Tonguz çakmak doguş tup bebek embrıyolog tel no. 0533 862 92 01. Arayınca dersınız. Bı arkadasım verdı nonuzu. Dıye herseyı sorun.
Ben can beyle irtibata gecdım cnm
Benım arkadasım ocak ayında ilk tedavısında yumurta donosyonuyla hamıle kaldı ve ikiz ikiside kız olcak cok şükür yıllar sonra

Çok samimi bir şekilde yazmışsınız hayatta gözlemlediğim sizin gibi düşünen insanların yani olcaksa her şekilde olur diyen insanların her zaman da mutlu sona ulaştığına şahit olmuşumdur.

Hangi merkezdi canım? En azından dürüst davranmışlar diyorum ben artık. Evet iyi künde ertelemişsin...
Evet katiliyorum. Su an çok degisik zamanlardan geciyoruz. Kibrista da mecburen dondurulmus kullaniyor olabilirler.
Z Zaza74 ya da katılıyorum. Reklam işi insanın aklini karistirsa sogutsa da pek cok klinik yapiyor bunu. Asıl önemli olan merkezlerdeki tecrübeler.
Diger baslikta o yuzden Kazan'a sordum. Siz kötü birsey mi tecrube ettiniz diye. Ama Zazam sonra yaptigim google arastirması iyice şevkimi kaçırdı. Guvenimi biraz sarstı.

Valla arkadaslar bana göre herhangi bir merkezin baska bir merkezi kötülemesi dogru degil özelliklede bunu söyleyen bi doktorsa hic etik degil bana göre. Bi merkezin dr kendini övse baska merkezleri kötülerse ben ordan uzaklasirim net

Bende donmuslarla hamile kaldım ama donmuş embriyo ile hamile kaldım. Muhtemelen face grubundaki bayanda öyle.Şuan senin bahsettigin donmuş yumurta kullanılması. İkisi çok farklı şeyler. Yinede tabiki olacağı varsa olur ama çok fazla deneme şansın yoksa çok daha iyi araştır derim.

Evet canim rabbim birdaha yasatmasin ınsallah sorun yoktur ben adet olduğumda geceyi acil de geçiriyorum iğne vurulmadan gecmiyo bu adet maalesef rabbim seni korusun insallah en kisa zamanda anne olacaksin
Pazartesi Cem beye randevu aldım baksın ne durumdayım

Evet hakikaten şans önemli,ama bunuda bil isterim
Yumurtanın özü sıvı olduğu için dondurulurken %50 kalitesi kayb oluyor
Bakın yalnış anlamayın sohbet donmuş yumyrtadan gidiyor,embriyodan değil
Ee zaten bizim kendi yumurtamızın kalitesi bozulmuş ve parayı kaliteli yumurtaya veriyoruz
Bari onu freş versinler
Tamam donmuş kullanıyorlarsa,buna göre fiyatı düşürsünler
Çünkü rusyada böyle
Price list veriyorlar freş yumurta fiyat şu
Dondurulmuş fiyatı şu(düşük)

Katılıyorum
Bunu biz seninle halilde yaşadık

Aboo sımdı kafamda delı sorular rusyayadamı el atsam

Iste ne yazikki bizim doktorlardanda bunu yapan var ama cok itici bisey. Alman doktorlarinin bugüne kadar baska dr bikez bile kötüledigine rastlamadim.

Ay ben arastırıyom zaten. Çok korkuyorum. Çünkü tek ve son şansım. İyi degerlemdırmek isterim. Dra para kazandırmak için yanlış bısey yapmak istemıyorum. Bızım paramızı alıp keyif duruyorlar. Senn hayallerin umutların o para nasıl bur araya geldı umurlarında degıl. Keşke merkezlerde çalışan hizmetli dahi olsa tanıdıgımız olsada gercekleri ogrensek.

Yok o bayan donmuş yumurta açtımış. 3tane 3.gun konmuş. Kendı yumurtası 10çıkmış. 2tane de 3.gun konulmuş. Eşinde yok sorun. Tahlilleri nı gonderdı bana. Ş a nsı varmış sadece.

O grupta Kıbrıs doktoru var. Mesela embrıyo transferi olanların şansı çok dusuk dıyo. Hamıle kalanlara muvıze dıyo. Sprem yumurta kimin oldugu belli degıl dıyo. Şans işte. Mesela kariyer yapanlara yumurta dondurun denılıyo. O zaman onlaronkıde saglık sız oluyo. Valla arastırdıkca kafam karısıyo iyice

Aynen. Benım drtor gonderecek olan 5000euro otel ucak harıc dedı. 1000euro otel ucak desek
Yanı bu deli paraya bana ıkız garantı vermedı gerek. Dogusu aradım. Orasıda 5000euro ucak otel tedavı dedı. Tutturanılene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…