Hımm bilmiyirum ben. Ben de Repromeda ya sorayim. Ama bsna da en kesin Kibrus gibi geliyor. Eşim de tam biz oradayken kapikar kapanir orada kaliriz diye Vektadan cekiniyor. Gecen sefer ucu ucuna kapikar kapanmadan döndük Cekyadan.

Yaa kızlar bu euro ile doların hali ne böyle. Kur sabitlemeyi yazmış biri. Soran oldu mu merkezlere. Cok feci olmuş Yaa resmen her taraftan sıkıştırıldık.

Kizlar bu kuru sabitleme olayi ne tam olarak

uzun süre aynı kurda kalıp sonra hızlıca yükseldiğinde, yükselmeden hemen önceki kurun üzerine ya küçük bir fark koyuluyor ya da hiç koyulmuyor bu şekilde sabitleniyor. örneklemek gerekirse bir ürün alacaksınız ve ödemenizi döviz cinsinden yapacaksınız ve bu pazarlık uzun süre iki taraf arasında konuşuluyor. Euro kuru 7.70 civarında aylarca kalıp sonra bir sabah kalktığınızda kur 8.50 olursa, siz karşı taraf ile konuştuğunuzda kur 7.70 ise o zaman şunu söyleyebiliyorsunuz "biz sizinle konuşup anlaştığımızda kur 7.70 idi şimdi ödeme zamanım ama kur da 8.50 oldu. kuru 7.70 de veya 7.85 de sabitleyelim ben ödememi bu şekilde yapayım diyorsunuz, eğer karşı taraf da tamam derse kur artışından etkilenmeden kuru sabitlemiş olursunuz. ödemenizi 8.50 den değil anlaştığınız kur üzerinden yapıyorsunuz. buna kur sabitleme deniliyor. tabi bu arada olmaz ya belki olacağı olur, ekonomik dengeler sarsılıp kur 7.00 ye düşse bile siz yine de sabitlediğiniz kur üzerinden ödeme yapmak durumundasınız. Umarım işinize yarar bir açıklama yapabilmişimdir :)

Ama kıbrıs'taki merkezlerin kur sabitleme durumu veya indirim yapma gibi bir niyetleri yok çünkü orası da aynı Türkiye gibi. işsizlik ve parasızlıktan dolayı hiçbir şekilde destek olmuyorlar. Türkiyede turizimciler nasıl şezlong fiyatlatını 1.000 TL'ye çıkarıyorlarsa klinikler de aynı öyle fiyatları aşağıya çekmiyorlar. kur sabitlemeye yanaşmıyorlar daha 2 gün önce konuştum hiç taviz vermiyorlar

Son düzenleme:
Benim hesabım burda iki defa kapandı bu konular yüzünden
Neyse boş ver
O kız artık anne ve başka merkezden
İsmide burda efenaz dı
Arkadaslar ben halil icin yasadiklarimi yazdigimda birinizde girip ya banada sunu yapti böyle oldu demediniz. Kazen beni engelledi hicbirinizde bisey yazmadiniz. Keske ozamanda bu yasadiginiz olunsuzluklari yazsaydiniz

Merhaba,
umarım hepinizin tedavileri sonuç verir ve bebeklerinize kavuşursunuz, yalnız burada yazılanlar hiç hoş olmadı onu belirtmek isterim.
Siz siteyi ve Kazen 'i merkezlerden para almakla suçlayamazsınız, hele hele üyelerin yazdıklarının doğruluğunu teyit etmeden asla Kazen'i ve Kadınlar Kulübünü zan altında bırakamazsınız.

Site kuralıdır ve ayrıca TC kanunlarında yer almaktadır, doktorların veya hastanelerin, merkezlerin reklamı yapılamaz, aynı şekilde karalama da yapılamaz zira ikisi de suçtur, bu sebepledir ki sitede reklam ya da karalama mesajları yazılamaz.

