Maalesef canim söylenmedi inan donorle ilgili hicbirbilgim olmadı listeden özelliklerine uygun olup olmadığı bile söylenmedi tek bildiğim yabancı olduğu.hayirlisi artık şansıma

Evet bir tek Ukrayna gösteriyor donor resmi. Ama şu biotex olayından sonra Ukrayna çok midemi bulandirdi.
Bir arkadaşımız şimdi tedaviye başladı biotexcomda
İnşallah sonucu güzel olsun
Mgeo isimli arkadaşımız şuan oranın tedavisinden 7 aylık gebe
Ayy keşke kızlar kayıp listesinde olmasalarda burada ne yaptıklarını yazsalar

Bunları biliyorum. Ben de araştırmıştım. Çok yakınım biri de evlat edindi. Çocuğun tamvelayetini vermediler. Ailesi hayatta çünkü. Anne çocuk 18 yaşına gelene kadar her an çıkıp hak iddia edebiliyor. Onun tedirginliği içinde yaşıyor arkadaşlarım Bizde durum böyle olunca Ukrayna'da evlat edinmeye bile baktım. Çok pahalıydı.30bin falan. Bir kaç sefer daha donasyon olurum o zaman dedim. Bu da tutmazsa o zaman Türkiye'deki evlat edinme işine tekrarbakacagim.

Ya allah askina saglikli bi bebegimiz olsunda kime benziyoda güzelmi Ciktinmi cok önemli degil onlarin resimleride orda kaliversin
Bir de burada çok yazmıştık bu konuları. Herşey DNA da bitmiyor kızlar. Anne bebeği taşırken bebeğe RNA sini geçiriyor. Ki bu fiziksel özelliklerde de az da olsa benzerlik sağlıyor.

Repromeda da donoru seçerken boy,kilo,saç rengi,göz rengi, kan grubu ve hobilerini paylaştılar. Ona göre seçtim ben.

Ay evet.

Ben iciyorum canim transferden 1 gün önce hep biraktim gebelik testine kadar icmedim keske hic icmesek ama dedigin gibi yikimlardan sonra zor oluyo

Tüp bebeke yumurta kalitesi için dikkat edilmesi geteken bazı şeyler var bunları biliyoruz peki yumurta donasyonunda beslenme önemli mi burdan özellikle başarılı olan arkadaslara sorum

sizin hangi merkez acaba ya. bana resim göstermediler ama hemşireyi darlayıp nerdeyse robot resmını cıkaracak kadar bilgiye ulaşmıştım. :)

Velayeti alana kadar bir tedirginlik oluyormuş benimde duyduğum o. Valla ukranya daki yetiştirme yurdundaki bebeklerde çok tatlıdırlar ama :) slaw ırkıda güzel ırk.

Bir de burada çok yazmıştık bu konuları. Herşey DNA da bitmiyor kızlar. Anne bebeği taşırken bebeğe RNA sini geçiriyor. Ki bu fiziksel özelliklerde de az da olsa benzerlik sağlıyor.
Evet canim bende okumustum dedigini hatta bunu arastiriyo doktorlar ve doguran kadindan gecixomus biseyler. Inanki ben kucagima alamasamda sonucta 17-18 haftalik kaybetmekte kolay degil kocamandilar kipirdanmalari bile hissetmistim onlari kaybettigimdee dünyam yikilmis ömrümden ömür gitmisti yemin ederim baskasinin yumurtasi zerre kadar aklima bile gelmemisti

Tüp bebeke yumurta kalitesi için dikkat edilmesi geteken bazı şeyler var bunları biliyoruz peki yumurta donasyonunda beslenme önemli mi burdan özellikle başarılı olan arkadaslara sorum
Yumurta DonasyonU yaptıran arkadaşlar transfer öncesi nelere dikkat etmek lazım sigara dışında yemek içmek gibi?

İnşallah canım, Allahın izniyle inşallah olacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…