Tebrikler. Saglikla ilerlesin surec, saglikli dogum haberlerinizi alalimTeşekkür ederim kızlar hepinize iyi dilekleriniz için sonucu yazarım buraya pozitif olup iyi düşünün ve varsa aklınızda ertelemeyin çünkü önümüzde ne var belli değil
Huguk cok sevindim allah sonuna kadar saglikla götürüp dogurmani nasip etsin darisida basimiza insallahhh ❤Teşekkür ederim kızlar hepinize iyi dilekleriniz için sonucu yazarım buraya pozitif olup iyi düşünün ve varsa aklınızda ertelemeyin çünkü önümüzde ne var belli değil
Merhaba tamaracım, aynen en pratık yöntem bu gıbı gelıyor bana da belkı bızde öyle yaparız bakalım hayırlısı. bende oyle gıdıp uzun uzun transfere kadar kalamam en fazla 2 gun ortadan kaybolabılırım. dıkkat cekmemek adına. cunku kımse bılmyor tüp bebek yaptırıcam sanıyor ınsanlar. hayırlısı hakkımızda. eur da arttıkca artıyor bakalm ne yapıcaz. bıde donör mevzusu kafamı cok karıstırıyor. donör benım ıcın cok önemlı kımlerın yumurtasını veryolar allah bılır artık.Bize uygun donör bulununca eşim gitmişti ben de ilaçlara başladım. sperm verildi ve 5. güne kadar embriyolar takip edildi. uygun olanlar 6 gündü sanırım eşimle birlikte gittik ve transfer gerçekleşti. bize bu yöntem çok pratik geldi. emriyolarda sorun olsaydı boşuna gidip bir hafta beklemiş olacaktık. yani mümkün olduğunca az risk aldık kendimizce :)) belki size bir fikir olur. sevgiler
Gene miDinimizin boyutunu arastirdiniz mi bu donor olayinda falan anladığım kadarıyla başkasinin yumurtası ile eşinizin spermi birleşiyo yanlış mı anliyorum
Evet KıbrısVita altera da kibrismi acaba ilk defa duyuyorum
Donem donem sanirim kraldan cok kralcilari cikartiyor hayat karsimiza:))Gene mi
Kendini Din alimi sanan ArkadaşDinimizin boyutunu arastirdiniz mi bu donor olayinda falan anladığım kadarıyla başkasinin yumurtası ile eşinizin spermi birleşiyo yanlış mı anliyorum
Hayır bilmediğim yeni gördüğüm bişey olduğu için sordum detaylarını hiç bı şekilde araştırmadım anladığım kadarıyla sormak istedim din alimi falan sandığım yok bende çocuk için uğraşıyorum belki bende bu şekilde bi yonteme gidicem bilememiş biri olarak sadece sordum linç etmenize gerek yok sakin olunKendini Din alimi sanan Arkadaş
_"1ay sonra düğünüm var ilk ilişki için yardımcı olurmusunuz" konu başlığına yazdığınız yazıyı hayretle okudum.Inanın ben utandım..Kocamla ilk gece yapdıkça yorgunlukta falan da fistanında. Yahu bunlar özeldir.mahremdir.Siz bukadar dini önemsiyorsanız.
Başkasının yumurtası _başkasının spermini. Düşüneceğinize eşinizle özelinizi yazmanın utanç verici olduğunu düşünün.
Hayır bilmediğim yeni gördüğüm bişey olduğu için sordum detaylarını hiç bı şekilde araştırmadım anladığım kadarıyla sormak istedim din alimi falan sandığım yok bende çocuk için uğraşıyorum belki bende bu şekilde bi yonteme gidicem bilememiş biri olarak sadece sordum linç etmenize gerek yok sakin olun
Derdi veren rabbim dermanını da vermistir çözümü vardır illaki takipteyim araştırmadan bakınca o şekilde yaziverdim tepki verilmesi gereken bişey değil yani bilmiyorum sonuçta insanlar çaba gosteriyo farkındayım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ben 4 yılda bıktım usandım kaç sene uğraşan insanlar var 4 yıldır ugrasiyorum aşılama iğneler ilaçlar bende şu an tüp bebek asamasindayimBak sen de bu yolda ne cok ugrasmissin ama linc etmek gibi dusunme, zaten herkes bunun dini boyutunu dusunurek ne anlama geldigini bilerek giriyor bu ise.