Şayet karalama mesajları olduysa da banlanma veya üyelik iptali olduysa, bu işlem Kazen para aldığı için değil kurallar ve kanunlar gereğidir, gerçi Zaza74'ün bu ilk iftirası değil, Kazen daha önce de kendisine telefonda açıklamasına rağmen merkezin adamı olmakla suçlamışlığı vardır: Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Z Zaza74 siz kurallara aykırı olduğu halde bir merkezi karalarken başka bir merkezin doktor, asistan adına kadar verip telefon numaralarını da paylaşarak reklam yapmadınız mı? Kadınlar Kulübünden gidenlere indirim yapıyorlar yazan siz değil misiniz?

Bir merkezi kötülerken diğerinin çatır çatır reklamını yaptım demek yerine neden Kazen sizin hesabınızı bahsettiğiniz merkez istedi diye kapatmış gibi gösteriyorsunuz?
Defalarca bu topikte reklam veya karalama yapılamaz diye ikaz edilmediniz mi? Sadece siz değil karalama/reklam mesajı yazan herkese aynı ikaz yapılmadı mı?

Siz buna rağmen defalarca kurallara uymadığınız için site kullanım sözleşmesi gereği üyeliğiniz iptal edildi.

Reklama giriyor diye kaldırılan mesajlarınız hala topikte duruyor, kaldırıldı zira reklam yasak, siz nasılsa o mesajlara üyeler ulaşamaz diye mi bu kadar rahat konuşuyorsunuz?

Hadi diyelim ki Kazen iftira attığınız gibi bir adam, siz topik ağalığına soyunduğunuz için bu topikte üyelik iptali yaptırarak gidenlere ne demeli? Sırf sizden farklı görüşleri var diye canından bezdirdikleriniz üyelik iptali yaptırdı, ya bu topikte sizden tarafa olmalılar veya çekip gitmeliler sizin felsefeniz bu.
Size isyan edenler de mi bir merkezin adamı?

"Gidin merkezleri tek tek gezin, görüşme yapın ve hangisi sizin aklınıza yatıyor ise orada işlem yapın. Burada X üyenin yönlendirmesi asla etik değildir." Diyen adam mı doktorlardan merkezlerden para alıyor ?

Bu siteyi özellikle Tüp Bebek sürecinde yaşananlardan dolayı kuran, evet evet Kadınlar Kulübü'nün kuruluş sebebi tüp bebek sürecinde sizlerin yaşadığı sıkıntılar ve netten yeterli bilgilere ulaşamadığınız için bilgi edinebileceğiniz arşiv görevi olan bir alan sağlamaktır.
Tüp bebek konusunda hassasiyeti olan, yeri geldiğinde merkezler ve doktorlar hakkında eleştirilerini yazan Kazen mi bilmem kim merkezinin direktifiyle üyelik iptali yapıyor?
Elinizi vicdanınıza koyun, iftiraya girecek söylemler yerine nasıl reklam yaptığınızı anlatın.

Kazen iftira ettiğiniz gibi para alacak bir adam olsa, bir merkezi öven hatta o merkezin asistanı olduğu da anlaşılan kişiyi ifşa edip üyeliğini iptal etmek yerine merkezle anlaşır reklam parası alırdı:

C Cewlik1212 siz de Kazen tarafından hiç engellenmemişsiniz, öyle bir not görmüyorum, sizi Mart ayında yaşanan polemikten banlayan benim, ki siz ve polemiğe girdiğiniz üye 1'er günlük banlanmışsınız, herhangi bir doktor ya da merkez yüzünden değil, üyeyle karşılıklı hoş olmayan tartışma nedeniyle banlanmışsınız.
Buyurun banlandığınız tartışmanın yaşandığı sayfa: Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Kazen özür dilerim ama bunları yazmazsam içim asla rahat etmezdi, yine yeniden kaçıncı keredir iftira atılıp duruluyor, kayıtsız kalamazdım, üye kendisi veya gittiği merkezle alakalı olumsuz şeylerde veya gidilmesini istemediği kötülediği merkezle ilgili yazılınca iftirayı kendine hak görüyorsa, ben de burada linkleriyle mesaj alıntılarıyla karşılık vermeyi hak gördüm, uzun yazdığım için senden özür dilerim ve bu topikte tek maksadı huzurla bebeğine kavuşmak olan kadınlardan da özür dilerim ama iftiraya tahammülüm yok, yazdığım için pişman değilim.

