• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş boş polemik yaratan sizsiniz. Herkes gibi soru sordum.üşenme oku demek ne demek.Okumadığımı nerden biliyor. Ayrıca zaza dışında herkes yazdı. Avukatlığa dadanmış herkes. Zaza isterse bana cevap yazar. Bir başkasının duyar kasmasına gerek yok.
Ben burda bılgı ogrenmek istıyorum polemik okumak degıl... bir başkası diyosunuz bana ama ben bu sayfada bilgi ögrenmeye gwlmiş biriyım okumak istemıyorum sunu dedı bunu dedı burası anne olmak için konuşulacak bir sayfa bana bunu dedın sunu dedın denılecek bi yer degıl alla alla ya siz anne olmuşsunuz heralde başka konularla vakit gecırıyosunuz

Boş boş polemik yaratan sizsiniz. Herkes gibi soru sordum.üşenme oku demek ne demek.Okumadığımı nerden biliyor. Ayrıca zaza dışında herkes yazdı. Avukatlığa dadanmış herkes. Zaza isterse bana cevap yazar. Bir başkasının duyar kasmasına gerek yok.
Aslında dogru soyluyosunuz kadın takıp cevap bıle vermemiş kimsenın bu tarz seylerle ugrascak zamanı yok benımde yok cevap yazmadım sayın

Burda hepimiz bir birimize kardeşiz,benden yaşça çok küçüksün,yani kızım gibi görüp içten sana üşenme yazdım.azarlama amacıyla değil
Ben sana güzel tavsiyede bulundum,Ne yapacağına tabii kendin karar vericeksin

Sizi hiç anlamadım vallah
Şimdi ben size bir merkez önerim sizde o merkezde allah korusun negativ alsanız ne duruma düşürüm bir onu düşünün
En sağlıklısı okumak sayfayı merkezler hakında bilgi edinmek ve sonra merkezlerle görüşüp içine sinenle tedavi olman
Yaklaşık 2 yildir bu formdayim gerçekten son zamanlarda insanlarin üslupları kavgalari sitemleri hic bitmiyor zama abla boşver oku desen suçlusun git surda yaptir desen suçlusun ozman reklam oluyor yaptirma desen kötülendi oluyor eskiden bir heyecan girerdim yeni birsey oldumu bize mutluluk vericek bir haber gelisme varmi şimdi kavga dövüşten baska birsey okumaz olduk gerçekten yazık

Yaklaşık 2 yildir bu formdayim gerçekten son zamanlarda insanlarin üslupları kavgalari sitemleri hic bitmiyor zama abla boşver oku desen suçlusun git surda yaptir desen suçlusun ozman reklam oluyor yaptirma desen kötülendi oluyor eskiden bir heyecan girerdim yeni birsey oldumu bize mutluluk vericek bir haber gelisme varmi şimdi kavga dövüşten baska birsey okumaz olduk gerçekten yazık
Kalbine,ağzına,eline sağlık canım
Nakadar güzel yazmışın
Ben burda son zamanlar çok eziliyorum
Her halde böyle olursa bu sayfayı kapatıcam

Sonı
Aslında tam olarak önermiyorlar yani bize özellikle dinlenin mutlaka demediler. evde hastam var onu birkaç gün yalnız bırakmam mümkün değil maalesef. doktorla konuşmuştum transfer sonrası mutlaka yatmam gerekiyor mu diye, o da hayır çok ağır iş yapmadan normal hayatınıza devam edebilirsiniz dedi. bu garantiyi aldıktan sonra günübirlik işlemimi yaptırıp dönmüştüm.
sonuç olumlu mu oldu?

Kızlar selam vallahı bende bıktım artık bu kavgalardan. Hepimizin tek bir amacı var anne olmak. Neyse virüs yine çoğaldı kıbrıs kapıları kapatıcak diye cok korkuyorm. Ben troidten dolayı beklemedeyim eşimi göndericem en azından embrıyomu dondururum diye düşünüyorum. Embriyo donucak sonra kapılar kapanır da ben transfere gidemezsem naparımm off bitmedi şu virüs belası 😔

Kızlar selam vallahı bende bıktım artık bu kavgalardan. Hepimizin tek bir amacı var anne olmak. Neyse virüs yine çoğaldı kıbrıs kapıları kapatıcak diye cok korkuyorm. Ben troidten dolayı beklemedeyim eşimi göndericem en azından embrıyomu dondururum diye düşünüyorum. Embriyo donucak sonra kapılar kapanır da ben transfere gidemezsem naparımm off bitmedi şu virüs belası 😔
Allah korusun kapılar kapanmasın
Asıl korktuğum şey ilaçları alıyoruz tedavi için ve tam kıbrısa gitmeye hazırlanırken pcr test pozitiv çıksa ne yapıcaz.kovit taşıyanlar varya hiç belirtisi olmayan,çok korkuyorum taşıyıcı olmaktan
Kızlar aranızda taşıyıpta belirti bermeyen oldumu

