Yavrunuzu saglıkla mutlulukla buyutun. Sıze sıra cabuk gelmiş. Ben ankaradan 2yıl buay bıtecek evlat edınme sırasında yım. Yas sınırı 43e çekildi. 43 yas oncesı basvuru bebek oluyo. 43yas gecerse 1ile 3yas oluyo. Ben basvurdugunda 41yasındaydım.2yıl bebek sırasında bekledım. Bu ay yasım 43 oldu 1yasa gectım. Sorun degıl 3yasa kadar gelsın saglıkla hayırla. Ankara erkk 3yada 3.yıl kız 4yada 4.5yıl.ben 2yılı bitirdim.se neye İnşl. Erkek sırası çıkar. Sız hangı ıldesınız. Bu gruptaki her arkadasa tavsıye ederım. Basvurun.tedavnızıde yaptırın. Ben çocugum olurken eşim çocuk istemefı.en çocugu olurken çocuk yapmayan erkekle 16yılımı verdım. Hep tüple olur dıyorfmuş. Şimdi çok pişman oyle dusundugun için. Bırkez tup denedım olmadı. Gıttım evlat edındım. Şimdide Kıbrısa gıtmek istıyorum. İlerde keske gitseydim dememek için.

Arkadaşlar ben ekim, kasımda Kıbrıs'a gitmeyi düşünüyordum. Agustos'ta histeroskopi falan yapılacak yavaş yavas hazırlıklara başlayacaktık. Kafamda soru işaretleri olustu. Bu hazırlıklarım boşa giderse virüsten dolayı o aylarda gidemezsem diye. Yok burada kovid testi yok orda test ne yapsam bilemedim. Hep sıkıntı. Ertelesem mi işime mi baksam?

Bu kötü hastaligi geciren herkese cok gecmis olsun allah o günleri bidaha yasatmasin sanada allah uzun ömür versin insallah bianönce anne olursun

Ya allah askina saglikli bi bebegimiz olsunda kime benziyoda güzelmi Ciktinmi cok önemli degil onlarin resimleride orda kaliversin
Gösterseler ne olacak sanki ben hemşireye şirinlik yaptim yalvardım göstermemişti etil olmaz demişti bana vallahi merakımdan çatladım halada merakım gitmedi ne olcakki gösterseler sadece yabancı biri onu solemisti hemşire uzun mu dedim boyu boy önemliydi benim için eşim 1.90 ben 1.85 boyundayız çünkü. donörün uzun olması önemliydi onu bile söylemediler yaaa benim en büyük kriterim buydu kısamı uzun mu hala bilmiyorum

Gynolife değil miydi sizin? Kibristaki tüm merkezler fiziksel özellik sectiriyor aslında. Doğruluğunu bilemeyiz tabi ama sectiriyorlar

Ama bütün kliniklerde fiziksel özelliklerini bizim idteklerimize göre seciyolar. Nasil bilgi vermez olurmu öyle sey? Hani hicbir klinik resim göstermiyo zaten onu cok dogru buluyorum ama fiziksel özelliklerini meslegini herseyi söylüyolar tabi nekadar dogru bilinmez

Hangi klinikti seninki? Memnunmusun onlardan?

Seninde boyun maşallahmış

1000 eur fazla verip görecektim doktorla anlaşmıştım ama seçtiğim donör kabul etmeyince iptal ettiler. Zaten bu virüs vs cıkınca gidemediğimizden donör de iptal oldu.

Yasa gereği foto göstermiyorlar anladık.Ama boy kilo vücut yapısı söylenmeli.Yakin bir arkadaşımın yumurta donasyon donörler listesini bana yollamıştı çok detaylıca bilgiler vardı.Size ayıp yapmışlar.

Gyno life dan bana secmem için liste verdiler meslek vicut tipi boy göz rengi hepsini secebiliyorsunuz bu arada hala sigara içen var mi aranuzda ben 5 kez biraktım her tüp bebekten önce bıraktım her yıkımda yine başladım şimdi yine bırakmak istiyorum bakalım bukez zor olacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…