim hepisi korusun

Çok özür dilerim gece gece içinizi bunalttim ama maalesef ben bu paragöz hastasını düşünmeyen doktorlardan bunaldim çünkü maalesef ticarethaneye dönmüş hersey önce para sonra sağlık olmuş tabiki allah korkusu olan çok doktor vardır ben göremedim henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…