Geçmiş olsun canım. Banada yasaklamışlardı ama 1 sene sonra denemeye başlamıştım ben. Sonuç yine değişmedi. Yani 5 sene öncede denesen olmayabilirdi canını sıkma. Kemoterapide kullanılan ilaçların çoğu yumurtaları öldürüyor. Donasyonda şansın tam olsun inşallah

Canım benim başın sağolsun çok üzüldüm.Bebeğin içinde sevindim.güle güle büyüt sonunda anne olmana çok sevindim.Yarın whatsapp dan yazarım.kuzunuda merak ettim : )

Burda bekleyen herkes için Âmin

Öyle düşünme nolur. Sana bir anımı anlatayım. Tedavim sırasında birgün doktorun bekleme odasında sıramı bekliyorum. Yanımda oturan kadınla sohbet etmeye başladık. Çocuk varmı yokmuya geldi konu. Kadın keşke çocuğum olmasaydı dedi. Ben ya çocuğum olmazsa diye düşünürken kadın bana birşey olursa çocuğuma nolur diye düşünüyordu. Sen düşüncelerini olumlu tut.

British beni de bu sebeple düşündürüyor. Ön hazırlığa bile baslatmadi. Zaten şimdi başlasam 1,5 ay sonra ancak transfere gidebileceğim. Ama ilk görüşmeyi bile 30 temmuzdan sonra diyor. Kışın koronanın patlamasını bekliyorum. İyice gidrmeyecegiz

Baharolsun çok çok geçmiş olsun. Öyle deme ne olur. Bazen olmuyor işte. İnşallah olacak bebişin ama olmasa ne olur ki? Hayat güzel sevdiklerinle birlikte olmak güzel. Sen hayatta olmadıktan sonra ya da sağlıksız olduktan sonra çocuk sahibi olmuşsun ne olacak. Benim de ciddi bir hastalık geçmişim var. Ben de kemo gördüm. Bazen ben de kendimi böyle avutuyorum. Belki de çocuk sahibi olmak beni tekrar hasta edecek belki de hayatıma mal olacak. Bu yüzden oldurmuyor diyorum. Benim de bu son deneyisim olur herhalde. Kaderle çok inatlasmayacagim.

Ben kemo tedavisi olduğumda 20 yaşındaydım. Keşke 1 Allah'ın kulu yumurtalarımın öleceğinde bahsetseymus. Dondururdum kesin

Ayyy kızlar inşallah hepiniz sağlıkla anne olum
Yüzümüz gülsün artık

Gercekcim senin için çok sevindim Ben evlat edinmeye de sıcak bakıyorum. Bir ara araştırdım. Ve Türkiye'de çok zor olduğuna karar verdim. Bir kere bebek evlat edinmek çok zor. Uzun süre bekleniyor dediler. Siz nasıl bebek evlat edinebildiniz? Bir de bebeğin anne babası hayatta ise çocuğu tam olarak evlat edinemiyorum dediler. Anne baba cicuk 18 yaşına gelene kadar herhangi bir ara çıka gelip çocuğun velayetini senden alabiliyor. Sen büyüt çocuğu, analık et sonra onu istemeyen biyolojik anası hiçbir şey olmamış gibi senden alsın onu. Doğru mu bunlar? Burası belki yeri değil ama kısaca evlat edinme sürecini anlatır mısın? Ben Ukrayna'da evlat ediniruz olmadı dedimama o da çok pahalı

Böyle bir seçenek var mı? Süper olurdu.

Buda ayrı bir konu morcum
Bazen başka ülkeyemi gitsek donör için
Bazen kendimizmi bulsak donörlerimizi düşünmüyorum değil
Kendi Rabbim birdaha yasatmasin gelmiş geçmiş olsun rabbim ınsallah en kısa zamanda evlat verir ınsallah bütün güzellikler seninle olsun.

Başın sağolsun her iki acı da tarifi imkansız maalesef. Bebeğin de hayırlı olsun. Muhteşem bir iş yapmışsın ben de o kadar çok düşündüm ki şimdi burda sayamayacağım bir çok nedenden ve prosedür zorluğundan vazgeçtim. Hala keşke kapıma bir bebek bıraksalar da doğurdum diyip nüfusuna alsam diyorum. Rabbim seni bebeğimle ve tüm ailenle hayat boyu mutlu etsin arkadaşım.

Aynen bazen bende öyle düşünüyorum
O çöpe atılan bebekleri kapımıza buraksalar ve kolayca ismimize alsak

Canimm hiç zor bisey değil.ben erkek istedim 1 senede geldi. Kız istersen illere göre bekleme süresi 2 sene olabiliyomus.ama öyle elinden alma gibi bisey yok.koruyucu aile olursan 18 yaşında çocuğa soruyorlar kinde kalmak istersin diye.direk evlat edinirsen 1 senede nüfusuna geciyo.ve aileler öyle çok verimli kişiler olmadığı için zaten mahkeme vermiyo gerçek aileye.ve keşke o cocuk esirgemeye bi gitseniz çocuklar beni al beni al diye size bi bakışları var anlatamam.vee sevgisini ölçemiyorum.ve tekrar denemeyi bile askıya aldim artık.suan o bana oyle bi annelik yasatiyoki

Evet bebek evlat edinmek olabiliyor mu, turkıyedemisiniz??

Evet bebek evlat edinmek olabiliyor mu, turkıyedemisiniz??
Türk yasalarında evlat edinecek aile ile edinilen çocuk arasında maksimum 40 yaş olmalı.Gerçekk arkadaşımız 40 yaşından küçük olduğu için bebek alabildi.Yani 40 yaşın altındaki bir kadın bebek edinebilir.Ancak örneğin 43 yaşındaki bir kadın en küçük 3 yaş çocuk edinebiliyor.45 yaşındaysa 5yaş çocuk gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…