Bu konu hakkinda aklin ve kalbin sana yardimci olacaktir, cunku zaten bu yola girmis olan zaten onun muhasebesini yapip kararini vermis oluyor..zaten bebek sahibi olamamak cok hassas ve yorucu bir konu, donasyonu da Allah zaten nasip etmisse oluyor..
Sana kucuk bir oneri, burada yasanilan hikayelere, cabalara bir goz at. Kim ne yasamis az cok fikir sahibi olursun. Zaten kalbin ve mantigin donasyona karar verince baskasinin yumurtasi diye dusunmezsin:)
Senin bebegin olur..
Sizi bu klinige istanbuldaki gittiginiz doktorunuz mu yonlendirmisti, 2 senedir ona gittiginizi yazmistinizVita altera yaşım 32
Dedigim gibi hassas bir konu, arastirmalarini tamamla, sormak istedigin , aklina takilan ne konu olursa inan bu konudaki herkes sana yardimci olacaktir. Yeter ki once biraz arastir..Derdi veren rabbim dermanını da vermistir çözümü vardır illaki takipteyim araştırmadan bakınca o şekilde yaziverdim tepki verilmesi gereken bişey değil yani bilmiyorum sonuçta insanlar çaba gosteriyo farkındayım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ben 4 yılda bıktım usandım kaç sene uğraşan insanlar var 4 yıldır ugrasiyorum aşılama iğneler ilaçlar bende şu an tüp bebek asamasindayim
İnşallah isteyen bakabilcek güzel anne baba olabilcek herkesin evinin neşesi gelsin bı an önceDedigim gibi hassas bir konu, arastirmalarini tamamla, sormak istedigin , aklina takilan ne konu olursa inan bu konudaki herkes sana yardimci olacaktir. Yeter ki once biraz arastir..
Dini boyutu kismi da Allahla senin ve esinin arasindadir, insallah yolculugun mutlu son ile biter..
Sonucunu aldın mı pozitif mi ben de bu transferde çok rahattım herşey gönlünüzce olsun
Teşekkür ederim kızlar hepinize iyi dilekleriniz için sonucu yazarım buraya pozitif olup iyi düşünün ve varsa aklınızda ertelemeyin çünkü önümüzde ne var belli değil
Kendini Din alimi sanan Arkadaş
_"1ay sonra düğünüm var ilk ilişki için yardımcı olurmusunuz" konu başlığına yazdığınız yazıyı hayretle okudum.Inanın ben utandım..Kocamla ilk gece yapdıkça yorgunlukta falan da fistanında. Yahu bunlar özeldir.mahremdir.Siz bukadar dini önemsiyorsanız.
Başkasının yumurtası _başkasının spermini. Düşüneceğinize eşinizle özelinizi yazmanın utanç verici olduğunu düşünün.
Valla siz iyi çark etmişsiniz dini boyutunu düşündünüz mü dedikten sonra, bu sayfaya binlerce mesaj atılmış deneyimler paylasıyor ve siz sorumsuzca din min diyosunuz birsey okumadan sonra tepki goruncede beyanınızı degiştiriyosunuz, ayıp bence bu.. bu donemde milyon tane dertle ugrasan bunca kadına boyle seyleri akıllarına tekrar sokmaya calışmak ya saflıktır yada kötü niyettir... Insaf insaf...İnşallah isteyen bakabilcek güzel anne baba olabilcek herkesin evinin neşesi gelsin bı an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?