Mune yazdım yazım sildim.....

yazıklar olsun....

öyle ağır şeyler yazdım ki yazdıklarımdan ben utandım, sildim...

Son düzenleme:
Hımm bilmiyirum ben. Ben de Repromeda ya sorayim. Ama bsna da en kesin Kibrus gibi geliyor. Eşim de tam biz oradayken kapikar kapanir orada kaliriz diye Vektadan cekiniyor. Gecen sefer ucu ucuna kapikar kapanmadan döndük Cekyadan.
davetiye mektubu ile vize basvurusu yapilsa bile verilecekmis gibi gelmiyor. Repromeda bakalim ne diyecek.
Kibris disinda ukrayna kisitlama var miydi? Vize muafiyeti var ama giirs izni nasil o konuyu bilen var mi?

benim şuan konuştuğum yer dün kuru sabitleyelim ozaman siz daha fazla sıkıntıya girmeyin dedi o yüzden sordum. ve onlarla ilk konuştuumda yuro 6 civarındaydı tekrar yönümü kıbrısa çevirdiğimde yuro 7,3 lardaydı. şimdi 8,60 dedim ki ben parayı tolim derken dahada batıyorum. o yüzden ertelemeyi düşünğyorum yazdım. hocayla konuşim olmadı kuru sabitleyelim dedi. o yüzden sordum canım çok güzel anlatmışsın allah razı olsun

Aslında Mune bunlara bunların anladığı dilden cevap vermeliydin sen çok kibar yazmışsın.

Z Zaza74 British sana hasta başına kaç para öneriyor? Hatta kuvvetli muhtemel hiti karalaman sayesinde de ekstra prim alıyor olmalısın. İlaçları da sen mi satıyorsun?

Peki sen M Murakami Çekya Çekya diye diye klavyende Ç harfi eskidi. Sen kaç Euro alıyorsun her Çekya yazdığında? Yoksa tedavi olan hasta başına mı ödeme yapıyorlar? Sana göre herkesin bir fiyatı var. Abi tavsiyesi herkesi kendin gibi bilme, bizi henüz satın alamadılar ama mutlaka bizimde bir fiyatımız vardır, anladın sen beni.

ey gariban C Cewlik1212 sen daha neden ceza aldığını, cezayı sana kimin verdiğini dahi bilmiyorsun. Bu sebeple seni çok eziklemeyeceğim.

gidin önce o pis kalplerinizi temizleyin, sonra gelin yazın.

Bir konu bu kadar mı yanlış anlatılır ve üzerine yalanlar katarak devam ettirilir. C Cewlik1212 , Kazen beni hiti eleştirdim diye yasakladı diyor vay sen misin yasaklayan. Allah akıl fikir vermiş ey C Cewlik1212 madem bundan dolayı yasaklandın neden gelip te yüzümüze tükürmedin? Beni bu sebeple sen nasıl engellersin diye? O zaman neden sormadın seni kaça satın aldıalr diye... Sende haklısın daha neden ceza aldığını bilmeyen garibansın ben sana ne diyeyim ki...

Hayır M Murakami de diyor ki 2 kez ben yazdım, eleştirdim. Eee sen bundan ceza aldın mı ? Almadın, uzaklaştırıldın mı ? yoooo

Allah akıl vermiş değil mi sence sen ceza almıyorsan sadece C Cewlik1212 ceza alıyorsa bunda bir hata olmalı. C Cewlik1212 denen kişiye kıl mı oluyoruz da ona özel ceza verdik? hayır Mune yazdı yukarıda cezayı ben verdim, cezasınında bahsettiği olay ile alakası yok diye.

Böyle ortalık karışsın, sinir olduğunuz merkeze laf geçirin çok hoşunuza gidiyor... Siz bu sebeple olanları sorgulamıyorsunuz.

