Tabi gösterdikleri kişiden mi alıyorlar yumurtaları orası tartışılırGösteren yok kıbrısta
Ukrayna gösteriyor
bende görmek cok ıstıyorum yalvarıyorum ama kesınlıkle gostermıyorlarBence bu tedavinin en önemli kısmı Donörü resimde de olsa görmek.
Bu kötü hastaligi geciren herkese cok gecmis olsun allah o günleri bidaha yasatmasin sanada allah uzun ömür versin insallah bianönce anne olursunEvet hersey gecti yılda bir Mr cektırıyorum kontrol amaclı o kadar..unuttum bile o gunleri cunku cocuk arzusu o kadar ön plana cıktı ki herseyi herkesi unutturdu..şimdi 41 yasındayım ve ölüm korkum yok hatta hamile oldugumu ögreniyim sonra ölsem farketmez sanki...
Ya allah askina saglikli bi bebegimiz olsunda kime benziyoda güzelmi Ciktinmi cok önemli degil onlarin resimleride orda kaliversinbende görmek cok ıstıyorum yalvarıyorum ama kesınlıkle gostermıyorlar
Ahahaha bazen bana hemsıreyle arayı iyi tutup samimileşince foto gosterebilirlermiş geliyor:)))Ya allah askina saglikli bi bebegimiz olsunda kime benziyoda güzelmi Ciktinmi cok önemli degil onlarin resimleride orda kaliversin
Gösterseler ne olacak sanki ben hemşireye şirinlik yaptim yalvardım göstermemişti etil olmaz demişti bana vallahi merakımdan çatladım halada merakım gitmedi ne olcakki gösterseler sadece yabancı biri onu solemisti hemşire uzun mu dedim boyu boy önemliydi benim için eşim 1.90 ben 1.85 boyundayız çünkü. donörün uzun olması önemliydi onu bile söylemediler yaaa benim en büyük kriterim buydu kısamı uzun mu hala bilmiyorumYa allah askina saglikli bi bebegimiz olsunda kime benziyoda güzelmi Ciktinmi cok önemli degil onlarin resimleride orda kaliversin
Gynolife değil miydi sizin? Kibristaki tüm merkezler fiziksel özellik sectiriyor aslında. Doğruluğunu bilemeyiz tabi ama sectiriyorlarGösterseler ne olacak sanki ben hemşireye şirinlik yaptim yalvardım göstermemişti etil olmaz demişti bana vallahi merakımdan çatladım halada merakım gitmedi ne olcakki gösterseler sadece yabancı biri onu solemisti hemşire uzun mu dedim boyu boy önemliydi benim için eşim 1.90 ben 1.85 boyundayız çünkü. donörün uzun olması önemliydi onu bile söylemediler yaaa benim en büyük kriterim buydu kısamı uzun mu hala bilmiyorum
Göstermezler. Tıp alanında gizlilik sözleşmesi diye birşey var ortaya çıkarsa işinden olur. Göze almazlar.Ahahaha bazen bana hemsıreyle arayı iyi tutup samimileşince foto gosterebilirlermiş geliyor:)))
Ama bütün kliniklerde fiziksel özelliklerini bizim idteklerimize göre seciyolar. Nasil bilgi vermez olurmu öyle sey? Hani hicbir klinik resim göstermiyo zaten onu cok dogru buluyorum ama fiziksel özelliklerini meslegini herseyi söylüyolar tabi nekadar dogru bilinmezGösterseler ne olacak sanki ben hemşireye şirinlik yaptim yalvardım göstermemişti etil olmaz demişti bana vallahi merakımdan çatladım halada merakım gitmedi ne olcakki gösterseler sadece yabancı biri onu solemisti hemşire uzun mu dedim boyu boy önemliydi benim için eşim 1.90 ben 1.85 boyundayız çünkü. donörün uzun olması önemliydi onu bile söylemediler yaaa benim en büyük kriterim buydu kısamı uzun mu hala bilmiyorum
Hangi klinikti seninki? Memnunmusun onlardan?Ama bütün kliniklerde fiziksel özelliklerini bizim idteklerimize göre seciyolar. Nasil bilgi vermez olurmu öyle sey? Hani hicbir klinik resim göstermiyo zaten onu cok dogru buluyorum ama fiziksel özelliklerini meslegini herseyi söylüyolar tabi nekadar dogru bilinmez
Seninde boyun maşallahmışGösterseler ne olacak sanki ben hemşireye şirinlik yaptim yalvardım göstermemişti etil olmaz demişti bana vallahi merakımdan çatladım halada merakım gitmedi ne olcakki gösterseler sadece yabancı biri onu solemisti hemşire uzun mu dedim boyu boy önemliydi benim için eşim 1.90 ben 1.85 boyundayız çünkü. donörün uzun olması önemliydi onu bile söylemediler yaaa benim en büyük kriterim buydu kısamı uzun mu hala bilmiyorum
Yasa gereği foto göstermiyorlar anladık.Ama boy kilo vücut yapısı söylenmeli.Yakin bir arkadaşımın yumurta donasyon donörler listesini bana yollamıştı çok detaylıca bilgiler vardı.Size ayıp yapmışlar.Gösterseler ne olacak sanki ben hemşireye şirinlik yaptim yalvardım göstermemişti etil olmaz demişti bana vallahi merakımdan çatladım halada merakım gitmedi ne olcakki gösterseler sadece yabancı biri onu solemisti hemşire uzun mu dedim boyu boy önemliydi benim için eşim 1.90 ben 1.85 boyundayız çünkü. donörün uzun olması önemliydi onu bile söylemediler yaaa benim en büyük kriterim buydu kısamı uzun mu hala bilmiyorum
Nerede bu ? Kıbrıs mı?1000 eur fazla verip görecektim doktorla anlaşmıştım ama seçtiğim donör kabul etmeyince iptal ettiler. Zaten bu virüs vs cıkınca gidemediğimizden donör de iptal oldu.
evet hit. ama donör kabul etmediği için gösteremediler.Nerede bu ? Kıbrıs mı?
Evet bir tek Ukrayna gösteriyor donor resmi. Ama şu biotex olayından sonra Ukrayna çok midemi bulandirdi.Evet donorun resmini gornek cok onemli benim içinde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?