Asıl korktuğum şey ilaçları alıyoruz tedavi için ve tam kıbrısa gitmeye hazırlanırken pcr test pozitiv çıksa ne yapıcaz.kovit taşıyanlar varya hiç belirtisi olmayan,çok korkuyorum taşıyıcı olmaktan
Benım eşimin işyerınde işcinin akrabası hiç bir belirtisi yokmuş ateş öksürük gelip kalmış işcide adam korona olmuş. İşyerınde bi ates ölcuyolar 38.5 kimle temas ettın falan derken onda kalan akrabası var devlet onuda alıyo ve adam pozitif cıkıyo ama ates bıle yok. Herkese gecırmış boyle dolaşa dolaşa. Ama eşim sordu işyerındeki doktora 1000 kişide 1 olabılcek bişeymiş genelde ateş cıkıyomuş. Kıbrıstan tanıdıgımla gorustum kıbrısın kapılarını kapama ımkanı yokmuş sanırım cunku orasıda ekonomık krızdeymiş cok kotu olmuş ekonomisi ya batar ya kapatır gibi bişey olcak onuda hiç bir devlet göze alamaz. Boyle testlerle gitcez işte test olduktan sonra kapatması sacma zaten

ayy evet yaa o da var dimi.. inşallah hiçbirimiz yaşamayız o kötü anları. bir çırpıda halleder geliriz inşallah. benım kuzenım oldu corona hıc belırtısı yoktu kocasından geçmiş kocası hastanede yattı kendısı evde ılac tedavısıyle atlattı. doktoru da bu vırus herkese mutlaka bulaşacak bundan kaçış yok demiş. :(

Benım eşimin işyerınde işcinin akrabası hiç bir belirtisi yokmuş ateş öksürük gelip kalmış işcide adam korona olmuş. İşyerınde bi ates ölcuyolar 38.5 kimle temas ettın falan derken onda kalan akrabası var devlet onuda alıyo ve adam pozitif cıkıyo ama ates bıle yok. Herkese gecırmış boyle dolaşa dolaşa. Ama eşim sordu işyerındeki doktora 1000 kişide 1 olabılcek bişeymiş genelde ateş cıkıyomuş. Kıbrıstan tanıdıgımla gorustum kıbrısın kapılarını kapama ımkanı yokmuş sanırım cunku orasıda ekonomık krızdeymiş cok kotu olmuş ekonomisi ya batar ya kapatır gibi bişey olcak onuda hiç bir devlet göze alamaz. Boyle testlerle gitcez işte test olduktan sonra kapatması sacma zaten
Allah razı olsun sizden
Çok güzel bilgiler verdimiz❤️❤️

ayy evet yaa o da var dimi.. inşallah hiçbirimiz yaşamayız o kötü anları. bir çırpıda halleder geliriz inşallah. benım kuzenım oldu corona hıc belırtısı yoktu kocasından geçmiş kocası hastanede yattı kendısı evde ılac tedavısıyle atlattı. doktoru da bu vırus herkese mutlaka bulaşacak bundan kaçış yok demiş. :KK43:
Allah korusun mesela ben taşıyıcı olsaydım çevremde hiç değilse bir iki kişiye bulaştırırdım değilmi
Mesela kayınvalideme😂😂😂

Canım histeroskopi için doktor buldunmu
Nolur iyi araştır
Bu işi her kes bilmiyor
Buldum canim marmariste bir doktor var burda baya meşhur histeroskopi yapıyor ozel hastanede zar zor randevu aldım fakat tek sorun doktor bu aralar ben ameliyat şeklinde olacağım için biraz bekleyelim dedi pandemi süreci nedeniyle vakalar maalesef benim bulunduğum ilde 2 katına cıktı 10 du 80 oldu doktor bu süreçte yapamam diyor biraz daha araştırıcam ınsallah

Buldum canim marmariste bir doktor var burda baya meşhur histeroskopi yapıyor ozel hastanede zar zor randevu aldım fakat tek sorun doktor bu aralar ben ameliyat şeklinde olacağım için biraz bekleyelim dedi pandemi süreci nedeniyle vakalar maalesef benim bulunduğum ilde 2 katına cıktı 10 du 80 oldu doktor bu süreçte yapamam diyor biraz daha araştırıcam ınsallah
Bu pandemi bitend benzemiyor
Eylüle belki dahada artar
Bence sen adamı zorla ameliyata

Back
X