Bende öyle yapicam yalvar yakar yaptıracam doğru söylüyorsun bu pandemi bitecek gibi deil ınsallah yapar tek temennim buBu pandemi bitend benzemiyor
Eylüle belki dahada artar
Bence sen adamı zorla ameliyata
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyle yapicam yalvar yakar yaptıracam doğru söylüyorsun bu pandemi bitecek gibi deil ınsallah yapar tek temennim buBu pandemi bitend benzemiyor
Bende bir an önce bu stresten kurtulmak istiyorum kabul ettirmeye calısıcam olmadı kendisi kuzenimin tup bebek doktoru doğumunu o yaptırdı kuzenime söylüyorum o kabul ettirir ben kabul ettiremezsemBu pandemi bitend benzemiyor
Ay bugün aynı şeyi konuştuk eşimle. Gitmeden testi yaptırıp pozitif çıkarmışız dedik bizdeAllah korusun kapılar kapanmasın
Asıl korktuğum şey ilaçları alıyoruz tedavi için ve tam kıbrısa gitmeye hazırlanırken pcr test pozitiv çıksa ne yapıcaz.kovit taşıyanlar varya hiç belirtisi olmayan,çok korkuyorum taşıyıcı olmaktan
Kızlar aranızda taşıyıpta belirti bermeyen oldumu
ay allam korusun yaTaşıyıcılardada test pozitiv çıkıyor ve artık çürük armut gibi ortada kalıyorsun![]()
Ben kontrole gittim doktoruma kızlar ameliyatı yapalım diye söyledim kabul etmedi bu vaka artışlarında biraz bekleyelim dedi bana ben çok üzüldüm kabul ederde biranönce ameliyatı yaptırıp tedavime başlamayı hayal ediyordum kabul eder diye bekledim etmedi benim bulunduğum ilde vaka sayısı giderek artıyor doktor bu ara yapamam diyor eylülde tekrar konuşuruz dedi gynolife sıkıntı yok tamam dedi ama ne bileyim surekli bir sorun çıkıyor ben artık çok üzülüyorum ya buvirus yüzünden herşey allak bullak oldu.![]()
Sonısonuç olumlu mu oldu?
gitmeee cnmm arkadaşımm cok seviliyorsunCanlarım❤![]()
Bende sizi çok seviyorumgitmeee cnmm arkadaşımm cok seviliyorsun
zazacım merhaba. aynı seyı bende yasıyorum. adetım yaklasınca oluyor genelde de. ben normal bısey zannedıp cok önemsemedım doktora da sormadım açıkçası. adetimi de ilaçla oluyorum erken menapoz olduğum ıcın. egzersiz nasıl yapıcaz ki acaba?Kızlar size bir şey sorucam,öok özür dilerim bu sorum için.Benim adet yaklaştığında ve düşüklerim olunca vajınada küçük küçük gaz çıkışları oluyor
Aranızda böyle bir şey yaşıyan varmı?
Doktora sordum vajina kasları zayıflamış,ekzersiz yap diyor.ama beni rahatsız eden şey acaba sorunum var rahim bebeğimi düşürüyor bu yüzden diye.
Yoksa bu normal bir şey?
Hatırlatım ki bu cinsi ilişki sonrası olan gaz baloncukları değil.