Bu mesajı okuyup ta hala burada üye olarak kalıyorsanız da helal olsun size... sizi elimden geldiğince siteden atmayacağım. Zira biraz özel duygulara sahipseniz defolup gidersiniz.

Bu mesaja uvvv diyorsanız sildiğimi görseniz neler olurdu hayal bile edemiyorum,

Bir avuç terbiye sizsiniz! (bakın arada boşluk var doğru okuyun yazdığımı)

Dağına göre kar kuluna göre kader veren MEVLAM,
Sen ki bize şah damarından yakınsın,
İmtihanlarımızı kolaylaştır, şerleri bizlerden uzaklaştır,

Bir nefes alıp verecek kadar olan ömrümüzü,
Hayırlı, afiyetli, bereketli kıl,

Bilirim ki açılan elleri edilen duaları boş çevirmezsin,
Kimin nerede bir duası,
Beklediği bir muradı varsa kabul eyle..

Vallahi iki kere okudum mesajınızı. Orada adımı gecirdiginiz için kendi adima bir cevap yazacagim. Öncelikle Kazen para alıyor yazan olmadı. Para kelimesini ben kullandım. Onu da Zaza Hit hakkında yazdiktan sonra banlanimca demekki Hit siteye para veriyor diye düşündüm. Ve yazdıklarım da bu şekilde.Lutfen tekrar okuyun yazdıklarımı. Kazen'in yasaklamalar ile alakası oldugunu bile bilmiyordum. O yüzden zatwn "a Kazen bizden degilmi ki" diye yazdım. Çünkü Kazeni bizim gibi donasyon isteyen biri zannediyirdum. Bir de bay çıktı iyi mi Özellikle Kazen'i zan altında bırakmak gibi bir niyetim yok. Yazdigimdan da böyle bir şey çıkartılacağını zannetmezdim. Şaşırdım. Benim tek iddiam bu site bazı merkezlerden para alıyor diye düşünüp bu ifade etmemdir. Elimde bir kanit olmadığı sadece bir çıkarım olduğu için evet iftiraya girer haklısınız. Ama fikrimi de yazmak en dogal hakkım. Bunu belki sadece benim fikrim oldugunu altini cizmem gerekirdi. Buna dairbir kanitim yok.Neden bu şekilde düşündüğümü de söyleyeyim ben de bir kere Bahceci ile ilgili bir soru soracaktim burada. Mesajı yazıp gonderemedim bile. Bahcecinin skandalo ciktiginda kizlar duydunuz mu bahcecideki olayi diye yazmıştım. Hic bir sekilde benim dusuncemi bile icermiyirdu mesajim. Olayı soruyirdum ama msjim engellendi. Durum böyle olunca bazı merkezlerin bu sitede koruması var diye düşündüm. Hit le ilgili kötü tecrube yazınca bu tecrubeyi yazanlar engelleniyor diye de burada yazilinca ister istemez insan site herhalde hit i koruması altina aldı diye düşünüyor. Ben toplamda 3 kere hitteki kötü tecrubemi yazdim buraya. Ve hic engellenmedim. Bunu da belirtmek isterim. Kazen ile ilgili detaylı açıklama için teşekkürler. Ama tekrar belirteyim Kazene para aliyor diyen olmadi. Bunu ima eden de olmadı. Para kelimesini ben kullandım. Site için kullanmıştım. Bilmediğim gormedigim birşey o yüzden para aliyorlar herhaldediye yazmamaliydim. O konuda haklısınız. Zaza yi da British'in asistanı gibi yazdiniz ama sizin bu yazdiginiz da iftiraya girmedi mi? Şahsen bildiginiz birsey mi ki? Kanitlamanin mümkün oldugunu saiyorum. O zaman siz de böyle yazmamaliydiniz bence. Burada merkez kotuleyene rastlamadim ben. Yaşadığımız kotu tecrubeleri yazıyoruz yazmaliyiz. Bu sitenin kurulma amaci bu değil mi? Yazılan o tecrubeler benim için herşeyden önemli. Dikkat ediyorum herkes sadece yasadigini yaziyor. Kimsenin ozellikle merkez kotuledigi yok. Buna bir engelleme gelmemeli. Bu arada cewlikle ilgili birsey yazmak isterim. Cewlik niye yasaklandigini anlamamış mesela. Belki biri yasaklandiginda nedenini belirten bir mesaj yollana ilir. O zaman böyle yanlış anlasmalar da olmaz.

