Maalesef canim söylenmedi inan donorle ilgili hicbirbilgim olmadı listeden özelliklerine uygun olup olmadığı bile söylenmedi tek bildiğim yabancı olduğu.hayirlisi artık şansımaYasa gereği foto göstermiyorlar anladık.Ama boy kilo vücut yapısı söylenmeli.Yakin bir arkadaşımın yumurta donasyon donörler listesini bana yollamıştı çok detaylıca bilgiler vardı.Size ayıp yapmışlar.
Sülalenin en kısası benim basketbolu erken bıraktım çok pişmanım birazdaha uzun olmak isterdim kibrista hemşire bizi görünce 2 saniyelik bir şok yaşamıştı onu hiç unutmuyorumEvet birazcık uzun
Uzun boygüzeldirSülalenin en kısası benim basketbolu erken bıraktım çok pişmanım birazdaha uzun olmak isterdim kibrista hemşire bizi görünce 2 saniyelik bir şok yaşamıştı onu hiç unutmuyorum
Bir arkadaşımız şimdi tedaviye başladı biotexcomdaEvet bir tek Ukrayna gösteriyor donor resmi. Ama şu biotex olayından sonra Ukrayna çok midemi bulandirdi.
Bunları biliyorum. Ben de araştırmıştım. Çok yakınım biri de evlat edindi. Çocuğun tamvelayetini vermediler. Ailesi hayatta çünkü. Anne çocuk 18 yaşına gelene kadar her an çıkıp hak iddia edebiliyor. Onun tedirginliği içinde yaşıyor arkadaşlarımTürk yasalarında evlat edinecek aile ile edinilen çocuk arasında maksimum 40 yaş olmalı.Gerçekk arkadaşımız 40 yaşından küçük olduğu için bebek alabildi.Yani 40 yaşın altındaki bir kadın bebek edinebilir.Ancak örneğin 43 yaşındaki bir kadın en küçük 3 yaş çocuk edinebiliyor.45 yaşındaysa 5yaş çocuk gibi.
Bir de burada çok yazmıştık bu konuları. Herşey DNA da bitmiyor kızlar. Anne bebeği taşırken bebeğe RNA sini geçiriyor. Ki bu fiziksel özelliklerde de az da olsa benzerlik sağlıyor.Ya allah askina saglikli bi bebegimiz olsunda kime benziyoda güzelmi Ciktinmi cok önemli degil onlarin resimleride orda kaliversin
Repromeda da donoru seçerken boy,kilo,saç rengi,göz rengi, kan grubu ve hobilerini paylaştılar. Ona göre seçtim ben.Gösterseler ne olacak sanki ben hemşireye şirinlik yaptim yalvardım göstermemişti etil olmaz demişti bana vallahi merakımdan çatladım halada merakım gitmedi ne olcakki gösterseler sadece yabancı biri onu solemisti hemşire uzun mu dedim boyu boy önemliydi benim için eşim 1.90 ben 1.85 boyundayız çünkü. donörün uzun olması önemliydi onu bile söylemediler yaaa benim en büyük kriterim buydu kısamı uzun mu hala bilmiyorum
Ay evet.Bir arkadaşımız şimdi tedaviye başladı biotexcomda
İnşallah sonucu güzel olsun
Mgeo isimli arkadaşımız şuan oranın tedavisinden 7 aylık gebe
Ayy keşke kızlar kayıp listesinde olmasalarda burada ne yaptıklarını yazsalar
Evet neresi burası?Nerede bu ? Kıbrıs mı?
