• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canim arkadasim dert ortagim kendini nolursun üzme ben yazini okurken gercekten üzüldüm cünkü inan bana samimi olupta tersini karsidan alinca insan cok kiriliyo. Inan bana sana yazmak icin girdim ve yaziyorum yoksa bende kadinlar kulübüne küstüm kirildim icimden yazmak gelmiyo. Ama samimiyetimle söylüyorum uzun zamandan beri takip ediyorum kulübü kazenin sivriliginden birazda ukala tavri haricinde objektif oldugunu düsünüyodum hep hálada düsüncemin arkasindayim. Kendisini aradim konustuk bende seni üzmek istedim dedi cünkü sen halilden dolayi kazen beni engelledi yazdin. Oysa ben öyle demek istememistim kizlar ben yasadigim kötü durumlari yasarken sesiniz cikmadi kazende beni engelledi yazmistim. Kazen tarafindan bakinca hakli yazimdan bu anlasiliyo.😔 ama kazende yinede okadar kirici ve ukàlaca bi tavir takinmamaliydi cünkü gercekten cok zor seyler yasadik hepimizde. Buarada zaza ve sen reklamdi yada yönlendirmedir ( inanmiyorum ) lafi bile degil canim. Sizin icin elimi atese koyarim diyorum. Seni ve zazayi kocaman öpüyorum moralini yüksek tut hersey bizler icinde bigün cok güzel olucak canim arkadasim ❤😘
Cewlikcim vallahi okurken gözlerim sulandı. Desteğin için çok teşekkür ederim ❤️
Aslında sana ben de katılıyorum. Telefonda Kazen çok sakin biri. Yazdıkları kafamda daha farklı bir Kazen oluşturmuştu. Ama karşılıklı konusunca anlaştık, problemleri çözdük. Dedigin gibi kızınca dili çok sivri. Neyse bu konu üzerinde daha fazla durmamaya çalışacağım.
Kendime zarar bir durum oluyor yoksa.
Cewlikcim ❤️😘

Morkanatlarim teşekkürler. Ömrüm boyunca herseyimi alnimin teriyle kazandım. Cok da çalıştım. Çok şükür paraya ihtiyacım da yok. Ama çok gururuma dokundu bu olay. 2 gündür foruma hiç girmedim. Ağzımın tadi kaçtı. Donasyona hazirlanirken ne de güzel moral oldu bu böyle ☹
Hayır artık merkez adi yazmaya cekinirim ben. Keza hemen iftiraya maruz kalabiliyor insan. Bu kadar kolaymış insanları burusturup atmak, sonra da yaptığını onarmaya bile çalışmamak 👏
Britishe ilk gitiyimde ağız dolusu yazdım tüm detayları.ağız dolusu neden,çünkü eski merkezde farklı davranış görmüştüm.bunları benim eski mesajlarımı okurken anlarsın
Burda bazı kişiler gıcık oldu bana
Hiç umurumda değil
İnan hayata çok gururlu ve burnu havalı kızdım,ama bebek olayı beni çok gurursuz yaptı
Birce ona kavuşsam😞

Kuzum kuru iftira yapışmaz
Ben 4 senedir burda olduğum için artık bağışıklık kazandı bünyem her tür şeylere
Hata bir defa akşam burda polemi yaşandı sabahada transferim vardı geceni sabaha kadar zangır zangır titredim sinirimden
Onunçin hiç üzme o güzel kalbini
Zaten burda kim ne düşünüyorsa düşünsün
Boş ver kötü düşünceler bizim hakımızda Allah yanında mükafat artırar
Primimizi Allah versin
Benim hiç umrumda değil kim ne düşüneceyine
Morkanatlım canım arkadaşım beni şahsen tanır
Ama o bile yazmış benim zazanın reklamcı olduğunu düşünmüyorum
Düşünmek nedir emindir benim kim ve ne olduğuma
Halilde kötü tecrübem oldu,hata kötü tecrübe demeyim yaralı yerimi her defa kazıdı.umutlarımı kırdı.halilden yaralı kuş olarak çıktım britishe gitim
British Hasan bey bana umut verdi,kanatlandım
Şimdi britishte bu iş olmasa bile ben orayı kötülemem,nedeni insanlar ellerinden geleni yaptı
Zazacim ❤️
Gözümde canlandı buradaki tartismadan sonra transfere gitmen. Çok üzüldüm cnm ☹️ Ya zaten transfere hazirlanirken hormonlar yüzünden bomba gibi oluyoruz. Hay allah yaa ☹️ Ama haklısın. Unutmak lazım. Yoksa kendimize zarar.
Zazacim insallah bu sefer bebislerimizi alicaz kucağımıza da sadece arkadaşlara destek olmak için gireceğiz buraya 😍❤️