Artık nasıl paralar yediriliyorsa buralara da.

bu nedir ?

Öncelikle Kazen Kazen para alıyor yazan olmadı. Para kelimesini ben kullandım.

Kazen - Sitenin sahibi yani Site = Kazen

Elimde bir kanit olmadığı sadece bir çıkarım olduğu için evet iftiraya girer haklısınız. Ama fikrimi de yazmak en dogal hakkım.

iftira asla fikir beyanı değildir.

Bahçeci'nin mahkeme ile yayını durdurma kararı var. Mesajlar silindiği zaman, mesajda ilgili mahkeme kararı yazılır. Öyle kafamıza göre yorumları kaldırmıyoruz.

Kazene para aliyor diyen olmadi. Bunu ima eden de olmadı. Para kelimesini ben kullandım. Site için kullanmıştım.

Yukarıda da yazdım kazen siteyi temsil ediyor burada sıradan bir üye değil. Siteye attığınız her iftira bakın iftira diyorum onu bağlıyor.

sizin yaklaşımınız ile bende fikir beyan ettim. Fikir de beyan etmeyecek miyiz?

ağzınızdan çıkanı, yazdığınızın nereye gideceğini hesap etmiyorsunuz. Sonuçlarını hayal bile edemiyorsunuz.

Kadınlar klübüne özel indirimleri var unutma
Burdan katıldığını söyle

bu mesajı da şuraya koyayım da kimin reklam karşılığı para aldığı belli olsun. Ben sadece fikir beyan ediyorum bu iftira değil ki. Hatta bu mesaj görünmeyince sildik sandınız...

5 tane müşteri yolla tedavin bedava olsun ....

Kadınlar Kulübü'ne özel indirim filan yok ! Biz kimse ile anlaşma yapmadık. Hiç bir sağlık sektöründen reklam almıyoruz, sitede çıkan reklamlar sadece GOOGLE üzerinden gelen reklamlardır. Google filtresini geçiyor ise bir reklam bizim için sakıncası bulunmamaktadır.

O konuda haklısınız. Zaza yi da British'in asistanı gibi yazdiniz ama sizin bu yazdiginiz da iftiraya girmedi mi? Şahsen bildiginiz birsey mi ki? Kanitlamanin mümkün oldugunu saiyorum.

bakın hemen bir üstte bu söylediğinizi örnekledim, hatta 2-3 tane üyenin bize rapor ettiği, benim ismim şu(misal kel mahmut) ismimi ver indirim al mesajları da mevcut. Tabi bunları tamamen iyi niyetle yardım severliliğinden yapıyor. Sizinde içiniz o kadar fesat ki siz hiç bir üyeye bu konularda yardımcı olmuyorsunuz. Mesela Çekya'ya gidip sizin isminizi verip indirim alabilir miyiz? Bence hayır, neden siz burada ki arkadaşlarınız için çaba harcayıp böyle bir indirim kuponu almalarını sağlamadınız? Bu sadece fikir beyanıdır, asla iftira olarak kabul etmeyin ama emi...

Cewlik niye yasaklandigini anlamamış mesela. Belki biri yasaklandiginda nedenini belirten bir mesaj yollana ilir. O zaman böyle yanlış anlasmalar da olmaz.

bugüne kadar ceza almadığını için sizinde bilmemeniz normal ceza aldığınızda hangi mesajdan ve hangi sebeple ceza aldığınız size özel mesaj olarak gelir. Bu sebeple yanlış anlaşılma olması söz konusu değil.

bunu yazamazsınız bu iftiradır, böyle düşünüyorsunuz diye bunu yazıya dökemezsiniz.