Ben de bir doktordan duydum aynısınıKizlar bugün birileri konusuyodu bu korona eylülde yine hortlayip araligin sonuna kadar gidicekmis
Ben iciyorum canim transferden 1 gün önce hep biraktim gebelik testine kadar icmedim keske hic icmesek ama dedigin gibi yikimlardan sonra zor oluyoGyno life dan bana secmem için liste verdiler meslek vicut tipi boy göz rengi hepsini secebiliyorsunuz bu arada hala sigara içen var mi aranuzda ben 5 kez biraktım her tüp bebekten önce bıraktım her yıkımda yine başladım şimdi yine bırakmak istiyorum bakalım bukez zor olacak gibi
sizin hangi merkez acaba ya. bana resim göstermediler ama hemşireyi darlayıp nerdeyse robot resmını cıkaracak kadar bilgiye ulaşmıştım. :)Gösterseler ne olacak sanki ben hemşireye şirinlik yaptim yalvardım göstermemişti etil olmaz demişti bana vallahi merakımdan çatladım halada merakım gitmedi ne olcakki gösterseler sadece yabancı biri onu solemisti hemşire uzun mu dedim boyu boy önemliydi benim için eşim 1.90 ben 1.85 boyundayız çünkü. donörün uzun olması önemliydi onu bile söylemediler yaaa benim en büyük kriterim buydu kısamı uzun mu hala bilmiyorum
Velayeti alana kadar bir tedirginlik oluyormuş benimde duyduğum o. Valla ukranya daki yetiştirme yurdundaki bebeklerde çok tatlıdırlar ama :) slaw ırkıda güzel ırk.Bunları biliyorum. Ben de araştırmıştım. Çok yakınım biri de evlat edindi. Çocuğun tamvelayetini vermediler. Ailesi hayatta çünkü. Anne çocuk 18 yaşına gelene kadar her an çıkıp hak iddia edebiliyor. Onun tedirginliği içinde yaşıyor arkadaşlarımBizde durum böyle olunca Ukrayna'da evlat edinmeye bile baktım. Çok pahalıydı.30bin falan. Bir kaç sefer daha donasyon olurum o zaman dedim. Bu da tutmazsa o zaman Türkiye'deki evlat edinme işine tekrarbakacagim.
Evet canim bende okumustum dedigini hatta bunu arastiriyo doktorlar ve doguran kadindan gecixomus biseyler. Inanki ben kucagima alamasamda sonucta 17-18 haftalik kaybetmekte kolay degil kocamandilar kipirdanmalari bile hissetmistim onlari kaybettigimdee dünyam yikilmis ömrümden ömür gitmisti yemin ederim baskasinin yumurtasi zerre kadar aklima bile gelmemistiBir de burada çok yazmıştık bu konuları. Herşey DNA da bitmiyor kızlar. Anne bebeği taşırken bebeğe RNA sini geçiriyor. Ki bu fiziksel özelliklerde de az da olsa benzerlik sağlıyor.
Yumurta DonasyonU yaptıran arkadaşlar transfer öncesi nelere dikkat etmek lazım sigara dışında yemek içmek gibi?Tüp bebeke yumurta kalitesi için dikkat edilmesi geteken bazı şeyler var bunları biliyoruz peki yumurta donasyonunda beslenme önemli mi burdan özellikle başarılı olan arkadaslara sorum
Sorma yaa ne şanssızmışız bizi buldu bu corona bekle bekle bende sıkıldım beklemekten artık. Allahım geç olsun güç olmasın inşallah
Vede en kötüsü belirsizlik
Bekledikce ne olacağını bilmemek
İnankı morcum bu işte şans çok önemli vede hep yumurtadan yapışmışız ama statistik görüyorum spermde çok büyük etkenmiş
Senelerdir yumurtluyan bir kadınım biliyorsun ama malesef eşim sperm donasyonuna karşı olduğu için hiç deneyemedim
Vede rahimde çok önemli
Asıl ben zor vakayım her bir taraftan.hem eşimde sperm sorunu,benimde rahim sorunlu
Allah ol derse bu iş olur
Ne deyim vardır bir bildiyi Rabbimin
Vermiyor bana
Bende zamanımı burda harcıyorum belki bir mucize anne olurum ve burdakılara umut olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?