Vede kenardan duyulmuyor,sadece ben hiss ediyorum
Offffff. İşte bu çok koyuuor insanabende bu sabah oturdum çok agladım eltim daha yeni evlendiler 3 ay oldu evleneli biladerim geldi müjdeyi verdi eşi hamile imiş inanın onlar için çok mutlu oldum ama kendim içinde kalbimde korkunç bir acı hissetmedim desem yalan olur ne olur ALLLAHIM artık bize de benim gibi içi yananlarada ver diye hem dua ettim hemde gözyaşlarım sanki sel oldu aktı bizi bizden kimse anlamıyacagımı için sizlere içimi döktüm hepinizi bu yolda bıkmadan usanmadan çile çeken tüm arkadaşlarımı sevgiyle kucaklıyorum
Bende Ankara'da yaşıyorum. Aynı durumdan muzdaribim. Benimde erken menopoz. 1 yıllık evliyim. Ankarada devletteki doktorlar demez. Ben gaziye gittiğimde doktor yüzüme bile bakmadi. Cikarken ağladığımi gören hemsire yanına çağırıp donasyonu anlatmıştı. Bilmiyomr belkide doktor demiştir anlat diye.. seni cok iyi anlıyorum. Haberleselm , yaz durumunu. Bende donasyona karar verdim önümüzdeki kış düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun.Kızlar merhaba. Ben daha öncesinde 1 tüp bebek denemesi geçirdim. Tek yumurtam vardı ve embriyo oluşmadı. Tüp bebek tedavim bırakıldı. 24 yaşında, 2 yıllık evliyim.Erken menepoz rahatsızlığım var. Ekim ayında Kıbrısa gitmeyi düşünüyoruz.ama hangi hastaneye gidelim.? Hangi doktor iyi.? Bilemedik. Bize Ankara içinde Kıbrısı önerebilecek bir doktor var mı.? Yardımcı olursanız çok sevinirim![]()
Canım tamaracim hiç üzülme vardır bundada hayır bende çok üzülüyorum çok bunaldim ınsallah hepimizin sonu hayırlı olur inşallahaynen canım herşey allak bullak oldu. benim de canım çok sıkılıyor bu durumlara![]()
Benim korkumda bu canim ya kapılar kapanirsa ya ekim ayında gidersem kibrista dönemezsem düşününce bile korkuyorum allah korusun belirti vermedende oluyo mu ben dışarı çıkarken bile paranoya oldum çevremdeki insanlara bakıp düşünüyorum ya belirti vermeden bulastirirsa evlerden uzak olsun yaaaaa rabbim herkesi korusunAllah korusun kapılar kapanmasın
Asıl korktuğum şey ilaçları alıyoruz tedavi için ve tam kıbrısa gitmeye hazırlanırken pcr test pozitiv çıksa ne yapıcaz.kovit taşıyanlar varya hiç belirtisi olmayan,çok korkuyorum taşıyıcı olmaktan
Kızlar aranızda taşıyıpta belirti bermeyen oldumu
Allah razı olsun sizden içime su serptinizzazacım merhaba. aynı seyı bende yasıyorum. adetım yaklasınca oluyor genelde de. ben normal bısey zannedıp cok önemsemedım doktora da sormadım açıkçası. adetimi de ilaçla oluyorum erken menapoz olduğum ıcın. egzersiz nasıl yapıcaz ki acaba?
AmiiinBenim korkumda bu canim ya kapılar kapanirsa ya ekim ayında gidersem kibrista dönemezsem düşününce bile korkuyorum allah korusun belirti vermedende oluyo mu ben dışarı çıkarken bile paranoya oldum çevremdeki insanlara bakıp düşünüyorum ya belirti vermeden bulastirirsa evlerden uzak olsun yaaaaa rabbim herkesi korusun![]()
İnşallah ilk sen anne ol ve onlarada uğur getirOffffff. İşte bu çok koyuuor insanabende yaşayacağım sanırım aynılarını. Benimde kaynım evlenecek hemde 3 tane .. hepsinin tek tek haberini alicam. İnsAllah daha zor gunler yasamadan anne oluruz..
Gece rüyamda maske sosyal mesafe ve hijyen diye sayikladigim oluyomuşAmiiin
Bende birine dokunursam veya bana dokunsalar her halde artık bende bir şey var deyerek paranoya oldum
zazacım merhaba. aynı seyı bende yasıyorum. adetım yaklasınca oluyor genelde de. ben normal bısey zannedıp cok önemsemedım doktora da sormadım açıkçası. adetimi de ilaçla oluyorum erken menapoz olduğum ıcın. egzersiz nasıl yapıcaz ki acaba?
[/QUOTE
Abla ben bu sene evlendim. Evlendikten sonra basladi bende. Ben onunla ilgili birsey diye önemsemedim. Sonra biraz araştırdım normal birsey diye okudum. Nadir oluyor. Kendin hissediyorsun felan cok sacma birsey. Hatta once emin olamadim yok artik felan dedim. Sonra da evlilige baglayip gecistirdimKızlar size bir şey sorucam,öok özür dilerim bu sorum için.Benim adet yaklaştığında ve düşüklerim olunca vajınada küçük küçük gaz çıkışları oluyor
Aranızda böyle bir şey yaşıyan varmı?
Doktora sordum vajina kasları zayıflamış,ekzersiz yap diyor.ama beni rahatsız eden şey acaba sorunum var rahim bebeğimi düşürüyor bu yüzden diye.
Yoksa bu normal bir şey?
Hatırlatım ki bu cinsi ilişki sonrası olan gaz baloncukları değil.
Vede kenardan duyulmuyor,sadece ben hiss ediyorum![]()