Keşke isteselerdi onlarda düşünmemiştir beni yönlendirdikleri doktor surekli sorun yok derse telefonda onlarda istemez onlarinda sucu yok geçti gitti hayırlısı böyleymiş herseyde bir hayir vardir
Ben eski yazılarımda ağız dolusuyla kaç defa yazdım,lütfen tedaviye başlamadan kendi yaşadığınız yerde güvenilir bir doktorla bu işi yürütün
Çünkü bende kıbrısa giderken ilk merkezde doktora bağladım her şeyi,oysa ki bir sürü problemim varmış
Hazırlanmadan gitmek doğru olmadığını gördüm
Lütfen eski mesajları okuyun ve not alın kendinize bunları

Britishe ilk gitiyimde ağız dolusu yazdım tüm detayları.ağız dolusu neden,çünkü eski merkezde farklı davranış görmüştüm.bunları benim eski mesajlarımı okurken anlarsın
Burda bazı kişiler gıcık oldu bana
Hiç umurumda değil
İnan hayata çok gururlu ve burnu havalı kızdım,ama bebek olayı beni çok gurursuz yaptı
Birce ona kavuşsam😞
Kavusacaksin kuzum. Az kaldı ❤️
Okumuştum ben o mesajlarını da hic de rahatsiz edici degildi. Burada zaten tecrubelerimizi paylasiyoruz. Aksi mümkün olamaz ki. Britishle tecruben var şimdi. Tabi ki orayi yazacaksin. Bence bunlar kiymetli paylaşımlar.

Murakami Zaza74 Cewlik arkadaşlar, canlar yapmayın üzmeyin kendinizi biz burada kader ortaklığı yapıyoruz aynı dikenli yolda ayaklarımızın kanamasına aldırmadan yürümeye ve en çok istediğimiz bebeklere kavuşmaya çalışıyoruz bizi bizden başkası anlamaz. Sizleri bilen biliyor bilmeyen de ötede dursun. Ben Zaza dışında ikinizle de özelde hiç görüşmedim ama kalbimden çok iyi insanlar olduğunuza inanıyorum hatta biliyorum. Murakami canım hiç düşünme artık kendine odaklan pozitif ol zaten çok güçlü bir kadınsın. Hepinizi seviyorum kızlar iyi olun olun ki umut dağıtmaya devam edin.

Kuzum kuru iftira yapışmaz
Ben 4 senedir burda olduğum için artık bağışıklık kazandı bünyem her tür şeylere
Hata bir defa akşam burda polemi yaşandı sabahada transferim vardı geceni sabaha kadar zangır zangır titredim sinirimden
Onunçin hiç üzme o güzel kalbini
Zaten burda kim ne düşünüyorsa düşünsün
Boş ver kötü düşünceler bizim hakımızda Allah yanında mükafat artırar
Primimizi Allah versin
Benim hiç umrumda değil kim ne düşüneceyine
Morkanatlım canım arkadaşım beni şahsen tanır
Ama o bile yazmış benim zazanın reklamcı olduğunu düşünmüyorum
Düşünmek nedir emindir benim kim ve ne olduğuma
Halilde kötü tecrübem oldu,hata kötü tecrübe demeyim yaralı yerimi her defa kazıdı.umutlarımı kırdı.halilden yaralı kuş olarak çıktım britishe gitim
British Hasan bey bana umut verdi,kanatlandım
Şimdi britishte bu iş olmasa bile ben orayı kötülemem,nedeni insanlar ellerinden geleni yaptı
Tabiki eminim canım benim.Zaten size destek vermek için yazdım sayfaya yazıyı.