Ben sizin hakkınızda aklımdan geçenleri yazsam ama elimde kanıt yok diyip sıyrılabilir miyim? Benim düşüncem bu yönde desem ama bu sadece düşüncelerim desem ? Kanıt mı oda neymiş? Ben böyle düşünüyorum diyip yazabilirmiyim?

bunu yaparsam bu nedir biliyor musunuz ? Bunun adı terbiyesizliktir, iftiradır. Bende yukarıda mesajlarda bu terbiyesizliği yaptım ama sizin hiç umrunuzda değil hala mazeretler sunuyorsunuz.

Son düzenleme:
Vay be şu işe bak. Ben de insan empati yapıp insan gibi mesaj yazmaya ugrasmisim boşuna. Kazen sen o sırada bu çirkin mesajı yazarken. Ben hiç sana para alıyor demedim. Az önceki mesajimda da bunu site için yazdigimi söyledim. Senin siteyle baglantini bilmiyorum bilemem de. Bana ne zaten. Oturdum dusundum normal, olgun insanların yapacagi gibi. Yahu murakami senin elinde böyle bir kanitin yokken bunu yazman dogru degildi dedim kendi kendime. Bunu daaz önceki mesajimda yazdım. Evet kanitsiz böyle birsey yazmak dogru degildi. Mertçe bunu da kabul etmişim. Gelelim senin bu yazdıklarına. Senin bu yazdıkların savunduklarina sığıyor mu? Asıl sana yaziklar olsun. Burada hormon yüklü bu kadınları böyle ithamlarla sucluyorsun. Ellerim titriyor sayende. Yahu bir de vakit ayırıp insan gibimesaj yazmışım ona yanıyorum. Tabi ki Çekya yazacağım baska ne yazacağım ki. Ben 2 kere Cekyada transfer oldum. Baska bir yerde tecrubem yok. Tabi ki Cekya diyecegim. Gidiyorum Çekya ya o yüzden de Cekya sayikliyorum. Ayrica akil var mantik var. Burada benden baska Cekya ya giden sadece 1 kisi var. O da Almanyadan gitti zaten. Almanyadan olmadigi sürece başka da giden çıkmaz. En reklam yapilmayacak yer. Mesnetsiz atıp tutmak kolay. Mevlanadan alıntı yapmissin ama kul hakkina girmekten utanmamissin. Nasil büyük ve terbiyesizce bir iftiradır Cekyadan para alıyorsun demek. Gercekten yaziklar olsun. Elbet insanlara attigin iftiralarin acısı bir yerden çıkar. Ayrica ben Cekya yazdim defalarca transferlerim orada diye. Ama Ukrayada da İntersono yu yazdim defalarca. Dunyayi yazdım uluslararasi listelerde 4.sirada diye. Niye onları da yazmiyorsun. Herkes neyin ne oldugunu görüyor. Hayır niye bu kadar insanlara saldiriyorsun ki? Beni bu hormonlu halimle transfere hazirlanirken böyle üzdün ya Allah da seni bildiği gibi yapsın. Ben burada kimseye kötü birsey yazmadım. Ama sen maşallah. Asılsız iftiralarını ya kanitla ya da özür dile.
Ayrıca babanın sitesi mi ki bu yazilanlardan sonra da gitmeyen ne bileyim diye bir de küfürlere gelecek imalarda bulunuyorsun. Gercekten böyle sey görmedim hayatımda.
İftira atmak yasaktı. Sen nasıl iftira atiyorsun bu insanlara. İnanilir gibi degil yahu.

Son düzenleyen: Moderatör:

yaaa işte insan yaşattığını yaşamalı!

sen verdiğim mesajı da anlamamışsın...

siz "site bu işte para yemiş" derken sorun yoktu değil mi? Benim hiç elim ayağım titremedi, arkadaş bir kerede benim yerime siz koyun kendinizi. Yahu bir kerede beni hormonla yüklemişler olsun.

ama ama özür dilerim ben sadece fikirlerimi beyan ettim asla iftira değil.

fikrim doğru yanlış bilemem ama benim fikrim işte bu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…