Öylede düşünmüyelim arkadaşlar
Binlerce kızlar anne oldu
Demek boş transfer yok

murat önal gerçekten çok vicdanlı bir doktordur.Kalbini ferat tut.

Ama benzer birsey yapiyorlarmus ama. Isim okiyorlar en azindan. O bekleme de kontrolden demek ki. Cok da farkli değilmiş. Olmadi belki sorulabilir. Kateteri kontrol ettiniz mi, icinde embryo kalmis mi diye. Ne bileyim. Yaw psikopata bagladilar bizi

Bende doktorumdan memnunum cnm doktorum yonlendirdi dedim 6250 euro dediler hersey dahil sonra bi arastirdim burdan kizlar sagolsunlar yardimci oldular Cok ucuk bi rakammis kibrisa gore sana ne fiyat verdiler merak ettim

Kizlar izmirde histeroskopi yaptiran var mi varsa nerde ne kadara yapiyorlar ben bikez devlette yaptirmistim ama yine yaparlarmi bilemedim

Kizlar bende murat önalla görüstüm bana cok samimi geldi dogrusu. Hikayemi dinledi. Büyük ihtimalle rahim agzi gevsekligi var dedi. Cünkü bebeklerimi hep 16-17-18 haftada kaybetmistim. Esiminde herseyden önce karyotip analizi yapmasini istedi krimozon gen testi yani. Burda bunu yaptirmak 450 euro sigirtamiza sorucaz öderlermi diye ama pek sanmixorum yurt disi oldugu icin. Bide nurat bey bana sadece 1 embriyo transferi yaocam sana dedi ikiz asla tasiyamazsin dedi. Hayirlisi bakalim iste. Kadin dr sagolsun beni kirmadu laparoskopi yapcak. 10.8 da randevu yaptim hastaneyle ilk glrüsme kontrol ve amelyat tarihi belirlencek. Allahim hepimize yardim etsin emeklerimizi bosa cikarmasin insallah cok kirildik cok yorulduk giden paralarin haddu hesabi yok

Uyutularak embriyo transferini hic duymadim mantiklida degil canim. Gerci pragda embriyo transferinde karnima ultrason tutmadilar

Bende sasırmıstım sormadım hıc ama ınt bakdım uyutularakda yapılıormus Full narkos degıl tabıkıde
Yumurta toplanirken evet ama transferde zaten uyutulmak gerekmiyoki 2 dak transfer ultrason muayenesinden daha az agrili. Ne bilim canim doktorlar ne diyosa bizde yapiyoruz iste

Valla ben 1 kez herseyı gördüm hıcbır agrı sızı yoktu.
sonrasında Uyudum yanı toplasan yarım saatlık kendımden gectım. Agır bısey degıldı yanı narkoz gıbı degıldı . Gözümü actıgımda kalkıp eve gıtmısdım.

Ben hiç transfer olmadım. Nasıl bişey korkuyorum gercekten.
Eğer rahim içi ve karın boşluğunda duruşunda problem yoksa transferde hiç bir şey duymuyorsun
Teansfer bazen zorda geçiyor
Kadının gerilmesi,vajinanın kasılması
Rahim eğri olunca zonda zor geçiyor kaviteye
Vede eğer rahim içi yapışıklık varsa buda ağrılı transfere neden oluyor

Yumurta toplanirken evet ama transferde zaten uyutulmak gerekmiyoki 2 dak transfer ultrason muayenesinden daha az agrili. Ne bilim canim doktorlar ne diyosa bizde yapiyoruz iste
Kariyotip analizi düzende 380 tl ye yaptırdık
Çok pahalı
türkiyede yalan söyleme sandinda var ama burda yok canim cünkü sigorta diidik didik soruyu yazili olarak vermek zorundasin. Yurt disi oldugu icin böyle yoksa kurus ödetmezdi sigorta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…