Bir adet siklüs öncesizazacim bu ofis histereskopi transferden ne zaman once yapilmali bilgin var mi
Öylede düşünmüyelim arkadaşlarHaydaaa tam karar vermistim bu okuduklarima inanamadim ya simdi nasil guvenipte nereye gidicez gynolife gidecektim bayrama denk gelecek diye erteledim bana 5.Gun garantisi verdiler kizlar size niye oyle dedilerki gerci zazacim 5.Gun deseler nerden bilecegiz ki benim doktorum benim embriyonun goruntusunu hergun atiyordu bana tuttuda kaybettim oyle bisey istesek diycem ama onuda.Bulurlar netten resmini atarlar napicaz simdi guven yerlerde offf ya
murat önal gerçekten çok vicdanlı bir doktordur.Kalbini ferat tut.Haydaaa tam karar vermistim bu okuduklarima inanamadim ya simdi nasil guvenipte nereye gidicez gynolife gidecektim bayrama denk gelecek diye erteledim bana 5.Gun garantisi verdiler kizlar size niye oyle dedilerki gerci zazacim 5.Gun deseler nerden bilecegiz ki benim doktorum benim embriyonun goruntusunu hergun atiyordu bana tuttuda kaybettim oyle bisey istesek diycem ama onuda.Bulurlar netten resmini atarlar napicaz simdi guven yerlerde offf ya
Ama benzer birsey yapiyorlarmus ama. Isim okiyorlar en azindan. O bekleme de kontrolden demek ki. Cok da farkli değilmiş. Olmadi belki sorulabilir. Kateteri kontrol ettiniz mi, icinde embryo kalmis mi diye. Ne bileyim. Yaw psikopata bagladilar biziSadece Kıbrısta değil bildiğim kadarıyla turkiyedeki tüp bebek merkezlerindede yok öyle birşey. Labaratuvarla klinik yanyana. Seni içeri aldıklarında doktor senin ve eşinin ismini ve embriyo sayısını labaratuvara doğru yüksek sesle söylüyor. Embriyologda bunu onaylıyor. Sonra seni hazırlıyor bu kisimlar ayni rahim ağzını falan açıyor. Hemşire ultrasonla embriyonun yerleştirileceği bölgeyi ekrana düşürüyor. Bunlar hazır olunca tekrar sesleniyor lab.a ad soyad ve embriyo sayısını. Embriyolog katateri getiriyor. Yerlestirilen embriyolar ultrasonda görülüyor. Sonra neden bilmiyorum 20sn kadar özellikle bekliyorlar o anda birşey kontrol ediyorlar ama ne olduğunu bilmiyorum. Sonra bitiyor işlem. Yani barkod okutup ekrana isim düşmesi falan yok ama diğer işlemler aynı.
Bende doktorumdan memnunum cnm doktorum yonlendirdi dedim 6250 euro dediler hersey dahil sonra bi arastirdim burdan kizlar sagolsunlar yardimci oldular Cok ucuk bi rakammis kibrisa gore sana ne fiyat verdiler merak ettimCanım, benim kendi Dr um yönlendiriyor gynolife kliniğine ve ben klinikten indirim aldım.
Bu konuda katılmiyorum.
Vicdanli Drlar da var ☺
Üstelik ben yaklaşık 1 senedir Dr uma gidiyorum.
1 senedir benden beş kuruş muane parası almadı.
Hadi aksini düşüneyim.. yönlendirme ile alsada benden helali hoş olsun ☺
Çünkü üzerimde çok emeği var hiç bir zaman muanede vazgeçmedi tekrar tekrar gel yumurtaliklarin çıkacak mı diye hep üstüne gitti.
Şuan bile relg ol gel der bakalım der.
tamam cnm bi arastirayim yani ortalama 2 ay once dimiBir adet siklüs öncesi
Uyutularak embriyo transferini hic duymadim mantiklida degil canim. Gerci pragda embriyo transferinde karnima ultrason tutmadilarBen ilk tedavımı acıbademde yaptırdım istanbulda il tedavımdı.yıllar yıllar öncesi ozaman transferımı görmüştüm. Ama almanyadakı tüm transferlerımı uyutarak yaptılar ve gözümü actıgımda yatakda oluyordum. Hangısı dogru anlayamadım.
Murakami senide uyutmadılar galiba
Kızlar ben hıcbır tedavımde gercekten yaptıklarını düsünmüyorum Bir tanesıdemi tutmaz yaa vallahı pes
Bende sasırmıstım sormadım hıc ama ınt bakdım uyutularakda yapılıormus Full narkos degıl tabıkıdeUyutularak embriyo transferini hic duymadim mantiklida degil canim. Gerci pragda embriyo transferinde karnima ultrason tutmadilar
Yumurta toplanirken evet ama transferde zaten uyutulmak gerekmiyoki 2 dak transfer ultrason muayenesinden daha az agrili. Ne bilim canim doktorlar ne diyosa bizde yapiyoruz isteBende sasırmıstım sormadım hıc ama ınt bakdım uyutularakda yapılıormus Full narkos degıl tabıkıde
Bazı kadınlar transfer sırası çok geriyorlar kendilerini ve narkoz altında transfer daha rahat geçiyorBende sasırmıstım sormadım hıc ama ınt bakdım uyutularakda yapılıormus Full narkos degıl tabıkıde
Eğer rahim içi ve karın boşluğunda duruşunda problem yoksa transferde hiç bir şey duymuyorsunBen hiç transfer olmadım. Nasıl bişey korkuyorum gercekten.
Kariyotip analizi düzende 380 tl ye yaptırdıkYumurta toplanirken evet ama transferde zaten uyutulmak gerekmiyoki 2 dak transfer ultrason muayenesinden daha az agrili. Ne bilim canim doktorlar ne diyosa bizde yapiyoruz iste
Ben Smyrna Art de yaptırmıştım geçen sene 1100 tl vermiştim.Kizlar izmirde histeroskopi yaptiran var mi varsa nerde ne kadara yapiyorlar ben bikez devlette yaptirmistim ama yine yaparlarmi bilemedim
Yumurta toplanirken evet ama transferde zaten uyutulmak gerekmiyoki 2 dak transfer ultrason muayenesinden daha az agrili. Ne bilim canim doktorlar ne diyosa bizde yapiyoruz iste
türkiyede yalan söyleme sandinda var ama burda yok canim cünkü sigorta diidik didik soruyu yazili olarak vermek zorundasin. Yurt disi oldugu icin böyle yoksa kurus ödetmezdi sigorta.Kariyotip analizi düzende 380 tl ye yaptırdık
Çok pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?