kıbrısta dr. vedat uğurel varmış. lefkoşa tüp bebek merkezi. burada tedavi olan var mı acaba. yumurta donasyonu için 4000 bin yuro demişler birisine gruğta tanıdıkları olduğu için sayfaya kendiş adıyla yazmak istememiş

kıbrısta dr. vedat uğurel varmış. lefkoşa tüp bebek merkezi. burada tedavi olan var mı acaba. yumurta donasyonu için 4000 bin yuro demişler birisine gruğta tanıdıkları olduğu için sayfaya kendiş adıyla yazmak istememiş

kıbrısta dr. vedat uğurel varmış. lefkoşa tüp bebek merkezi. burada tedavi olan var mı acaba. yumurta donasyonu için 4000 bin yuro demişler birisine gruğta tanıdıkları olduğu için sayfaya kendiş adıyla yazmak istememiş (bir kaçkere yapıştıryorum çünkü gözden kaçmasın canımsınız kızlar...)

kıbrısta dr. vedat uğurel varmış. lefkoşa tüp bebek merkezi. burada tedavi olan var mı acaba. yumurta donasyonu için 4000 bin yuro demişler birisine gruğta tanıdıkları olduğu için sayfaya kendiş adıyla yazmak istememiş (bir kaçkere yapıştıryorum çünkü gözden kaçmasın canımsınız kızlar...)

H
Ben eski yazılarımda ağız dolusuyla kaç defa yazdım,lütfen tedaviye başlamadan kendi yaşadığınız yerde güvenilir bir doktorla bu işi yürütün
Çünkü bende kıbrısa giderken ilk merkezde doktora bağladım her şeyi,oysa ki bir sürü problemim varmış
Hazırlanmadan gitmek doğru olmadığını gördüm
Lütfen eski mesajları okuyun ve not alın kendinize bunları
Haklisin canim benim benim hatam o oldu fazla okumamıştım insan başına gelinde her şeyi tecrübe ederek öğreniyor ilk gidecekler gerçekten herseyleriyle hazırlanıp gitsinler.

Murakami Zaza74 Cewlik arkadaşlar, canlar yapmayın üzmeyin kendinizi biz burada kader ortaklığı yapıyoruz aynı dikenli yolda ayaklarımızın kanamasına aldırmadan yürümeye ve en çok istediğimiz bebeklere kavuşmaya çalışıyoruz bizi bizden başkası anlamaz. Sizleri bilen biliyor bilmeyen de ötede dursun. Ben Zaza dışında ikinizle de özelde hiç görüşmedim ama kalbimden çok iyi insanlar olduğunuza inanıyorum hatta biliyorum. Murakami canım hiç düşünme artık kendine odaklan pozitif ol zaten çok güçlü bir kadınsın. Hepinizi seviyorum kızlar iyi olun olun ki umut dağıtmaya devam edin.
Noname çok teşekkürler ❤️❤️ Ne güzel moral oldun. Saol arkadaşım. Ben de burada herkesi çok seviyorum kızlar. Çok çok sagolun kızlar ❤️😘😘

Kızlar eylül başı Kibris'a giden yok mu hiç? Ben bu haftasonu regli olurum. Başlıyorum tedaviye.
Bu arada H Hugul cum senin gebelik nasıl gidiyor? Güzel haberlerinin devamini bekliyoruz ❤️❤️
Teşekkür ederim çok şükür bir problem yok kaldı 8 ay:)

Kızlar eylül başı Kibris'a giden yok mu hiç? Ben bu haftasonu regli olurum. Başlıyorum tedaviye.
Bu arada H Hugul cum senin gebelik nasıl gidiyor? Güzel haberlerinin devamini bekliyoruz ❤️❤️
Cok sevindim. Hazirliklar baslasin. Donor cabuk bulunmus..💃🏻
Eylul sonu hamilelik haberinizi alalim🙏
Siz toplama gunu mu gitmis olacaksiniz?
Orda transfere kadar kalacakmjsiniz

Bu arada H Hugul cum senin gebelik nasıl gidiyor? Güzel haberlerinin devamini bekliyoruz ❤❤
Benim 710 güne adetim başlıyacak ve bende başlıyorum tedaviye inşallah
Hasan Bankeroğlundan haber geldi bugün
Onay verdi transferime
Muhtamelen eylül başı bende kıbrısta olurum🙈

Back
X